Στον Δήμαρχο Ηρακλείου αντιπροσωπεία της Aegean

Στον Δήμαρχο Ηρακλείου αντιπροσωπεία της Aegean

4 Ιουνίου 2020

Συνάντηση με αντιπροσωπεία της AEGEAN είχε το μεσημέρι της Πέμπτης 4 Ιουνίου 2020 στο γραφείο του στη Λότζια ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν οι Κατερίνα Σπυριδάκη (Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων), Στέφανος Σαδόπουλος (Διευθυντής Πωλήσεων Ελλάδος – Κύπρου), Κώστας Ταρνατώρος (Διευθυντής Ναυλωμένων Πτήσεων), Πάρις Επιτροπάκης (Διευθυντής Πωλήσεων Νοτίου Ελλάδος και Νησιών Αιγαίου) και είχε κυρίως ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για τα πρωτόκολλα υγιεινής που τηρούνται απαραιτήτως σε όλες τις πτήσεις της εταιρείας καθώς και για την προετοιμασία που έχει γίνει ώστε να είναι όλα έτοιμα για τις πτήσεις από το εξωτερικό προς το Ηράκλειο, που ανοίγουν την 1η Ιουλίου.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Δήμαρχος τόνισε: «Σε μια δύσκολη εποχή όπως αυτή που διανύουμε, ο Δήμος θα είναι συνεργός στην προσπάθεια της AEGEAN να μεταφέρει και φέτος με ασφάλεια, επισκέπτες στο Ηράκλειο».

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<