voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
    Προς οριστικό κλείσιμο η βάση της Ryanair στη Θεσσαλονίκη

    Προς οριστικό κλείσιμο η βάση της Ryanair στη Θεσσαλονίκη

    ΕΟΠΥΥ: Τίθεται σε εφαρμογή ο Φάκελος Ασφάλισης Υγείας

    Δόμνα Μιχαηλίδου: «Εντυπωσιακή η ανταπόκριση στις “Νταντάδες της Γειτονιάς” – Πάνω από 48.000 επισκέψεις στην πλατφόρμα»

    Μ. Χρυσοχοΐδης: Έρχεται νομοθετική ρύθμιση για τα ηλεκτρικά πατίνια

    Μ. Χρυσοχοΐδης: Έρχεται νομοθετική ρύθμιση για τα ηλεκτρικά πατίνια

  • Εκπαίδευση
    Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός δημιουργίας ταινίας μικρού μήκους με θέμα: «Ορθοδοξία και Ελληνισμός στην Κύπρο – 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή»

    Υπουργείο Παιδείας: Μείωση κατά 30% των αποσπάσεων και διαθέσεων εκπαιδευτικών

    Έρχονται πάνω από 1000 προσλήψεις πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής

    Έρχονται πάνω από 1000 προσλήψεις πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής

    Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός δημιουργίας ταινίας μικρού μήκους με θέμα: «Ορθοδοξία και Ελληνισμός στην Κύπρο – 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή»

    ΥΠΑΙΘΑ: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των αμοιβαίων μεταθέσεων εκπαιδευτικών

    Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός δημιουργίας ταινίας μικρού μήκους με θέμα: «Ορθοδοξία και Ελληνισμός στην Κύπρο – 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή»

    ΥΠΑΙΘΑ: Ανακοινώθηκε το στρατηγικό σχέδιο για την Επαγγελματική Εκπαίδευση, Κατάρτιση και Διά Βίου Μάθηση 2025–2027

  • Θέσεις εργασίας
    ΑΣΕΠ 5Ε/2021: Εκδόθηκαν οι προσωρινοί πίνακες

    ΑΣΕΠ 1/2026: Ξεκινούν οι αιτήσεις για μόνιμες προσλήψεις στο Υπ. Τουρισμού

    Έρχονται πάνω από 1000 προσλήψεις πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής

    Έρχονται πάνω από 1000 προσλήψεις πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής

    ΣΤΑΣΥ: Εκδόθηκε προκήρυξη για 61 νέες θέσεις εργασίας

    ΣΤΑΣΥ: Προσλήψεις ελεγκτών με απολυτήριο λυκείου

    ΑΣΕΠ 1ΓΒ/2023: Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για τις προσλήψεις στην ΥΠΑ

    ΑΣΕΠ 1ΠΔΑ/2026: Στις 15/05 η γραπτή εξέταση για προσλήψεις στην ΥΠΑ

  • Οικονομία

    Κλείνει στις 8 Μαΐου η πλατφόρμα Α21 για το επίδομα παιδιού

    «Youth Pass»: Ποιοι νέοι και πότε θα λάβουν την πρώτη δόση του voucher

    Youth Pass 2026: Αντίστροφη μέτρηση για τα 150 ευρώ

    ΥΠΕΘΟΟ και ΑΑΔΕ: Επέκταση της ειδικής φορολόγησης (άρθρο 5Γ ΚΦΕ) και για εργαζόμενους στο ελληνικό δημόσιο

    Λογαριασμοί ρεύματος: Ποια νοικοκυριά θα πάρουν επιδότηση τον Αύγουστο

    Τιμολόγια ρεύματος: Το παρατηρητήριο ΗΕΡΙ δείχνει αύξηση στην Ελλάδα τον Απρίλιο κατά 6,8% στη λιανική και 28% στο αέριο

  • Εργασιακά

    ΑΔΕΔΥ: Πανελλαδική απεργία στο Δημόσιο στις 13 Μαΐου

    Μπλόκο στα κοινωνικά επιδόματα των «φτωχών» ελεύθερων επαγγελματιών

    Νέο σύστημα στο επίδομα ανεργίας – Τι αλλάζει

    Συντάξεις Μαρτίου 2026: Ο λόγος που θα γίνουν νωρίτερα οι πληρωμές

    Συντάξεις Ιουνίου 2026: Πότε ξεκινά η πληρωμή

    adedy-staseis-ergasias

    Απεργία στις 13 Μαΐου: «Παραλύει» το Δημόσιο – Τι θα γίνει με σχολεία και Μέσα Μεταφοράς

  • VOUCHER

    Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τα Προγράμματα του Λογαριασμού της Αγροτικής Εστίας (ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ) – Τι ισχύει για τις παιδικές κατασκηνώσεις

    Κοινωνικός τουρισμός ΔΥΠΑ 2026-2027: Στην τελική ευθεία τα προσωρινά αποτελέσματα

    ΔΥΠΑ: Ανασύνταξη πίνακα τοποθετήσεων ως προς τις θέσεις με κωδικό 213 και 217 της κατηγορίας Tριτέκνων ΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας για την κάλυψη θέσεων ειδικών κατηγοριών στο δημόσιο τομέα

    Προγράμματα κατάρτισης ΔΥΠΑ: Έρχονται voucher 750 ευρώ για 24.000 εργαζόμενους και ανέργους

    Κοινωνικός Τουρισμός ΔΥΠΑ: Πρεμιέρα για τις αιτήσεις συνταξιούχων ελεύθερων επαγγελματιών

  • Πολιτική

    OΠΕΚΕΠΕ: Κοινή πρόταση ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Αριστεράς για σύσταση Προκαταρκτικής Επιτροπής για τις ευθύνες Λιβανού – Αραμπατζή

    Επιστρέφει εκτάκτως από τις Βρυξέλλες λόγω των πυρκαγιών ο πρωθυπουργός

    Κυρ. Μητσοτάκης: Έτοιμο το νομοσχέδιο του ΥΠΑΝ που προστατεύει τους καταναλωτές από καταχρηστικές συμπεριφορές τραπεζών για δάνεια έως 100.000 ευρώ

    Προσχέδιο προϋπολογισμού: Ανάπτυξη 2,1%, πρωτογενές πλεόνασμα 0,5% έως 0,7% και μήνυμα δημοσιονομικής σταθερότητας

    Βουλή: Τη Δευτέρα αρχίζει η επεξεργασία του νομοσχεδίου για τα κρυπτοστοιχεία και τις εναλλακτικές μορφές πληρωμής και επενδύσεων

    Μητσοτάκης από 86η ΔΕΘ: «Θα υπάρξει γενναία επιδότηση για το φυσικό αέριο – Κάθε νοικοκυριό θα λάβει στήριξη» (video)

    Το μήνυμα Μητσοτάκη για την Πρωτομαγιά: Τα δέκα μέτρα που φέραμε για τους εργαζόμενους

  • Εκλογές
    Μητσοτάκης για ακρίβεια: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση -Τι είπε για ΦΠΑ και εισφορές (video)

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

    Singular Logic: Μέχρι τις 20:30 θα έχουμε ένα ασφαλές εκλογικό αποτέλεσμα

    Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την επιστολική ψήφο και την εκλογική περιφέρεια Απόδημου Ελληνισμού

    Μαρινάκης: Η κυβέρνηση θα συνεργαστεί με όλους τους εκλεγμένους αξιωματούχους

    Μαρινάκης: Έρχεται νομοσχέδιο για Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές σε ένα γύρο

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική Εργασιακά

Tαχύρρυθμο πρόγραμμα για υποψήφιους ξεναγούς ανακοίνωσε το υπουργείο Τουρισμού

από Νίκος Μοναστηριώτης
26/01/2024
σε Εργασιακά, Τουρισμός

144
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Την έναρξη ταχύρρυθμου προγράμματος κατάρτισης για υποψήφιους ξεναγούς στο Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης του Ιονίου Πανεπιστημίου, διάρκειας δύο (2) μηνών ανακοινώνει το υπουργείο Τουρισμού.

Η έναρξη του προγράμματος, όπως τονίζεται σέ σχετική ανακοίνωση, γίνεται σε συμμόρφωση προς την υπ’ αριθμ. 1342/2022 απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας/Τμήμα Δ’ και την υπ’ αριθμ. 126/2022 γνωμοδότηση του Β΄ τμήματος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, σχετικά με την υποχρέωση υλοποίησης τεσσάρων (4) ταχύρρυθμων προγραμμάτων κατάρτισης στο επάγγελμα του ξεναγού, όπως έγινε αποδεκτή στις 22.09.2023 από την υπουργό Τουρισμού.

Κατόπιν τούτων, ανακοινώνεται η απόφαση υλοποίησης του δεύτερου από τα τέσσερα ταχύρρυθμα προγράμματα κατάρτισης στο επάγγελμα του ξεναγού, με τη συνεργασία του Κέντρου Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης Ιονίου Πανεπιστημίου.

Το ταχύρρυθμο πρόγραμμα απευθύνεται στους αποφοίτους των τμημάτων Αρχαιολογίας, Ιστορίας, Ιστορίας και Αρχαιολογίας, Ιστορίας Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας, Ιστορίας Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών και Ιστορίας και Εθνολογίας πανεπιστημίων της ημεδαπής και αναγνωρισμένων της αλλοδαπής, που επιθυμούν να λάβουν την άδεια του ξεναγού στην Ελλάδα σύμφωνα με το ν. 710/1977. Οι θέσεις του προγράμματος ορίζονται έως πενήντα (50).

ΣχετικάΆρθρα

Κορωνοϊός: Βρέθηκαν θετικά πέντε δείγματα τουριστών

Yπ. Τουρισμού: Αισιόδοξα τα μηνύματα για την τρέχουσα τουριστική περίοδο – Τι αλλάζει στις ταξιδιωτικές συνήθειες

25/04/2026
Υπουργείο Τουρισμού: 51 προσλήψεις εκπαιδευτικού προσωπικού για τα τμήματα μετεκπαίδευσης

Υπουργείο Τουρισμού: Έως 25/09 οι αιτήσεις για 51 προσλήψεις

24/09/2025

Οι αιτήσεις

Oι ενδιαφερόμενοι/ες που επιθυμούν να συμμετέχουν στο ταχύρρυθμο πρόγραμμα, κατάρτισης πρέπει να υποβάλουν από 18/12/2023 μέχρι και 10/01/2024, αίτηση σύμφωνα με το υπόδειγμα του Παραρτήματος ΙΙΙ της επισυναπτόμενης απόφασης του προγράμματος, συνοδευόμενη από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά των παραγράφων 7Α και 7Β σε ευκρινή φωτοαντίγραφα (βλ. Παράρτημα ΙΙ). Η αίτηση υποβάλλεται αυτοπροσώπως ή μέσω εξουσιοδοτημένου προσώπου (με θεώρηση του γνησίου υπογραφής από δημόσια αρχή) ή ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή (με θεώρηση του γνησίου υπογραφής από δημόσια αρχή) στο Τμήμα Πρωτοκόλλου του Ιονίου Πανεπιστημίου (ταχ. δ/νση: Ιωάννου Θεοτόκη 72, Τ.Κ. 49100, Κέρκυρα) και ώρες 9:00-14:00 μ.μ..

Επισημαίνεται ότι οι αιτήσεις που θα αποσταλούν με συστημένη επιστολή γίνονται δεκτές, εφόσον η αποστολή τους γίνει μέσα στην παραπάνω οριζόμενη προθεσμία, ήτοι από 18/12/2023 μέχρι και 10/01/2023, σύμφωνα με την σφραγίδα ταχυδρομείου επί του φακέλου.

Η επιλογή των υποψηφίων γίνεται με μοριοδότηση των προσόντων τους, από το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης Ιονίου Πανεπιστημίου βάσει των κριτηρίων του πίνακα της προκήρυξης της υπουργικής απόφασης που επισυνάπτεται.

Αναγκαία προϋπόθεση συμμετοχής στο πρόγραμμα αποτελεί η άριστη γνώση (επίπεδο Γ2) μίας τουλάχιστον ξένης γλώσσας. Η άριστη γνώση αποδεικνύεται προσκομίζοντας τους ανάλογους τίτλους γλωσσομάθειας, όπως αυτοί παρατίθενται στην υπ’ αριθμ. 94/20.06.2022 απόφαση προέδρου ΑΣΕΠ «Διαδικασία καθορισμού των παγίων μερών του περιεχομένου των προκηρύξεων επιλογής προσωπικού με βάση προκαθορισμένα και αντικειμενικά κριτήρια (άρθρα 28 – 30 του ν. 4765/2021)» (B’ 3614) όπως ισχύει. Οι υποψήφιοι υπήκοοι κρατών-μελών της Ε.Ε., εκτός Ελλάδας, θα πρέπει να είναι κάτοχοι πιστοποιητικού ελληνομάθειας επιπέδου Γ2 από το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας (Καραμαούνα 1 και Πλατεία Σκρα, Τ.Κ. 55132 Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2313-331540, 2313-331541, 2313-331542). Η γνώση της ελληνικής γλώσσας αποδεικνύεται επίσης και με τίτλο σπουδών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που ο υποψήφιος έχει αποκτήσει στην ημεδαπή.

Ο τελικός βαθμός του/της υποψηφίου προκύπτει από το άθροισμα όλων των μορίων που λαμβάνει σύμφωνα με τα ανωτέρω κριτήρια. Οι σπουδαστές/τριες εισάγονται στο ταχύρρυθμο πρόγραμμα με βάση πίνακα κατάταξης, στον οποίο καταχωρούνται οι υποψήφιοι/ες κατά φθίνουσα σειρά των μορίων τους. Σε περίπτωση ισομοριοδότησης, προηγείται αυτός/η που έχει περισσότερα μόρια στο κριτήριο 1.α. (βαθμός τίτλου Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης). Αν αυτά ισοβαθμούν, επιλέγεται ο/η υποψήφιος/α που έχει περισσότερα μόρια στο κριτήριο 2.β. και αν και πάλι ισοβαθμούν, επιλέγεται ο/η υποψήφιος/α που έχει περισσότερα μόρια στο κριτήριο 3.α.

Η διαδικασία

Σε περίπτωση νέας ισομοριοδότησης, η επιλογή γίνεται κατόπιν κληρώσεως που πραγματοποιείται στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο παρουσία των ενδιαφερόμενων (εάν το επιθυμούν και κατόπιν ενημέρωσής τους). Επισημαίνεται ότι οι αιτήσεις που υποβάλλονται με ελλιπή τα δικαιολογητικά της παραγράφου 7Α απορρίπτονται, ενώ σε περίπτωση που υποβάλλονται ελλιπή τα δικαιολογητικά της παραγράφου 7Β, αυτά δεν θα λαμβάνονται υπόψη στο άθροισμα των μορίων.

Πριν από την έκδοση των αποτελεσμάτων ανακοινώνονται τα μόρια κάθε υποψηφίου/ας και αναρτώνται στις ιστοσελίδες των τμημάτων (Ιστορίας, Τουρισμού) του Ιονίου Πανεπιστημίου (https://history.ionio.gr/, https://tourism.ionio.gr/) και στην ιστοσελίδα του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. (https://kedivim.ionio.gr/ ). Κάθε υποψήφιος/α έχει δικαίωμα ένστασης επί του αριθμού των μορίων του/της. Η ένσταση υποβάλλεται εντός αποκλειστικής προθεσμίας τριών (3) ημερών από την ημερομηνία ανακοίνωσης των μορίων. Η εξέταση όλων των ενστάσεων γίνεται από τριμελή επιτροπή που συστήνεται στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο και αποτελείται από τους: 1) Ηλία Γιαρένη, καθηγητή τμήματος Ιστορίας Ι.Π. , 2) Φωτεινή Βάκη, αναπληρώτρια καθηγήτρια Τμήματος Ιστορίας Ι.Π. 3) Κωνσταντίνο Βόγκλη, επίκουρο καθηγητή Ι.Π. και η οποία αποφαίνεται εντός δέκα (10) ημερών.

Ο τελικός πίνακας των επιτυχόντων, με συνημμένα τα υποβληθέντα δικαιολογητικά του κάθε υποψηφίου/ας, αποστέλλεται για έλεγχο στο τμήμα Ξεναγών του υπουργείου Τουρισμού και επικυρώνεται με απόφαση του αρμόδιου οργάνου του υπουργείου Τουρισμού. Στο υπουργείο αποστέλλονται επιπλέον και οι πίνακες επιλαχόντων και απορριπτέων για ενημέρωση. Η απόφαση του αρμοδίου οργάνου αναρτάται στις ιστοσελίδες του υπουργείου Τουρισμού www.mintour.edu.gr και www.mintour.gov.gr, καθώς και στην ιστοσελίδα του Κέντρου Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης του Ιονίου Πανεπιστημίου (https://kedivim.ionio.gr/). Στην ίδια απόφαση καθορίζεται το χρονικό διάστημα για την εγγραφή των εισακτέων στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο καθώς και το ύψος και ο τρόπος καταβολής των διδάκτρων και κάθε άλλη σχετική λεπτομέρεια. Οι θέσεις των επιτυχόντων που δεν θα ολοκληρώσουν έγκαιρα τη διαδικασία εγγραφής τους καλύπτονται από τους/τις επιλαχόντες/ούσες, σύμφωνα με τη σειρά κατάταξης μορίων. Τα προσόντα, τα κριτήρια ή οι ιδιότητες που απαιτούνται από τους/τις υποψηφίους/ες πρέπει να υφίστανται κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησής τους.

Φορέας υλοποίησης του προγράμματος είναι το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης Ιονίου Πανεπιστημίου και ο τόπος διεξαγωγής θα είναι οι εγκαταστάσεις του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Για λοιπές πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στο Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ., στα τηλέφωνα: 2661087920 (κα Βαλεριάνου) και 2661087962 (κα Αρωνιάδα).

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 16368/2013 ΚΥΑ «Καθορισμός δικαιολογητικών για την υποβολή αναγγελίας άσκησης του επαγγέλματος του ξεναγού – Μητρώο Ξεναγών – Ένταξη της διαδικασίας υποβολής αναγγελίας άσκησης του επαγγέλματος του ξεναγού στα ΚΕΠ που λειτουργούν ως ΕΚΕ.». (Β΄ 1808), όπως ισχύει, προκειμένου να εκδοθεί η βεβαίωση συνδρομής νόμιμων προϋποθέσεων και η ταυτότητα του ξεναγού από το υπουργείο Τουρισμού θα απαιτηθεί (μεταξύ άλλων):

α. Αντίγραφο ποινικού μητρώου γενικής χρήσης, έκδοσης τελευταίου τριμήνου, από το οποίο να προκύπτει ότι ο αιτών δεν έχει καταδικαστεί αμετάκλητα για κακούργημα ή για κάποιο από τα πλημμελήματα της κλοπής, υπεξαίρεσης, απάτης, εκβίασης, πλαστογραφίας, παραχάραξης, βαριάς σωματικής βλάβης, παράβασης των διατάξεων περί ναρκωτικών ή των διατάξεων που αναφέρονται στα ήθη (αναζητείται υπηρεσιακά εφόσον εκδίδεται από ημεδαπή αρχή), β. Πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης (αναζητείται υπηρεσιακά).

Ετικέτες: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥξεναγοι

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • ΑΔΕΔΥ: Πανελλαδική απεργία στο Δημόσιο στις 13 Μαΐου

    6 Μάι 2026

  • Συντάξεις Ιουνίου 2026: Πότε ξεκινά η πληρωμή

    6 Μάι 2026

  • ΕΦΚΑ: Ποιοι και πως μπορούν να αναγνωρίσουν πλασματικά έτη για σύνταξη

    5 Μάι 2026

  • Καλοκαιρινή άδεια: Πόσες ημέρες δικαιούστε και πότε μπορείτε να τις πάρετε

    5 Μάι 2026

  • Κοινωνικός Τουρισμός ΔΥΠΑ: Πρεμιέρα για τις αιτήσεις συνταξιούχων ελεύθερων επαγγελματιών

    4 Μάι 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΔΥΠΑ: Σε εξέλιξη η διαδικασία επιλογής προγραμμάτων κατάρτισης για πράσινες δεξιότητες

    ΔΥΠΑ: Προχωρά σε αλλαγές σε συμβάσεις και προσλήψεις

    16 shares
    Share 6 Tweet 4
  • «Ειδικό επίδομα »1.000 ευρώ για φοιτητές – Τι αλλάζει φέτος

    13 shares
    Share 5 Tweet 3
  • Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Προβλήματα στην πλατφόρμα – Τι δήλωσε η υποδιοικήτρια της ΔΥΠΑ

    122 shares
    Share 49 Tweet 31
  • Νέο Market Pass: Ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι και τι αλλάζει

    10 shares
    Share 4 Tweet 3
  • Πανελλαδικές 2026: Ποιοι μαθητές δικαιούνται επίδομα 350 ευρώ

    9 shares
    Share 4 Tweet 2

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.