voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα

    Παράταση για τις παλιές ταυτότητες – Πού θα γίνονται δεκτές και μέχρι πότε

    Το ελληνικό διαβατήριο εντάσσεται στο Gov.gr Wallet

    Φαρμακείο αυτοκινήτου: Τι πρέπει να προσέξουν οι οδηγοί και από πότε θα ισχύει ο νέος κανόνας

    Δ. Μιχαηλίδου: Τα σχόλια των πολιτών έγιναν συγκεκριμένες αλλαγές στον Προσωπικό Βοηθό και στην Πρώιμη Παιδική Παρέμβαση

  • Εκπαίδευση
    Ζαχαράκη: Ετοιμάζουμε νέο σύγχρονο και ενιαίο πλαίσιο διδασκαλίας των αγγλικών από το Νηπιαγωγείο μέχρι και το Λύκειο

    Ζαχαράκη: Εκτός κάδρου η Α’ Λυκείου για την εισαγωγή στα ΑΕΙ – Νωρίτερα τ’ αποτελέσματα των Πανελλαδικών

    Κλείνουν 47 Δημοτικά και Νηπιαγωγεία στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη – Η λίστα αναλυτικά

    φοιτητικό στεγαστικό επίδομα

    Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: Τα κριτήρια για τη χορήγηση του επιδόματος – Μέχρι πότε είναι οι αιτήσεις

    Από σήμερα οι αιτήσεις των Ελλήνων του Εξωτερικού για τις εισαγωγικές εξετάσεις στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

  • Θέσεις εργασίας
    ΣΤΑΣΥ: Νέα προκήρυξη για 13 προσλήψεις

    ΣΤΑΣΥ: Νέα προκήρυξη για 13 προσλήψεις

    ΑΣΕΠ 5Κ/2021 : Έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων από επιλαχόντες στο Ναυτικό Επιμελητήριο Ελλάδος

    ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Εκδόθηκε η προκήρυξη για 315 προσλήψεις στο Δημόσιο

    ΑΣΕΠ 5Ε/2021: Εκδόθηκαν οι προσωρινοί πίνακες

    Στις 15/07 ενεργοποιείται η ηλεκτρονική κληρωτίδα για τις προκηρύξεις 2Κ/2026 & 3Κ/2026

    Προπληρωμένη κάρτα: Όλες οι αλλαγές στα επιδόματα

    Νέο πρόγραμμα απασχόλησης της ΔΥΠΑ για ανέργους 55 ετών και άνω: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις

  • Οικονομία
    Κυριάκος Πιερρακάκης: «Το IRIS είναι το success story της ελληνικής ψηφιακής οικονομίας»

    Κυρ. Πιερρακάκης: Στις τράπεζες υπάρχει ρευστότητα που περιμένει να γίνει ανάπτυξη

    Συντάξεις: Πώς θα εκτυπώσετε την προσωπική σας διαφορά

    Πότε θα πληρωθούν οι συντάξεις Αυγούστου και Σεπτεμβρίου

    Λογαριασμοί ρεύματος: Ποια νοικοκυριά θα πάρουν επιδότηση τον Αύγουστο

    Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο: Παρατείνεται η προθεσμία για τις αιτήσεις

    φοιτητικό στεγαστικό επίδομα

    Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: Τα κριτήρια για τη χορήγηση του επιδόματος – Μέχρι πότε είναι οι αιτήσεις

  • Εργασιακά
    Συντάξεις: Πώς θα εκτυπώσετε την προσωπική σας διαφορά

    Πότε θα πληρωθούν οι συντάξεις Αυγούστου και Σεπτεμβρίου

    Επιδότηση 100% για νέους πτυχιούχους: Οι όροι και οι προϋποθέσεις

    Συντάξεις Αυγούστου – Σεπτεμβρίου: Οι ημερομηνίες πληρωμής από τον e-ΕΦΚΑ

    Τι προβλέπει για ασφαλιστικές εισφορές και συντάξεις το νέο Ασφαλιστικό που μπαίνει σε δημόσια διαβούλευση

    Σε δημόσια διαβούλευση το ν/σ για την ενίσχυση της επαγγελματικής ασφάλισης – 14+1 ερωτήσεις και απαντήσεις

    ΑΣΕΠ 9Κ/2022: Άρχισε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για 173 θέσεις στον e-ΕΦΚΑ

    Γιατί εκτοξεύονται οι αιτήσεις συνταξιοδότησης το 2026

  • VOUCHER
    Προπληρωμένη κάρτα: Όλες οι αλλαγές στα επιδόματα

    Νίκη Κεραμέως: Νέο πρόγραμμα 8.000 θέσεων εργασίας για άνεργους 55 ετών και άνω

    upourgeio-politismou-vivlia

    ΔΥΠΑ: Ξεκινούν αύριο, 9 Ιουλίου, οι αιτήσεις για τις 150.000 επιταγές αγοράς βιβλίων

    Voucher έως 70 ευρώ για smartphone: Πώς θα το πάρετε

    Voucher έως 70 ευρώ για smartphone: Πώς θα το πάρετε

  • Πολιτική
    Κυριάκος Πιερρακάκης: «Το IRIS είναι το success story της ελληνικής ψηφιακής οικονομίας»

    Κυρ. Πιερρακάκης: Στις τράπεζες υπάρχει ρευστότητα που περιμένει να γίνει ανάπτυξη

    Σχοινάς: Εξασφαλίσαμε 21 εκατ. ευρώ από την ΕΕ για λιπάσματα – Έρχονται ακόμη 1,1 δισ. ευρώ πληρωμές στους αγρότες

    Σχοινάς: Εξασφαλίσαμε 21 εκατ. ευρώ από την ΕΕ για λιπάσματα – Έρχονται ακόμη 1,1 δισ. ευρώ πληρωμές στους αγρότες

    Έρχονται «κανόνια» στα μισθώματα των επαγγελματικών ακινήτων

    Χατζηδάκης για τα ακίνητα: Έρχονται τέσσερις νέες πρωτοβουλίες του νόμου για ένα κράτος πιο φιλικό στον πολίτη

    Προσχέδιο προϋπολογισμού: Ανάπτυξη 2,1%, πρωτογενές πλεόνασμα 0,5% έως 0,7% και μήνυμα δημοσιονομικής σταθερότητας

    Βουλή: Την Πέμπτη η επεξεργασία του νομοσχεδίου «Προσωπικός Βοηθός» για ΑμεΑ

  • Εκλογές
    Μια πρωτοβουλία για τη συμμετοχή των νέων στις εκλογές από την Παρέμβαση Νέων

    Ηλεκτρονική ψήφος στην Αυτοδιοίκηση για εκλογές και δημοψηφίσματα

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Σπανάκης: Από τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δήμαρχοι και περιφερειάρχες θα εκλέγονται από την πρώτη Κυριακή

    Μητσοτάκης για ακρίβεια: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση -Τι είπε για ΦΠΑ και εισφορές (video)

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική Τουρισμός

Αλλάζει το τοπίο στη βραχυχρόνια μίσθωση

από Σταύρος Καραΐνδρος
05/09/2020
σε Τουρισμός

101
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Στον κορεσμό των βραχυχρόνιων μισθώσεων που είχε ήδη ξεκινήσει από το 2019, ήρθε να προστεθεί και η κρίση που προκάλεσε η πανδημία του νέου κορωνοϊού, δίνοντας την χαριστική βολή.

Αν και η οικονομία διαμοιρασμού τα τελευταία τρία χρόνια ενίσχυσε την ελληνική οικονομία μέσω των εισπραχθέντων φόρων, η εικόνα έχει πλέον αλλάξει πολύ. Η ελληνική οικονομία ενισχύθηκε με περισσότερα από 444 εκατ. ευρώ και συγκεκριμένα 68 εκατ. ευρώ το 2017, 176 εκατ. ευρώ το 2018 και περίπου 200 εκατ. ευρώ το 2019. Ο τζίρος της οικονομίας διαμοιρασμού για την ελληνική οικονομία από τον Ιούνιο του 2018 έως τον Μάιο του 2019, άγγιξε τα 1,15 δισ. ευρώ. Ο φετινός απολογισμός αναμένεται να είναι εντυπωσιακά χαμηλότερος.

Πλέον, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της AirDNA οι συνολικές καταχωρήσεις ακίνητων σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης στην Αθήνα έχουν μειωθεί σε ποσοστό πάνω από 30%, ενώ τα εισοδήματα καταγράφουν μειώσεις ακόμη και 80%.

Όπως περιγράφει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Θεμιστοκλής Μπάκας, πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου Κτηματομεσιτών E-Real Estates, ως αποτέλεσμα, πολλοί ιδιοκτήτες ξεκίνησαν ακόμα και πριν από την έναρξη της πανδημίας να επιστρέφουν στις συμβατικές μακροχρόνιες μισθώσεις των καταλυμάτων τους.

ΣχετικάΆρθρα

Airbnb-βραχυχρόνια µίσθωση: Τι αλλάζει στο πλαίσιο λειτουργίας τους

13/07/2026
Airbnb: Tι αλλάζει στις χρεώσεις στην Ελλάδα

Μεγάλη απάτη με «μαϊμού» προσλήψεις και ενοικιάσεις Airbnb

29/05/2026

«Ήδη, από τον Σεπτέμβριο – Οκτώβριο του 2019, πολλοί ιδιοκτήτες μετά το πέρας της καλοκαιρινής σεζόν, αποφάσισαν μετά τη ραγδαία μείωση των εισοδημάτων τους (συνολική μείωση ακόμη και 30% -35%), να επιστρέψουν στη μακροχρόνια – παραδοσιακή μίσθωση. Αρχικά, επέστρεψαν οι ιδιοκτήτες ακινήτων σε περιοχές όπως τα Εξάρχεια και το Παγκράτι, περιοχές που το μέσο κόστος ημερήσιας διαμονής και οι πληρότητες είχαν υποχωρήσει πάρα πολύ σε σχέση με τις καλές εποχές των 53 ευρώ και 49 ευρώ αντίστοιχα», τονίζει ο κ. Μπάκας και προσθέτει: «Μη ξεχνάμε ότι, στη περιοχή των Εξαρχείων είχαν αγοραστεί μέσω δανεισμού, ολόκληρα κτίρια που είχαν ανακαινιστεί και διαρρυθμιστεί σε κατοικίες κατάλληλες για βραχυχρόνιες μισθώσεις. Οι ιδιοκτήτες των παραπάνω ακινήτων, διακρίνοντας τη συνεχόμενη μείωση των εισοδημάτων τους, τον ξέφρενο ανταγωνισμό της χαμηλής ημερήσιας διαμονής και ταυτόχρονα, την αυξανόμενη ζήτηση για μακροχρόνιες μισθώσεις, επέλεξαν να διαθέσουν τα ακίνητα τους με στόχο το μηνιαίο εισόδημα σε μια χρονική στιγμή που τα ενοίκια είχαν ήδη χτυπήσει κόκκινο ιδιαίτερα στο κέντρο της Αθήνας».

Το αποφασιστικό «χτύπημα» από την πανδημία

Οι απομείναντες ιδιοκτήτες ακινήτων εγγεγραμμένων σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης, δέχτηκαν την «χαριστική βολή» αρχές Φεβρουαρίου του 2020 με τα πρώτα κρούσματα στην Κίνα που αποτελούσαν και το μεγαλύτερο ποσοστό επισκεπτών τους. Οι ακυρώσεις από Κινέζους και Ινδούς, χτύπησαν κόκκινο. Παράλληλα, όταν ανακοινώθηκαν και τα πρώτα κρούσματα σε ευρωπαϊκές χώρες και όλοι άρχισαν να μιλάνε για πανδημία, αποτέλεσε τη χρονική στιγμή που το μέλλον θα καταγραφόταν δυσοίωνο για τον κλάδο της οικονομίας διαμοιρασμού, δείχνουν τα στοιχεία του Πανελλαδικού Δικτύου Κτηματομεσιτών E-Real Estates.

«Όλοι οι ιδιοκτήτες ακινήτων εγγεγραμμένων σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης, προσπάθησαν εντός των καλοκαιρινών μηνών να κερδίσουν όσες περισσότερες πληρότητες μπορούσαν με σύμμαχο τη χαμηλή τιμή και την ευέλικτη πολιτική ακύρωσης (μη κλειδωμένες κρατήσεις), με στόχο να “μαζέψουν” τη χασούρα όσο μπορούσαν, πριν αποφασίσουν αν θα παραμείνουν ή όχι στην οικονομία διαμοιρασμού», λέει ο κ. Μπάκας. Και επισημαίνει ότι «παράλληλα, πολλοί ιδιοκτήτες ενεργών ακινήτων εγγεγραμμένα σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης διαβλέποντας τα αρνητικά δεδομένα της τουριστικής σεζόν, από τον Ιούνιου του 2020 είχαν εγγράψει – καταχωρήσει τα ακίνητα τους ταυτόχρονα και σε site αγγελιών διαθέτοντάς τα προς μίσθωση μεγαλύτερης διάρκειας, προσδοκώντας είτε το ακίνητο να μισθωθεί για μεγαλύτερη διάρκεια στο ζητούμενο μηνιαίο μίσθωμα, είτε να πραγματοποιηθεί κάποια ικανοποιητική εισοδηματικά κράτηση μέσω βραχυχρόνιας μίσθωσης».

Ωστόσο, όπως επισημαίνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Μπάκας, οι ζητούμενες τιμές μίσθωσης μεγαλύτερης διάρκειας για επιπλωμένα – πλήρως ανακαινισμένα ακίνητα, ήταν αρκετά υψηλές ακόμη και αν συμπεριλάμβαναν το κόστος των κοινοχρήστων και internet. Παράλληλα, διέθεταν το ακίνητο τους για χρονικά διαστήματα 5-6 μηνών έως και 1 έτος, χρονικά διαστήματα που δεν σχετίζονται με τις συμβατικές – μακροχρόνιες μισθώσεις και με τον τρόπο αυτό δεν αποτελούσαν ελκυστικές προτάσεις για τους επίδοξους ενοικιαστές.

«Κατ’ ουσίαν, επιθυμούσαν να διατηρήσουν στάση αναμονής για την επιστροφή τους στις βραχυχρόνιες μισθώσεις αν άλλαζαν τα δεδομένα. Ταυτόχρονα, το μεγαλύτερο μέρος των ακινήτων διατίθενταν επιπλωμένα, που για έναν εργένη, νέο ζευγάρι ή/και φοιτητή που στόχευαν για ενοικιαστή, η μίσθωση επιπλωμένου ακινήτου δεν εξυπηρετεί πάντα. Ο λόγος που οι ιδιοκτήτες ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης τα διέθεταν επιπλωμένα είναι το γεγονός ότι, σε αντίθετη περίπτωση θα έπρεπε να μισθώσουν αποθήκη για την φύλαξη του εξοπλισμού και της επίπλωσης, άρα, ένα επιπλέον μηνιαίο κόστος που θα πρέπει να επιβαρυνθούν. Ενώ, μισθώνοντας τα επιπλωμένα, μπορούσαν να ζητήσουν υψηλότερο μηνιαίο μίσθωμα και παράλληλα να μην επιβαρυνθούν οι ίδιοι με κόστη φύλαξης», παρατηρεί ο Θεμιστοκλής Μπάκας.

Ταυτόχρονα, θέλοντας να αποκομίζουν τα ίδια έσοδα με αυτά της βραχυχρόνιας μίσθωσης, ζητούσαν πολύ υψηλά μισθώματα με αποτέλεσμα και πάλι να μην προσελκύουν ενοικιαστές σε ικανοποιητικό βαθμό.

«Οι ιδιοκτήτες των ακινήτων, δεν ήθελαν – δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν τη διαφορά μεταξύ των δυο ειδών μίσθωσης, η βραχυχρόνια μίσθωση «απαιτεί» την ενεργή συμμετοχή του ιδιοκτήτη – την προσωπική του εργασία (καθαρισμός του ακινήτου, πετσέτες, σεντόνια, διάφορες εργασίες στο ακίνητο, διαδικασία άφιξης και αναχώρησης του εκάστοτε επισκέπτη), σε αντίθεση με τις παραδοσιακές μισθώσεις που το μηνιαίο μίσθωμα αποτελεί πραγματικό έσοδο χωρίς προσωπική εργασία και μηνιαία λειτουργικά έξοδα (internet, κοινόχρηστα, ρεύμα, νερό κλπ )», επισημαίνει ο πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου Κτηματομεσιτών E-Real Estates

Οι ζητούμενες τιμές μίσθωσης τον Αύγουστο 2020

Ένα μεγάλο μέρος των ιδιοκτητών αντιλαμβανόμενοι ότι οι αρχικές ζητούμενες προϋποθέσεις μίσθωσης του ακινήτου τους (ύψος μηνιαίου μισθώματος, διάρκεια μίσθωσης) δεν είχαν τελικά την επιθυμητή ανταπόκριση από τους ενοικιαστές μακροχρόνιας μίσθωσης, σε συνάρτηση με τα μηδενικά εισοδήματα όλο αυτό τον καιρό, προέβησαν αυτοβούλως σε μειώσεις των ζητούμενων μηνιαίων μισθωμάτων και ταυτόχρονα αύξησαν την διάρκεια μίσθωσης στα 3 έτη που αποτελεί νομοθετικά και τη μικρότερη διάρκεια οικιστικής μίσθωσης.

«Αξίζει να αναφέρουμε ότι σε πολλές περιπτώσεις-περιοχές του πίνακα, οι αρχικές ζητούμενες τιμές μίσθωσης ακόμη και σήμερα μετά τη μείωση των ζητούμενων τιμών μίσθωσης, αντιστοιχούν στο μηνιαίο έσοδο του εκάστοτε ιδιοκτήτη μέσω βραχυχρόνιας μίσθωσης», λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Μπάκας.

Γενικότερα, οι μειώσεις που καταγράφονται στις περιοχές του κέντρου της Αθήνας κυμαίνονται από 5% έως και 23,5%.

Η μεγαλύτερη μείωση στις περιοχές του κέντρου των Αθηνών καταγράφεται στη περιοχή του Ν. Κόσμου, η αρχική ζητούμενη τιμή τον Ιούνιο μήνα για διαμέρισμα 45τμ 1ου ορόφου ανερχόταν στα 800 ευρώ/μήνα και πλέον έχει μειωθεί στα 650 ευρώ/μήνα, με τη μείωση να διαμορφώνεται στο 23,5%. «Ακόμη και μετά τη μείωση 23,5% της ζητούμενης τιμής προ 2 μηνών, το ζητούμενο μίσθωμα παραμένει απλησίαστο και μη λογικό για το συγκεκριμένο ακίνητο», σχολιάζει ο κ. Μπάκας.

Η μείωση των ζητούμενων τιμών μίσθωσης στα νότια προάστια κυμαίνεται από 5% έως και 25%. Η μεγαλύτερη μείωση κατά 25% καταγράφεται στη Γλυφάδα στη περιοχή του Γκολφ, όπου τον Ιούνιο μήνα η αρχική ζητούμενη τιμή μίσθωσης για διαμέρισμα 60τμ 2ου ορόφου ανερχόταν στα 1.200 ευρώ/μήνα και πλέον διαμορφώνεται στα 900 ευρώ/μήνα.

Στο κέντρο της Γλυφάδας η αρχική ζητούμενη τιμή τον Ιούνιο μήνα για διαμέρισμα 60τμ 3ου ορόφου ήταν 750 ευρώ/μήνα και πλέον η ζητούμενη τιμή έχει διαμορφωθεί στα 650 ευρώ/μήνα, μείωση 13,3%.

Στο Π. Φάληρο στη περιοχή του Φλοίσβου, η αρχική ζητούμενη τιμή τον Ιούνιο μήνα για διαμέρισμα 58τμ 4ου ορόφου ανερχόταν στα 650 ευρώ/μήνα και πλέον έχει μειωθεί στα 540 ευρώ/μήνα, με τη μείωση να διαμορφώνεται στο 16,9% και το κόστος μηνιαίο κόστος μίσθωσης ανά τετραγωνικό μέτρο στα 10,7 ευρώ.

«Θεωρούμε ότι οι ιδιοκτήτες αν πραγματικά επιθυμούν να επιστρέψουν στις μακροχρόνιες – παραδοσιακές μισθώσεις, μισθώνοντας το ακίνητό τους και όχι να παραμείνει ξενοίκιαστο ή/και να μην εισπράττουν το μηνιαίο τους μίσθωμα (ραγδαία αύξηση στη μη καταβολή των ενοικίων), θα πρέπει να εξετάσουν από την αρχή τις ζητούμενες τιμές ενοικίασης ιδιαίτερα όταν στοχεύουν να το εκμισθώσουν σε φοιτητή εν μέσω των σημερινών δεδομένων, όπου, οι γονείς δεν προβαίνουν σε μίσθωση φοιτητικής στέγης πρόωρα όπως τα προηγούμενα χρόνια, κρατώντας ουσιαστικά στάση αναμονής λόγω ενδεχόμενου νέου κύκλου της πανδημίας του κορονοϊού», καταλήγει ο κ. Μπάκας.

Ετικέτες: Βραχυχρόνιες Μισθώσεις ΑκινήτωνAirbnb

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • Fraport: Αυξήθηκε κατά 4,7% η επιβατική κίνηση τον Ιούνιο του 2026 στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια, σε σύγκριση με τον Ιούνιο του 2025 – Διακινήθηκαν 5,6 εκατ. επιβάτες

    13 Ιούλ 2026

  • Υπουργείο Τουρισμού και ΣΕΤΕ: Κοινό πρόγραμμα δράσης για την ενίσχυση της θεσμικής συνεργασίας δημόσιου και ιδιωτικού τομέα στον τουρισμό

    7 Ιούλ 2026

  • Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος: 15,75 εκατ. επιβάτες διακινήθηκαν το α’ εξάμηνο του 202

    6 Ιούλ 2026

  • «Τουρισμός για όλους»: Πότε θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις

    2 Ιούλ 2026

  • Η Σάμος στους κορυφαίους ευρωπαϊκούς και μεσογειακούς προορισμούς για τις αρχές του καλοκαιριού

    1 Ιούλ 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΑΣΕΠ: 1Κ/2021 – Έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων από Επιλαχόντες κλάδου – ειδικότητας ΠΕ Περιβάλλοντος/Χημικός Ναυτιλίας

    ΑΣΕΠ: Από αύριο οι αιτήσεις για προσλήψεις στο Δημόσιο

    218 shares
    Share 87 Tweet 55
  • ΔΥΠΑ: Ξεκινούν αύριο, 9 Ιουλίου, οι αιτήσεις για τις 150.000 επιταγές αγοράς βιβλίων

    90 shares
    Share 36 Tweet 23
  • Νέο πρόγραμμα απασχόλησης της ΔΥΠΑ για ανέργους 55 ετών και άνω: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις

    34 shares
    Share 14 Tweet 9
  • Δήμος Αθηναίων: Ξεκινούν οι αιτήσεις για 534 προσλήψεις για την καθαριότητα των σχολείων

    31 shares
    Share 12 Tweet 8
  • Επίδομα Παιδιού: Πότε θα γίνει η πληρωμή της τρίτης δόσης

    29 shares
    Share 12 Tweet 7

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.