Οι Γ. Γραμματείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο Ηράκλειο

Οι Γ. Γραμματείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο Ηράκλειο

9 Ιουλίου 2020

Συνάντηση των Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκηση της Κρήτης θα πραγματοποιηθεί σημερα στην αίθουσα εκδηλώσεων της Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

Συγκεκριμένα στο επίκεντρο της συνάντηση θα είναι τα θέματα του Εσωτερικού Ελέγχου στου Δήμους, το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», Αναπτυξιακοί Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης και η απορρόφηση τρέχοντος ΕΣΠΑ 2014-2020.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συνάντηση εργασίας των Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Κρήτης παρουσία και του προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Μιχάλη Χρηστάκη, θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων (2ος όροφος) της Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Λιοντάρια).

Στη συνάντηση σύντομο χαιρετισμό θα απευθύνει ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός ενώ θα παραβρεθούν ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Κρήτης κ. Νίκος Ραπτάκης και το στέλεχος της Διαχειριστικής Αρχής κ. Γιάννης Μπαλαντινάκης.

Η ατζέντα της συνάντησης θα περιλαμβάνει θέματα που απασχολούν ιδιαίτερα τον κλάδο το τελευταίο χρονικό διάστημα. Πρόκειται για:

-Εσωτερικός Έλεγχος στους Δήμους

-Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»

-Αναπτυξιακοί Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης

-Απορρόφηση τρέχοντος ΕΣΠΑ 2014-2020»

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<