Κομβικής σημασίας το «ανοικτό κάλεσμα» από την ΕΑΣΗ για την νέα προγραμματική περίοδο

Κομβικής σημασίας το «ανοικτό κάλεσμα» από την ΕΑΣΗ για την νέα προγραμματική περίοδο

10 Μαρτίου 2020

Με στόχο να αξιοποιηθεί η τελευταία ευκαιρία που δίνεται στους αγρότες και της Κρήτης για να μπουν στη νέα προγραμματική περίοδο με όσο το δυνατόν καλύτερες προϋποθέσεις, η Ένωση Ηρακλείου «τρέχει» για την πραγματοποίηση μιας σημαντικής εκδήλωσης.

Πρόκειται για μια εκδήλωση – «ανοικτό κάλεσμα», στην οποία θα μετάσχουν όλοι οι τοπικοί αγροτικοί φορείς, αλλά και απλοί αγρότες του νησιού.
Στόχος, όπως αναφέρει μιλώντας στο voucherergasia.gr o αντιπρόεδρος της ΕΑΣΗ, Μύρων Χιλετζάκης είναι ακουστούν στη διάρκεια της όλες οι απόψεις και οι σκέψεις των συμμετεχόντων, με στόχο αυτές να συγκεντρωθούν, να φιλτραριστούν και να ενταχθούν στο φάκελο που βρίσκεται υπό επεξεργασία και αναμένεται να κατατεθεί από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ως το τέλος του τρέχοντος έτους.

Στην ημερίδα θα μετάσχουν επίσης εξειδικευμένα στελέχη και από την Ε.Ε και από την Ελλάδα που ασχολούνται με το φάκελο της χώρας μας και θα κάνουν παρουσίαση, με πρώτον από όλους τον κ Δημήτρη Καπνιά, ένα εξειδικευμένο στέλεχος που παρακολουθεί τα θέματα στην συνεταιριστική οργάνωση της Ευρώπης.

Η ημερίδα για την νέα προγραμματική περίοδο θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα στα γραφεία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου, στην λεωφόρο 62 Μαρτύρων.

Ο κ. Χιλετζάκης επισημαίνει ότι η προσπάθεια αυτή στηρίζεται από όλους. Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι αρωγοί σε αυτή την πρωτοβουλία είναι μεταξύ άλλων η Ομάδα αμπελουργών ελαιοπαραγωγών Κρήτης, η ΟΑΣΝΗ και ο σύλλογος αποσταγματοποιών.

«Η πρωτοβουλία αυτή που λαμβάνουμε ειναι καίριας σημασίας γιατί είναι μια ευκαιρία για όλους τους αγρότες να εκφράσουν τις απόψεις τους για το αύριο του πρωτογενούς τομέα, ενόψει της νέας προγραμματικής περιόδου. Είναι η τελευταία ευκαιρία για την προγραμματική περίοδο ’21 – ’27.

Για αυτό και στόχος μας είναι να γίνει ένας σωστός σχεδιασμός και αυτά τα χρήματα που θα δοθούν στο μέλλον, πραγματικά να πιάσουν τόπο.

Ζητούμενο για όλους τους αγρότες είναι να καταφέρουμε να διασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατόν εισόδημα από τις επιδοτήσεις, το οποιο στοχευμένα πλέον θα πηγαίνει σε όσους παράγουν».

 

Ανδρέας Κριτσωτάκης

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<