Θέσεις εργασίας στο Ρέθυμνο – Η διαδικασία για τις προσλήψεις

Θέσεις εργασίας στο Ρέθυμνο – Η διαδικασία για τις προσλήψεις

10 Απριλίου 2020

Η κατασταση με τον κορωνοιο έχει οδηγήσει πολλους Δήμους στην πρόσληψη έκτακτου προσωπικού, όπως ο Δήμος Ρεθύμνου. Συμφωνα με την ανακοίνωση ο Δήμος ζητά την προσληψη δυο νοσηλευτών και τριών οικογενειακών βοηθών από το Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνική Πολιτική και Μουσική Παιδεία»

Οι προσλήψεις θα γίνουν με 8μηνες συμβάσεις εργασίας. Για τις 2 θέσεις ΤΕ Νοσηλευτών οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν πτυχίο ΤΕΙ (ΚΑΤΕΕ ή ΠΣΕ), άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και ταυτότητα μέλους της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος.

Για περσσότερες πληροφορίες μπορείτε να μπειτε στο σύνδεσμο: https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A8%CE%92%CE%A61%CE%9F%CE%9B%CE%91%CE%92-%CE%95%CE%97%CE%94?inline=true

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει την Μεγάλη Δευτέρα 13 Απριλίου 2020.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνική Πολιτική και Μουσική Παιδεία Δήμου Ρεθύμνης», Ζυμβρακάκη 12, Τ.Κ.74132 Ρέθυμνο, Γραφείο Προσωπικού, υπόψη κας Κουμνά Βασιλείας (τηλ. επικοινωνίας: 2831020468, εσωτ. 17).

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<