voucherergasia.gr
Unic - Μεταπτυχιακά Εξ Αποστάσεως
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα

    Νέα κακοκαιρία προ των πυλών με βροχές και καταιγίδες – Πότε έρχεται και ποιες περιοχές θα χτυπήσει

    Βουλιαγμένη: Ελεύθεροι οι δύο κατηγορούμενοι για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό 82χρονου για μια ξαπλώστρα

    Νωρίτερα φέτος η αλλαγή ώρας: Πότε θα γυρίσουμε τα ρολόγια μια ώρα πίσω

    Σε λειτουργία η αναβαθμισμένη πλατφόρμα ΟpenGov.gr

  • Εκπαίδευση

    Ψηφιακό Φροντιστήριο: Άρχισε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

    Μετεγγραφές φοιτητών 2026-2027: Αυξάνονται έως 30% οι θέσεις σε πέντε πανεπιστημιακά τμήματα

    Επαναληπτικές Πανελλαδικές: Ανακοινώθηκαν οι  βαθμολογίες των Ειδικών και Μουσικών Μαθημάτων

    Βρεφονηπιακοί Σταθμοί: Αναρτήθηκαν οι πίνακες κατάταξης της ΔΥΠΑ για 24 θέσεις προσωπικού

  • Θέσεις εργασίας

    Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Προχωρά σε μονιμοποίηση συμβασιούχων στους βρεφονηπιακούς σταθμούς

    Πυροσβεστική: Άρχισε η διαδικασία αιτήσεων για 19 προσλήψεις ιδιωτών

    ΔΥΠΑ: «Ημέρα Καριέρας» στην Αθήνα 10 Οκτωβρίου

    ΑΣΕΠ: Στο Εθνικό Τυπογραφείο η προκήρυξη 3ΓΒ/2026 για 97 θέσεις ΕΕΠ από τον γραπτό διαγωνισμό

  • Οικονομία

    Επιστροφή δύο ενοικίων: Ποιοι και γιατί δεν πήραν τα ποσά που περίμεναν – Τι να κάνουν όσοι δικαιούχοι δεν έλαβαν την επιστροφή

    Ολοκληρώθηκε η επιστροφή δύο ενοικίων σε εκπαιδευτικούς, ιατρούς και νοσηλευτές – Οι προϋποθέσεις και τα κριτήρια

    e-ΕΦΚΑ: Σε λειτουργία η αναβαθμισμένη ηλεκτρονική υπηρεσία «εξόδων κηδείας»

    Η Κομισιόν βλέπει σταθερό εφοδιασμό «προς το παρόν» για το φυσικό αέριο

  • Εργασιακά

    Πυροσβέστες: Επίδομα έως 500 ευρώ – Ποιοι το δικαιούνται

    ΕΦΚΑ: Έρχονται αλλαγές στην εκκαθάριση εισφορών

    Τηλεργασία με επιδότηση 90%

    Στα 1.000 ευρώ η μέση σύνταξη από τον Δεκέμβριο

  • VOUCHER
    Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Γραφείο Ειδικών Κοινωνικών Ομάδων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στην Αθήνα, τρίτη 28 Μαΐου 2024. 
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

    ΔΥΠΑ: Νέα προγράμματα για 30.000 ανέργους με έμφαση σε γυναίκες άνω των 50 ετών – Οι λεπτομέρειες

    upourgeio-politismou-vivlia

    Επιταγές βιβλίων της ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες δικαιούχων

    ΔΥΠΑ: Πού θα βρείτε τους προσωρινούς πίνακες για το πρόγραμμα απασχόλησης 1.000 ανέργων πτυχιούχων – Πότε υποβάλλονται οι ενστάσεις

    Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Γραφείο Ειδικών Κοινωνικών Ομάδων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στην Αθήνα, τρίτη 28 Μαΐου 2024. 
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

    ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες προγράμματος για 1.000 άνεργους πτυχιούχους

  • Πολιτική

    Kυρ. Μητσοτάκης: Ελευθερία της ναυσιπλοΐας, στήριξη νοικοκυριών και ευρωπαϊκή ευελιξία για το δύσκολο χειμώνα

    Δ. Μιχαηλίδου: «Σύστημα επισιτιστικής βοήθειας πιο ασφαλές, πιο απλό, πιο αποτελεσματικό, πιο προσβάσιμο, με επίκεντρο τον άνθρωπο»

    Π. Μαρινάκης: Στις 30 Σεπτεμβρίου θα ανακοινωθούν τα μέτρα για τα καύσιμα, στις 14 Οκτωβρίου για το πετρέλαιο θέρμανσης

    Αλέξης Τσίπρας: Πλαφόν τώρα 1,4 ευρώ για το πετρέλαιο θέρμανσης – 1,8 ευρώ για το πετρέλαιο κίνησης

  • Εκλογές

    Ηλεκτρονική ψήφος στην Αυτοδιοίκηση για εκλογές και δημοψηφίσματα

    Σπανάκης: Από τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δήμαρχοι και περιφερειάρχες θα εκλέγονται από την πρώτη Κυριακή

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Νερό Ζαρός

voucherergasia-240x110

santorinisport.gr

webinar.edu.gr

Αρχική Πολιτική

Επίδομα μητρότητας: Τροπολογία ΠΑΣΟΚ για την άρση των περιορισμών

από Νίκος Μοναστηριώτης
27/07/2024
σε Πολιτική
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

ΣχετικάΆρθρα

Οι δύο ημερομηνίες που θα πληρωθεί το επίδομα μητρότητας

05/08/2026

Επίδομα μητρότητας 2026: Πότε θα γίνει η επόμενη πληρωμή

30/07/2026
Τη δέσμευση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη, κατά την πρόσφατη συνάντησή του με το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον Επισιτισμό – Τουρισμό (Π.Ο.Ε.Ε.Τ.), υλοποιεί η Τροπολογία που κατέθεσε σήμερα η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής για την άρση των περιορισμών στη χορήγηση του επιδόματος μητρότητας (κυοφορίας και λοχείας)στις εργαζόμενες του κλάδου.

Όπως αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη:

Συγκεκριμένα, προβλέπεται ότι για την πλήρωση της ειδικής προϋπόθεσης των 75 ή 100 ημερών ασφάλισης (προκειμένου για υπαγόμενες εποχικά ή μη στον Ειδικό Λογαριασμό Ξενοδοχοϋπαλλήλων) ή 120 ημερών ασφάλισης (προκειμένου για υπαγόμενες στον Κλάδο Παροχών σε χρήμα του πρ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ), κατά το ημερολογιακό έτος του τοκετού συνυπολογίζονται όλοι οι πραγματικοί χρόνοι ασφάλισης ανεξαρτήτως του φορέα στον οποίο έχουν διανυθεί.

Επιπλέον, με την πρόβλεψη αυτή γίνεται το πρώτο βήμα, ώστε να δρομολογηθεί η αντιμετώπιση μιας έτερης αδικίας σε βάρος των εργαζομένων στον επισιτισμό – τουρισμό, αυτή της μη χορήγησης της 9μηνης ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας,  ακριβώς επειδή πολλές από τις εργαζόμενες στον επισιτισμό-τουρισμό δεν δικαιούνται το επίδομα κυοφορίας-λοχείας.

Η ισότιμη αντιμετώπιση των εργαζομένων, με ιδιαίτερη μέριμνα για  τους περισσότερο ευάλωτους, η εναρμόνιση επαγγελματικής – οικογενειακής ζωής και η αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος αποτελούν πρώτιστη προτεραιότητα του Κινήματος. Η τροπολογία αυτή, όπως και η προηγούμενη, για την βελτίωση και επέκταση του επιδόματος ανεργίας των εποχικά εργαζομένων στον επισιτισμό – τουρισμό αποδεικνύει του λόγου το αληθές και τη συνέπεια του Κινήματος στις διαχρονικές αξίες και αρχές του.

Η Κυβέρνηση το ελάχιστο που έχει να κάνει είναι να αποδεχθεί την προτεινόμενη τροπολογία.

Σε κάθε περίπτωση εμείς θα επιμείνουμε!

*Ακολουθεί το κείμενο της τροπολογίας 

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ

Στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Υγείας :  «Ολοκλήρωση της ψυχιατρικής μεταρρύθμισης»

Θέμα: « Επίδομα μητρότητας εργαζομένων στον επισιτισμό – τουρισμό»

Αιτιολογική Έκθεση

Με την παρ. 1 του άρθρου 4  του ν. 3655/2008 προβλέφθηκε η ένταξη του Κλάδου Ασθένειας του Ταμείου Ασφάλισης Ξενοδοχοϋπαλλήλων (Τ.Α.ΞΥ.) από 1-8-2008 στον Κλάδο Ασθένειας του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ. Από την ημερομηνία αυτή οι ασφαλισμένοι του ενταχθέντος Κλάδου και τα μέλη των οικογενειών τους υπήχθησαν υποχρεωτικά στην ασφάλιση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και διέπονται από τη νομοθεσία του Κλάδου Ασθένειας του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ως προς τις παροχές σε είδος.

Με την επόμενη παράγραφο ( παρ. 2 του άρθρου 4 του ν. 3655/2008) συστάθηκε από 1-8-2008 στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ «Ειδικός Λογαριασμός Ξενοδοχοϋπαλλήλων», με οικονομική και λογιστική αυτοτέλεια και με σκοπό τη χορήγηση παροχών σε χρήμα (επίδομα ασθένειας, επίδομα κυοφορίας και λοχείας, έξοδα κηδείας, αεροθεραπείας, λουτροθεραπείας, έξοδα κηδείας και δαπάνη για συμμετοχή σε κατασκηνώσεις) στους ασφαλισμένους ξενοδοχοϋπαλλήλους και στα μέλη της οικογένειάς τους.

Στη συνέχεια, με το άρθρο 3 του ν. 4075/2012 (Α,89), ο ανωτέρω «Ειδικός Λογαριασμός Ξενοδοχοϋπαλλήλων», συγχωνεύτηκε στον Κλάδο Ασθένειας του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ από 01.06.2012.  Από την ημερομηνία αυτή οι ασφαλισμένοι του «Ειδικού Λογαριασμού Ξενοδοχοϋπαλλήλων» και τα μέλη οικογενείας γίνονται υποχρεωτικά ασφαλισμένοι του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ για παροχές σε είδος και χρήμα, ωστόσο συνεχίζουν να διέπονται από τη νομοθεσία του Ειδικού Λογαριασμού Ξενοδοχοϋπαλλήλων ως προς τις παροχές σε χρήμα και συγκεκριμένα από τις διατάξεις του Καταστατικού του Κλάδου Ασθένειας του πρώην Τ.Α.Ξ.Υ [(Υ.Α. 8820/1943 (Β 43), όπως τροποποιήθηκε με την Υ.Α. 70330/Ε.857/7-12-1960 (Β 505) και την Υ.Α. 202751/6-7-1987 Υ.Α.(Β 406)].

Έτσι, οι ασφαλισμένες ξενοδοχοϋπάλληλοι  αποκτούν δικαίωμα για  το επίδομα κυοφορίας και  λοχείας εφόσον αθροιστικά :

Α1) στην περίπτωση που υπάγονται για παροχές σε χρήμα στον «Ειδικό Λογαριασμό Ξενοδοχοϋπαλλήλων», εφόσον έχουν συμπληρώσει 100 ημέρες εργασίας στον «Ειδικό Λογαριασμό» κατά το ημερολογιακό έτος της ημερομηνίας τοκετού ή αναγγελίας της ασθένειας, είτε το προηγούμενο 15/μηνο, χωρίς να συνυπολογίζονται οι ημέρες εργασίας που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο ημερολογιακό τρίμηνο του 15/μηνου στον «Ειδικό Λογαριασμό Ξενοδοχοϋπαλλήλων». Προκειμένου για εποχικούς εργαζόμενους, ο κατά τα ανωτέρω απαιτούμενος χρόνος δύναται να μειωθεί σε 75 ημέρες με απόφαση της αρμόδιας Τοπικής Διοικητικής Επιτροπής ή

Α2) στην περίπτωση που υπάγονται για παροχές σε χρήμα στην ασφάλιση του πρ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, εφόσον έχουν συμπληρώσει 120 ημέρες εργασίας κατά το ημερολογιακό έτος της ημερομηνίας τοκετού , είτε το προηγούμενο 15/μηνο, χωρίς να συνυπολογίζονται οι ημέρες εργασίας που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο ημερολογιακό τρίμηνο του 15/μηνου και

Β) απέχουν από την εργασία τους και έχουν πραγματοποιήσει 200 ημέρες εργασίας τα δύο τελευταία έτη που προηγούνται της πιθανής ημερομηνίας τοκετού.

Για τη συμπλήρωση των ανωτέρω 200 ημερών ασφάλισης συνυπολογίζεται τυχόν χρόνος ασφάλισης που είχε η εργαζόμενη σε άλλον φορέα ως μισθωτή ή ως αυτοαπασχολούμενη. Ωστόσο οι ανωτέρω απαιτούμενες 100 ή 75 για τις εποχικά εργαζόμενες (στην περίπτωση υπαγωγής στον Ειδικό Λογαριασμό Ξενοδοχοϋπαλλήλων) ή 120 (στην περίπτωση υπαγωγής για παροχές σε χρήμα στο πρ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ) δεν συμπληρώνονται από τυχόν χρόνο ασφάλισης σε άλλο φορέα αλλά πρέπει αποκλειστικά να έχουν διανυθεί είτε στον «Ειδικό Λογαριασμό Ξενοδοχοϋπαλλήλων» (100 Η.Ε. ή 75 Η.Ε.) είτε στον Κλάδο Παροχών σε χρήμα του πρ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ (120 Η.Ε.) , με αποτέλεσμα μεγάλος αριθμός ξενοδοχοϋπαλλήλων να στερούνται του επιδόματος μητρότητας , καίτοι οι ημέρες ασφάλισης τους αθροιστικά κατά το κρίσιμο ημερολογιακό έτος της ημερομηνίας τοκετού (ή κατά το προηγούμενο 15/μηνο) ξεπερνά κατά πολύ τις απαιτούμενες κατά περίπτωση ημέρες ημέρες ασφάλισης.

Για την αντιμετώπιση της στρέβλωσης αυτής που πλήττει χιλιάδες εργαζόμενες στον κλάδο επισιτισμού τουρισμού, προτείνεται η τροπολογία αυτή με την οποία προβλέπεται ότι όλοι οι πραγματικοί χρόνοι ασφάλισης που έχουν διανυθεί  στους ενταχθέντες  φορείς, κλάδους, τομείς ή λογαριασμούς συνυπολογίζονται ενιαία στον φορέα που  επήλθε ο ασφαλιστικό κίνδυνος της μητρότητας  για  να συμπληρώσει η ασφαλισμένη τις ελάχιστες κατά περίπτωση προϋποθέσεις (120 στο πρώην ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ή 100/75 στο πρώην ΤΑΞΥ) που απαιτούνται για την χορήγηση επιδόματος κυοφορίας και λοχείας.

Παράλληλα, με την προτεινόμενη τροπολογία γίνεται ένα σημαντικό βήμα στην κατεύθυνση της δρομολόγησης της αντιμετώπισης  μιας έτερης αδικίας σε βάρος των εργαζομένων στον επισιτισμό – τουρισμό, αυτή της μη χορήγησης σε αυτές της Ειδικής Παροχής προστασίας μητρότητας  του άρθρου 228 του π.δ. 80/2022 «Κώδικας Ατομικού Εργατικού Δικαίου» (Α’ 222), ακριβώς επειδή πολλές από αυτές δεν δικαιούνται το επίδομα κυοφορίας-λοχείας .  

Ειδικότερα: σύμφωνα με το άρθρο 228 του π.δ. 80/2022,όπως ισχύει, και την Κοινή Υπουργική Απόφαση ΥΑ 39686/10-07-2024 (Β 4099)  κάθε μητέρα – ασφαλισμένη στον e -ΕΦΚΑ, η οποία  εργάζεται με σχέση εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου σε επιχειρήσεις ή εκμεταλλεύσεις ή ως έμμισθη δικηγόρος  δικαιούται να λάβει ειδική άδεια προστασίας μητρότητας διάρκειας εννέα (9) μηνών, από τη ΔΥΠΑ, εφόσον : i) βρίσκεται σε ενεργή εργασιακή σχέση εξαρτημένης εργασίας (ή σε ενεργή σύμβαση έμμισθης εντολής)  και β) έχει λάβει επιδότηση για κυοφορία και λοχεία από οποιοδήποτε ενταχθέντα στον e-ΕΦΚΑ Φορέα, Τομέα, Κλάδο ή Λογαριασμό ασφάλισης μισθωτών ή άλλο φορέα ασφάλισης ασθένειας μισθωτών.  Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της ως άνω 9μηνης ειδικής παροχής προστασίας της μητρότητας, η ΔΥΠΑ υποχρεούται να καταβάλλει στην εργαζόμενη μητέρα μηνιαίως ποσό ίσο με τον κατώτατο μισθό, όπως κάθε φορά αυτός καθορίζεται, καθώς και αναλογία δώρων εορτών και επιδόματος αδείας, ενώ ταυτόχρονα ο χρόνος της 9μηνης ειδικής παροχής προστασίας της μητρότητας λογίζεται ως χρόνος ασφάλισης στους κλάδους κύριας, επικουρικής σύνταξης και ασθένειας του e-ΕΦΚΑ.

Αθήνα, 24 Ιουλίου 2024

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ 

Άρθρο …

Στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Υγείας με τίτλο: «Ολοκλήρωση της ψυχιατρικής μεταρρύθμισης» προστίθεται άρθρο ως εξής:

«Για τη συμπλήρωση του χρόνου της παρ. 1β΄ του άρθρου 35 του Καταστατικού του πρώην Ταμείου Ασφάλισης Ξενοδοχοϋπαλλήλων [(Υ.Α. 8820/1943 (Β 43) , όπως τροποποιήθηκε με την υπ’ αρ.70330/Ε.857/7-12-1960 (Β 505) και την υπ’ αρ.202751/6-7-1987 (Β 406)] καθώς και του χρόνου της παρ. 2 του άρθρου 148 του ν. 3655/2008 (Α 58), όπως ισχύει, συνυπολογίζεται κάθε πραγματικός  χρόνος ασφάλισης διανυθείς σε ενταχθέντα στον e-ΕΦΚΑ φορέα, κλάδο, τομέα ή λογαριασμό Ασθένειας που χορηγεί επίδομα μητρότητας (κυοφορίας και λοχείας)».

Ετικέτες: επίδομα μητρότηταςΠΑΣΟΚ

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • Kυρ. Μητσοτάκης: Ελευθερία της ναυσιπλοΐας, στήριξη νοικοκυριών και ευρωπαϊκή ευελιξία για το δύσκολο χειμώνα

    25 Σεπ 2026

  • Δ. Μιχαηλίδου: «Σύστημα επισιτιστικής βοήθειας πιο ασφαλές, πιο απλό, πιο αποτελεσματικό, πιο προσβάσιμο, με επίκεντρο τον άνθρωπο»

    24 Σεπ 2026

  • Π. Μαρινάκης: Στις 30 Σεπτεμβρίου θα ανακοινωθούν τα μέτρα για τα καύσιμα, στις 14 Οκτωβρίου για το πετρέλαιο θέρμανσης

    24 Σεπ 2026

  • Αλέξης Τσίπρας: Πλαφόν τώρα 1,4 ευρώ για το πετρέλαιο θέρμανσης – 1,8 ευρώ για το πετρέλαιο κίνησης

    22 Σεπ 2026

  • Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει παρέμβαση για την ώρα θανάτου του Μαζωνάκη

    20 Σεπ 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Γραφείο Ειδικών Κοινωνικών Ομάδων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στην Αθήνα, τρίτη 28 Μαΐου 2024. 
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

    ΔΥΠΑ: Νέα προγράμματα για 30.000 ανέργους με έμφαση σε γυναίκες άνω των 50 ετών – Οι λεπτομέρειες

    6 shares
    Share 2 Tweet 2
  • Αγίου Πνεύματος: Τι ισχύει για τα καταστήματα

    37 shares
    Share 15 Tweet 9
  • Επιστροφή ενοικίου: Ποιοι πληρώνονται την Παρασκευή αναδρομικά 2 ενοίκια

    6 shares
    Share 2 Tweet 2
  • Σχολεία: Χωρίς μαθήματα στις 25 Σεπτεμβρίου

    6 shares
    Share 2 Tweet 2
  • Υπουργείο Εσωτερικών: Εγκρίθηκαν 82 προσλήψεις σε έξι δήμους

    5 shares
    Share 2 Tweet 1

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.