voucherergasia.gr
Unic - Μεταπτυχιακά Εξ Αποστάσεως
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα

    Πρόστιμα 400 ευρώ για οχήματα χωρίς ΚΤΕΟ

    Αλλαγή ώρας: Πότε γυρνάμε τα ρολόγια μια ώρα πίσω

    Ποιοι σταθμοί του μετρό θα κλείνουν στις 21:40 από 27/09 έως 01/10 και 4 – 8/10

    Φονική έκρηξη στην Πλάκα: Εντοπίστηκαν οι δύο τελευταίες σοροί – Στους έξι οι νεκροί

  • Εκπαίδευση

    Ελληνικά πανεπιστήμια και Τεχνητή Νοημοσύνη – Τι απαντούν 13 Πρυτάνεις για τη σχέση που θα έχουν

    ΔΥΠΑ: Έως τις 29/09 οι αιτήσεις για κενές θέσεις στα Παραρτήματα των ΕΠΑΣ Μαθητείας

    Εθνικό Απολυτήριο: Ολόκληρος ο «χάρτης» των αλλαγών για το Λύκειο

    Ψηφιακό Φροντιστήριο: Άρχισε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

  • Θέσεις εργασίας

    Προσλήψεις 116 ατόμων στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου

    Αναρτήθηκαν οι πίνακες κατάταξης για 24 θέσεις σε βρεφονηπιακούς σταθμούς της ΔΥΠΑ

    Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Προχωρά σε μονιμοποίηση συμβασιούχων στους βρεφονηπιακούς σταθμούς

    Πυροσβεστική: Άρχισε η διαδικασία αιτήσεων για 19 προσλήψεις ιδιωτών

  • Οικονομία

    Οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ από 28 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου

    Κρυπτονομίσματα: Πότε η Εφορία μπορεί να ζητήσει φόρο 49,5%

    Επιστροφή δύο ενοικίων: Ποιοι δεν πήραν τα χρήματα που περίμεναν και τι να κάνουν όσοι δικαιούχοι δεν έλαβαν την επιστροφή

    Thessaly Pass και Evros Pass 2026: Μέχρι τη Δευτέρα η υποβολή αιτήσεων

  • Εργασιακά

    Επίδομα 400 ευρώ: Η ημερομηνία πληρωμής

    Στα 1.000 ευρώ η μέση σύνταξη από τον Δεκέμβριο

    Ποιοι ελεύθεροι επαγγελματίες θα πληρώσουν λιγότερο φόρο το 2027

    Πυροσβέστες: Επίδομα έως 500 ευρώ – Ποιοι το δικαιούνται

  • VOUCHER
    Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Γραφείο Ειδικών Κοινωνικών Ομάδων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στην Αθήνα, τρίτη 28 Μαΐου 2024. 
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

    ΔΥΠΑ: Νέα προγράμματα για 30.000 ανέργους με έμφαση σε γυναίκες άνω των 50 ετών – Οι λεπτομέρειες

    upourgeio-politismou-vivlia

    Επιταγές βιβλίων της ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες δικαιούχων

    ΔΥΠΑ: Πού θα βρείτε τους προσωρινούς πίνακες για το πρόγραμμα απασχόλησης 1.000 ανέργων πτυχιούχων – Πότε υποβάλλονται οι ενστάσεις

    Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Γραφείο Ειδικών Κοινωνικών Ομάδων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στην Αθήνα, τρίτη 28 Μαΐου 2024. 
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

    ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες προγράμματος για 1.000 άνεργους πτυχιούχους

  • Πολιτική

    Kυρ. Μητσοτάκης: Ελευθερία της ναυσιπλοΐας, στήριξη νοικοκυριών και ευρωπαϊκή ευελιξία για το δύσκολο χειμώνα

    Δ. Μιχαηλίδου: «Σύστημα επισιτιστικής βοήθειας πιο ασφαλές, πιο απλό, πιο αποτελεσματικό, πιο προσβάσιμο, με επίκεντρο τον άνθρωπο»

    Π. Μαρινάκης: Στις 30 Σεπτεμβρίου θα ανακοινωθούν τα μέτρα για τα καύσιμα, στις 14 Οκτωβρίου για το πετρέλαιο θέρμανσης

    Αλέξης Τσίπρας: Πλαφόν τώρα 1,4 ευρώ για το πετρέλαιο θέρμανσης – 1,8 ευρώ για το πετρέλαιο κίνησης

  • Εκλογές

    Ηλεκτρονική ψήφος στην Αυτοδιοίκηση για εκλογές και δημοψηφίσματα

    Σπανάκης: Από τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δήμαρχοι και περιφερειάρχες θα εκλέγονται από την πρώτη Κυριακή

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Νερό Ζαρός

voucherergasia-240x110

santorinisport.gr

webinar.edu.gr

Αρχική Οικονομία

Γιατί αυξάνονται εκ νέου οι τιµές του ρεύµατος – Τα πράσινα τιµολόγια ενέργειας γίνονται λιγότερο ελκυστικά

από NEWS ROOM
02/07/2024
σε Οικονομία
137
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Άρχισαν τα «ηλεκτροσόκ» στους καταναλωτές από τις αυξοµειώσεις των χρεώσεων ηλεκτρικής ενέργειας. Η µεγάλη αύξηση που σηµειώνεται στην τιµή της χονδρικής τις τελευταίες εβδοµάδες προκαλεί ανησυχία στους καταναλωτές, ειδικά σε όσους έχουν ενταχθεί στα αποκαλούµενα «πράσινα» τιµολόγια ηλεκτρικής ενέργειας.

Οι αυξήσεις που καταγράφονται στα συγκεκριµένα τιµολόγια φτάνουν και το 65% µόνο για τον Ιούνιο και ενδεχοµένως να έχουµε και άλλη αύξηση µέσα στον Ιούλιο, από 15% έως 20%. Οι ανακοινώσεις από τους παρόχους θα γίνουν µεθαύριο, ∆ευτέρα 1η Ιουλίου.

Τα πράσινα τιµολόγια γίνονται λιγότερο ελκυστικά από τα µπλε και τα κίτρινα, καθώς οι πάροχοι αυξάνουν τις τιµές τους, προκειµένου να καλύψουν εκ των προτέρων τυχόν µεγάλες αυξήσεις στις τιµές χονδρικής.

Ωστόσο, όπως παραδέχθηκε ο αρµόδιος υπουργός, Θοδωρής Σκυλακάκης, παρά τις αυξήσεις, δεν καταγράφεται µέχρι στιγµής µεγάλη κινητικότητα µεταξύ των προαναφερόµενων τιµολογίων.

Προς την κατεύθυνση αυτή συµβάλλουν αφενός η αδράνεια των καταναλωτών, αφετέρου το γεγονός ότι οι περισσότεροι από αυτούς δεν έχουν δει στους λογαριασµούς τους τις νέες αυξήσεις. Πιθανώς µέσα στον Ιούλιο ένα µεγάλο µέρος των καταναλωτών να συνειδητοποιήσει τις αυξήσεις που έγιναν τον Ιούνιο.

Οι αυξήσεις αυτές αποδίδονται αποκλειστικά στην αύξηση του κόστους παραγωγής ενέργειας, έως και 70% µέσα σε δύο µήνες, η οποία έχει πολλούς παράγοντες που την προκαλούν:

• H αύξηση της εγχώριας ζήτησης λόγω καύσωνα.
• Ο καύσωνας και η αφρικανική σκόνη µειώνουν την αποδοτικότητα των φθηνών ΑΠΕ. Τη µειωµένη αυτή δυναµικότητα καλύπτουν οι περισσότερο ακριβές θερµικές µονάδες λιγνίτη και φυσικού αερίου.

• Η τιµή του φυσικού αερίου έχει αυξηθεί σηµαντικά τον τελευταίο χρόνο (+45%), αφού από περίπου 24 ευρώ η MWh έχει ανέλθει σε 35 ευρώ.
• Η ζήτηση που σηµειώνεται από όµορες χώρες λόγω blackout των δικτύων τους, εξαιτίας της παλαιότητας και των υψηλών θερµοκρασιών, αυξάνει τις εξαγωγές ηλεκτρικού ρεύµατος από την Ελλάδα. Πάντως, πρέπει να σηµειωθεί ότι τον προηγούµενο µήνα, µετά το άλµα 35% στη χονδρική αγορά, σχεδόν όλοι ανεξαιρέτως οι πάροχοι προχώρησαν σε αυξήσεις που έφτασαν ακόµα και το 65%, µε τη ∆ΕΗ να συγκρατεί τις ανατιµήσεις µόλις στο 11%, χορηγώντας τη µεγαλύτερη έκπτωση κατά 38% προκειµένου να διατηρήσει την τιµή της κιλοβατώρας στα 0,11898 ευρώ, όταν οι ακριβότερες κυµαίνονταν στα 14,8-19,2 λεπτά.

13η θέση στην Ευρώπη

Πλέον η χονδρική τιµή της ενέργειας έχει ανέλθει τον µήνα Ιούνιο στα 100 ευρώ η MWh (0,10 ευρώ η KWh), από 81 ευρώ που ήταν ο µέσος όρος τον Μάιο και 58,26 ευρώ τον Απρίλιο. Τις τελευταίες ηµέρες η τιµή χονδρικής κινείται πέριξ των 130 ευρώ, ενώ την περασµένη Τετάρτη καθορίστηκε στα 125,22 ευρώ. Η Ελλάδα έχει από τις πιο υψηλές τιµές χονδρικής στην ενέργεια εντός της Ε.Ε., καθώς λόγω γεωγραφικής θέσης στερείται των κατάλληλων διευρωπαϊκών ενεργειακών δικτύων που θα έκαναν φθηνές τις εισαγωγές ρεύµατος. Παρά τις υψηλές τιµές χονδρικής όµως -από τις οποίες κερδίζουν σηµαντικά ποσά οι εγχώριοι ηλεκτροπαραγωγοί-, οι τιµές λιανικής κατατάσσουν την Ελλάδα σε ικανοποιητική θέση εντός της Ε.Ε. Σε ονοµαστικό επίπεδο χρεώσεων, οι λιανικές τιµές ηλεκτρικής ενέργειας της χώρας την κατατάσσουν στη 13η θέση µεταξύ των 27 χωρών της Ε.Ε.

Μάλιστα, η µέση τιµή που καταβάλλει ο Ελληνας είναι κατά µέσο όρο χαµηλότερη του µέσου όρου της Ε.Ε. και της ευρωζώνης. Σύµφωνα µε την Κοµισιόν, η µέση χρέωση που κατέβαλε ένα µέσο ελληνικό νοικοκυριό µε 6µηνιαία κατανάλωση ρεύµατος µεταξύ 2.500 και 5.000 Kwh (περίπου 14 έως 28 KWh ανά ηµέρα) ανήλθε στο β’ εξάµηνο του 2023 σε 0,2309 ευρώ ανά KWh (23,09 ευρώ ανά MWh).

H επίδοση αυτή κατατάσσει τη χώρα στη 13η θέση, µε τον µέσο όρο στην Ε.Ε. των «27» και στην ευρωζώνη να ανέρχεται σε 0,2832 ευρώ/ KWh και 0,3002 ευρώ/KWh, αντίστοιχα. Η Ελλάδα στις χρεώσεις λιανικής είναι φθηνότερη από τον µέσο όρο της Ενωµένης Ευρώπης και της ευρωζώνης περίπου 30%. Αντίστοιχη εικόνα υπάρχει και στις χρεώσεις της ηλεκτρικής ενέργειας, χωρίς τους φόρους, επιβαρύνσεις κ.λπ. Η Ελλάδα, ωστόσο, και εδώ είναι πιο φθηνή από τον µέσο όρο της Ε.Ε. των «27» (-14%) αλλά και της ευρωζώνης (-27%).

Επίσης, η Ελλάδα είναι οριακά πιο φθηνή στις λιανικές χρεώσεις της από την Πορτογαλία (-2% µε τους φόρους και -6% χωρίς τους φόρους), µια χώρα που έχει αντίστοιχα χαρακτηριστικά µε την Ελλάδα. Αξίζει επίσης να σηµειωθεί ότι στο παρελθόν η χώρα, σε ονοµαστικές τιµές λιανικής, ήταν ακόµα πιο φθηνή, µε το κόστος που κατέβαλλε ένα εγχώριο νοικοκυριό να βρίσκεται έως και στο 50% του µέσου όρου της Ευρώπης. Τότε, ωστόσο, καίγαµε τον φθηνό λιγνίτη και όχι το ακριβό φυσικό αέριο. Επιπλέον, επισηµαίνουµε ότι, αν στην εξίσωση των τιµών διάθεσης της ηλεκτρικής ενέργειας εισέλθει και η αγοραστική δύναµη του µέσου Ευρωπαίου ή του µέσου Πορτογάλου, τότε οι συσχετισµοί αναµφίβολα για το κόστος της ενέργειας που πληρώνει ο Ελληνας γίνονται µεγαλύτεροι και πιθανώς πλησιάζουν τον µέσο όρο της Ε.Ε. των «27».

Πάντως, µε το νέο σύστηµα τιµολόγησης τα περιθώρια παρεµβάσεων είναι περιορισµένα. Οι λογαριασµοί για τα 2/3 των καταναλωτών διατηρούνται έως σήµερα σε σχετικά ανεκτά επίπεδα, χάρη στη γενναιόδωρη πολιτική εκπτώσεων της ∆ΕΗ (38% για τον µήνα Ιούνιο), που όµως δεν έχει απεριόριστες δυνατότητες.

auksiseis_sto_reuma

ΣχετικάΆρθρα

ΥΠΕΝ: Διαθέσιμα τιμολόγια ρεύματος κάτω από 15 λεπτά στην αγορά

24/09/2026

Ρεύμα: Ποια τιμολόγια θα είναι ακριβότερα τον Αύγουστο

05/08/2026

Άρχισαν τα «ηλεκτροσόκ» στους καταναλωτές από τις αυξοµειώσεις των χρεώσεων ηλεκτρικής ενέργειας. Η µεγάλη αύξηση που σηµειώνεται στην τιµή της χονδρικής τις τελευταίες εβδοµάδες προκαλεί ανησυχία στους καταναλωτές, ειδικά σε όσους έχουν ενταχθεί στα αποκαλούµενα «πράσινα» τιµολόγια ηλεκτρικής ενέργειας.

Οι αυξήσεις που καταγράφονται στα συγκεκριµένα τιµολόγια φτάνουν και το 65% µόνο για τον Ιούνιο και ενδεχοµένως να έχουµε και άλλη αύξηση µέσα στον Ιούλιο, από 15% έως 20%. Οι ανακοινώσεις από τους παρόχους θα γίνουν µεθαύριο, ∆ευτέρα 1η Ιουλίου.

Τα πράσινα τιµολόγια γίνονται λιγότερο ελκυστικά από τα µπλε και τα κίτρινα, καθώς οι πάροχοι αυξάνουν τις τιµές τους, προκειµένου να καλύψουν εκ των προτέρων τυχόν µεγάλες αυξήσεις στις τιµές χονδρικής.

Ωστόσο, όπως παραδέχθηκε ο αρµόδιος υπουργός, Θοδωρής Σκυλακάκης, παρά τις αυξήσεις, δεν καταγράφεται µέχρι στιγµής µεγάλη κινητικότητα µεταξύ των προαναφερόµενων τιµολογίων.

Προς την κατεύθυνση αυτή συµβάλλουν αφενός η αδράνεια των καταναλωτών, αφετέρου το γεγονός ότι οι περισσότεροι από αυτούς δεν έχουν δει στους λογαριασµούς τους τις νέες αυξήσεις. Πιθανώς µέσα στον Ιούλιο ένα µεγάλο µέρος των καταναλωτών να συνειδητοποιήσει τις αυξήσεις που έγιναν τον Ιούνιο.

Οι αυξήσεις αυτές αποδίδονται αποκλειστικά στην αύξηση του κόστους παραγωγής ενέργειας, έως και 70% µέσα σε δύο µήνες, η οποία έχει πολλούς παράγοντες που την προκαλούν:

• H αύξηση της εγχώριας ζήτησης λόγω καύσωνα.
• Ο καύσωνας και η αφρικανική σκόνη µειώνουν την αποδοτικότητα των φθηνών ΑΠΕ. Τη µειωµένη αυτή δυναµικότητα καλύπτουν οι περισσότερο ακριβές θερµικές µονάδες λιγνίτη και φυσικού αερίου.

• Η τιµή του φυσικού αερίου έχει αυξηθεί σηµαντικά τον τελευταίο χρόνο (+45%), αφού από περίπου 24 ευρώ η MWh έχει ανέλθει σε 35 ευρώ.
• Η ζήτηση που σηµειώνεται από όµορες χώρες λόγω blackout των δικτύων τους, εξαιτίας της παλαιότητας και των υψηλών θερµοκρασιών, αυξάνει τις εξαγωγές ηλεκτρικού ρεύµατος από την Ελλάδα. Πάντως, πρέπει να σηµειωθεί ότι τον προηγούµενο µήνα, µετά το άλµα 35% στη χονδρική αγορά, σχεδόν όλοι ανεξαιρέτως οι πάροχοι προχώρησαν σε αυξήσεις που έφτασαν ακόµα και το 65%, µε τη ∆ΕΗ να συγκρατεί τις ανατιµήσεις µόλις στο 11%, χορηγώντας τη µεγαλύτερη έκπτωση κατά 38% προκειµένου να διατηρήσει την τιµή της κιλοβατώρας στα 0,11898 ευρώ, όταν οι ακριβότερες κυµαίνονταν στα 14,8-19,2 λεπτά.

13η θέση στην Ευρώπη

Πλέον η χονδρική τιµή της ενέργειας έχει ανέλθει τον µήνα Ιούνιο στα 100 ευρώ η MWh (0,10 ευρώ η KWh), από 81 ευρώ που ήταν ο µέσος όρος τον Μάιο και 58,26 ευρώ τον Απρίλιο. Τις τελευταίες ηµέρες η τιµή χονδρικής κινείται πέριξ των 130 ευρώ, ενώ την περασµένη Τετάρτη καθορίστηκε στα 125,22 ευρώ. Η Ελλάδα έχει από τις πιο υψηλές τιµές χονδρικής στην ενέργεια εντός της Ε.Ε., καθώς λόγω γεωγραφικής θέσης στερείται των κατάλληλων διευρωπαϊκών ενεργειακών δικτύων που θα έκαναν φθηνές τις εισαγωγές ρεύµατος. Παρά τις υψηλές τιµές χονδρικής όµως -από τις οποίες κερδίζουν σηµαντικά ποσά οι εγχώριοι ηλεκτροπαραγωγοί-, οι τιµές λιανικής κατατάσσουν την Ελλάδα σε ικανοποιητική θέση εντός της Ε.Ε. Σε ονοµαστικό επίπεδο χρεώσεων, οι λιανικές τιµές ηλεκτρικής ενέργειας της χώρας την κατατάσσουν στη 13η θέση µεταξύ των 27 χωρών της Ε.Ε.

Μάλιστα, η µέση τιµή που καταβάλλει ο Ελληνας είναι κατά µέσο όρο χαµηλότερη του µέσου όρου της Ε.Ε. και της ευρωζώνης. Σύµφωνα µε την Κοµισιόν, η µέση χρέωση που κατέβαλε ένα µέσο ελληνικό νοικοκυριό µε 6µηνιαία κατανάλωση ρεύµατος µεταξύ 2.500 και 5.000 Kwh (περίπου 14 έως 28 KWh ανά ηµέρα) ανήλθε στο β’ εξάµηνο του 2023 σε 0,2309 ευρώ ανά KWh (23,09 ευρώ ανά MWh).

H επίδοση αυτή κατατάσσει τη χώρα στη 13η θέση, µε τον µέσο όρο στην Ε.Ε. των «27» και στην ευρωζώνη να ανέρχεται σε 0,2832 ευρώ/ KWh και 0,3002 ευρώ/KWh, αντίστοιχα. Η Ελλάδα στις χρεώσεις λιανικής είναι φθηνότερη από τον µέσο όρο της Ενωµένης Ευρώπης και της ευρωζώνης περίπου 30%. Αντίστοιχη εικόνα υπάρχει και στις χρεώσεις της ηλεκτρικής ενέργειας, χωρίς τους φόρους, επιβαρύνσεις κ.λπ. Η Ελλάδα, ωστόσο, και εδώ είναι πιο φθηνή από τον µέσο όρο της Ε.Ε. των «27» (-14%) αλλά και της ευρωζώνης (-27%).

Επίσης, η Ελλάδα είναι οριακά πιο φθηνή στις λιανικές χρεώσεις της από την Πορτογαλία (-2% µε τους φόρους και -6% χωρίς τους φόρους), µια χώρα που έχει αντίστοιχα χαρακτηριστικά µε την Ελλάδα. Αξίζει επίσης να σηµειωθεί ότι στο παρελθόν η χώρα, σε ονοµαστικές τιµές λιανικής, ήταν ακόµα πιο φθηνή, µε το κόστος που κατέβαλλε ένα εγχώριο νοικοκυριό να βρίσκεται έως και στο 50% του µέσου όρου της Ευρώπης. Τότε, ωστόσο, καίγαµε τον φθηνό λιγνίτη και όχι το ακριβό φυσικό αέριο. Επιπλέον, επισηµαίνουµε ότι, αν στην εξίσωση των τιµών διάθεσης της ηλεκτρικής ενέργειας εισέλθει και η αγοραστική δύναµη του µέσου Ευρωπαίου ή του µέσου Πορτογάλου, τότε οι συσχετισµοί αναµφίβολα για το κόστος της ενέργειας που πληρώνει ο Ελληνας γίνονται µεγαλύτεροι και πιθανώς πλησιάζουν τον µέσο όρο της Ε.Ε. των «27».

Πάντως, µε το νέο σύστηµα τιµολόγησης τα περιθώρια παρεµβάσεων είναι περιορισµένα. Οι λογαριασµοί για τα 2/3 των καταναλωτών διατηρούνται έως σήµερα σε σχετικά ανεκτά επίπεδα, χάρη στη γενναιόδωρη πολιτική εκπτώσεων της ∆ΕΗ (38% για τον µήνα Ιούνιο), που όµως δεν έχει απεριόριστες δυνατότητες.

auksiseis_sto_reuma
Ετικέτες: Πράσινα τιμολόγια ρεύματοςτιμολόγια ρεύματος

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • Οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ από 28 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου

    27 Σεπ 2026

  • Thessaly Pass και Evros Pass 2026: Μέχρι τη Δευτέρα η υποβολή αιτήσεων

    27 Σεπ 2026

  • Επιδόματα: Ποια θα πληρωθούν την ερχόμενη εβδομάδα από τον ΟΠΕΚΑ

    27 Σεπ 2026

  • Φορολοταρία: Δείτε αν κερδίσατε

    27 Σεπ 2026

  • ΑΑΔΕ: Έως 31/10 η αίτηση για εναλλακτική φορολόγηση συνταξιούχων εξωτερικού

    27 Σεπ 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Γραφείο Ειδικών Κοινωνικών Ομάδων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στην Αθήνα, τρίτη 28 Μαΐου 2024. 
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

    ΔΥΠΑ: Νέα προγράμματα για 30.000 ανέργους με έμφαση σε γυναίκες άνω των 50 ετών – Οι λεπτομέρειες

    6 shares
    Share 2 Tweet 2
  • Αγίου Πνεύματος: Τι ισχύει για τα καταστήματα

    38 shares
    Share 15 Tweet 10
  • Επιστροφή δύο ενοικίων: Ποιοι και γιατί δεν πήραν τα ποσά που περίμεναν – Τι να κάνουν όσοι δικαιούχοι δεν έλαβαν την επιστροφή

    6 shares
    Share 2 Tweet 2
  • ΔΥΠΑ: Χειμερινές διακοπές με voucher – Μέχρι πότε μπορούν να χρησιμοποιηθούν

    31 shares
    Share 12 Tweet 8
  • Επιστροφή ενοικίου: Ποιοι πληρώνονται την Παρασκευή αναδρομικά 2 ενοίκια

    6 shares
    Share 2 Tweet 2

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.