voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
    Πέθανε ο ηθοποιός Τσακ Νόρις

    Πέθανε ο ηθοποιός Τσακ Νόρις

    Αντιδράσεις για τους «κόφτες» του ΕΟΠΥΥ στις διαγνωστικές εξετάσεις – Τι αλλάζει

    Στο ΣτΕ προσέφυγαν γονείς μαθητών εσπερινών λυκείων για τη βάση εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

    ΣτΕ: Τα ομόφυλα ζευγάρια μπορούν να υιοθετούν παιδιά – Συνταγματικός ο γάμος

    Στον ανακριτή σήμερα ο σταθμάρχης της Λάρισας, για την τραγωδία στα Τέμπη – Στους 42 οι νεκροί

    Σε 24ωρη απεργία οι σιδηροδρομικοί την Δευτέρα, 23 Μαρτίου, ημέρα έναρξης της δίκης για το δυστύχημα στα Τέμπη

  • Εκπαίδευση
    ΔΥΠΑ: Τα αποτελέσματα της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης Αιτήσεων για την πρόσληψη ωρομίσθιων εκπαιδευτών

    ΔΥΠΑ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις συμμετοχής παρόχων πιστοποίησης για το νέο πρόγραμμα

    Ζαχαράκη: Δωρεάν ψηφιακό Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας από το 2026-2027, για τους μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου

    ΔΟΕ: Δίωρη στάση εργασίας στις 26/03

    Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός δημιουργίας ταινίας μικρού μήκους με θέμα: «Ορθοδοξία και Ελληνισμός στην Κύπρο – 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή»

    Ζαχαράκη: Τον Μάιο ολοκληρώνεται η διαδικασία πιστοποίησης για το ΙΒ στα 13 δημόσια σχολεία – Tι είπε για τις Πανελλαδικές

  • Θέσεις εργασίας
    ΑΣΕΠ 5Ε/2021: Εκδόθηκαν οι προσωρινοί πίνακες

    ΑΣΕΠ 2Γ/2024: Στις 1-2/4 η διεξαγωγή εξέτασης ορθοφωνίας από πίνακα επιλαχόντων

    ΑΣΕΠ 2Κ/2025: Άρχισε η διαδικασία υποβολής ενστάσεων για 123 θέσεις στο ΕΑΠ

    ΑΣΕΠ 2Κ/2025: Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα για 123 θέσεις στο ΕΑΠ

    Προσλήψεις 25 ατόμων στην ΕΦΑ Ανατολικής Αττικής

    Προσλήψεις 25 ατόμων στην ΕΦΑ Ανατολικής Αττικής

    ΑΣΕΠ 2Γ/2022: Τις 107.957 έφθασαν οι υποβληθείσες αιτήσεις

    ΑΣΕΠ 2Κ/2026: Κατατέθηκαν 24.408 αιτήσεις για 1.696 μόνιμες προσλήψεις σε νοσοκομεία

  • Οικονομία
    e-ΕΦΚΑ: Avatar θα απαντά στις ερωτήσεις των ασφαλισμένων – Τι δείχνουν τα τελευταία στοιχεία για τις εκκρεμείς συντάξεις

    ΕΦΚΑ: To σχέδιο για την απονομή 232.000 νέων συντάξεων, εφάπαξ και επιδομάτων

    Έως σήμερα οι αιτήσεις για για 46 προσλήψεις στην Εθνική Τράπεζα

    Εθνική Τράπεζα: Διευκρινίσεις για τη νέα εποχή στις τραπεζικές συναλλαγές

    Market Pass 2: Στις 15/09 ανοίγει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις

    Market Pass: Ποιο το δικαιούνται και πώς θα πάρουν αναδρομικά

    Τα 75 εισοδήματα και επιδόματα που θα σταλούν στην ΑΑΔΕ

    Φορολογικές δηλώσεις 2026: Η ΑΑΔΕ στέλνει emails με τα SOS για τις προσυμπληρωμένες δηλώσεις

  • Εργασιακά
    e-ΕΦΚΑ: Avatar θα απαντά στις ερωτήσεις των ασφαλισμένων – Τι δείχνουν τα τελευταία στοιχεία για τις εκκρεμείς συντάξεις

    ΕΦΚΑ: To σχέδιο για την απονομή 232.000 νέων συντάξεων, εφάπαξ και επιδομάτων

    Μητσοτάκης: Μήνυμα τις επόμενες ώρες για το οικονομικό πακέτο στήριξης για την ακρίβεια

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Με τη νέα συλλογική σύμβαση εργασίας στηρίζουμε έμπρακτα τους εργαζόμενους στο χώρο της εστίασης

    ΔΥΠΑ: Μέχρι την Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου, οι αιτήσεις για 3.000 θέσεις εργασίας

    ΔΥΠΑ: Μειώθηκαν κατά 5,9% οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Φεβρουάριο 2026 σε σχέση με πέρυσι

    Ψηφιακή κάρτα εργασίας σε λιανικό εμπόριο και βιομηχανία από 1η Ιανουαρίου

    Κεραμέως: Επεκτείνεται η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας σε νέους κλάδους

  • VOUCHER
    ΔΥΠΑ: Έρχεται νέο πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας

    ΔΥΠΑ – Voucher 750 ευρώ: Τελευταία ευκαιρία για ενστάσεις

    Έρχεται σύντομα voucher για φθηνό leasing

    Δ. Μιχαηλίδου: Αξιοπρέπεια στην επισιτιστική βοήθεια με το νέο σύστημα vouchers – Στήριξη οικογένειας με τις «Νταντάδες της Γειτονιάς»

    ΔΥΠΑ: 143 εργαστήρια ομαδικής συμβουλευτικής τον Φεβρουάριο

    ΔΥΠΑ – Voucher εργαζομένων 750 ευρώ: Αναρτήθηκε ο προσωρινός πίνακας αποτελεσμάτων

  • Πολιτική
    Μητσοτάκης: Μήνυμα τις επόμενες ώρες για το οικονομικό πακέτο στήριξης για την ακρίβεια

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Με τη νέα συλλογική σύμβαση εργασίας στηρίζουμε έμπρακτα τους εργαζόμενους στο χώρο της εστίασης

    Χανιά: Τα πορίσματα του ΕΛΓΑ για τον καύσωνα του Ιουνίου 2024

    Τσιάρας: Σε αυτή τη φάση δεν προκρίνεται πλαφόν στα λιπάσματα, αλλά ενισχύσεις σε αγρότες και κτηνοτρόφους

    Ψηφιακή κάρτα εργασίας σε λιανικό εμπόριο και βιομηχανία από 1η Ιανουαρίου

    Κεραμέως: Επεκτείνεται η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας σε νέους κλάδους

    Θεοδωρικάκος: Έως τις 30 Ιουνίου θα διαρκέσει το πλαφόν στα καύσιμα

  • Εκλογές
    Μητσοτάκης για ακρίβεια: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση -Τι είπε για ΦΠΑ και εισφορές (video)

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

    Singular Logic: Μέχρι τις 20:30 θα έχουμε ένα ασφαλές εκλογικό αποτέλεσμα

    Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την επιστολική ψήφο και την εκλογική περιφέρεια Απόδημου Ελληνισμού

    Μαρινάκης: Η κυβέρνηση θα συνεργαστεί με όλους τους εκλεγμένους αξιωματούχους

    Μαρινάκης: Έρχεται νομοσχέδιο για Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές σε ένα γύρο

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική Συνεντεύξεις

Γεραπετρίτης: Μεγάλο το πολλαπλασιαστικό όφελος των πολιτών που εμβολιάζονται – Τι είπε για το Πάσχα

από Σταύρος Καραΐνδρος
10/04/2021
σε Συνεντεύξεις

101
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

«Κατ’ αρχάς νομίζω είναι ακριβές να μην αθροίζουμε όλα τα γεγονότα διότι έχουν τελείως διαφορετική φυσιολογία», ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989 και τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Γιακουμή, κληθείς να σχολιάσει τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ αλλά και γενικότερα για το αρνητικό κλίμα στην ελληνική κοινωνία με την καταγραφή πολλών βίαιων περιστατικών τις τελευταίες μέρες.

Ανέφερε ότι το χθεσινό δυστυχές γεγονός είναι κάτι το οποίο πράγματι είναι αποτροπιαστικό και πρέπει να διερευνηθεί πολλώ δε μάλλον όταν αφορά έναν λειτουργό της δημοσιογραφίας άρα στρέφεται κατά της ελευθερίας της έκφρασης.

«Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα γεγονότα, χωρίς να κάνουμε γενικούς αφορισμούς θα έλεγα ότι υπάρχει ένα κλίμα στην κοινωνία το οποίο είναι πολύ μεγάλης πίεσης. Οι τελευταίοι 14-15 μήνες της πανδημίας έχουν σοβαρότατα επιδεινώσει την ψυχολογία των πολιτών. Δεν είναι πάντοτε εύκολο να στερείσαι την ελευθερία σου κι επειδή η ελευθερία για τη δικιά μας γενιά είναι κάτι δεδομένο, δεν την έχουμε στερηθεί, είναι η πρώτη φορά που πραγματικά βρισκόμαστε σε ένα φαινόμενο που είναι πολύ δύσκολη η διαχείρισή του», τόνισε ο κ. Γεραπετρίτης.

Αναγνώρισε επίσης ότι «αυτό έχει δημιουργήσει μία υπερένταση στην κοινωνία, μία πολύ μεγάλη κόπωση, που φοβούμαι ότι οδηγεί σταδιακά και σε ένα κλίμα μισσαλοδοξίας. Είναι και το πολιτικό κλίμα που μερικές φορές λειτουργεί προς επίρρωση του πράγματος δυστυχώς επειδή δεν είναι καθόλου ανεκτικό σε ορισμένες περιπτώσεις. Φαίνεται δηλαδή ότι καλλιεργείται ένα μικροκλίμα διχασμού μερικές φορές. Όλα αυτά νομίζω συντείνουν σε μία σοβαρότατη επιβάρυνση της ψυχολογίας».

ΣχετικάΆρθρα

Γεραπετρίτης: Ο κ. Τσίπρας δεν πήγε στον σταθμό τηλεδιοίκησης της Λάρισας αλλά στην οικοδομή που θα ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο

20/03/2023
Γκάγκα: Η πανδημία σαφώς δεν έχει φύγει, αλλά είμαστε αισιόδοξοι για το καλοκαίρι

Σύσταση για τεστ 48 ώρες πριν από την αναχώρηση ταξιδιωτών από την Κίνα

05/01/2023

Τόνισε ταυτόχρονα ότι έχει την αίσθηση και την ελπίδα ότι όταν με το καλό μπορέσουμε να ανακτήσουμε την ελευθερία μας από την κατάσταση αυτή θα υπάρξει μία αποκλιμάκωση, η οποία θα είναι πάρα πολύ ραγδαία.

Ο κ. Γεραπετρίτης επεσήμανε ότι είμαστε όλοι στα πρόθυρα εξάντλησης αν ξεκινήσω από τη φυσική κόπωση γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολη η διαχείριση του πράγματος. Πρέπει να είσαι μονίμως σε μία κατάσταση εγρήγορσης και επαγρύπνησης.

«Στο ψυχολογικό κομμάτι είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα από ό,τι περιμέναμε. Είχαμε στο μυαλό μας ότι θα έλθουμε και θα κάνουμε κατά βάση μία προσπάθεια να εγκαταστήσουμε δημόσιες πολιτικές οι οποίες θα είναι μεταρρυθμιστικές και θα βοηθήσουν τις επόμενες γενιές. Μία αν θέλετε προοπτική πολιτική και αντ’ αυτού βρισκόμαστε να κάνουμε στη συντριπτική πλειονότητα του χρόνου μας διαχείριση κρίσεων. Όχι ότι δεν είναι η διαχείριση κρίσεων σημαντική. Προφανώς για να μπορέσεις να βγεις στο ξέφωτο πρέπει να διαχειριστείς καλά τις κρίσεις», τόνισε.

«Οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις που θα αφήσουν αποτύπωμα είναι εν τέλει εκείνο το οποίο επενεργεί και στη δική μας ψυχολογία, εκείνων που ασχολούμαστε με τα δημόσια πράγματα και μας δίνει κουράγιο για να μπορέσουμε προοπτικά να βοηθήσουμε», είπε. «Θέλω να πω ότι σε γενικές γραμμές έχουμε καταφέρει να εγκαταστήσουμε σημαντικές πολιτικές οι οποίες είναι εμπροσθοβαρείς. Ορισμένες από εκείνες που σχεδιάζαμε έχουν καθυστερήσει αλλά είναι όλα προγραμματισμένα», ανέφερε και εξέφρασε την ελπίδα μετά το ξεπέρασμα της κρίσης με «πολύ γρήγορες αντιδράσεις να μπορέσουμε να εγκαταστήσουμε όσο το δυνατόν πιο μεταρρυθμιστικές πολιτικές».

Για τον κορωνοϊό και το δόγμα «ό, τι ανοίγει δεν κλείνει»

«Αυτή τη στιγμή λειτουργούμε με δύο βασικές παραδοχές: αποδίδουμε μείζονα σημασία στη δημόσια υγεία και εξετάζουμε επίκαιρα τα επιστημονικά δεδομένα και αποφασίζουμε επί τη βάσει αυτών», είπε ο κ. Γεραπετρίτης επισημαίνοντας πως σε αυτή τη φάση ανοίγουν σταδιακά κάποιες δραστηριότητες της κοινωνίας και της αγοράς με μία προοπτική λογική.

Όπως εξήγησε, έχοντας ως βάση ότι ο εμβολιασμός πηγαίνει καλά, ο καιρός βελτιώνεται και έχουμε στη διάθεσή μας νέα εργαλεία (κυρίως τα νέα αυτοδιαγνωστικά τεστ) που θέτουμε ως εφόδιο στην κοινωνία για να μπορέσει να δραστηριοποιειται, με όλο αυτό το πακέτο προσπαθούμε να δούμε λίγο πιο μπροστά. «Να δούμε πώς θα είναι η κατάσταση μετά από 2 έως 4 εβδομάδες και με βάση αυτό να μπορέσουμε να αποσυμπιέσουμε την κοινωνία».

Υπογράμμισε πως «εκεί που ξεκινήσαμε τη συζήτηση επανερχόμαστε πάντα. Η κοινωνία αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πολύ μεγάλη κόπωση. Οι πολίτες έχουν φθάσει στα όριά τους. Αιθεροβάμονες δεν είμαστε και επιπλέον είμαστε κι εμείς κουρασμένοι. Πρέπει να μετατοπίσουμε λίγο την πολιτική ώστε διοχετεύοντας τους πολίτες σε πιο ελεγχόμενα κυκλώματα να μπορέσουμε να ελέγξουμε την καλή συμμόρφωση στα υπόλοιπα».

Με αναφορά στις υπερτοπικές μετακινήσεις το Σαββατοκύριακο, είπε ότι υπάρχει μία λογική σταδιακού ανοίγματος των δραστηριοτήτων ώστε να μπορούμε να ελέγχουμε τις συνέπειές του.

Αναγνώρισε ακόμη πως είναι ικανοποιητική η ανταπόκριση, «πηγαίνουμε σχετικά καλά» όπως δείχνουν τα δεδομένα από τις πρώτες εβδομάδες αποσυμπίεσης. «Είναι εξαιρετικά μεμονωμένα και ελάχιστα τα φαινόμενα που παρατηρούνται υπερβάσεις από τους κανόνες».

Πρόσθεσε ότι «υπάρχει ένα αναβαθμισμένο επίπεδο σε ό, τι αφορά τη συμμόρφωση των πολιτών αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει πολύ μεγάλη πίεση στο Σύστημα Υγείας. Βρισκόμαστε ελπίζω στον τελευταίο γύρο αυτού του φαινομένου που μας τάραξε. Χρειάζεται πολύ μεγάλη υπομονή, χρειάζεται πάνω απ’ όλα όπως επεσήμανε και ο πρωθυπουργός να πείσουμε τους πολίτες και ειδικά τους ηλικιωμένους να εμβολιαστούν. Είναι μεγάλο το πολλαπλασιαστικό όφελος των πολιτών που εμβολιάζονται».

Όπως τόνισε, «πρέπει ταυτόχρονα να τρέξουν πολλά προγράμματα μαζί έτσι ώστε όσο το δυνατόν γρηγορότερα να απεμπλακούμε».

Για το Πάσχα

«Είναι περίπου το 95% των ερωτήσεων που λαμβάνω. Καταλαβαίνω και συμπάσχω αλλά η πραγματικότητα είναι πως είναι σχετικά νωρίς», απάντησε στο ερώτημα για ένα πιθανό άνοιγμα.

«Πρέπει να δούμε τα επίκαιρα δεδομένα της επόμενης εβδομάδας. Ελπίζω και εύχομαι ότι θα επιτραπεί η υπερτοπική μετακίνηση αλλά αυτό εναπόκειται στην υγειονομική μας Επιτροπή να μας το εισηγηθεί. Είναι ένα πολύ σημαντικό πείραμα αυτό που γίνεται σήμερα με το άνοιγμα δραστηριοτήτων της κοινωνίας και της αγοράς και είναι μεγάλη η πρόκληση που εμφανίζουν τα αυτοδιαγνωστικά τεστ. Υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση από τους γονείς και τους μαθητές, έχουν διατεθεί 300.000 αυτοδιαγνωστικά τεστ σε δύο ημέρες, οι πολίτες αγκαλιάζουν ως αν θέλετε και μια συνθήκη ελευθερίας για τους ίδιους τα τεστ. Έχω την ελπίδα ότι με όλες αυτές τις συνθήκες θα μπορέσουμε να κάνουμε ένα καλύτερο Πάσχα από το περσινό. Την επόμενη εβδομάδα θα αξιολογηθούν τα δεδομένα».

Για άνοιγμα Τουρισμού και εστίασης

Ο υπουργός Επικρατείας επεσήμανε ότι «η χώρα έχει να προσφέρει πολλά πέρα από την εστίαση και την ψυχαγωγία. Ωστόσο θα ανοίξουμε με προσοχή, θα δοθεί επαρκής χρόνος στους εμπλεκόμενους με την ψυχαγωγία και την εστίαση, θα δοθούν και τα χρηματοδοτικά εργαλεία, θα είμαστε απολύτως προετοιμασμένοι για το άνοιγμα του Τουρισμού».

Εξήγησε πως ίσως αρχικά λειτουργήσει πιλοτικά ένα ελεγχόμενο τουριστικό ρεύμα που σημαίνει πως μπορεί να μην είναι απολύτως ανοιχτές όλες οι δραστηριότητες που συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με τον Τουρισμό. «Το βέβαιο είναι ότι θα δοθεί επαρκής χρόνος προετοιμασίας σε όλες τις τάξεις που συνδέονται με τον Τουρισμό έτσι ώστε να είμαστε πανέτοιμοι. Φέτος θα είναι μια πάρα πολύ καλύτερη χρονιά σε σχέση με την περσινή».

Για το ΕΣΥ

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Γεραπετρίτης επεσήμανε ότι: «Το Εθνικό Σύστημα Υγείας περιλαμβάνει και τον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα. Είναι πολύ μεγάλη κατάκτηση το γεγονός ότι καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια μεγάλη ομπρέλα που περιλαμβάνει και δημόσιο και ιδιωτικό».

Εξήρε το επίπεδο συνεργασίας αναγνωρίζοντας ότι κατά κανόνα υπήρξε οικειοθελώς προσφορά υποδομών και υπηρεσιών πέραν της εξαίρεσης κάποιων ειδικοτήτων γιατρών και αναγνώρισε ότι «είναι ένα μοντέλο που έχει αποδώσει πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας. Είναι αλήθεια ότι στηρίξαμε πολύ το δημόσιο σύστημα υγείας και θα συνεχίσουμε να το στηρίζουμε και θα παραμείνει μια μεγάλη παρακαταθήκη».

Την επόμενη μέρα θα βγούμε πολύ πιο δυνατοί στο κομμάτι της δημόσιας υγείας, όπως και της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και της ψηφιακής οργάνωσης του κράτους, τόνισε και είπε πως «γενικά εν μέσω κρίσης θα υπάρξουν κεφάλαια που θα απομείνουν και θα έχουν μια μεγάλη πρόσθετη αξία για την κοινωνία. Μέσα στην κρίση καταρρίψαμε στερεότυπα πολλών δεκαετιών».

Ετικέτες: κορωνοϊόςΓεραπετρίτης

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • Νίκη Κεραμέως: Επεκτείνεται η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας σε νέους κλάδους – Προστατεύονται περισσότεροι εργαζόμενοι

    20 Μαρ 2026

  • Κυρ. Πιερρακάκης: Νομοθετική παρέμβαση για την ουσιαστική προστασία της πρώτης κατοικίας, μέσω του εξωδικαστικού μηχανισμού

    18 Μαρ 2026

  • Νίκη Κεραμέως: «Θα προχωρήσουμε σε μια συνετή αύξηση του κατώτατου μισθού»

    17 Μαρ 2026

  • Κ. Τσιάρας: Θα πάρουμε οποιοδήποτε μέτρο για να στηρίξουμε τον αγροτικό κόσμο

    16 Μαρ 2026

  • Πιερρακάκης: Θα παρέμβουμε άμεσα αν εκτιμήσουμε ότι χρειάζονται πρόσθετα μέτρα για την κρίση στη Μέση Ανατολή

    14 Μαρ 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΑΣΕΠ 4Κ/2026: Εκδόθηκε η προκήρυξη για 1.654 μόνιμες προσλήψεις σε νοσοκομεία

    46 shares
    Share 18 Tweet 12
  • ΔΥΠΑ – Αυτόματο επίδομα 300 ευρώ: Ποιοι άνεργοι είναι δικαιούχοι

    34 shares
    Share 14 Tweet 9
  • Συντάξεις Απριλίου: Η αργία της 25ης Μαρτίου φέρνει νωρίτερα τις πληρωμές

    19 shares
    Share 8 Tweet 5
  • Κοινωνικός τουρισμός: Ποιες αλλαγές έρχονται στο πρόγραμμα

    10 shares
    Share 4 Tweet 3
  • ΑΣΕΠ 2Κ/2026: Κατατέθηκαν 24.408 αιτήσεις για 1.696 μόνιμες προσλήψεις σε νοσοκομεία

    10 shares
    Share 4 Tweet 3

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.