voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
    Προς οριστικό κλείσιμο η βάση της Ryanair στη Θεσσαλονίκη

    Προς οριστικό κλείσιμο η βάση της Ryanair στη Θεσσαλονίκη

    ΕΟΠΥΥ: Τίθεται σε εφαρμογή ο Φάκελος Ασφάλισης Υγείας

    Δόμνα Μιχαηλίδου: «Εντυπωσιακή η ανταπόκριση στις “Νταντάδες της Γειτονιάς” – Πάνω από 48.000 επισκέψεις στην πλατφόρμα»

    Μ. Χρυσοχοΐδης: Έρχεται νομοθετική ρύθμιση για τα ηλεκτρικά πατίνια

    Μ. Χρυσοχοΐδης: Έρχεται νομοθετική ρύθμιση για τα ηλεκτρικά πατίνια

  • Εκπαίδευση
    Έρχονται πάνω από 1000 προσλήψεις πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής

    Έρχονται πάνω από 1000 προσλήψεις πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής

    Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός δημιουργίας ταινίας μικρού μήκους με θέμα: «Ορθοδοξία και Ελληνισμός στην Κύπρο – 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή»

    ΥΠΑΙΘΑ: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των αμοιβαίων μεταθέσεων εκπαιδευτικών

    Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός δημιουργίας ταινίας μικρού μήκους με θέμα: «Ορθοδοξία και Ελληνισμός στην Κύπρο – 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή»

    ΥΠΑΙΘΑ: Ανακοινώθηκε το στρατηγικό σχέδιο για την Επαγγελματική Εκπαίδευση, Κατάρτιση και Διά Βίου Μάθηση 2025–2027

    Αναβάθμιση των φοιτητικών εστιών του ΕΚΠΑ

    Αναβάθμιση των φοιτητικών εστιών του ΕΚΠΑ

  • Θέσεις εργασίας
    ΑΣΕΠ 5Ε/2021: Εκδόθηκαν οι προσωρινοί πίνακες

    ΑΣΕΠ 1/2026: Ξεκινούν οι αιτήσεις για μόνιμες προσλήψεις στο Υπ. Τουρισμού

    Έρχονται πάνω από 1000 προσλήψεις πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής

    Έρχονται πάνω από 1000 προσλήψεις πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής

    ΣΤΑΣΥ: Εκδόθηκε προκήρυξη για 61 νέες θέσεις εργασίας

    ΣΤΑΣΥ: Προσλήψεις ελεγκτών με απολυτήριο λυκείου

    ΑΣΕΠ 1ΓΒ/2023: Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για τις προσλήψεις στην ΥΠΑ

    ΑΣΕΠ 1ΠΔΑ/2026: Στις 15/05 η γραπτή εξέταση για προσλήψεις στην ΥΠΑ

  • Οικονομία
    «Youth Pass»: Ποιοι νέοι και πότε θα λάβουν την πρώτη δόση του voucher

    Youth Pass 2026: Αντίστροφη μέτρηση για τα 150 ευρώ

    ΥΠΕΘΟΟ και ΑΑΔΕ: Επέκταση της ειδικής φορολόγησης (άρθρο 5Γ ΚΦΕ) και για εργαζόμενους στο ελληνικό δημόσιο

    Λογαριασμοί ρεύματος: Ποια νοικοκυριά θα πάρουν επιδότηση τον Αύγουστο

    Τιμολόγια ρεύματος: Το παρατηρητήριο ΗΕΡΙ δείχνει αύξηση στην Ελλάδα τον Απρίλιο κατά 6,8% στη λιανική και 28% στο αέριο

    Μόνο τις “ηλεκτρονικές” δαπάνες θα δέχεται η Εφορία από την 1η Ιανουαρίου 2025

    «Φρένο» στα περιστατικά απάτης με κάρτες, POS και ATM

  • Εργασιακά

    ΑΔΕΔΥ: Πανελλαδική απεργία στο Δημόσιο στις 13 Μαΐου

    Μπλόκο στα κοινωνικά επιδόματα των «φτωχών» ελεύθερων επαγγελματιών

    Νέο σύστημα στο επίδομα ανεργίας – Τι αλλάζει

    Συντάξεις Μαρτίου 2026: Ο λόγος που θα γίνουν νωρίτερα οι πληρωμές

    Συντάξεις Ιουνίου 2026: Πότε ξεκινά η πληρωμή

    adedy-staseis-ergasias

    Απεργία στις 13 Μαΐου: «Παραλύει» το Δημόσιο – Τι θα γίνει με σχολεία και Μέσα Μεταφοράς

  • VOUCHER

    Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τα Προγράμματα του Λογαριασμού της Αγροτικής Εστίας (ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ) – Τι ισχύει για τις παιδικές κατασκηνώσεις

    Κοινωνικός τουρισμός ΔΥΠΑ 2026-2027: Στην τελική ευθεία τα προσωρινά αποτελέσματα

    ΔΥΠΑ: Ανασύνταξη πίνακα τοποθετήσεων ως προς τις θέσεις με κωδικό 213 και 217 της κατηγορίας Tριτέκνων ΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας για την κάλυψη θέσεων ειδικών κατηγοριών στο δημόσιο τομέα

    Προγράμματα κατάρτισης ΔΥΠΑ: Έρχονται voucher 750 ευρώ για 24.000 εργαζόμενους και ανέργους

    Κοινωνικός Τουρισμός ΔΥΠΑ: Πρεμιέρα για τις αιτήσεις συνταξιούχων ελεύθερων επαγγελματιών

  • Πολιτική

    OΠΕΚΕΠΕ: Κοινή πρόταση ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Αριστεράς για σύσταση Προκαταρκτικής Επιτροπής για τις ευθύνες Λιβανού – Αραμπατζή

    Επιστρέφει εκτάκτως από τις Βρυξέλλες λόγω των πυρκαγιών ο πρωθυπουργός

    Κυρ. Μητσοτάκης: Έτοιμο το νομοσχέδιο του ΥΠΑΝ που προστατεύει τους καταναλωτές από καταχρηστικές συμπεριφορές τραπεζών για δάνεια έως 100.000 ευρώ

    Προσχέδιο προϋπολογισμού: Ανάπτυξη 2,1%, πρωτογενές πλεόνασμα 0,5% έως 0,7% και μήνυμα δημοσιονομικής σταθερότητας

    Βουλή: Τη Δευτέρα αρχίζει η επεξεργασία του νομοσχεδίου για τα κρυπτοστοιχεία και τις εναλλακτικές μορφές πληρωμής και επενδύσεων

    Μητσοτάκης από 86η ΔΕΘ: «Θα υπάρξει γενναία επιδότηση για το φυσικό αέριο – Κάθε νοικοκυριό θα λάβει στήριξη» (video)

    Το μήνυμα Μητσοτάκη για την Πρωτομαγιά: Τα δέκα μέτρα που φέραμε για τους εργαζόμενους

  • Εκλογές
    Μητσοτάκης για ακρίβεια: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση -Τι είπε για ΦΠΑ και εισφορές (video)

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

    Singular Logic: Μέχρι τις 20:30 θα έχουμε ένα ασφαλές εκλογικό αποτέλεσμα

    Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την επιστολική ψήφο και την εκλογική περιφέρεια Απόδημου Ελληνισμού

    Μαρινάκης: Η κυβέρνηση θα συνεργαστεί με όλους τους εκλεγμένους αξιωματούχους

    Μαρινάκης: Έρχεται νομοσχέδιο για Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές σε ένα γύρο

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική 1. Πρώτα Θέματα

Έρευνα: Ένας στους δύο εργαζόμενους αναζητά νέα θέση εργασίας

από NEWS ROOM
04/07/2025
σε 1. Πρώτα Θέματα, Θέσεις εργασίας
109
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Σε μια αγορά εργασίας που χαρακτηρίζεται από διαρκή κινητικότητα, ρευστότητα και αυξημένες απαιτήσεις, σχεδόν ένας στους δύο Έλληνες δηλώνει ότι βρίσκεται σε φάση αναζήτησης της επόμενης επαγγελματικής ευκαιρίας, σύμφωνα με την έρευνα Καριέρας Υποψηφίων & Εργαζομένων του kariera.gr, σε συνεργασία με το τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Την ίδια στιγμή, οι επιχειρήσεις δυσκολεύονται να καλύψουν ακόμη και βασικές θέσεις. Αυτό το φαινομενικά οξύμωρο σχήμα αποτέλεσε τον πυρήνα της συζήτησης στο Xecutive Xperience του kariera.gr, μιας συνάντησης μεταξύ κορυφαίων στελεχών (C-Level), με στόχο την ανταλλαγή εμπειριών, στρατηγικών και προβληματισμού γύρω από το μέλλον της εργασίας.

Η έρευνα ανέδειξε ότι η αναζήτηση εργασίας βρίσκεται στο προσκήνιο, με τις γυναίκες και τις νεότερες ηλικιακά ομάδες να εμφανίζονται πιο ενεργές.

Ωστόσο, η εμπειρία του υποψηφίου κατά τη διαδικασία της επιλογής εργοδότη πολλές φορές είναι αποτρεπτική, καθώς έρχονται αντιμέτωποι με διάφορα ζητήματα όπως οι ασαφείς αρμοδιότητες στην περιγραφή των θέσεων, η απουσία ενημέρωσης μετά τη συνέντευξη, καθώς και οι αυτοματοποιημένες μέθοδοι από τις οποίες απουσιάζει η ανθρώπινη επικοινωνία.

ΣχετικάΆρθρα

Ζητείται Διοικητικό Στέλεχος από το dp studies

dp studies: Ζητείται Διοικητικό Στέλεχος για να εργαστεί σε υπεύθυνο πόστο

25/02/2025
Ζητούνται Στελέχη

To Voucher Ergasia ζητάει εργαζομένους για το Εμπορικό τμήμα

15/08/2023

Ως τεχνική αναζήτησης εργασίας επιλέγονται κατά κύριο λόγο οι ψηφιακές πλατφόρμες, παρ’ όλα αυτά, όμως, οι υποψήφιοι φαίνεται να εμπιστεύονται περισσότερο το ανεπίσημο δίκτυο επαφών και τις συστάσεις άλλων εργαζομένων.

Η απόφαση αποδοχής ή απόρριψης μιας πρότασης εργασίας σχετίζεται κυρίως με οικονομικά κριτήρια, την ευθυγράμμιση με τα ενδιαφέροντα και τις δυνατότητες εξέλιξης, ενώ η εργασιακή ικανοποίηση σχετίζεται περισσότερο με άλλες πτυχές του εργασιακού περιβάλλοντος, όπως η αναγνώριση, η αξιοκρατία, ο σεβασμός και η καλή επικοινωνία με τη διοίκηση, κάτι που συχνά φαίνεται να παραβλέπεται από τους εργοδότες.

Μαζική αναζήτηση, περιορισμένη ικανοποίηση

Ένα από τα σημαντικά ευρήματα της έρευνας αναδεικνύει ότι σχεδόν ένας στους δύο συμμετέχοντες (47%) βρίσκεται σε ενεργή αναζήτηση εργασίας, ενώ ένα σημαντικό ποσοστό, της τάξης του 20,5%, δεν αναζητά καθόλου αυτή την περίοδο.

Οι γυναίκες εμφανίζονται να ψάχνουν για μια νέα θέση σε μεγαλύτερο ποσοστό από τους άνδρες. Εκτός από το φύλο, φαίνεται και η ηλικία να παίζει καθοριστικό ρόλο, με τις νεότερες ηλικιακές ομάδες να είναι πιο ενεργές στην αναζήτηση νέων επαγγελματικών ευκαιριών.

Το 46% των συμμετεχόντων στην έρευνα δήλωσαν ότι αναζητούν θέση ως υπάλληλοι γραφείου, ενώ το 22% ενδιαφέρεται να απασχοληθεί στον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού (HR) και το 19% στον κλάδο των Πωλήσεων (Sales).

Σε ό,τι αφορά τα κανάλια αναζήτησης εργασίας, η έρευνα αναδεικνύει ως πιο δημοφιλείς πλατφόρμες το LinkedIn (65%), τις εταιρικές ιστοσελίδες καριέρας (Career Sites) με ποσοστό 63%, αλλά και τις ιστοσελίδες αναζήτησης αγγελιών (Job Boards) με ποσοστό 61%.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ένας στους δύο συμμετέχοντες βρήκε εργασία μέσα σε διάστημα μικρότερο των τριών μηνών (56%), ενώ το 34% κατάφερε να βρει την επόμενη επαγγελματική ευκαιρία μέσα σε διάστημα από τέσσερις έως δώδεκα μήνες (34%). Ωστόσο, το 14% όσων έλαβαν προσφορά εργασίας δεν την αποδέχτηκαν, κυρίως για μισθολογικούς λόγους (68%)μ ή επειδή το πακέτο παροχών δεν ήταν ελκυστικό (36%).

Οι καλύτερες απολαβές και η εργασιακή πίεση, βασικοί λόγοι αποχώρησης

Οι βασικότεροι λόγοι που ωθούν έναν εργαζόμενο σε οικειοθελή αποχώρηση είναι, κατά κύριο λόγο, μια καλύτερη οικονομική προσφορά από άλλη εταιρεία (66%) και το αυξημένο άγχος ή η πίεση στο υφιστάμενο εργασιακό περιβάλλον (56%).

Ακολουθούν η δυσλειτουργική σχέση με τον άμεσο προϊστάμενο (55%), η έλλειψη αναγνώρισης (48%) και η ανάγκη για καλύτερη ισορροπία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής (43%).

Αντίστοιχα, οι κυριότεροι λόγοι που οδηγούν έναν εργαζόμενο να παραμείνει σε έναν οργανισμό, είναι το ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών (60%), η ισορροπία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής (59%), η εργασιακή ασφάλεια και σταθερότητα (56%), η οικονομική ευρωστία της εταιρείας (41%) καθώς και οι ευκαιρίες καριέρας και εξέλιξης (38%).

Η εργασιακή ικανοποίηση φαίνεται πως συνδέεται περισσότερο με άυλες πτυχές του εργασιακού περιβάλλοντος, όπως η ύπαρξη αξιοκρατίας και σεβασμού, η συνεργατική κουλτούρα και η καλή επικοινωνία με τη διοίκηση, στοιχεία που ενισχύουν τη συνολική δέσμευση και την εργασιακή ευημερία.

Τι βλέπουν τα στελέχη: Απόψεις και προβληματισμοί

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συζήτηση με τη συμμετοχή διακεκριμένων στελεχών της αγοράς, όπου αναλύθηκαν τα ευρήματα της έρευνας και ο αντίκτυπός τους στον στρατηγικό ρόλο του HR στις σύγχρονες επιχειρήσεις.

Η Εμμανουέλα Καραμαλή, διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της AEGEAN, αναφέρθηκε στις σύνθετες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η εταιρεία στον τομέα της στελέχωσης. Όπως εξήγησε, ο απαιτητικός κλάδος των αερομεταφορών, σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο προφίλ κάποιων θέσεων, όπως αεροσυνοδοί, φροντιστές, μηχανικοί συντήρησης αεροσκαφών, καθιστούν την εύρεση κατάλληλου ανθρώπινου δυναμικού ιδιαίτερα απαιτητική.

«Η καθημερινή μετακίνηση στην περιοχή του αεροδρομίου που βρίσκεται η βάση μας, είναι μια επιπλέον πρόκληση για τους εργαζομένους μας. Ωστόσο, φροντίζουμε να προσφέρουμε ένα ανταγωνιστικό και δίκαιο πακέτο αποδοχών, το οποίο, όπως επιβεβαιώνει και η έρευνα, αποτελεί βασικό κριτήριο επιλογής για τους υποψηφίους. Βέβαια, ο μισθός είναι μόνο μία πλευρά του νομίσματος. Εξίσου σημαντική είναι η εταιρική κουλτούρα, η υποστήριξη και το θετικό εργασιακό περιβάλλον που εμείς δημιουργούμε», σημείωσε, «ώστε οι άνθρωποί μας να νιώθουν σεβασμό και ασφάλεια».

Επισήμανε ακόμη τη σημασία της συνεχούς ανάπτυξης και εξέλιξης. «Οι υποψήφιοι μάς ρωτούν ξεκάθαρα για τις δυνατότητες επαγγελματικής προόδου. Η απάντησή μας είναι ξεκάθαρη: ‘ναι’, και το εννοούμε. Επενδύουμε συστηματικά στην ανάπτυξη των ανθρώπων μας, μέσα από εκπαίδευση, επιχορηγήσεις για μεταπτυχιακές σπουδές, σε συνεργασία με εκπαιδευτικά ιδρύματα. Παράλληλα, παρακολουθούμε συνεχώς τις καλές πρακτικές της αγοράς, ώστε να διατηρούμε την ευελιξία μας και να εξασφαλίζουμε ότι θα είμαστε πάντα ανταγωνιστικοί σε έναν διαρκώς μεταβαλλόμενο κλάδο», όπως είπε.

Ο Ιωάννης Νικολάου, καθηγητής Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, τόνισε ότι ο μισθός παραμένει απαραίτητος, όμως δεν είναι ο μόνος παράγοντας κινητοποίησης. «Ανάλογα με τη φάση της ζωής και της καριέρας, έρχονται στο προσκήνιο άλλα στοιχεία: η ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, η εργασιακή ασφάλεια, το σταθερό ωράριο», σημείωσε. Πρόσθεσε ότι οι εταιρείες συχνά παραβλέπουν αυτές τις ανάγκες, εστιάζοντας αποκλειστικά σε οικονομικά κίνητρα.

Αναφερόμενος στους νέους απόφοιτους, τόνισε ότι επιζητούν συχνά ένα περιβάλλον με σταθερή δομή και ξεκάθαρη προοπτική εξέλιξης. «Γι’ αυτό, όταν οι υποψήφιοι κλήθηκαν να επιλέξουν το είδος της θέσης που τους ενδιαφέρει περισσότερο, μεγάλο ποσοστό επέλεξε ‘δουλειά γραφείου’. Αναζητούν ασφάλεια, πλαίσιο και καθημερινότητα που μπορεί να προγραμματιστεί», εξήγησε.

Ο Χρήστος Γούλας, γενικός διευθυντής του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ, αμφισβήτησε το μέγεθος της επικρατούσας άποψης ότι οι επιχειρήσεις συνολικά δεν βρίσκουν ανθρώπους: «Τα ερευνητικά δεδομένα δεν το αποτυπώνουν σε γενικό επίπεδο. Φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα σε χαμηλών προσόντων θέσεις εργασίας στον πρωτογενή τομέα και στον Τουρισμό – Εστίαση. Το πρόβλημα επιτείνεται όταν προτείνονται θέσεις εργασίας χαμηλής ποιότητας, κακοπληρωμένες, χωρίς προοπτική. Παράλληλα, παρουσιάζεται αντίστοιχο πρόβλημα και σε θέσεις τεχνολογικής και ψηφιακής εξειδίκευσης», υπογράμμισε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «πρόκειται για δομικό πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας: προσφορά θέσεων εργασίας σε χαμηλής προστιθέμενης αξίας κλάδους, με λίγα προσόντα και περιορισμένο επαγγελματικό ορίζοντα. Αυτό το μοντέλο χρειάζεται ένα ποιοτικό μετασχηματισμό – να δημιουργηθεί ένα νέο υπόδειγμα που να προσφέρει περισσότερο ποιοτικές δουλειές, με περισσότερη αναγνώριση, με δυνατότητα εξέλιξης. Το γεγονός αυτό θα αναβαθμίσει συνολικά τις επιχειρήσεις και την οικονομία».

Πηγή: in.gr

Ετικέτες: θέση εργασιάςεργαζομενος

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • ΣΤΑΣΥ: Προσλήψεις ελεγκτών με απολυτήριο λυκείου

    4 Μάι 2026

  • ΕΛΓΟ Δήμητρα: Αντίστροφή μέτρηση για τις αιτήσεις

    2 Μάι 2026

  • Προσλήψεις στην Εφορεία Εναλίων Αρχαιοτήτων

    29 Απρ 2026

  • ΑΣΕΠ 2Γ/2023: Καταγγελίες γεωπόνων στην ΟΙΕΛΕ για «αγορασμένα» μεταπτυχιακά και εικονική μοριοδότηση

    27 Απρ 2026

  • Προσλήψεις σε μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ

    24 Απρ 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΔΥΠΑ: Σε εξέλιξη η διαδικασία επιλογής προγραμμάτων κατάρτισης για πράσινες δεξιότητες

    ΔΥΠΑ: Προχωρά σε αλλαγές σε συμβάσεις και προσλήψεις

    16 shares
    Share 6 Tweet 4
  • «Ειδικό επίδομα »1.000 ευρώ για φοιτητές – Τι αλλάζει φέτος

    13 shares
    Share 5 Tweet 3
  • Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Προβλήματα στην πλατφόρμα – Τι δήλωσε η υποδιοικήτρια της ΔΥΠΑ

    122 shares
    Share 49 Tweet 31
  • Νέο Market Pass: Ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι και τι αλλάζει

    10 shares
    Share 4 Tweet 3
  • Πανελλαδικές 2026: Ποιοι μαθητές δικαιούνται επίδομα 350 ευρώ

    9 shares
    Share 4 Tweet 2

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.