voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα

    Νέα κακοκαιρία προ των πυλών με βροχές και καταιγίδες – Πότε έρχεται και ποιες περιοχές θα χτυπήσει

    Βουλιαγμένη: Ελεύθεροι οι δύο κατηγορούμενοι για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό 82χρονου για μια ξαπλώστρα

    Νωρίτερα φέτος η αλλαγή ώρας: Πότε θα γυρίσουμε τα ρολόγια μια ώρα πίσω

    Σε λειτουργία η αναβαθμισμένη πλατφόρμα ΟpenGov.gr

  • Εκπαίδευση

    Ψηφιακό Φροντιστήριο: Άρχισε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

    Μετεγγραφές φοιτητών 2026-2027: Αυξάνονται έως 30% οι θέσεις σε πέντε πανεπιστημιακά τμήματα

    Επαναληπτικές Πανελλαδικές: Ανακοινώθηκαν οι  βαθμολογίες των Ειδικών και Μουσικών Μαθημάτων

    Βρεφονηπιακοί Σταθμοί: Αναρτήθηκαν οι πίνακες κατάταξης της ΔΥΠΑ για 24 θέσεις προσωπικού

  • Θέσεις εργασίας

    Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Προχωρά σε μονιμοποίηση συμβασιούχων στους βρεφονηπιακούς σταθμούς

    Πυροσβεστική: Άρχισε η διαδικασία αιτήσεων για 19 προσλήψεις ιδιωτών

    ΔΥΠΑ: «Ημέρα Καριέρας» στην Αθήνα 10 Οκτωβρίου

    ΑΣΕΠ: Στο Εθνικό Τυπογραφείο η προκήρυξη 3ΓΒ/2026 για 97 θέσεις ΕΕΠ από τον γραπτό διαγωνισμό

  • Οικονομία

    Επιστροφή δύο ενοικίων: Ποιοι και γιατί δεν πήραν τα ποσά που περίμεναν – Τι να κάνουν όσοι δικαιούχοι δεν έλαβαν την επιστροφή

    Ολοκληρώθηκε η επιστροφή δύο ενοικίων σε εκπαιδευτικούς, ιατρούς και νοσηλευτές – Οι προϋποθέσεις και τα κριτήρια

    e-ΕΦΚΑ: Σε λειτουργία η αναβαθμισμένη ηλεκτρονική υπηρεσία «εξόδων κηδείας»

    Η Κομισιόν βλέπει σταθερό εφοδιασμό «προς το παρόν» για το φυσικό αέριο

  • Εργασιακά

    Πυροσβέστες: Επίδομα έως 500 ευρώ – Ποιοι το δικαιούνται

    ΕΦΚΑ: Έρχονται αλλαγές στην εκκαθάριση εισφορών

    Τηλεργασία με επιδότηση 90%

    Στα 1.000 ευρώ η μέση σύνταξη από τον Δεκέμβριο

  • VOUCHER
    Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Γραφείο Ειδικών Κοινωνικών Ομάδων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στην Αθήνα, τρίτη 28 Μαΐου 2024. 
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

    ΔΥΠΑ: Νέα προγράμματα για 30.000 ανέργους με έμφαση σε γυναίκες άνω των 50 ετών – Οι λεπτομέρειες

    upourgeio-politismou-vivlia

    Επιταγές βιβλίων της ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες δικαιούχων

    ΔΥΠΑ: Πού θα βρείτε τους προσωρινούς πίνακες για το πρόγραμμα απασχόλησης 1.000 ανέργων πτυχιούχων – Πότε υποβάλλονται οι ενστάσεις

    Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Γραφείο Ειδικών Κοινωνικών Ομάδων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στην Αθήνα, τρίτη 28 Μαΐου 2024. 
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

    ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες προγράμματος για 1.000 άνεργους πτυχιούχους

  • Πολιτική

    Kυρ. Μητσοτάκης: Ελευθερία της ναυσιπλοΐας, στήριξη νοικοκυριών και ευρωπαϊκή ευελιξία για το δύσκολο χειμώνα

    Δ. Μιχαηλίδου: «Σύστημα επισιτιστικής βοήθειας πιο ασφαλές, πιο απλό, πιο αποτελεσματικό, πιο προσβάσιμο, με επίκεντρο τον άνθρωπο»

    Π. Μαρινάκης: Στις 30 Σεπτεμβρίου θα ανακοινωθούν τα μέτρα για τα καύσιμα, στις 14 Οκτωβρίου για το πετρέλαιο θέρμανσης

    Αλέξης Τσίπρας: Πλαφόν τώρα 1,4 ευρώ για το πετρέλαιο θέρμανσης – 1,8 ευρώ για το πετρέλαιο κίνησης

  • Εκλογές

    Ηλεκτρονική ψήφος στην Αυτοδιοίκηση για εκλογές και δημοψηφίσματα

    Σπανάκης: Από τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δήμαρχοι και περιφερειάρχες θα εκλέγονται από την πρώτη Κυριακή

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Νερό Ζαρός

voucherergasia-240x110

santorinisport.gr

webinar.edu.gr

Αρχική Πολιτική

Μαρινάκης: Η ΠΝΠ αποτελεί μια προσωρινή λύση μέχρι την δρομολόγηση και οριστική πραγματοποίηση των προεκλογικών μας δεσμεύσεων για την ενίσχυση του ΕΚΑΒ

από Νίκος Μοναστηριώτης
06/07/2023
σε Πολιτική

109
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

«Σήμερα ξεκινάει η τριήμερη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει την ομιλία του στη Βουλή στις 17.00 το απόγευμα», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης ξεκινώντας την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. «Κατά τη διάρκεια της ομιλίας θα περιγράψει με σαφήνεια τους άξονες πάνω στους οποίους πρόκειται να κινηθεί η κυβέρνηση προκειμένου να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της απέναντι στους Έλληνες πολίτες».

Όπως είπε οι προγραμματικές δηλώσεις «θα σηματοδοτήσουν την έναρξη μιας περιόδου σκληρής δουλειάς από όλα τα κυβερνητικά στελέχη με μοναδικό στόχο την ευημερία των πολιτών και την ανάπτυξη της χώρας με γρήγορα και στέρεα βήματα».

Στη συνέχεια ο κ. Μαρινάκης επεσήμανε ότι εκδόθηκε χθες η ΠΝΠ με στόχο την έκτακτη στήριξη του ΕΚΑΒ, των κέντρων υγείας και των πολυδύναμων περιφερειακών ιατρείων σε νησιωτικές και ορεινές περιοχές. Εξήγησε ότι αν στις περιοχές αυτές δεν υπάρχουν οδηγοί, οι Ένοπλες Δυνάμεις ή το Πυροσβεστικό Σώμα μπορεί να διαθέσουν προσωπικό τους μέχρι 31/12 του 2023 εκτός προφανώς από οπλίτες θητείας. Ελλείψει και τέτοιου προσωπικού δίνεται η δυνατότητα για την απόσπαση εργαζομένων από οικείους ΟΤΑ.

Συμπλήρωσε ότι η διακομιδή των ασθενών θα πραγματοποιείται συνοδεία είτε διασώστη πληρώματος ασθενοφόρου ή ιατρικού προσωπικού.

ΣχετικάΆρθρα

Θεμιστοκλέους: «Μέσα στους επόμενους μήνες ενισχύεται το ΕΚΑΒ με επιπλέον 250 νέα ασθενοφόρα»

21/06/2026

Υπ. Εργασίας: Τέλος σε μια πολυετή ασφαλιστική ανισότητα για συγκεκριμένες κατηγορίες εργαζομένων σε ΕΣΥ και ΕΚΑΒ

30/05/2026

«Η ενίσχυση της δημόσιας υγείας είναι η πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησης και προσωπικά του πρωθυπουργού», τόνισε υπογραμμίζοντας ότι αυτή η παρέμβαση σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστά την υλοποίηση των δεσμεύσεων της κυβέρνησης για το ΕΚΑΒ και τη δημόσια υγεία στο σύνολό της, οι οποίες όπως τόνισε θα προχωρήσουν το συντομότερο δυνατόν.

«Οι φωνές που αναφέρονται σε μπαλώματα και ξηλώματα του ΕΚΑΒ είναι οι ίδιες που αμφισβητούσαν την ικανότητα της κυβέρνησης να εξασφαλίσει ικανό αριθμό εμβολίων για την κάλυψη όλου του πληθυσμού απέναντι στον covid. Όπως και τότε έτσι και τώρα η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός θα αποδείξουν ότι γνωρίζουν πολύ καλά πώς θα λύσουν τα προβλήματα των πολιτών και θα το κάνουν. Βήμα βήμα, με σχέδιο και χωρίς εκπτώσεις», ανέφερε.

Ακολούθως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε στην έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την ποιότητα του κράτους δικαίου στα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης που όπως είπε «βρίσκει την Ελλάδα να έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο σε τέσσερις από τις πέντε συστάσεις που είχαν γίνει το 2022.

Συγκεκριμένα, η Έκθεση διαπιστώνει πρόοδο: στην αύξηση ανθρωπίνων και οικονομικών πόρων στη Δικαιοσύνη, στη βελτίωση του νομοθετικού πλαισίου για τις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης, στην αύξηση της διαφάνειας για την ιδιοκτησία ΜΜΕ αλλά και τη δημιουργία ειδικής task force για την ασφάλεια των Ελλήνων Δημοσιογράφων, στην αύξηση του αριθμού των διώξεων και των καταδικαστικών αποφάσεων για υποθέσεις διαφθοράς, στην υιοθέτηση της ευρωπαϊκής οδηγίας για τους προστατευόμενους μάρτυρες, στη νομοθέτηση αυστηρών ποινών για την κατοχή και την εμπορία κατασκοπευτικού λογισμικού.

Επίσης, καταγράφονται συστάσεις, όπως σε όλα τα κράτη και η προσπάθεια βελτίωσης είναι διαρκής.

Η διαρκής επαγρύπνηση για τη βελτίωση της δημοκρατίας, του κράτους δικαίου και την ενίσχυση της διαφάνειας στην Ελλάδα αποτελεί πυλώνα της διακυβέρνησης της χώρας».

Στο σημείο αυτό υπογράμμισε ότι «για τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση, αποτελούν μέγιστο μέλημα και παρά την προσπάθεια που κατέβαλε -και συνεχίζει να καταβάλει- η αντιπολίτευση για να πείσει περί του αντιθέτου, τα επίσημα στοιχεία τους διαψεύδουν και μας δικαιώνουν καθημερινά».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε ακόμη στη συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Μητσοτάκης στο πρακτορείο Bloomberg στην οποία όπως είπε, «αναφερόμενος στην αναπτυξιακή και επενδυτική προοπτική της Ελλάδας, τόνισε ότι στόχος της χώρας μας είναι να αναπτυχθεί σημαντικά και το 2023. Αυτό θα δώσει τον δημοσιονομικό χώρο που απαιτείται για να μειώσει η χώρα περαιτέρω το χρέος της, ώστε έτσι να μπορέσουμε να αποπληρώσουμε πριν το τέλος του έτους τις υποχρεώσεις μας από το πρώτο μνημόνιο.

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι θα συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις, ότι η Ελλάδα έχει αφήσει πίσω της τα χρόνια της κρίσης, κάτι που πιστοποιείται και από την πρόωρη αποπληρωμή των υποχρεώσεων του πρώτου μνημονίου, ενώ το κλίμα πολιτικής σταθερότητας μετά τις εκλογές δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για την αύξηση των επενδύσεων.

Με την επενδυτική βαθμίδα να επανέρχεται μετά από 13 χρόνια, η Ελλάδα θα αποτελεί πόλο επενδυτικού ενδιαφέροντος, θα αναπτυχθεί, θα αυξήσει το ΑΕΠ της, τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας, θα μπορεί να δώσει πια αυξημένες και ανταγωνιστικές απολαβές στους εργαζομένους της και να «μεγαλώσει την πίτα» για όλους τους πολίτες».

Κλείνοντας την εισαγωγική τοποθέτησή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του πρωθυπουργού, επισημαίνοντας πως αύριο ο πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας στις 10 το πρωί. Αμέσως μετά την επιστροφή του από το Βίλνιους, όπου θα βρίσκεται την Τρίτη και την Τετάρτη για την Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ θα συνεχίσει τις επισκέψεις στα Υπουργεία και τις αντίστοιχες συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου, με στόχο τον καλύτερο δυνατό προγραμματισμό για την υλοποίηση των στόχων μας.

Αναλυτικά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ανέφερε:

«Όπως γνωρίζετε σήμερα ξεκινά η τριήμερη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της Κυβέρνησης και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει την ομιλία του στη Βουλή στις 17:00. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας θα περιγράψει με σαφήνεια τους άξονες πάνω στους οποίους πρόκειται να κινηθεί η Κυβέρνηση, προκειμένου να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της απέναντι στους Έλληνες πολίτες. Οι προγραμματικές δηλώσεις του Πρωθυπουργού θα σηματοδοτήσουν την έναρξη μιας περιόδου σκληρής δουλειάς από όλα τα κυβερνητικά στελέχη με μοναδικό στόχο την ευημερία των πολιτών και την ανάπτυξη της χώρας με γρήγορα και στέρεα βήματα.

Εκδόθηκε χθες η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου με στόχο την έκτακτη στήριξη του ΕΚΑΒ, των Κέντρων Υγείας και των Πολυδύναμων Περιφερειακών Ιατρείων σε νησιωτικές και ορεινές περιοχές.

Αν στις προαναφερθείσες περιοχές, λοιπόν, δεν υπάρχουν οδηγοί οι Ένοπλες Δυνάμεις ή το Πυροσβεστικό Σώμα μπορούν να διαθέσουν προσωπικό τους μέχρι 31.12.2023, εκτός προφανώς από οπλίτες θητείας, για την κάλυψη των αναγκών. Ελλείψει προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων ή του Πυροσβεστικού Σώματος, δίνεται η δυνατότητα για την απόσπαση προσωπικού από οικείους ΟΤΑ.

Η διακομιδή ασθενών, προφανώς, θα πραγματοποιείται συνοδεία είτε διασώστη/πληρώματος ασθενοφόρου ή ιατρικού προσωπικού.

Η ενίσχυση της Δημόσιας Υγείας είναι η πρώτη προτεραιότητα της Κυβέρνησης και προσωπικά του Πρωθυπουργού. Η παρέμβαση αυτή σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστά την υλοποίηση των δεσμεύσεών μας για το ΕΚΑΒ και την Δημόσια Υγεία στο σύνολό της, οι οποίες θα προχωρήσουν το συντομότερο δυνατό.

Η έκδοση της ΠΝΠ αποτελεί μια προσωρινή λύση μέχρι την δρομολόγηση και οριστική πραγματοποίηση των προεκλογικών μας δεσμεύσεων για την ενίσχυση του ΕΚΑΒ, στις οποίες θα αναφερθεί και σήμερα ο Πρωθυπουργός.

Οι φωνές που αναφέρονται σε «μπαλώματα και ξηλώματα του ΕΚΑΒ και της δημόσιας υγείας» είναι οι ίδιες φωνές που αμφισβητούσαν την δυνατότητα της Κυβέρνησης να εξασφαλίσει ικανό αριθμό εμβολίων προκειμένου για την κάλυψη όλου του πληθυσμού απέναντι στον Covid.

Όπως και τότε, έτσι και τώρα η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός θα αποδείξουν ότι γνωρίζουν πολύ καλά πως θα λύσουν τα προβλήματα των πολιτών και θα το κάνουν. Βήμα βήμα, με σχέδιο και χωρίς εκπτώσεις.

Η έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την ποιότητα του κράτους δικαίου στα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης βρίσκει την Ελλάδα να έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο σε τέσσερις από τις πέντε συστάσεις που είχαν γίνει το 2022.

Συγκεκριμένα, η Έκθεση διαπιστώνει πρόοδο: στην αύξηση ανθρωπίνων και οικονομικών πόρων στη Δικαιοσύνη, στη βελτίωση του νομοθετικού πλαισίου για τις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης , στην αύξηση της διαφάνειας για την ιδιοκτησία ΜΜΕ αλλά και τη δημιουργία ειδικής task force για την ασφάλεια των Ελλήνων Δημοσιογράφων, στην αύξηση του αριθμού των διώξεων και των καταδικαστικών αποφάσεων για υποθέσεις διαφθοράς, στην υιοθέτηση της ευρωπαϊκής οδηγίας για τους προστατευόμενους μάρτυρες, στη νομοθέτηση αυστηρών ποινών για την κατοχή και την εμπορία κατασκοπευτικού λογισμικού.

Επίσης, καταγράφονται συστάσεις, όπως σε όλα τα κράτη και η προσπάθεια βελτίωσης είναι διαρκής.

Η διαρκής επαγρύπνηση για τη βελτίωση της δημοκρατίας, του κράτους δικαίου και την ενίσχυση της διαφάνειας στην Ελλάδα αποτελεί πυλώνα της διακυβέρνησης της χώρας.

Για τον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση, αποτελούν μέγιστο μέλημα και παρά την προσπάθεια που κατέβαλε -και συνεχίζει να καταβάλει- η αντιπολίτευση για να πείσει περί του αντιθέτου, τα επίσημα στοιχεία τους διαψεύδουν και μας δικαιώνουν καθημερινά.

Συνέντευξη στο πρακτορείο Bloomberg παραχώρησε προ ημερών ο Πρωθυπουργός και, αναφερόμενος στην αναπτυξιακή και επενδυτική προοπτική της Ελλάδας, τόνισε ότι στόχος της χώρας μας είναι να αναπτυχθεί σημαντικά και το 2023. Αυτό θα δώσει τον δημοσιονομικό χώρο που απαιτείται για να μειώσει η χώρα περαιτέρω το χρέος της, ώστε έτσι να μπορέσουμε να αποπληρώσουμε πριν το τέλος του έτους τις υποχρεώσεις μας από το πρώτο μνημόνιο.

Ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι θα συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις, ότι η Ελλάδα έχει αφήσει πίσω της τα χρόνια της κρίσης, κάτι που πιστοποιείται και από την πρόωρη αποπληρωμή των υποχρεώσεων του πρώτου μνημονίου, ενώ το κλίμα πολιτικής σταθερότητας μετά τις εκλογές δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για την αύξηση των επενδύσεων.

Με την επενδυτική βαθμίδα να επανέρχεται μετά από 13 χρόνια, η Ελλάδα θα αποτελεί πόλο επενδυτικού ενδιαφέροντος, θα αναπτυχθεί, θα αυξήσει το ΑΕΠ της, τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας, θα μπορεί να δώσει πια αυξημένες και ανταγωνιστικές απολαβές στους εργαζομένους της και να «μεγαλώσει την πίτα» για όλους τους πολίτες.

Αύριο, ο Πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας στις 10 το πρωί. Αμέσως μετά την επιστροφή του από το Βίλνιους, όπου θα βρίσκεται την Τρίτη και την Τετάρτη για την Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ θα συνεχίσει τις επισκέψεις στα Υπουργεία και τις αντίστοιχες συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου, με στόχο τον καλύτερο δυνατό προγραμματισμό για την υλοποίηση των στόχων μας».

Ετικέτες: εκαβμεταρρυθμίσεις

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • Kυρ. Μητσοτάκης: Ελευθερία της ναυσιπλοΐας, στήριξη νοικοκυριών και ευρωπαϊκή ευελιξία για το δύσκολο χειμώνα

    25 Σεπ 2026

  • Δ. Μιχαηλίδου: «Σύστημα επισιτιστικής βοήθειας πιο ασφαλές, πιο απλό, πιο αποτελεσματικό, πιο προσβάσιμο, με επίκεντρο τον άνθρωπο»

    24 Σεπ 2026

  • Π. Μαρινάκης: Στις 30 Σεπτεμβρίου θα ανακοινωθούν τα μέτρα για τα καύσιμα, στις 14 Οκτωβρίου για το πετρέλαιο θέρμανσης

    24 Σεπ 2026

  • Αλέξης Τσίπρας: Πλαφόν τώρα 1,4 ευρώ για το πετρέλαιο θέρμανσης – 1,8 ευρώ για το πετρέλαιο κίνησης

    22 Σεπ 2026

  • Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει παρέμβαση για την ώρα θανάτου του Μαζωνάκη

    20 Σεπ 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Γραφείο Ειδικών Κοινωνικών Ομάδων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στην Αθήνα, τρίτη 28 Μαΐου 2024. 
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

    ΔΥΠΑ: Νέα προγράμματα για 30.000 ανέργους με έμφαση σε γυναίκες άνω των 50 ετών – Οι λεπτομέρειες

    6 shares
    Share 2 Tweet 2
  • Αγίου Πνεύματος: Τι ισχύει για τα καταστήματα

    37 shares
    Share 15 Tweet 9
  • Επιστροφή ενοικίου: Ποιοι πληρώνονται την Παρασκευή αναδρομικά 2 ενοίκια

    6 shares
    Share 2 Tweet 2
  • Σχολεία: Χωρίς μαθήματα στις 25 Σεπτεμβρίου

    6 shares
    Share 2 Tweet 2
  • Υπουργείο Εσωτερικών: Εγκρίθηκαν 82 προσλήψεις σε έξι δήμους

    5 shares
    Share 2 Tweet 1

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.