Παγκρήτιος Σύλλογος Επιχειρηματιών Γάμου Βάπτισης: «Δεν κατανέμεται δίκαια η μη επιστρεπτέα επιδότηση»

Παγκρήτιος Σύλλογος Επιχειρηματιών Γάμου Βάπτισης: «Δεν κατανέμεται δίκαια η μη επιστρεπτέα επιδότηση»

24 Φεβρουαρίου 2021

Επιστολή ως ένστασή έναντι των αποτελεσμάτων προγράμματος «Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία COVID-19 στην Περιφέρεια Κρήτης», παρέδωσε στην Περιφέρεια Κρήτης και συγκεκριμένα στον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου, Καινοτομίας και Κοινωνικής Οικονομίας  Αντώνη Παπαδεράκη, ο Παγκρήτιος Σύλλογος Επιχειρηματιών Γάμου Βάπτισης. 

 

Αναλυτικά η επιστολή:

Ο Παγκρήτιος Σύλλογος Επιχειρηματιών Γάμου Βάπτισης εκφράζει τη βαθύτατη απογοήτευση αναφορικά με τη κατανομή της μη επιστρεπτέας επιδότησης, η οποία κάθε άλλο παρά δικαίως και ορθώς κατανέμεται.

Θεωρούμε πως σκόπιμα ωφελήθηκαν κάποιοι κλάδοι και ομοίως παραγκωνίστηκαν άλλοι. Είχαμε ήδη κάνει γνωστό στο κύριο Παπαδεράκη πως ο κλάδος μας έχει πληγεί ανεπανόρθωτα, χωρίς ουσιαστικά έσοδα από το καλοκαίρι του 2019.

Οι επιχειρηματίες συνάδελφοι μας, από τη μια άκρη της Κρήτης ως την άλλη, σας ζητούμε, πριν επισήμως δώσετε τα στοιχεία και τις βάσεις :

  1. Να επανεξετάσετε τους δικαιούχους αφαιρώντας επιχειρήσεις που ήδη έχουν επωφεληθεί μέσω ΤΕΠΙΧ και επιστρεπτέων προκαταβολών, ώστε να βοηθήσετε τις μικρές επιχειρήσεις.
  2. Να επανεξετάσετε το μέγιστο ποσό βοήθειας, μειώνοντας το, ώστε να βοηθηθούν περισσότερες επιχειρήσεις.

Σας τονίζουμε πως είναι θέμα επιβίωσης. Θα θέλαμε να το λάβετε σοβαρά υπόψιν.

 

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<