Προσλήψεις δημοσιογράφων στο ΔΕΠΘΕ Θεσσαλονίκης

Προσλήψεις δημοσιογράφων στο ΔΕΠΘΕ Θεσσαλονίκης

9 Ιουλίου 2020

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (ΔΕΠΘΕ) ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ανακοινώνει τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου με συνολικά έξι (6) άτομα για την κάλυψη των ενημερωτικών αναγκών της ΔΕΠΘΕ (TV100-FM100) που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, με αντικείμενο την εκτέλεση έργου: «Παραγωγή ρεπορτάζ τοπικού ενδιαφέροντος από τις περιφερειακές ενότητες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην της Π.Ε. Θεσσαλονίκης) ενόψει της πρώτης εφαρμογής του νόμου «Κλεισθένη Ι» για την ανάδειξη δημοτικών συμβουλίων με την απλή αναλογική» (τίτλος έργου όπως εγκρίθηκε το 2019), συνολικής διάρκειας έως δέκα (10) μήνες.

1 ΔΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Περιφερειακή ενότητα ΚΙΛΚΙΣ

1 ΔΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Περιφερειακή ενότητα ΠΙΕΡΙΑΣ

1 ΔΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Περιφερειακή ενότητα ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

1 ΔΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Περιφερειακή ενότητα ΣΕΡΡΩΝ

1 ΔΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Περιφερειακή ενότητα ΗΜΑΘΙΑΣ

1 ΔΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Περιφερειακή ενότητα ΠΕΛΛΑΣ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΝΑΨΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΣΜΕ4-2020 και να την υποβάλουν, μαζί με τα απαιτούμενα από την παρούσα Ανακοίνωση δικαιολογητικά, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail): aitiseis.depthe@gmail.com . Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που αναγράφει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. (ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ). Σημειώνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισυνάψουν ηλεκτρονικά στην αίτησή τους όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Η αίτηση συμμετοχής και οι σχετικές υπεύθυνες δηλώσεις του ν. 1599/1986 (Α΄75) που θα υποβληθούν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο θα πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζονται υπογεγραμμένες, με φυσική υπογραφή.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<