voucherergasia.gr
Unic - Μεταπτυχιακά Εξ Αποστάσεως
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα

    Δόμνα Μιχαηλίδου: Το παιδί που ζει με τον φόβο χρειάζεται έναν ασφαλή τρόπο να ακουστεί

    Πέθανε η ηθοποιός Ελένη Προκοπίου

    Πρόστιμα 400 ευρώ για οχήματα χωρίς ΚΤΕΟ

    Αλλαγή ώρας: Πότε γυρνάμε τα ρολόγια μια ώρα πίσω

  • Εκπαίδευση

    Μουσικά Σχολεία: Από σήμερα οι αιτήσεις για την πρόσληψη εμπειροτεχνών μουσικών

    Ελληνικά πανεπιστήμια και Τεχνητή Νοημοσύνη – Τι απαντούν 13 Πρυτάνεις για τη σχέση που θα έχουν

    ΔΥΠΑ: Έως τις 29/09 οι αιτήσεις για κενές θέσεις στα Παραρτήματα των ΕΠΑΣ Μαθητείας

    Εθνικό Απολυτήριο: Ολόκληρος ο «χάρτης» των αλλαγών για το Λύκειο

  • Θέσεις εργασίας

    ΑΣΕΠ 3ΓΒ/2026: Στο Εθνικό Τυπογραφείο η προκήρυξη για τις 97 μόνιμες προσλήψεις ΕΕΠ

    Υπουργείο Τουρισμού: Προκήρυξη για πρόσληψη 50 ατόμων στις Σχολές Ξεναγών

    Προσλήψεις 116 ατόμων στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου

    Αναρτήθηκαν οι πίνακες κατάταξης για 24 θέσεις σε βρεφονηπιακούς σταθμούς της ΔΥΠΑ

  • Οικονομία

    OΠΕΚΑ: Πότε πληρώνονται τα επιδόματα

    Κεραμέως: Δε θα αλλάξει το επίδομα ανεργίας

    Καύσιμα: Νέες αυξήσεις σε αμόλυβδη και ντίζελ – Στο επίκεντρο οι επιδοτήσεις

    Γάλα και κρέας στο ηλεκτρονικό «μικροσκόπιο» της ΑΑΔΕ

  • Εργασιακά

    Δημόσιο: Δόθηκε παράταση στον έλεγχο των αξιολογήσεων του 2025

    Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Γραφείο Ειδικών Κοινωνικών Ομάδων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στην Αθήνα, τρίτη 28 Μαΐου 2024. 
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

    Νέο επίδομα ανεργίας: Πώς πηγαίνει στα 1.438 ευρώ!

    Επίδομα 400 ευρώ: Η ημερομηνία πληρωμής

    Στα 1.000 ευρώ η μέση σύνταξη από τον Δεκέμβριο

  • VOUCHER
    Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Γραφείο Ειδικών Κοινωνικών Ομάδων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στην Αθήνα, τρίτη 28 Μαΐου 2024. 
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

    ΔΥΠΑ: Νέα προγράμματα για 30.000 ανέργους με έμφαση σε γυναίκες άνω των 50 ετών – Οι λεπτομέρειες

    upourgeio-politismou-vivlia

    Επιταγές βιβλίων της ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες δικαιούχων

    ΔΥΠΑ: Πού θα βρείτε τους προσωρινούς πίνακες για το πρόγραμμα απασχόλησης 1.000 ανέργων πτυχιούχων – Πότε υποβάλλονται οι ενστάσεις

    Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Γραφείο Ειδικών Κοινωνικών Ομάδων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στην Αθήνα, τρίτη 28 Μαΐου 2024. 
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

    ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες προγράμματος για 1.000 άνεργους πτυχιούχους

  • Πολιτική

    ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Πρόταση για κατοικίες με ενοίκιο 5 ευρώ/τ.μ. μέσω αξιοποίησης της περιουσίας του ΕΦΚΑ

    Κεραμέως: Δε θα αλλάξει το επίδομα ανεργίας

    Kυρ. Μητσοτάκης: Ελευθερία της ναυσιπλοΐας, στήριξη νοικοκυριών και ευρωπαϊκή ευελιξία για το δύσκολο χειμώνα

    Δ. Μιχαηλίδου: «Σύστημα επισιτιστικής βοήθειας πιο ασφαλές, πιο απλό, πιο αποτελεσματικό, πιο προσβάσιμο, με επίκεντρο τον άνθρωπο»

  • Εκλογές

    Ηλεκτρονική ψήφος στην Αυτοδιοίκηση για εκλογές και δημοψηφίσματα

    Σπανάκης: Από τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δήμαρχοι και περιφερειάρχες θα εκλέγονται από την πρώτη Κυριακή

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Νερό Ζαρός

voucherergasia-240x110

santorinisport.gr

webinar.edu.gr

Αρχική 1. Πρώτα Θέματα

Πρωτοψάλτης: Αντιμετωπίζουμε την ανεργία συνολικά – Πώς τη μειώσαμε κάτω από 10%

από NEWS ROOM
13/09/2024
σε 1. Πρώτα Θέματα, Συνεντεύξεις
Παρουσίαση της Στρατηγικής Κοινωνικής Στέγασης που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, από τη ΔΕΘ, από τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστή Χατζηδάκη, τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα, την υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, τον υπουργό Επικρατείας, Άκη Σκέρτσο και τον Διοικητή της Δ.ΥΠ.Α (Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης), Σπύρο Πρωτοψάλτη, Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022.  
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Παρουσίαση της Στρατηγικής Κοινωνικής Στέγασης που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, από τη ΔΕΘ, από τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστή Χατζηδάκη, τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα, την υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, τον υπουργό Επικρατείας, Άκη Σκέρτσο και τον Διοικητή της Δ.ΥΠ.Α (Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης), Σπύρο Πρωτοψάλτη, Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022. (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

118
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Στις προκλήσεις για την καταπολέμηση της ανεργίας, τα προγράμματα κατάρτισης και επιμόρφωσης, τις σχολές μαθητείας, τις Ημέρες Καριέρας και την κοινωνική αντιπαροχή, αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΔΥΠΑ, Σπύρος Πρωτοψάλτης, μιλώντας στο ot.gr, στο πλαίσιο της 88ης ΔΕΘ.

«Δεν θα έπρεπε να μιλάμε για το ότι η ανεργία έχει κολλήσει. Με δύο συνεχόμενους μήνες κάτω από το 10%, είναι κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί από το 2009. Τα ποσοστά του 9,9% και του 9,5% δεν έχουν συμβεί εδώ και 15 χρόνια. Πρέπει να αναγνωρίσουμε πως τον Ιούλιο του 2019 ήταν 17,9% και τώρα είναι 45% κάτω. Οπότε δεν έτυχε, αλλά πέτυχε. Γιατί δούλεψε η συνολική κυβερνητική πολιτική και ειδικότερα στο κομμάτι της απασχόλησης».

«Μέσα σε 5 χρόνια επιδοτήσαμε τη δημιουργία 200 χιλιάδων θέσεων εργασίας, κάτι που μπορεί να τεθεί σε σύγκριση με ό,τι ίσχυε πριν από μια πενταετία όταν ήταν κάτω από 50 χιλιάδες. Άρα έχει γίνει δουλειά και υπάρχει πρόοδος. Το θέμα βρίσκεται πάντα στο σκληρό πυρήνα της ανεργίας, όπου βρίσκεται το κομμάτι εκείνο ων ανέργων με τα μεγαλύτερα εμπόδια: νέοι, γυναίκες, άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, ευάλωτες και ειδικές ομάδες, μακροχρόνια άνεργοι», εξήγησε.

«Χρειάζεται διαφορά στη στρατηγική, δηλαδή άλλα προγράμματα να υπάρχουν όταν η ανεργία βρίσκεται στο 18% κι άλλα όταν είναι πιο κάτω. Έχουμε ένα πρόγραμμα με τρομερή επιτυχία για τους νέους 18-29 ετών προκειμένου να αποκτήσουν επαγγελματική εμπειρία 7 μηνών σε όλους τους κλάδους, με κατώτατο μισθό και ασφαλιστικές εισφορές καλυμμένα 100% από τη ΔΥΠΑ. Ήδη έχουν καλυφθεί οι 10 χιλιάδες θέσεις από τις 25 χιλιάδες που έχουν προκηρυχθεί, είναι το πρώτο πρόγραμμα από ΕΣΠΑ και πάει σφαίρα. Το πρόγραμμα στην πράσινη οικονομία για τις γυναίκες έκλεισε αμέσως, ενώ τώρα τρέχουμε ένα πρόγραμμα για 45 ετών και πάνω», εξήγησε ο κ. Πρωτοψάλτης.

ΣχετικάΆρθρα

Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Γραφείο Ειδικών Κοινωνικών Ομάδων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στην Αθήνα, τρίτη 28 Μαΐου 2024. 
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Νέο επίδομα ανεργίας: Πώς πηγαίνει στα 1.438 ευρώ!

28/09/2026

ΔΥΠΑ: Έως τις 29/09 οι αιτήσεις για κενές θέσεις στα Παραρτήματα των ΕΠΑΣ Μαθητείας

26/09/2026

«Εμείς είμαστε σε μια ευχάριστη θέση, να έχουμε πόρους για να ενισχύσουμε την εύρεση εργασίας. Η πρόκληση είναι πώς θα αξιοποιήσουμε το 1 δισ. από το ΕΣΠΑ και το Ταμείο Ανάκαμψης. Στο πλαίσιο αυτό ετοιμάζουμε ένα πρόγραμμα για πράσινες δεξιότητες, ώστε να ανταποκριθούμε σε αυτό που λένε πολλές επιχειρήσεις: γιατί δεν παίρνουμε άτομα για δουλειά που είναι γραμμένα στη ΔΥΠΑ. Μα δεν έχουν τις δεξιότητες που θέλουν, οπότε μετά τις ψηφιακές δεξιότητες τώρα τρέχουμε τις πράσινες, όπως μια εκπαιδευτική δράση που θα αφορά 50 χιλιάδες άτομα και θα είναι σύντομο (1-2 μήνες) και θα επιλέγει το κάθε άτομο το πρόγραμμα και τον πάροχο, θα λειτουργεί με voucher και αναμένουμε μεγάλη ζήτηση», πρόσθεσε ο κ. Πρωτοψάλτης.

«Σημασία έχει τι θέλει πραγματικά η αγορά εργασίας, που είναι ένα σύνθετο πρόβλημα στην Ελλάδα καθώς για δεκαετίες η εκπαίδευση ήταν με μηδενική διασύνδεση με την αγορά εργασίας. Στη Γερμανία για παράδειγμα, οι νέοι έβλεπαν τα τεχνικά επαγγέλματα ως ευκαιρία και εδώ στην Ελλάδα υπήρχε απαξίωση. Γι’ αυτό και δημιουργήσαμε 50 επαγγελματικές σχολές μαθητείας για τεχνικές ειδικότητες, όπου παει ο νέος δωρεάν, πληρώνεται έως 150 ευρώ την εβδομάδα και με ασφαλιστικές εισφορές», τόνισε ο πρόεδρος της ΔΥΠΑ, αναφερόμενος ιδιαίτερα στην υψηλή ζήτηση για ειδικότητες όπως η κομμωτική στο Λαγκαδά.

Επίδομα ανεργίας

Όπως τόνισε ο κ. Πρωτοψάλτης θα αλλάξει ο τρόπος καταβολής στο επίδομα ανεργίας για να γίνει πιο ανταποδοτικό και εμπροσθοβαρές. «Το επίδομα ανεργίας θα είναι αυξημένο τους πρώτους μήνες γιατί η αιφνίδια απόλυση προκαλεί πολλούς κλυδωνισμούς στον οικογενειακό προγραμματισμό.θα κλιμακώνεται ανάλογα με τα έτη ασφάλισης, ώστε κάποιος που δούλευε για πολλά χρόνια και συνεισέφερε σημαντικά στο σύστημα ασφάλισης κατά της ανεργίας – μέσω των εισφορών που πλήρωνε – να έχει μεγαλύτερη στήριξη. Θα τρέξουμε ένα πιλοτικό πρόγραμμα με 100 εκατ. από το Ταμείο Ανάκαμψης, δανειζόμενοι στοιχεία απόσυστήματα και άλλων χωρών».

Σε κάθε περίπτωση όποιος άνεργος δεν αναζητά εργασία, δεν μπορεί να ανήκει στο μητρώο της ΔΥΠΑ. «Το να μη θέλει κάποιος να δουλέψει είναι θεμιτό, αλλά ως άνεργος πρέπει να πληροί κάποιες προϋθέσεις με βάση τον Διεθνή Οργανισμό Εργασίας, δηλαδή να μην δουλεύει, να ψάχνει για δουλειά και να πάει για δουλειά όταν βρεθεί η θέση. Εμείς ελέγχαμε μέχρι τώρα αν είναι στην Εργάνη, κάτι που δεν λειτούργησε τελικά. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα σχέδιο δράσης για τους υποψηφίους αλλά αν προσφέρουμε εργασία στο αντικείμενο που έχει επιλέξει ο άνεργος και τοην αρνηθεί επί τρεις φορές, τότε δεν υπάρχει λόγος να βρίσκεται στο μητρώο», κατέληξε.

Ημέρες Καριέρας

«Ήταν τον Σεπτέμβριο του 2021 που κάναμε την πρώτη διοργάνωση για μία ημέρα στη Θεσσαλονίκη. Τώρα τρία χρόνια μετά, μετράμε συνολικά 33 ημέρες καριέρας σε όλη τη χώρα, έχουμε έρθει ήδη 7 φορές στην πόλη με τη συμμετοχή 150 επιχειρήσεων και χιλιάδων υποψηφίων και τα αποτελέσματα δείχνουν πως ο κόσμος βρίσκει δουλειά», ανέφερε ο κ. Πρωτοψάλτης.

«Αν ψάχνει κάποιος για δουλειά πόσο καιρό θέλει για να μιλήσει σε 2-3 εργοδότες; Μια επιχείρηση πόσο χρόνο χρειάζεται να δει υποψηφίους; Αρκετό και στις δύο περιπτώσεις. Οπότε πόσο πιο λογικό είναι να φέρνουμε στον ίδιο χώρο την προσφορά και τη ζήτηση, χωρίς να είναι καινοτόμο γιατί συμβαίνει αυτό σε όλο τον κόσμο. Και μόνο τις οικονομίες που πετυχαίνουμε, όμως, το αποτέλεσμα είναι φοβερό. Και όσο υπάρχει ενδιαφέρον, θα συνεχίζουμε», συμπλήρωσε.

Κοινωνική αντιπαροχή

«Για μια δεκαετία αυτή η χώρα δεν είχε στεγαστική πολιτική. Από το 2012 όταν έκλεισε ο Οργανισμός Εργατικής Κατοικίας και για δέκα ολόκληρα χρόνια δεν υπήρχε τίποτα. Το 2022 η κυβέρνηση ανακοίνωσε το πρόγραμμα “Σπίτι μου” που πήγε πάρα πολύ καλά», τόνισε ο κ. Πρωτοψάλτης. «Εμείς είχαμε ένα αποθεματικό -πάνω από δισ. – που απλώς υπήρχε σε ένα λογαριασμό της Τράπεζας της Ελλάδος. Και σε μια κοινωνία με τόσα προβλήματα ήταν προκλητικό κάτι τέτοιο. Χρησιμοποίησαμε υφιστάμενους πόρους για το πρόγραμμα “Σπίτι μου 2” που θα είναι λίγο διαφορετικό αλλά της ίδιας λογικής», συμπλήρωσε.

«Η κοινωνική αντιπαροχή είναι κάτι που μας ενδιαφέρει πολύ», τόνισε ο πρόεδρος της ΔΥΠΑ. «Έχουμε πάρει τα οικόπεδα εντός σχεδίου που βρίσκονται κοντά σε αστικό ιστό, είδαμε τις προδιαγραφές, εξασφαλίζουμε ότι είναι καθαρά και σχετικά με τις χρήσεις γης και τώρα ξεκινάμε το κομμάτι της χρηματοοικονομικής μελέτης που θα δημιουργήσει την κατάλληλη εξίσωση», εξήγησε ο κ. Πρωτοψάλτης.

«Στο πλαίσιο αυτό πρέπει το πρόγραμμα να είναι ελκυστικό για τον επενδυτή. Τα βήματα είναι ότι θα έρθει ο επενδυτής που θα έχει βγει από διαγωνισμό, θα χτίσει και θα κρατήσει κάποια σπίτια για εκμετάλλευση, ενώ τα υπόλοιπα θα τα διαθέσει το κράτος. Το κλειδί ώστε να είναι αποδοτικό το πρόγραμμα αυτό, είναι να πάρει πίσω τα χρήματα που επένδυσε με κέρδος και σε σύντομο χρονικό διάστημα».

Σχετικά με το ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι, ο κ. Πρωτοψάλτης διευκρίνισε πως «θα βγει ο ορισμός και προφανώς θα αφορά όσους δεν έχουν σπίτι, είναι ευάλωτοι με συγκεκριμένα εισοδηματικά κριτήρια. Σε κάθε περίπτωση η μελέτη θα βγάλει την εξίσωση ώστε να μη βγει αίωλος ο διαγωνισμός».

Το πρόγραμμα της Κοινωνικής Αντιπαροχής περιλαμβάνεται στο νόμο που ψηφίστηκε στα τέλη του 2022 για το «Σπίτι μου», και για την υλοποίησή του εξετάζουμε πάνω από 10 οικόπεδα σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Στόχος είναι να βγουν στο διαγωνισμό πακέτα οικοπέδων και να γίνει ο πρώτος διαγωνισμός μέχρι το τέλος του έτους».

Ετικέτες: ανεργίαΔΥΠΑΣπυρίδων Πρωτοψάλτης

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • Kυρ. Μητσοτάκης: Ελευθερία της ναυσιπλοΐας, στήριξη νοικοκυριών και ευρωπαϊκή ευελιξία για το δύσκολο χειμώνα

    25 Σεπ 2026

  • Νίκη Κεραμέως: Σε 500.000 εργαζόμενους επεκτείνεται η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας – Οι νέοι κλάδοι

    23 Σεπ 2026

  • Κώστας Λαγουβάρδος: Η κλιματική αλλαγή είναι εδώ – Όλο και συχνότερα τα ακραία φαινόμενα

    21 Σεπ 2026

  • Κοντογεώργης: Σε ευρείες κατηγορίες η επιδότηση θέρμανσης

    20 Σεπ 2026

  • Κυρ. Μητσοτάκης στην ΕΡΤ: Την επόμενη εβδομάδα εξαγγελίες για το πετρέλαιο θέρμανσης – Οριζόντια σημαντική αύξηση του επιδόματος

    17 Σεπ 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Γραφείο Ειδικών Κοινωνικών Ομάδων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στην Αθήνα, τρίτη 28 Μαΐου 2024. 
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

    ΔΥΠΑ: Νέα προγράμματα για 30.000 ανέργους με έμφαση σε γυναίκες άνω των 50 ετών – Οι λεπτομέρειες

    6 shares
    Share 2 Tweet 2
  • Αγίου Πνεύματος: Τι ισχύει για τα καταστήματα

    38 shares
    Share 15 Tweet 10
  • Επιστροφή δύο ενοικίων: Ποιοι και γιατί δεν πήραν τα ποσά που περίμεναν – Τι να κάνουν όσοι δικαιούχοι δεν έλαβαν την επιστροφή

    6 shares
    Share 2 Tweet 2
  • Επιστρέφει το Market Pass – Τι πρέπει να γνωρίζετε

    6 shares
    Share 2 Tweet 2
  • ΔΥΠΑ: Χειμερινές διακοπές με voucher – Μέχρι πότε μπορούν να χρησιμοποιηθούν

    31 shares
    Share 12 Tweet 8

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.