Μητσοτάκης: Ανακοινώνει προσλήψεις και νέα μέτρα από το υπουργείο Υποδομών

Μητσοτάκης: Ανακοινώνει προσλήψεις και νέα μέτρα από το υπουργείο Υποδομών

7 Αυγούστου 2020

Συντριπτικό πλήγμα σε μία από τις τρεις εστίες υπερμετάδοσης του κορωνοϊού, δηλαδή τον συνωστισμό στα μέτρα μαζικής μεταφοράς επιχειρεί να επιφέρει το Μέγαρο Μαξίμου, καθώς τον κώδωνα του κινδύνου από τις εικόνες «ασφυξίας» σε συρμούς και λεωφορεία έχουν επισημάνει πολλαπλώς το τελευταίο διάστημα οι λοιμωξιολόγοι.

Με στόχο να φτάσει μέχρι τον τελευταίο πολίτη το μήνυμα της τήρησης των μέτρων κοινωνικής απόστασης και στις αστικές συγκοινωνίες, το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών επισκέπτεται σήμερα στη μία το μεσημέρι ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην ατζέντα της συνάντησης του Πρωθυπουργού με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών περιλαμβάνονται μέτρα για την αύξηση της πυκνότητας των δρομολογίων, που θα συμβάλλει στη μείωση του χρόνου αναμονής, αλλά και μέτρα που θα περιορίσουν τον συνωστισμό, στην προσπάθεια μείωσης της πιθανότητας διασποράς του κορωνοϊού.

 

Στο ίδιο πλαίσιο και για την εφαρμογή των μέτρων, πληροφορίες θέλουν τον Πρωθυπουργό να προχωρά και στην ανακοίνωση προσλήψεων προσωπικού στις αστικές συγκοινωνίες, ώστε να διευκολυνθεί η νέα πραγματικότητα χρήσης των δημόσιων μέσων μεταφοράς σε καιρούς πανδημίας. Η εμπειρία, άλλωστε, από τους «βοηθούς σταθμών» στην πρώτη φάση έξαρσης του ιού αποδείχτηκε ιδιαίτερα χρήσιμη, καθώς αυτοί παρείχαν συμβουλές και επιτηρούσαν την τήρηση των αποστάσεων εντός των σταθμών και των συρμών.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<