voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα

    Το ξέρατε ότι από τις ανεπιθύμητες τηλεφωνικές κλήσεις μπορείτε να διεκδικήσετε πολλά λεφτά;

    Στ. Παπασταύρου: Ανάπτυξη της Κρήτης με προστασία και ανάδειξη της φυσικής μας κληρονομιάς

    e-ΕΦΚΑ: Ψηφιακός μετασχηματισμός με 135 ηλεκτρονικές υπηρεσίες

    Πέθανε ο Γιώργος Βαρδινογιάννης

  • Εκπαίδευση

    Ενισχυτική Διδασκαλία 2026-27: Ο νέος οδηγός υλοποίησης στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

    Μαθητική κινητοποίηση στις 21 Οκτωβρίου

    Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Γραφείο Ειδικών Κοινωνικών Ομάδων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στην Αθήνα, τρίτη 28 Μαΐου 2024. 
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

    ΔΥΠΑ: Τελευταία ευκαιρία σήμερα για αιτήσεις στις επτά σχολές αμειβόμενης μαθητείας – Οι ειδικότητες και οι παροχές

    ΔΥΠΑ: Εκπνέει η διορία για αιτήσεις στις επτά σχολές αμειβόμενης μαθητείας

  • Θέσεις εργασίας

    ΑΣΕΠ 7Κ/2026: Στο τέλος του μήνα ξεκινούν οι αιτήσεις για 3.262 προσλήψεις

    “Tρέχουν” προκηρύξεις για 196 προσλήψεις σε Δήμους

    ΑΣΕΠ 8Κ/2026: Έρχεται προκήρυξη με 1.866 μόνιμες προσλήψεις ΑμεΑ στο Δημόσιο

    ΑΣΕΠ: Βγήκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για τις 4.747 θέσεις της προκήρυξης 2ΓΒ/2026

  • Οικονομία

    Πόθεν Έσχες 2026: Τι πρέπει να προσέξουν οι υπόχρεοι

    Αφορολόγητα τα φιλοδωρήματα έως 6.000 ευρώ

    ΕΝΦΙΑ 2026: Νέα εκκαθαριστικά με έκπτωση 50% για κύριες κατοικίες σε μικρούς οικισμούς – Ποιους αφορά

    Επίδομα θέρμανσης: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις και πώς γίνονται

  • Εργασιακά

    ΕΛΣΤΑΤ: Ένας στους τρεις εργαζόμενους δυσκολεύεται να συνδυάσει εργασία και οικογενειακές υποχρεώσεις

    Κάρτα εργασίας: Πώς θα πιάνονται όσοι την “χτυπούν” παράνομα

    Aπεργιακή κινητοποίηση: Στο πλευρό των λιμενεργατών οι εργαζόμενοι στην ειδική αγωγή

    Επίδομα 400 ευρώ για συνταξιούχους: Ποιοι είναι δικαιούχοι, ποιοι μένουν εκτός και πότε πληρώνεται

  • VOUCHER

    Μιχαηλίδου: “Πριν τα Χριστούγεννα το πρώτο voucher σίτισης”

    Εγκρίθηκε νέο voucher διακοπών – Ήρθε το Achaia Pass

    ΔΥΠΑ: Νέο Voucher Ανέργων / Εργαζομένων με εκπαιδευτικό επίδομα έως 1.500 ευρώ – Αυτά πρέπει να κάνετε άμεσα

    Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Γραφείο Ειδικών Κοινωνικών Ομάδων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στην Αθήνα, τρίτη 28 Μαΐου 2024. 
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

    Νέο Voucher Ανέργων / Εργαζομένων από τη ΔΥΠΑ με εκπαιδευτικό επίδομα έως 1.500 ευρώ! – Tι πρέπει να κάνετε άμεσα

  • Πολιτική

    Στ. Παπασταύρου: Ανάπτυξη της Κρήτης με προστασία και ανάδειξη της φυσικής μας κληρονομιάς

    Στο στόχαστρο οι παράνομες υπεκμισθώσεις διαμερισμάτων – Τι προβλέπει η προτεινόμενη ρύθμιση

    Γονική άδεια: Νέα δεδομένα για τη χορήγησή του από το Υπουργείο

    Μιχαηλίδου: “Πριν τα Χριστούγεννα το πρώτο voucher σίτισης”

  • Εκλογές

    Ηλεκτρονική ψήφος στην Αυτοδιοίκηση για εκλογές και δημοψηφίσματα

    Σπανάκης: Από τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δήμαρχοι και περιφερειάρχες θα εκλέγονται από την πρώτη Κυριακή

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Νερό Ζαρός

voucherergasia-240x110

santorinisport.gr

webinar.edu.gr

Αρχική Θέσεις εργασίας

ΑΣΕΠ: Στα σκαριά 6 προκηρύξεις για χιλιάδες μόνιμες προσλήψεις

από Νίκος Μοναστηριώτης
11/02/2023
σε Θέσεις εργασίας
149
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Στα σκαριά είναι έξι νέους διαγωνισμοί για προσλήψεις στο Δημόσιο το 2023. Το ΑΣΕΠ βρίσκεται στο στάδιο επεξεργασίας των 6 προκηρύξεων για την έκδοσή τους μέσα στο επόμενο εξάμηνο.

Η σειρά με την οποία θα εκδοθούν οι προκηρύξεις αλλά και ο ακριβής χρόνος της έκδοσής τους θα εξαρτηθούν από το πότε οι φορείς θα αποστείλουν το αντίστοιχο έγγραφο συμφωνίας με το σχέδιο της προκήρυξης και ανάλογα με τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών (διάλυση και επαναλειτουργία της Βουλής).

Συγκεκριμένα:

52 προσλήψεις στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Ένα βήμα πριν το Εθνικό Τυπογραφείο είναι νέα προκήρυξη που επεξεργάζεται το ΑΣΕΠ. Πρόκειται για 52 μόνιμες θέσεις μονίμου προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου ΠΕ και ΤΕ στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Σύμφωνα με πληροφορίες του e-dimosio.gr θα ζητηθούν ειδικότητες όπως ΠΕ/ΤΕ Πληροφορικής, ΤΕ διοικητικού Λογιστικού και ΠΕ Οικονομικού. Ο νέος διαγωνισμός αναμένεται να «τρέξει» μέσα στο Φεβρουάριο.

ΣχετικάΆρθρα

ΑΣΕΠ 7Κ/2026: Στο τέλος του μήνα ξεκινούν οι αιτήσεις για 3.262 προσλήψεις

19/10/2026

ΑΣΕΠ 8Κ/2026: Έρχεται προκήρυξη με 1.866 μόνιμες προσλήψεις ΑμεΑ στο Δημόσιο

16/10/2026

29 άτομα σε Οργανισμούς Εγγείων Βελτιώσεων

Με 29 μόνιμους υπαλλήλους ενισχύονται Τοπικοί Οργανισμούς Εγγείων Βελτιώσεων. Συγκεκριμένα στα σκαριά είναι σχέδιο προκήρυξης για την πλήρωση τριών (3) θέσεων Πανεπιστημιακής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον ΤΟΕΒ Β’ και Γ’ Ζώνης Μεσσαράς, για την πλήρωση τεσσάρων (4) θέσεων Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής εκπαίδευσης στον ΓΟΕΒ Ορεστιάδας, για την πλήρωση μίας (1) θέσης Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στον ΤΟΕΒ Αχέροντα Γλυκής, για την πλήρωση δύο (2) θέσεων Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον ΤΟΕΒ Μικρού Μοναστηρίου, για την πλήρωση μίας (1) θέσης Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στον ΤΟΕΒ Βέροιας, για την πλήρωση τριών (3) θέσεων Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον ΤΟΕΒ Ενιπέα Φαρσάλων, για την πλήρωση μίας (1) θέσης Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στον ΤΟΕΒ Αραπίτσης Ναούσης και για την πλήρωση μίας (1) θέσης Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον ΤΟΕΒ Πρασινάδας Αλεξάνδρειας Ημαθίας, για την πλήρωση δώδεκα (12) θέσεων Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον ΓΟΕΒ Πεδιαδων Θεσσαλονικης – Λαγκαδα, για την πλήρωση μίας (1) θέσης Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στον ΤΟΕΒ Μποϊδα – Μαυρης.

72 θέσεις σε Επιμελητήρια

Το πράσινο φως από τους φορείς περιμένει η Ανεξάρτητη Αρχή Επιλογής προσωπικού προκειμένου να προχωρήσει την προκήρυξη που επεξεργάζεται για την πρόσληψη 72 μονίμων σε επιμελητήρια και πιο συγκεκριμένα πλήρωση δύο (2) θέσεων Πανεπιστημιακής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Επιμελητήριο Ημαθίας, για την πλήρωση τεσσάρων (4) θέσεων Πανεπιστημιακής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής εκπαίδευσης στο Εμπορικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης για την πλήρωση εξήντα τεσσάρων (64) Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, για την πλήρωση μίας (1) θέσης Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Επιμελητήριο Ιωαννίνων, για την πλήρωση μίας (1) θέσης Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στο Επιμελητήριο Σερρών.

80 μόνιμοι σε 13 φορείς του Δημοσίου

Στα γραφεία του ΑΣΕΠ βρίσκεται νέα προκήρυξη για 80 μόνιμες θέσεις σε 13 φορείς του Δημοσίου. Θα προσληφθεί προσωπικό σε Εθνικές Βιβλιοθήκες, Ακαδημία Αθηνών, Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος, Πανεπιστήμιο Κρήτης, Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., ΕΚΔΔΑ, Υπουργείο Εσωτερικών, κ.α. Αναμεσά στις ειδικότητες που θα ζητηθούν είναι διοικητικοί, βιβλιοθηκονόμοι, οδηγοί, εργάτες, μηχανικοί κ.α.

Η αναλυτική κατανομή των θέσεων είναι: (31) θέσεις ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ κατηγορίας στις Εθνικές Βιβλιοθήκες, (14) θέσεις ΠΕ κατηγορίας του Υπουργείου Εσωτερικών, (3) θέσεις ΠΕ, ΤΕ κατηγορίας του ΕΚΔΔΑ, (5) θέσεις ΠΕ, ΤΕ, ΥΕ κατηγορίας της Ακαδημίας Αθηνών, 1 θέση ΔΕ κατηγορίας της Ιεράς Μητρόπολης Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής & Κονίτσης, 1 θέση ΠΕ κατηγορίας της Ιεράς Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου & Βιάννου, 2 θέσεις ΠΕ, ΤΕ κατηγορίας του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, 8 θέσεις ΠΕ, ΔΕ κατηγορίας του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., 1 θέση ΠΕ κατηγορίας της Ι.Μ. Ξάνθης και Περιθεωρίου, 1 θέση ΠΕ κατηγορίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, (8) θέσεις ΠΕ κατηγορίας του ΕΛΓΑ, (1) θέση ΠΕ Συντονιστή Μεταμοσχεύσεων του ΕΟΜ και (4) θέσεις ΠΕ, ΤΕ κατηγορίας του ΕΚΟΜΕ.

7.000 προσλήψεις εκπαιδευτικών

Εως τις αρχές Φεβρουαρίου θα εκδοθούν σύμφωνα με πληροφορίες του e-dimosio.gr, οι προκηρύξεις του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για τη γενική παιδεία και εκπαίδευση (1ΓΕ-2ΓΕ/2023). Υπάρχει καθημερινή συνεργασία με τις υπηρεσίες του ΑΣΕΠ για την έγκαιρη υλοποίηση των διαδικασιών. Η λήξη των αιτήσεων τοποθετείται για τα τέλη του Φεβρουαρίου ώστε να μην συμπέσει με τις εκλογές.

Υπολογίζεται ότι για φέτος οι προσλήψεις για την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση θα αγγίξουν τις 7.000. Σε πρώτη φάση οι υποψήφιοι θα κάνουν για αιτήσεις τους και αργότερα μετά το Πάσχα το υπουργείο θα ανακοινώσει την αναλυτική κατανομή των διορισμών ανά ειδικότητα.

187 μόνιμες προσλήψεις σε 2 υπουργεία 

Νέα προκήρυξη για 187 νέες μόνιμες προσλήψεις στο υπουργείο Δικαιοσύνης και στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ετοιμάζει το Ανωτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού σύμφωνα με εγγραφο που δημοσιευτηκε στη Διαύγεια. Μέσω της προκηρυξη θα προσληφθούν 126 άτομα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και 61 άτομα στο υπουργείο Δικαιοσύνης

Οι θέσεις στα δύο υπουργεία θα καλυφθούν με μία κοινή προκήρυξη που επεξεργάζεται το ΑΣΕΠ.

Για τις 126 θέσεις στο Προστασίας του Πολίτη θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή απόφοιτοι Πανεπιστημιακής (ΠΕ), Τεχνολογικής (ΤΕ) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ). Οι θέσεις αυτές κατανέμονται στα Καταστήματα Κράτησης όλης της χώρας.

Για τις 61 θέσεις στο υπουργείο Δικαιοσύνης θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή απόφοιτοι Πανεπιστημιακής (ΠΕ), Τεχνολογικής (ΤΕ), Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) αλλά και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ).

Οι ειδικότητες που θα ζητούνται δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές αλλά ούτε και το χρονοδιάγραμμα έκδοσης της προκήρυξης. Το πιθανότερο σενάριο είναι η συγκεκριμένη προκήρυξη να εκδοθεί μετά τις εκλογές, αφού αυτή τη στιγμή το ΑΣΕΠ ετοιμάζει τον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό και τις προκηρύξεις των εκπαιδευτικών.

Σχεδόν η μία στις δύο θέσεις των εγκεκριμένων μόνιμων προσλήψεων του τρέχοντος θα καλυφθούν  από πτυχιούχους ΑΕΙ ή ΤΕΙ. Συνολικά 8.383 απόφοιτοι σχολών ΑΕΙ και ΤΕΙ  θα διοριστούν μέσα στο 2023 ενώ πιο συγκεκριμένα οι 5.495 θέσεις (31% του συνόλου) είναι κατηγορίας ΠΕ (πανεπιστημιακή εκπαίδευση), και οι 2.888 (16%) κατηγορίας ΤΕ (τεχνολογική εκπαίδευση).

Πηγή: imerisia.gr

Ετικέτες: ΑΣΕΠ - ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • Στην Κέρκυρα το 12ο JobReady by DYPA την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου

    10 Οκτ 2026

  • Δήμος Πειραιά: Προχωρά σε προσλήψεις πτυχιούχων φυσικής αγωγής

    9 Οκτ 2026

  • Πάνω από 3.500 θέσεις εργασίας από περισσότερες από 140 επιχειρήσεις στην 58η «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ στην Αθήνα

    9 Οκτ 2026

  • Ανοιχτές θέσεις εργασίας στη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

    7 Οκτ 2026

  • Λιμενικό Σώμα: Έως τις 13/10 οι αιτήσεις για 420 προσλήψεις

    6 Οκτ 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Κλειστά σχολεία την Τετάρτη λόγω κακοκαιρίας: Σε ποιες περιοχές

    7 shares
    Share 3 Tweet 2
  • Αγίου Πνεύματος: Τι ισχύει για τα καταστήματα

    41 shares
    Share 16 Tweet 10
  • Γεωργιάδης: Κάνουμε τους περισσότερους ελέγχους για αισχροκέρδεια που έχουν γίνει ποτέ

    32 shares
    Share 13 Tweet 8
  • Προειδοποίηση Μητροπολίτη Δημητριάδος προς αρνητές ιερείς: Απαράδεκτη στάση, συμμορφωθείτε

    43 shares
    Share 17 Tweet 11
  • ΔΥΠΑ: Χειμερινές διακοπές με voucher – Μέχρι πότε μπορούν να χρησιμοποιηθούν

    34 shares
    Share 14 Tweet 9

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.