Γεωργιάδης για το προσφυγικό: «Θέλω κλειστά κέντρα, Αμυγδαλέζα! Να μη βγαίνει ούτε κουνούπι»

Γεωργιάδης για το προσφυγικό: «Θέλω κλειστά κέντρα, Αμυγδαλέζα! Να μη βγαίνει ούτε κουνούπι»

12 Φεβρουαρίου 2020

Τη δική του θέση σχετικά για τη διαχείριση του προσφυγικού και τη δημιουργία κλειστών κέντρων προσφύγων και μεταναστών εξέφρασε με δηλώσεις του ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης σε τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ.

Σχολιάζοντας την απόφαση της κυβέρνησης για τα κέντρα παραμονής, τα οποία παρά τις κυβερνητικές εξαγγελίες δεν θα έχουν χαρακτήρα «κλειστών κέντρων» αλλά θα είναι ελεγχόμενα και οι πόρτες θα κλείνουν το βράδυ,ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε ότι θέλει κλειστά κέντρα τύπου «Αμυγδαλέζας» ώστε να σταλεί το μήνυμα ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι ευπρόσδεκτοι.

«Και όταν λέω κλειστά, εννοώ κλειστά! Αμυγδαλέζα! Να μη βγαίνει από μέσα του κουνούπι ποτέ! 24 ώρες το 24ωρο! Μέχρι να φύγουνε! Το μήνυμα πρέπει να είναι: Πήγες στην Ελλάδα, κύριε; Σε κλείσανε μέσα, όποτε θες να γυρίσεις στην πατρίδα σου, εισιτήριο τζάμπα, φύγε, μέχρι να κριθεί το αίτημά σου δεν πας ρούπι από κει» ανέφερε με δηλώσεις του στην ΕΡΤ και προσέθεσε: «Ας μην πάρουμε φράγκο από την Ευρωπαϊκή Ένωση, να είναι κλειστά. Κανένα πρόβλημα. Αμα είναι να καταστραφεί η Ελλάδα δεν θέλω ούτε ένα ευρώ από τους Ευρωπαίους».

Επιμένοντας στη χρήση του όρου «λαθρομετανάστες» ισχυρίστηκε ότι στην Ελλάδα οι «πρόσφυγες είναι ελάχιστοι και οι περισσότεροι είναι λαθρομετανάστες» λέγοντας πως «στη δική μου λογική αυτός που έρχεται παράνομα παραβιάζει το σπίτι μου. Δεν τον θέλω εδώ! Να φύγει, είναι η απάντηση! Να φύγει αφού μπήκε παράνομα!».

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<