Στήριξη στους απεργούς – Η ανακοίνωση του ΕΚΗ

2 Ιανουαρίου 2020

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου εκφράζει την συμπαράσταση του στην πολυήμερη απεργιακή κινητοποίηση των εργαζόμενων του ΟΤΕ

Συμπαραστέκεται όπως λέει: «για το δίκαιο αίτημα τους της υπογραφής της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και την ανάκληση των απολύσεων των οχτώ  εργαζομένων στον τομέα της φύλαξης.

Παράλληλα, συγχαίρει τους  συναδέλφους  του Οργασμού και των  θυγατρικών του, που παρά τον αγώνα  τους, άδραξαν την ευκαιρία να δείξουν την κοινωνική του αλληλεγγύη δίνοντας αίμα σε κινητή μονάδα αιμοδοσίας την Περιφέρειας Κρήτης, που βρίσκονταν στην Πλατεία Ελευθερίας και δίπλα στο σημείο περιφρούρησης της απεργιακής τους κινητοποίησης.

Καλούμε για άλλη μια φορά τον όμιλο του ΟΤΕ να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του, επιδεικνύοντας την εταιρική κοινωνική ευθύνη και να σεβαστεί τους εργαζόμενους που όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουν την εταιρία, υπογράφοντας  άμεσα την ΣΣΕ και ανακαλώντας τις απολύσεις.

Κανένας δεν μπορεί να παίζει με την αξιοπρέπεια των εργαζομένων».

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA

Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.