Δομή Αιμοδοσίας του ΠΑΓΝΗ στην Περιφέρεια Κρήτης (VIDEO)

Δομή Αιμοδοσίας του ΠΑΓΝΗ στην Περιφέρεια Κρήτης (VIDEO)

17 Μαρτίου 2020

Η Περιφέρεια Κρήτης, με βάση τις συστάσεις του Υπουργείου Υγείας να διατεθούν αίθουσες για τη μεταφορά του έργου της αιμοληψίας των Νοσοκομειακών Υπηρεσιών της Αιμοδοσίας εκτός νοσοκομείου, για να διασφαλιστούν οι ανάγκες όσων έχουν ανάγκη μετάγγισης και απαντώντας σε σχετικό αίτημα της Αιμοδοσίας ΠΑΓΝΗ, σε συνεργασία με την 7η ΥΠΕ Κρήτης και τη Διοίκηση του ΠΑΓΝΗ, ανταποκρίθηκε άμεσα και διέθεσε κατάλληλο χώρο στο κεντρικό κτίριο της Περιφέρειας Κρήτης στην πλατεία Ελευθερίας με ανεξάρτητη είσοδο από την οδό Δικαιοσύνης για τη δημιουργία Σταθμού για Αιμοδοσία.


Ο σταθμός θα λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή με ωράριο 9:30 πμ – 2:30μμ με τηλέφωνο επικοινωνίας για προσέλευση και ραντεβού το 2813 400390.

Οι εθελοντές αιμοδότες, οι οποίοι διστάζουν να μεταβούν στα νοσοκομεία λόγω φόβου αλλά και των μέτρων που λαμβάνονται για τον περιορισμό της επιδημίας του κορωνοϊού, μπορούν από σήμερα Τρίτη 17/3/2020 να δίνουν αίμα εκτός νοσοκομείου.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<