voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
    προκήρυξη-προσληψεις-εοδυ-κομυ

    ΕΟΔΥ: Επτά θάνατοι από COVID-19 και 9 από γρίπη την τελευταία εβδομάδα

    Καιρός: Τι είναι ο «Ωμέγα Εμποδιστής» που φέρνει ψύχρα και βοριάδες, αλλά όχι βροχές

    Επιδείνωση του καιρού με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και ενισχυμένους ανέμους

    Προσωρινή μη διαθεσιμότητα των ηλεκτρονικών υπηρεσιών και του ιστότοπου του e-ΕΦΚΑ

    Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και πιθανώς κατά τόπους χαλαζοπτώσεις από σήμερα το βράδυ- Πόσο θα διαρκέσουν

  • Εκπαίδευση
    Κατάληψη στο Γυμνάσιο και το Λύκειο στα Σφακιά με αίτημα προσλήψεις εκπαιδευτικών

    Πού θα είναι κλειστά τα σχολεία αύριο

    Εθνικό Απολυτήριο: Οι αλλαγές που έρχονται

    ΔΥΠΑ: Σε εξέλιξη η διαδικασία επιλογής προγραμμάτων κατάρτισης για πράσινες δεξιότητες

    Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για τη συμπληρωματική πρόσκληση του Μητρώου Εκπαιδευτικών ΔΥΠΑ

    ΔΥΠΑ: Ξεκινά πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων στον τομέα Ελιάς και Ελαιοκομίας

  • Θέσεις εργασίας
    ΚΕΠΑ: Αντίστροφη μέτρηση για 700 προσλήψεις γιατρών – «Κλείδωσαν» οι 620 θέσεις, ζητούνται νευρολόγοι και ψυχίατροι

    Θεμιστοκλέους: Προχωράμε άμεσα σε νέες προσλήψεις στο ΕΣΥ

    Προσλήψεις στα νοσοκομεία εκτός ΑΣΕΠ: Λήγει η προθεσμία για τις 817 μόνιμες θέσεις

    Πότε αρχίζει η υποβολή αιτήσεων για τις 510 προσλήψεις στα νοσοκομεία

    Ρεκόρ συμμετοχής στην «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ στα Ιωάννινα

    ΔΥΠΑ: 51η «Ημέρα Καριέρας» στον Βόλο το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου

    ΕΦΚΑ: Ξεκινά η παραγραφή μη βεβαιωμένων οφειλών

    Έρχονται 279 μόνιμες προσλήψεις σε ΟΠΕΚΑ, e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ

  • Οικονομία
    Μέχρι τις 26 Ιουλίου η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

    Φορολογικές δηλώσεις 2026: Πώς διασφαλίζεται η έκπτωση 4%

    ΑΑΔΕ: Ψηφιακή εφαρμογή για την απαλλαγή των ΑμεΑ από τα τέλη κυκλοφορίας

    Μια σημαντική απόφαση που διασφαλίζει την οικονομική επιβίωση χιλιάδων δανειοληπτών που έχουν ενταχθεί στο Νόμο Κατσέλη

    Διευκρινίσεις για τα οικονομικά κριτήρια της υπηρεσίας «Μεταφορά καταβολών από το ΤΕΚΑ στον e-ΕΦΚΑ»

    Έρχεται μοντέλο ΕΦΚΑ στις συναλλαγές με το Δημόσιο – Τέλος στις καθυστερήσεις

  • Εργασιακά
    ektakto-dwro-pasxa-ektos-xiliades-suntaksiouxoi

    Δώρο Πάσχα 2026: Πότε μπαίνει

    Αναδρομικά: «Νέο κύμα» πληρωμών εντός του Νοεμβρίου

    e-ΕΦΚΑ: Τι διευκρινίζει για τις καταγγελίες σχετικά με τις συντάξεις χηρείας

    Νίκη Κεραμέως: Η αναβάθμιση των συστημάτων ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ και ΑΡΙΑΔΝΗ ενισχύει εργαζόμενους και επιχειρήσεις

    ΔΥΠΑ: Σε εξέλιξη η διαδικασία επιλογής προγραμμάτων κατάρτισης για πράσινες δεξιότητες

    Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για τη συμπληρωματική πρόσκληση του Μητρώου Εκπαιδευτικών ΔΥΠΑ

  • VOUCHER
    ΔΥΠΑ: Έρχεται νέο πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας

    ΔΥΠΑ: Σε εξέλιξη η υποβολή αιτήσεων για το νέο πρόγραμμα για επιχειρήσεις που προσλαμβάνουν ανέργους δικαιούχους του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος

    Μόνο για Εργαζόμενους το νέο Voucher Κατάρτισης της ΔΥΠΑ – 150 ώρες – 750€ – Μόνο Ασύγχρονη Εκπαίδευση

    Ρεπορτάζ: Μόνο για Εργαζόμενους το νέο Voucher Κατάρτισης της ΔΥΠΑ – 150 ώρες – 750€ – Μόνο Ασύγχρονη Εκπαίδευση – Όλα όσα θέλετε να ξέρετε

    Μόνο για Εργαζόμενους το νέο Voucher Κατάρτισης της ΔΥΠΑ – 150 ώρες – 750€ – Μόνο Ασύγχρονη Εκπαίδευση

    Μόνο για Εργαζόμενους το νέο Voucher Κατάρτισης της ΔΥΠΑ – 150 ώρες – 750€ – Μόνο Ασύγχρονη Εκπαίδευση

    ΔΥΠΑ: Σε εξέλιξη η διαδικασία επιλογής προγραμμάτων κατάρτισης για πράσινες δεξιότητες

    ΔΥΠΑ: Έρχεται το νέο πρόγραμμα voucher έως 750 ευρώ

  • Πολιτική

    Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας: Υπέρ του νομοσχέδιου τάχθηκαν οι φορείς που κλήθηκαν να εκφέρουν γνώμη

    Κωστής Χατζηδάκης: Πρόσθετο πακέτο 160 εκατομμυρίων για στήριξη κτηνοτρόφων, βαμβακοπαραγωγών και σιτοπαραγωγών

    Κωστής Χατζηδάκης: Οι 14 παρεμβάσεις της κυβέρνησης για ένα κράτος πιο φιλικό στους πολίτες

    κπγ εξετασεις γλωσσομαθειας

    ΠΑΣΟΚ για Εθνικό Απολυτήριο: Θα συμμετάσχουμε στον διάλογο με προτάσεις, όχι ως σχολιαστές του κυβερνητικού σχεδίου

    ΥΠΑΙΘ: Εκδόθηκε η ΚΥΑ για τα self test – Ποια έγγραφα θα συμπληρώνουν καθηγητές και μαθητές

    ΚΚΕ: Οι αλλαγές στο Λύκειο προμηνύουν ολομέτωπη επίθεση σε μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς και πρέπει να μείνουν στα χαρτιά

  • Εκλογές
    Singular Logic: Μέχρι τις 20:30 θα έχουμε ένα ασφαλές εκλογικό αποτέλεσμα

    Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την επιστολική ψήφο και την εκλογική περιφέρεια Απόδημου Ελληνισμού

    Μαρινάκης: Η κυβέρνηση θα συνεργαστεί με όλους τους εκλεγμένους αξιωματούχους

    Μαρινάκης: Έρχεται νομοσχέδιο για Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές σε ένα γύρο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Υπουργείο Εσωτερικών: Ξεκίνησε η εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων

    Μεγάλες αλλαγές στις αυτοδιοικητικές εκλογές ετοιμάζει η κυβέρνηση – Καταργείται ο Β’ γύρος, εισάγεται ηλεκτρονική ψηφοφορία

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική Πολιτική

Μ. Χρυσοχοΐδης: Θα υπάρξουν πλήρεις απαντήσεις για την υπόθεση των Τεμπών

από NEWS ROOM
02/02/2025
σε Πολιτική
104
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

«Θα υπάρξουν πλήρεις απαντήσεις. Τις απαντήσεις θα δώσουν οι έρευνες. Για αυτό υπάρχει η ποινική δικονομία, για αυτό υπάρχει η ποινική διαδικασία. Να ζητήσουμε όλοι να αποδοθεί, μαζί με τον θρήνο, δικαιοσύνη και αλήθεια. Ας εμπιστευτούμε όλους αυτούς, οι οποίοι υπό τα βλέμματα όλων είναι υπεύθυνοι για την εξέταση αυτής της υπόθεσης», σημείωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μιλώντας για την υπόθεση των Τεμπών, σήμερα το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ».

Σχετικά με το αν δεν έγινε αυτοψία στον χώρο της τραγωδίας επί 23 μέρες, ο κ. υπουργός σημείωσε: «Υπάρχει δικογραφία που καταγράφει λεπτό προς λεπτό τι συνέβη στα Τέμπη. Αν και εφόσον χρειαστούν οτιδήποτε οι Ανακριτικές Αρχές, είναι αυτονόητο ότι οι Υπηρεσίες θα δώσουν τα πάντα για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης. Αυτή είναι η καθαρή κουβέντα και νομίζω ότι στην υπόθεση αυτή πρέπει από εδώ και μπρος να λέγονται καθαρές κουβέντες και με σεβασμό να παρακολουθήσουμε βήμα-βήμα την εξέλιξη της υπόθεσης, ώστε στο τέλος να λάμψει η αλήθεια και να αποδοθεί δικαιοσύνη».

Σχολιάζοντας τις ενέργειες υπηρεσιακών παραγόντων στο σημείο του δυστυχήματος, ανέφερε πως, «από την ώρα που γίνεται κάτι, μια δολοφονική ενέργεια, ένα ατύχημα, υπάρχουν πρωτόκολλα. Πρέπει να γίνονται όλα αυτά που περιγράφονται στους κανονισμούς λειτουργίας των υπηρεσιών, ακόμα και στον κώδικα ποινικής δικονομίας αυτά περιγράφουν και τίποτα άλλο. Όλα αυτά τελούν υπό την έρευνα κάποιων ανακριτών και κάποιων εισαγγελέων. Άρα θα υπάρξουν πλήρεις απαντήσεις. Για όλες τις καταστάσεις υπάρχουν πρωτόκολλα», κατέληξε σχετικά. Συμπλήρωσε, δε, πως «έχουμε χάσει ένα κομμάτι από τον εαυτό μας, ήταν δικά μας παιδιά αυτά και μαζί με τον θρήνο να αποδώσουμε και τη δικαιοσύνη και την αλήθεια».

Για το εάν γίνεται έρευνα για λαθρεμπόριο καυσίμων, ο κ. Χρυσοχοΐδης απάντησε πως, «η αστυνομία στο πλαίσιο των καθηκόντων της, μαζί με την ΑΑΔΕ κάνει έλεγχο για τα καύσιμα, όχι απλώς για το παράνομο λαθρεμπόριο. Ιδιαίτερα τώρα με την καινούρια υπηρεσία, τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, υπάρχουν έρευνες που γίνονται υπό την επίβλεψη εισαγγελέως, αλλά αφορούν κυρίως στη λιανική πώληση. Επίσης, σε πολλές περιπτώσεις έχουν γίνει σημαντικές επιτυχίες τον τελευταίο καιρό στην αποκάλυψη λαθρεμπορίου. Το ζήτημα, του λαθρεμπορίου είναι μεγάλο θέμα που απασχολεί δεκαετίες και δυστυχώς είναι ένα ζήτημα που διαρκώς συμβαίνει και γίνεται από διάφορους που ασχολούνται με το οργανωμένο έγκλημα. Ας περιμένουμε και εδώ να δούμε τι θα δείξει η έρευνα και τι ακριβώς λένε οι ειδικοί, τα ινστιτούτα και σε όλα αυτά που έχουν απευθυνθεί οι Αρχές, οι δικηγόροι, οι οικογένειες, έτσι ώστε να υπάρχει τελική απάντηση που είναι για ένα πάρα πολύ σοβαρό ζήτημα».

ΣχετικάΆρθρα

Χρυσοχοΐδης: Εξιχνιάστηκε πλήρως η υπόθεση στα Βορίζια – ποινικοποιούνται οι μπαλωθιές

14/11/2025
Στον ανακριτή σήμερα ο σταθμάρχης της Λάρισας, για την τραγωδία στα Τέμπη – Στους 42 οι νεκροί

Στις 23 Μαρτίου ξεκινά η δίκη για τα Τέμπη

14/10/2025

Πρόσθεσε, επίσης, σε ό,τι αφορά στη διαχείριση της υπόθεσης, πως δεν μπορούν να δοθούν λύσεις και απαντήσεις στις τηλεοπτικές εκπομπές. «Δεν μπορεί να δώσει κάποιος λύσεις και απαντήσεις σε θέματα που ερευνούν με τόσο μεγάλη επιμέλεια οι δικαστές, οι δικηγόροι των οικογενειών των θυμάτων. Οι λύσεις θα βρεθούν μέσα από τη συντεταγμένη οδό. Γι’ αυτό επιμένω στο θεσμικό. Η έρευνα δεν μπορεί να διεξαχθεί εδώ. Η έρευνα διεξάγεται στη Λάρισα και όπου αλλού έχουν διαταχθεί ανακριτικές, προανακριτικές ή εισαγγελικές πράξεις. Ας ακολουθήσουμε τον Νόμο, το Σύνταγμα και αν υπάρχουν υπόνοιες ότι κάτι δεν πάει καλά στην έρευνα, ότι υπάρχει υπόνοια συγκάλυψης, οτιδήποτε άλλο, μέσα από τις διαδικασίες αυτές, μέσα από τον κοινοβουλευτικό έλεγχο, θα λυθούν».

Σχετικά με τη στάση της αντιπολίτευσης, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη τόνισε πως, επιχειρεί να εργαλειοποιήσει την υπόθεση: «Πάει να εργαλειοποιήσει όλη αυτή την υπόθεση πιστεύοντας ότι θα αντλήσει πολιτικά οφέλη. Θεωρώ ότι εργαλειοποιούν τα Τέμπη. Η Ελλάδα δεν είναι μόνο αυτό το τραγικό γεγονός. Η Ελλάδα από το 2019 έχει διατρέξει μια μεγάλη απόσταση. Ο καθένας κοιτάζει πίσω και βλέπει τι ήταν η Ελλάδα το 2019 και τι είναι σήμερα. Η Ελλάδα έχει κάνει σημαντικά βήματα μπροστά, όπως επίσης, έχει και υστέρηση σε κάποια θέματα. Αυτοί που επιχειρούν να πουν ότι η Ελλάδα είναι Τέμπη έτσι απλώς, δεν είναι έτσι… Δεν λύνονται τα προβλήματα με το να κατηγορεί ο ένας τον άλλον. Ας επιμείνουμε αυστηρά και θεσμικά και να υποσχεθούμε όλοι μαζί πως αυτή η υπόθεση θα φτάσει μέχρι το τέλος γιατί αφορά όλους μας, αφορά στη δημοκρατία μας, αφορά στη δικαιοσύνη και την ψυχή 57 παιδιών».

Για την πρόταση μομφής που σχεδιάζει η αντιπολίτευση, ο κ. Χρυσοχοΐδης απάντησε πως «η αντιπολίτευση θα κάνει τη δουλειά της και θα κάνει αυτό που κρίνει και θα αξιολογηθεί και θα κριθεί. Να κάνει αυτό που κρίνει σωστό και θα αξιολογηθεί. Νομίζω ότι αυτό είναι μέσα στο πλαίσιο επίσης του Συντάγματος και του Κανονισμού της Βουλής. Είναι μία αυτονόητη διαδικασία που αφορά αυτούς. Όταν την κάνουν, τότε θα διεξαχθεί η αναγκαία συζήτηση και θα εξαχθούν τα συμπεράσματα».

Συμπλήρωσε, επίσης, πως, «η κυβέρνηση δια του πρωθυπουργού είπε ότι εάν έχει γίνει κάτι λάθος, είμαστε εδώ να το διορθώσουμε. Εάν υπάρχει κάτι, το οποίο έχει παραλειφθεί στην έρευνα, είναι όλα στο τραπέζι για να συζητηθούν».

Μιλώντας για το ζήτημα της ενδοοικογενειακής βίας, ο υπουργός επεσήμανε πως περίπου τα μισά περιστατικά που αντιμετωπίζει η ΕΛΑΣ είναι πλέον για αυτό το σοβαρό κοινωνικό ζήτημα, ενώ καθημερινά γίνονται 60-70 συλλήψεις.

«Έχει αυξηθεί πολύ η βία στην κοινωνία μας και το θέμα της βίας είναι ένα κοινωνικό ζήτημα. Το βλέπουμε, μεταξύ ανηλίκων, το βλέπουμε πολύ στις οικογένειες και το βλέπουμε και μέσα στην κοινωνία συνολικότερα. Πρέπει να κοιταχτούμε στον καθρέφτη σαν κοινωνία να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει. Πρέπει να δούμε το ζήτημα στα σχολεία, στις οικογένειες και μετά στα κατασταλτικά μέτρα. Πράγματι, ένα πολύ μεγάλο μέρος της αστυνομίας ασχολείται σήμερα με την ενδοοικογενειακή βία. Τα μισά περίπου αφορούν στην ενδοοικογενειακή βία. Κάθε μέρα έχουμε 60-70 συλλήψεις, ούτε εγώ δεν μπορώ να το πιστέψω. Από τις 100 περιπτώσεις, οι 70 καταλήγουν σε συλλήψεις».

Επιπλέον, είπε πως «υπάρχουν άνθρωποι ψυχασθενείς, χρήστες ναρκωτικών και αλκοόλ, οι οποίοι βγάζουν όλη τη βιαιότητά τους στα παιδιά τους και στις γυναίκες και τις συντρόφους τους. Εμείς επιμένουμε και τα μέτρα, τα οποία έχουν ληφθεί, έχουν αποδώσει και θα συνεχίσουμε τώρα με την αυστηρότερη νομοθεσία. Ελπίζω κάποια στιγμή ότι θα αρχίσει σταδιακά η μείωση, γιατί θα αντιληφθούν όλοι ότι αυτό σημαίνει τιμωρία», κατέληξε.

Σχετικά με το 3χρονο αγοράκι στην Κρήτη που κακοποιήθηκε από τη μητέρα του και τον σύντροφό της σημείωσε: «Το θέμα με το αγοράκι στην Κρήτη δεν μπορώ πια να το ερμηνεύσω, δεν το χωράει ανθρώπινος νους. Απορώ αν αυτοί οι δύο άνθρωποι είναι άνθρωποι ή κάτι άλλο».

Στη συνέχεια μιλώντας για τα τροχαία ατυχήματα επισήμανε πως, «γίνονται μέσα στην πόλη, διότι μιλάμε στο κινητό τηλέφωνο και έχουμε πάρα πολλές παρασύρσεις πεζών… Έχουν αυξηθεί τα τροχαία, το 2023 ήταν 15.000 οι παραβάσεις στον Δήμο Αθηναίων, το 2024 ήταν 52.000. Τρεισήμισι φορές πάνω. Κι όμως ορισμένοι συμπολίτες μας συνεχίζουν να αφήνουν τα αυτοκίνητά τους πάνω στους δρόμους. Να αφήνουν τα αυτοκίνητά τους πάνω στα πεζοδρόμια. Να μην μπορεί η μητέρα με το παιδί της, με το καροτσάκι να περάσει. Και πολλές φορές δέχομαι και κριτική ότι δήθεν καταδιώκουμε τους οδηγούς… Η αστυνομία δεν μπορεί να χωρέσει τριπλάσια αυτοκίνητα στους δρόμους. Για τον Κηφισό πρέπει να υπάρξουν και άμεσα μέτρα, αλλά και ένα μακρόπνοο σχέδιο που να δίνει κάποια λύση. Οι κάμερες θα βοηθήσουν πάρα πολύ. Το αργότερο σε 18 μήνες θα έχουν μπει οι κάμερες».

Ετικέτες: ΤέμπηΜιχάλης Χρυσοχοΐδης

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας: Υπέρ του νομοσχέδιου τάχθηκαν οι φορείς που κλήθηκαν να εκφέρουν γνώμη

    5 Φεβ 2026

  • Κωστής Χατζηδάκης: Οι 14 παρεμβάσεις της κυβέρνησης για ένα κράτος πιο φιλικό στους πολίτες

    4 Φεβ 2026

  • κπγ εξετασεις γλωσσομαθειαςΠΑΣΟΚ για Εθνικό Απολυτήριο: Θα συμμετάσχουμε στον διάλογο με προτάσεις, όχι ως σχολιαστές του κυβερνητικού σχεδίου

    3 Φεβ 2026

  • ΚΚΕ: Οι αλλαγές στο Λύκειο προμηνύουν ολομέτωπη επίθεση σε μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς και πρέπει να μείνουν στα χαρτιά

    3 Φεβ 2026

  • Μιχαηλίδου: Επεκτείνουμε το Πρόγραμμα Μετεγκατάστασης σε Κοζάνη και Γρεβενά

    3 Φεβ 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Τέλη κυκλοφορίας: Νέα ψηφιακή εφαρμογή για ΑμεΑ από την ΑΑΔΕ για απαλλαγή από αυτά

    95 shares
    Share 38 Tweet 24
  • Έρχονται 279 μόνιμες προσλήψεις σε ΟΠΕΚΑ, e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ

    91 shares
    Share 36 Tweet 23
  • Επίδομα θέρμανσης: Έρχεται η πληρωμή της δεύτερης δόσης

    64 shares
    Share 26 Tweet 16
  • Προσλήψεις στην Περιφέρεια Κρήτης

    48 shares
    Share 19 Tweet 12
  • Στα σκαριά 60 προσλήψεις στα γραφεία της ΔΥΠΑ

    30 shares
    Share 12 Tweet 8

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.