voucherergasia.gr
Unic - Μεταπτυχιακά Εξ Αποστάσεως
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα

    Αλλαγή ώρας: Πότε γυρνάμε τα ρολόγια μια ώρα πίσω

    Ποιοι σταθμοί του μετρό θα κλείνουν στις 21:40 από 27/09 έως 01/10 και 4 – 8/10

    Φονική έκρηξη στην Πλάκα: Εντοπίστηκαν οι δύο τελευταίες σοροί – Στους έξι οι νεκροί

    Νέα κακοκαιρία προ των πυλών με βροχές και καταιγίδες – Πότε έρχεται και ποιες περιοχές θα χτυπήσει

  • Εκπαίδευση

    Ελληνικά πανεπιστήμια και Τεχνητή Νοημοσύνη – Τι απαντούν 13 Πρυτάνεις για τη σχέση που θα έχουν

    ΔΥΠΑ: Έως τις 29/09 οι αιτήσεις για κενές θέσεις στα Παραρτήματα των ΕΠΑΣ Μαθητείας

    Εθνικό Απολυτήριο: Ολόκληρος ο «χάρτης» των αλλαγών για το Λύκειο

    Ψηφιακό Φροντιστήριο: Άρχισε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

  • Θέσεις εργασίας

    Προσλήψεις 116 ατόμων στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου

    Αναρτήθηκαν οι πίνακες κατάταξης για 24 θέσεις σε βρεφονηπιακούς σταθμούς της ΔΥΠΑ

    Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Προχωρά σε μονιμοποίηση συμβασιούχων στους βρεφονηπιακούς σταθμούς

    Πυροσβεστική: Άρχισε η διαδικασία αιτήσεων για 19 προσλήψεις ιδιωτών

  • Οικονομία

    Φορολοταρία: Δείτε αν κερδίσατε

    Επίδομα παιδιού: Πληρώνεται την προσεχή εβδομάδα η τέταρτη δόση

    ΑΑΔΕ: Έως 31/10 η αίτηση για εναλλακτική φορολόγηση συνταξιούχων εξωτερικού

    Τράπεζες και Τεχνητή νοημοσύνη: Τι αλλάζει σε δάνεια, συναλλαγές και εξυπηρέτηση πελατών!

  • Εργασιακά

    Ποιοι ελεύθεροι επαγγελματίες θα πληρώσουν λιγότερο φόρο το 2027

    Πυροσβέστες: Επίδομα έως 500 ευρώ – Ποιοι το δικαιούνται

    ΕΦΚΑ: Έρχονται αλλαγές στην εκκαθάριση εισφορών

    Τηλεργασία με επιδότηση 90%

  • VOUCHER
    Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Γραφείο Ειδικών Κοινωνικών Ομάδων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στην Αθήνα, τρίτη 28 Μαΐου 2024. 
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

    ΔΥΠΑ: Νέα προγράμματα για 30.000 ανέργους με έμφαση σε γυναίκες άνω των 50 ετών – Οι λεπτομέρειες

    upourgeio-politismou-vivlia

    Επιταγές βιβλίων της ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες δικαιούχων

    ΔΥΠΑ: Πού θα βρείτε τους προσωρινούς πίνακες για το πρόγραμμα απασχόλησης 1.000 ανέργων πτυχιούχων – Πότε υποβάλλονται οι ενστάσεις

    Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Γραφείο Ειδικών Κοινωνικών Ομάδων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στην Αθήνα, τρίτη 28 Μαΐου 2024. 
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

    ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες προγράμματος για 1.000 άνεργους πτυχιούχους

  • Πολιτική

    Kυρ. Μητσοτάκης: Ελευθερία της ναυσιπλοΐας, στήριξη νοικοκυριών και ευρωπαϊκή ευελιξία για το δύσκολο χειμώνα

    Δ. Μιχαηλίδου: «Σύστημα επισιτιστικής βοήθειας πιο ασφαλές, πιο απλό, πιο αποτελεσματικό, πιο προσβάσιμο, με επίκεντρο τον άνθρωπο»

    Π. Μαρινάκης: Στις 30 Σεπτεμβρίου θα ανακοινωθούν τα μέτρα για τα καύσιμα, στις 14 Οκτωβρίου για το πετρέλαιο θέρμανσης

    Αλέξης Τσίπρας: Πλαφόν τώρα 1,4 ευρώ για το πετρέλαιο θέρμανσης – 1,8 ευρώ για το πετρέλαιο κίνησης

  • Εκλογές

    Ηλεκτρονική ψήφος στην Αυτοδιοίκηση για εκλογές και δημοψηφίσματα

    Σπανάκης: Από τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δήμαρχοι και περιφερειάρχες θα εκλέγονται από την πρώτη Κυριακή

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Νερό Ζαρός

voucherergasia-240x110

santorinisport.gr

webinar.edu.gr

Αρχική Θέσεις εργασίας

«Πράσινο φως» για δύο νέες επενδύσεις σε τουρισμό και ενέργεια με περισσότερες από 1.000 νέες θέσεις εργασίας

από Αντώνης Σαριδάκης
15/09/2022
σε Θέσεις εργασίας

100
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δύο νέες Στρατηγικές Επενδύσεις συνολικού προϋπολογισμού άνω των 287 εκατ. ευρώ ενέκρινε η Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων.

Οι δύο στρατηγικές επενδύσεις πρόκειται να δημιουργήσουν περισσότερες από 1.000 νέες θέσεις εργασίας κατά το στάδιο της κατασκευής και της λειτουργίας των έργων.

Πρόκειται για:

Α. Την ανέγερση και ανάπτυξη ξενοδοχειακής μονάδας του επενδυτικού φορέα «ΚΟΡΤΙΑ Α.Ε.» στη Μύκονο, με προϋπολογισμό 61 εκατ. ευρώ.

ΣχετικάΆρθρα

Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Γραφείο Ειδικών Κοινωνικών Ομάδων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στην Αθήνα, τρίτη 28 Μαΐου 2024. 
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

ΔΥΠΑ: Τα νέα προγράμματα για χιλιάδες θέσεις εργασίας

09/09/2026
Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Γραφείο Ειδικών Κοινωνικών Ομάδων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στην Αθήνα, τρίτη 28 Μαΐου 2024. 
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

ΔΥΠΑ: Πρόγραμμα απασχόλησης για 43.000 ανέργους 55 ετών και άνω σε φορείς του δημοσίου

27/08/2026

Αφορά στη δημιουργία τουριστικού συγκροτήματος με ξενοδοχειακό κατάλυμα 5* δυναμικότητας 178 κλινών και 4 τουριστικών κατοικιών, υποστηρικτικών υποδομών (spa, εστιατόρια, bar, κλπ) καθώς και χώρων αναψυχής και άθλησης στην περιοχή Ελιά του Δήμου Μυκόνου. Η επένδυση πρόκειται να δημιουργήσει 550 θέσεις εργασίας.

Β. Την κατασκευή Ηλιακού Σταθμού Παραγωγής Ενέργειας και μονάδων Αποθήκευσης Ενέργειας και μετατροπής σε Πράσινο Υδρογόνο του επενδυτικού φορέα «Bluesky300 IKE» με προϋπολογισμό 226,4 εκατ. ευρώ.

Η επένδυση αφορά στην κατασκευή, εγκατάσταση και λειτουργία ενός ηλιακού σταθμού παραγωγής ενέργειας δυναμικότητας 200MW, μιας μονάδας αποθήκευσης ενέργειας δυναμικότητας 100MW με μπαταρίες Li-ion καθώς και την εγκατάσταση μονάδας για μετατροπή σε Πράσινο Υδρογόνο με ηλεκτρολύτη δυναμικότητας 50MW.

Εντός του ιδίου χώρου θα αναπτυχθεί φωτοβολταϊκό πάρκο ισχύος 200 MW, αποτελούμενο από συστάδα επί μέρους πάρκων καθώς και εγκαταστάσεις αποθήκευσης ενέργειας σε συστοιχία μπαταριών ιόντων λιθίου ισχύος 100MW και παραγωγής πράσινου υδρογόνου με δυναμικότητα 16 τόνων ημερησίως.

Πρόκειται για την πρώτη εγκεκριμένη Εμβληματική Επένδυση Εξαιρετικής Σημασίας που προωθεί την πράσινη οικονομία, την καινοτομία και την οικονομία χαμηλού ενεργειακού και περιβαλλοντικού αποτυπώματος. Πρωτοπορεί δε στην ανάπτυξη υποδομών αποθήκευσης πράσινης ενέργειας και πράσινου υδρογόνου, συμβάλλοντας στην απανθρακοποίηση της ελληνικής οικονομίας και την απεξάρτηση από το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο.

Η συγκεκριμένη επένδυση πρόκειται να δημιουργήσει 442 θέσεις εργασίας κατά την περίοδο κατασκευής και 24 κατά τη λειτουργία.

Η Επιτροπή συνεδρίασε υπό την προεδρία του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη με τη συμμετοχή του Αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αρμόδιου για τις Στρατηγικές Επενδύσεις κ. Νίκου Παπαθανάση και των Υπουργών Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λίνας Μενδώνη, Επικρατείας κ. Άκη Σκέρτσου και Τουρισμού κ. Βασίλη Κικίλια καθώς και των Υφυπουργών Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος κ. Νίκου Ταγαρά και Οικονομικής Διπλωματίας και Εξωστρέφειας κ. Κώστα Φραγκογιάννη.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε:

«Με τις δύο νέες στρατηγικές επενδύσεις ύψους 287 εκατομμυρίων ευρώ αποδεικνύουμε ότι η Κυβέρνηση, παρά τις δύσκολες διεθνείς συγκυρίες, παραμένει προσηλωμένη στην προσέλκυση νέων μεγάλων επενδύσεων που θα αλλάξουν σημαντικά την εικόνα της χώρας.

Η έγκριση της πρώτης Εμβληματικής Επένδυσης Εξαιρετικής Σημασίας για την κατασκευή Ηλιακού Σταθμού Παραγωγής Ενέργειας και μονάδων Αποθήκευσης Ενέργειας σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εποχής τόσο για την ενεργειακή μετάβαση της Ελλάδας σε καθαρές μορφές ενέργειας όσο και στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Πιστοί στις δεσμεύσεις μας, συνεχίζουμε δυνατά για την ανάπτυξη της χώρας και την ευημερία των πολιτών».

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκος Παπαθανάσης δήλωσε:

«Το γεγονός ότι η Ελλάδα έχει αναδειχθεί σε μία από τις δέκα πιο φιλοεπενδυτικές χώρες στην Ευρώπη οφείλεται στις διαρκείς μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης, την ανοδική πορεία της ελληνικής οικονομίας και την αποκατάσταση του κύρους και της αξιοπιστίας της χώρας. Το μοντέλο της πράσινης, βιώσιμης ανάπτυξης βασισμένο στα διεθνή και ευρωπαϊκά πρότυπα είναι δομικό στοιχείο της αναπτυξιακής μας πολιτικής.

Σήμερα εγκρίναμε την πρώτη Εμβληματική Επένδυση Εξαιρετικής Σημασίας που θα συμβάλλει δυναμικά στην αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων που δημιουργεί η παγκόσμια ενεργειακή κρίση, αξιοποιώντας εναλλακτικές και πιο καθαρές πηγές ενέργειας. Συνδυάζουμε την μετάβαση προς ένα πράσινο μέλλον με τη δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης. Νέα γενιά επενδύσεων για όλους, νέες δουλειές για όλους».

Ετικέτες: Θέσεις ΕργασίαςΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΕΝΕΡΓΕΙΑ

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • Προσλήψεις 116 ατόμων στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου

    26 Σεπ 2026

  • Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Προχωρά σε μονιμοποίηση συμβασιούχων στους βρεφονηπιακούς σταθμούς

    25 Σεπ 2026

  • ΔΥΠΑ: «Ημέρα Καριέρας» στην Αθήνα 10 Οκτωβρίου

    24 Σεπ 2026

  • ΑΣΕΠ: Στο Εθνικό Τυπογραφείο η προκήρυξη 3ΓΒ/2026 για 97 θέσεις ΕΕΠ από τον γραπτό διαγωνισμό

    24 Σεπ 2026

  • ΑΣΕΠ 3Κ/2022: Στις 22/09 η κλήρωση ισοβαθμούντων υποψηφίων κατηγορία ΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ

    21 Σεπ 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Γραφείο Ειδικών Κοινωνικών Ομάδων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στην Αθήνα, τρίτη 28 Μαΐου 2024. 
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

    ΔΥΠΑ: Νέα προγράμματα για 30.000 ανέργους με έμφαση σε γυναίκες άνω των 50 ετών – Οι λεπτομέρειες

    6 shares
    Share 2 Tweet 2
  • Αγίου Πνεύματος: Τι ισχύει για τα καταστήματα

    37 shares
    Share 15 Tweet 9
  • Επιστροφή δύο ενοικίων: Ποιοι και γιατί δεν πήραν τα ποσά που περίμεναν – Τι να κάνουν όσοι δικαιούχοι δεν έλαβαν την επιστροφή

    6 shares
    Share 2 Tweet 2
  • Επιστροφή ενοικίου: Ποιοι πληρώνονται την Παρασκευή αναδρομικά 2 ενοίκια

    6 shares
    Share 2 Tweet 2
  • Βρεφονηπιακοί Σταθμοί: Αναρτήθηκαν οι πίνακες κατάταξης της ΔΥΠΑ για 24 θέσεις προσωπικού

    6 shares
    Share 2 Tweet 2

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.