voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
    Πότε αναμένεται να καταργηθούν τα SMS – Οι πιθανές ημερομηνίες

    Fuel Pass 2026: Νέα απάτη μέσω SMS

    Ανατροπή με τα ακαθάριστα οικόπεδα: Η παράταση δεν σβήνει τα πρόστιμα έως 54.000 ευρώ

    Ακαθάριστα οικόπεδα: Τι πρέπει να κάνετε για να αποφύγετε τα πρόστιμα

    Αργίες 2026: Ποια είναι τα επόμενα τριήμερα

    Σε μέτρια επίπεδα η αφρικανική σκόνη στην Κρήτη – Οι συστάσεις της Περιφέρειας στους πολίτες

    Καιρός: Έρχεται πάλι η αφρικανική σκόνη

  • Εκπαίδευση
    Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός δημιουργίας ταινίας μικρού μήκους με θέμα: «Ορθοδοξία και Ελληνισμός στην Κύπρο – 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή»

    ΥΠΑΙΘΑ: Ανακοινώθηκε ο τελικός πίνακας αξιολόγησης υποψηφίων εκπαιδευτικών για απόσπαση στις εκπαιδευτικές μονάδες στο εξωτερικό 2026-2027

    Άρχισε ο διάλογος για το Εθνικό Απολυτήριο – Τι προβλέπει – Αντιδράσεις από γονείς και εκπαιδευτικούς

    Ειδική Αγωγή: Τα νέα ωρολόγια προγράμματα σε Γυμνάσιο και Λύκειο

    Αντίστροφη μέτρηση για τη λήξη των μαθημάτων και την έναρξη των Πανελλαδικών

    Κατάληψη στο Γυμνάσιο και το Λύκειο στα Σφακιά με αίτημα προσλήψεις εκπαιδευτικών

    Πότε θα ανοίξουν τα σχολεία μετά το Πάσχα

  • Θέσεις εργασίας
    Έρχονται προσλήψεις 41 ατόμων στη ΔΕΥΑ Ρόδου

    Έρχονται προσλήψεις 41 ατόμων στη ΔΕΥΑ Ρόδου

    ΑΣΕΠ 4Κ/2025: Στο Εθνικό Τυπογραφείο η προκήρυξη για 69 προσλήψεις στην Ε.Υ.Α.Θ

    ΑΣΕΠ 4Κ/2025: Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για προσλήψεις στην ΕΥΑΘ

    Προσλήψεις στο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών

    Προσλήψεις στο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών

    Παπασταύρου: «Η ΕΥΔΑΠ έχει και θα συνεχίσει να έχει δημόσιο χαρακτήρα»

    Καταργούν τον ΑΣΕΠ για προσλήψεις σε ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ

  • Οικονομία
    Youth Pass 150 ευρώ: Πώς και πότε θα το λάβουν οι νέοι

    Youth Pass: Ανοιχτή η πλατφόρμα για τις αιτήσεις

    Απλήρωτα ενοίκια: Άμεσες εξώσεις σε κακοπληρωτές από 1η Μαΐου

    Τα 75 εισοδήματα και επιδόματα που θα σταλούν στην ΑΑΔΕ

    Αλλάζει η ημερομηνία για τη δήλωση φορολογίας εισοδήματος – Πότε θα πρέπει να κατατεθεί

    Διευκρινίσεις για τα οικονομικά κριτήρια της υπηρεσίας «Μεταφορά καταβολών από το ΤΕΚΑ στον e-ΕΦΚΑ»

    Σύνταξη με χρέη στον ΕΦΚΑ: Πότε η ρύθμιση για τα 30.000 ευρώ καταλήγει σε «παγίδα»

  • Εργασιακά
    Συντάξεις Μαρτίου 2026: Ο λόγος που θα γίνουν νωρίτερα οι πληρωμές

    Συντάξεις Μαΐου: Από 24 έως 27 Απριλίου η καταβολή τους

    e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ποιοι πληρώνονται μέχρι αύριο

    Επίδομα ανεργίας: Ποιοι κινδυνεύουν να μείνουν εκτός κάλυψης

    Διευκρινίσεις για τα οικονομικά κριτήρια της υπηρεσίας «Μεταφορά καταβολών από το ΤΕΚΑ στον e-ΕΦΚΑ»

    Σύνταξη με χρέη στον ΕΦΚΑ: Πότε η ρύθμιση για τα 30.000 ευρώ καταλήγει σε «παγίδα»

    Συμμετοχή των εργαζόμενων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στην 24ωρη απεργία της 28ης Φεβρουαρίου

    Πανελλαδική απεργία των εργαζόμενων στους Δήμους στις 24 Απριλίου

  • VOUCHER
    ΔΥΠΑ: Έρχεται νέο πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας

    Την Τετάρτη 15/4 λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την ολοκληρωμένη δράση κατάρτισης και απασχόλησης ανέργων δικαιούχων του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος

    Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα κοινωνικού τουρισμού

    Πότε ξεκινά ο κοινωνικός τουρισμός και ποιες αλλαγές θα έχει

    Μητρώο Επιτυχόντων Voucher 750€

    Οριστικό Μητρώο Επιτυχόντων ΔΥΠΑ στο Voucher Εργαζομένων 750 ευρώ: Οι οδηγίες για τους ωφελούμενους και αυτά που πρέπει να κάνουν

    ΔΥΠΑ: Έρχεται νέο πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας

    Δημοσιεύθηκαν τα προγράμματα κατάρτισης στο νέο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ

  • Πολιτική
    Μητσοτάκης: Μήνυμα τις επόμενες ώρες για το οικονομικό πακέτο στήριξης για την ακρίβεια

    Το αναστάσιμο μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη

    Βασίλης Κικίλιας: Συγκράτηση τιμών στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια παρά τη δύσκολη διεθνή συγκυρία

    Ο ΕΟΦ ανακοίνωσε τη λίστα με τα 232 φάρμακα που είναι σε έλλειψη

    KKE: Τα ερωτήματα που υπέβαλε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή σχετικά με τις ελλείψεις φαρμάκων και τις αυξήσεις των τιμών τους

    Το ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης: Από πότε αρχίζει το σκληρό lockdown (VIDEO)

    Απαγόρευση πρόσβασης στα social media για παιδιά κάτω των 15 ετών ανακοίνωσε ο Κυρ. Μητσοτάκης

  • Εκλογές
    Μητσοτάκης για ακρίβεια: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση -Τι είπε για ΦΠΑ και εισφορές (video)

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

    Singular Logic: Μέχρι τις 20:30 θα έχουμε ένα ασφαλές εκλογικό αποτέλεσμα

    Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την επιστολική ψήφο και την εκλογική περιφέρεια Απόδημου Ελληνισμού

    Μαρινάκης: Η κυβέρνηση θα συνεργαστεί με όλους τους εκλεγμένους αξιωματούχους

    Μαρινάκης: Έρχεται νομοσχέδιο για Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές σε ένα γύρο

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική Αγροτικά

Σπήλιος Λιβανός – Διατήρηση του καθεστώτος συνδεδεμένων και για το 2022

από Αντώνης Σαριδάκης
30/11/2021
σε Αγροτικά

100
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Τη διατήρηση του καθεστώτος των συνδεδεμένων ενισχύσεων ως έχουν, προτείνει ο υπουργός Σπήλιος Λιβανός σε παρέμβασή του (μέσω τηλεδιάσκεψης) στην 13η Συνδιάσκεψη για την ΚΑΠ στη Λαμία.

Παράλληλα, απηύθυνε αυστηρή προειδοποίηση σε όσους επιχειρήσουν εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων, να παραπλανήσουν τους καταναλωτές και την αγορά, επισημαίνοντας ότι οι καιροί έχουν αλλάξει και θα βρουν μπροστά τους τις υπηρεσίες ελέγχου του ΥπΑΑΤ.

Με την 13η ΚΑΠ της Στερεάς Ελλάδας που έγινε υπό την προεδρία του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γιώργου Στύλιου, ολοκληρώθηκε ο κύκλος των περιφερειακών διαβουλεύσεων. Στο πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου θα παρουσιαστούν τα συμπεράσματα στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής και στις 15 Δεκεμβρίου θα ολοκληρωθεί η δημόσια διαβούλευση.

Ολοκληρώνοντας τη διαβούλευση για το «Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο για τη νέα ΚΑΠ» το ΥπΑΑΤ έχει καταλήξει σε συγκεκριμένες προτάσεις και σε επιπλέον μεταρρυθμιστικές εξειδικεύσεις. Ο κ. Λιβανός σημείωσε ότι στο ίδιο πλαίσιο το ΥΠΑΑΤ έχει υιοθετήσει σειρά εμβληματικών μεταρρυθμίσεων σχετικά με τα ιστορικά δικαιώματα, τους ορισμούς του αγρότη και του νέου αγροτη, την αναδιανεμητική ενίσχυση και τα οικολογικά σχήματα. Στην ίδια λογική υπάγονται και η αναδιοργάνωση των τρόπων κατανομής των επιδοτήσεων του ΟΠΕΚΕΠΕ, αλλά και οι σαρωτικοί έλεγχοι στην αγορά, στα προϊόντα ΠΟΠ και ΠΓΕ.

ΣχετικάΆρθρα

Νέοι αγρότες: Πώς θα κατανεμηθούν τα 525,3 εκατ. ευρώ

Τι τροποποιείται στους ελέγχους για τις ενισχύσεις της νέας ΚΑΠ

19/02/2026

Σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις για τη νέα ΚΑΠ – Στόχος η διατήρηση και ενίσχυση των πόρων για την Ελλάδα

25/01/2026

Όπως τόνισε ο κ. Λιβανός «ο πρωτογενής τομέας επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο» και πρόσθεσε: «Είναι αναντίρρητο ότι ο πρωτογενής τομέας δοκιμάζεται πρώτος από την κλιματική κρίση. Η αύξηση των ζωοτροφών, η πίεση των οικονομικών συνεπειών της πανδημίας, επιβαρύνουν ιδιαίτερα τους Έλληνες παραγωγούς. Προς τον σκοπό αυτό και παρά την τεχνοκρατική πρόταση των τεχνικών μας συμβούλων, το ΥΠΑΑΤ προτείνει τη διατήρηση των συνδεδεμένων ενισχύσεων ως έχουν, στηρίζοντας – όπως ήδη έχουμε αναφέρει- τα ψυχανθή, τις ζωοτροφές και την κτηνοτροφία. Με γνώμονά μας τον υποστηρικτικό ρόλο που επιτελούν οι συνδεδεμένες ενισχύσεις στη διατήρηση της οικονομικής και κοινωνικής συνοχής, ιδίως σε αυτές τις δύσκολες περιόδους που περνάμε. Είμαστε βέβαια ανοιχτοί να ακούσουμε προτάσεις φορέων και κομμάτων αν κάπου διαφωνούν με αυτήν την προσέγγιση».

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε ο κ. Λιβανός στην ενίσχυση των ελέγχων στην αγορά. Μάλιστα εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε όσους επιχειρούν να παραπλανήσουν τους καταναλωτές.

«Με τους ελέγχους μας και τον εξορθολογισμό του θεσμικού πλαισίου που τους διέπουν, διαφυλάσσουμε όλα τα προϊόντα μας που ταυτίζονται με τη χώρα μας και τις προοπτικές της. Τα προϊόντα – πρεσβευτές για τη χώρα μας, όπως η φέτα, το λάδι. Δεν υπάρχει πλέον καμία ανοχή στα φαινόμενα ελληνοποιήσεων. Τα αποτελέσματα των ελέγχων μας είναι πλέον απτά. Μέσα σε ένα εξάμηνο σχεδόν διπλασιάστηκε η τιμή του γάλακτος για τον παραγωγό. Από 0,75 ευρώ που επωλείτο το πρόβειο γάλα, έχει φτάσει στα 1,35 ευρώ, μία αύξηση που καρπώνεται ο παραγωγός. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Οι έλεγχοι θα ενταθούν κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων. Όπως αυξήσαμε τους ελέγχους το περασμένο Πάσχα στις 6.500 από 650 το 2019, έτσι και εν όψει Χριστουγέννων οι έλεγχοι θα εντατικοποιηθούν. Στέλνω ξεκάθαρο μήνυμα σε όσους επιχειρούν να παραπλανήσουν, να κοροϊδέψουν. Όπως έχει πει ο Πρωθυπουργός, θα μας βρείτε μπροστά σας. Οι καιροί έχουν αλλάξει. Προστατεύουμε τα προϊόντα μας, τους παραγωγούς μας και τους καταναλωτές μας».

Χρ. Σταϊκούρας: Στηρίξαμε τους αγρότες με 900 εκατ. ευρώ εκτός προϋπολογισμού

Ο υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας χαρακτήρισε τη νέα ΚΑΠ «μεγάλη ευκαιρία, τόσο για την αντιμετώπιση των χρόνιων παθογενειών, όσο και για την ανασύνταξη του αγροτικού τομέα, ώστε – τα επόμενα έτη – να λειτουργήσει ως ένας πραγματικά βασικός πυλώνας ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας».

Υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση έχει αποδείξει εμπράκτως ότι στηρίζει τον πρωτογενή τομέα, μέσω παρεμβάσεων που – εκτός προϋπολογισμού του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων – αγγίζουν πλέον τα 900 εκατ. ευρώ.

Ανέφερε επίσης ότι, εκτός της νέας ΚΑΠ, σημαντικό μέρος από τους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας θα διατεθεί στον πρωτογενή τομέα, καθώς και νέοι πόροι που θα αντληθούν από το νέο ΕΣΠΑ. Ενδεικτικά, όπως είπε, μέσα από το Ταμείο Ανάκαμψης σχεδιάζεται η υλοποίηση ενός τεράστιου προγράμματος επενδύσεων εγγειοβελτιωτικών έργων, που περιλαμβάνει έργα φραγμάτων νερού και δικτύων άρδευσης, όπως αυτά που ανακοίνωσε πρόσφατα ο Πρωθυπουργός, και για την περιοχή της Φθιώτιδας, ενώ, ταυτόχρονα, προχωρά ο ψηφιακός μετασχηματισμός του ελληνικού αγροτικού τομέα.

Γιώργος Στύλιος: Προωθούμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο μεταρρυθμίσεων

Μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργος Στύλιος, δήλωσε: «Η Εθνική Στρατηγική Αγροτικής Ανάπτυξης της χώρας περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο μεταρρυθμίσεων, προκειμένου να περάσει ο ελληνικός αγροδιατροφικός τομέας στη σύγχρονη εποχή. Πρόκειται για ένα νέο παραγωγικό και αναπτυξιακό πρότυπο για την εγχώρια αγροτική οικονομία, με έμφαση σε γεωργικές πρακτικές που είναι ωφέλιμες για το κλίμα και το περιβάλλον. Στη νέα ΚΑΠ ενδυναμώνεται, με σημαντικούς κοινοτικούς πόρους, η εφαρμογή των οικολογικών σχημάτων, μέσω στοχευμένων δράσεων. Δίνουμε έμφαση στα υγιή και ασφαλή τρόφιμα, ενώ στηρίζουμε τις βιολογικές καλλιέργειες, με βάση τη Στρατηγική «Από το Αγρόκτημα στο Πιάτο» με στόχο να δώσουμε προστιθέμενη αξία στα προϊόντα μας, να αυξήσουμε περαιτέρω τις εξαγωγές μας και να κάνουμε πιο προσιτές τις τιμές για τον Έλληνα καταναλωτή. Επιδίωξή μας αποτελεί ακόμη και η ενδυνάμωση της αγροτικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, δημιουργώντας ένα σύγχρονο σύστημα που καλύπτει πραγματικά τις ανάγκες των παραγωγών μας και λειτουργεί σε τρία επίπεδα: εκπαίδευση-κατάρτιση, παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και έρευνα. Τέλος, η στρατηγική μας εστιάζει στη χρήση των νέων τεχνολογιών, αξιοποιώντας λύσεις που προσφέρει η ευφυής γεωργία».

Γιάννης Οικονόμου: Για την κυβέρνηση, ο πρωτογενής τομέας αποτελεί κεντρικό πυλώνα της αναπτυξιακής στρατηγικής της χώρας

Στην ομιλία του ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Γιάννης Οικονόμου, μεταξύ άλλων είπε: «Για την κυβέρνηση, ο πρωτογενής τομέας αποτελεί κεντρικό συστατικό πυλώνα της αναπτυξιακής στρατηγικής της  ώρας.  Συνδέεται άμεσα με το εισόδημα εκατοντάδων χιλιάδων οικογενειών, την εξωστρέφεια της οικονομίας και το εμπορικό μας ισοζύγιο. Αποτελεί την πιο αξιόπιστη επιλογή ενίσχυσης του κοινωνικοοικονομικού ιστού της ελληνικής περιφέρειας, συμβάλλοντας έτσι στην ισόρροπη ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή. Το momentum σήμερα εκτός από κατάλληλο, είναι και καθοριστικό. Ο μετασχηματισμός του πρωτογενή τομέα είναι επιβεβλημένος. Με τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος στις καλλιεργητικές μεθόδους και την ορθολογική αξιοποίηση φυσικών πόρων, η αγροδιατροφή μπορεί να συμβάλει στην προστασία του φυσικού μας οικοσυστήματος και τον μετριασμό των συνεπειών της κλιματικής αλλαγής.

Όλα αυτά αποδεικνύουν γιατί είναι τόσο σημαντική η Νέα ΚΑΠ, γιατί είναι τόσο σημαντικά τα 19,3 δισ. ευρώ μέχρι το 2027 σε ενισχύσεις και επενδύσεις για να πετύχουμε τους στόχους μας. Πρέπει να αξιοποιήσουμε την ΚΑΠ ως το πλαίσιο και το εργαλείο για μια ολοκληρωμένη αγροτική πολιτική, που θα αντιλαμβάνεται τον πρωτογενή τομέα σαν μια ενιαία αλυσίδα αξίας».

Κώστας Μπαγινέτας: Διαμορφώνουμε από κοινού το νέο παραγωγικό συμβόλαιο

Ο γενικός γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων Κώστας Μπαγινέτας, αναφέρθηκε στην εθνική σημασία της νέας ΚΑΠ και έδωσε έμφαση στις πολιτικές που αναφέρονται στην προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή.

Όπως είπε ο κ. Μπαγινέτας «σε αυτή την κατεύθυνση το ΥπΑΑΤ προχωρεί στη διαμόρφωση του Εθνικού Στρατηγικού μας Σχεδίου, το οποίο θέτει στο επίκεντρο ένα νέο παραγωγικό και αναπτυξιακό πρότυπο για την αγροτική μας οικονομία και τις αγροτικές μας περιοχές. Καλούμαστε να σχεδιάσουμε την πρότασή μας με γνώμονα ότι οι κοινοτικοί πόροι είναι πεπερασμένοι και θα πρέπει να τους κατευθύνουμε παραγωγικά και αναπτυξιακά, ώστε κάθε ευρώ να πιάσει τόπο και να στηρίξει την υγιή επιχειρηματικότητα του αγροτικού μας τομέα».

Το νέο παραγωγικό πρότυπο που, όπως σημείωσε, εστιάζει μεταξύ άλλων:

  • στη στήριξη των μικρών και μεσαίων γεωργικών εκμεταλλεύσεων,
  • στην ενθάρρυνση και στήριξη του συνεργατισμού,
  • στη στήριξη των νέων,
  • στην ανάπτυξη ενός ισχυρού και βιώσιμου αγροδιατροφικού μοντέλου και
  • στην προώθηση της καινοτομίας μέσα από την κατάρτιση, την συμβουλευτική υποστήριξη, την συνεργασία και την υιοθέτηση νέων τεχνολογιών και εφαρμογών.

Φάνης Σπανός: Το μέλλον της Στερεάς Ελλάδας περνάει από τον πρωτογενή τομέα

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός τόνισε μεταξύ άλλων ότι «το σύνολο των πολιτικών που εφαρμόζουμε περνάει μέσα από την νέα ΚΑΠ. Με σημαντικότερες βεβαίως τις υποδομές, από τα αρδευτικά φράγματα και τα δίκτυα ως τα έργα συνολικού προϋπολογισμού 12 εκατ. ευρώ, τα οποία έχουμε εντάξει τον τελευταίο χρόνο για αλιευτικά καταφύγια. Περιλαμβάνονται επίσης, τα σχέδια αναδασμών, αλλά και τα σχέδια βόσκησης, όπως και τα προγράμματα εκπαίδευσης και ενίσχυσης των αγροτών, τα κίνητρα για νέους γεωργούς και οι δράσεις για την εξωστρέφεια, την οποία εμείς επιδιώκουμε μέσω της «Αγροδιατροφικής Σύμπραξης», για να γεφυρώσουμε την απόσταση από το χωράφι σε ένα καλό ράφι!».

Ετικέτες: ΚΑΠΛιβανος

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • Έκτακτη σύσκεψη στο ΥΠΑΑΤ με κτηνοτρόφους και τυροκόμους της Λέσβου για τον αφθώδη πυρετό

    16 Απρ 2026

  • Τι πλήρωσε η ΑΑΔΕ σε 57.000 αγρότες

    16 Απρ 2026

  • αποζημιώσειςΣήμερα η πληρωμή από τον ΕΛΓΑ για τις αποζημιώσεις των περσινών ζημιών

    7 Απρ 2026

  • Πώς θα γίνει η επιστροφή του ΕΦΚ στο diesel για τον τομέα γεωργίας το 2026

    6 Απρ 2026

  • Ηράκλειο: Παρατείνονται έως τις 15/4 τα προληπτικά μέτρα για την ευλογιά των αιγοπροβάτων στην Κρήτη

    3 Απρ 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΕΦΚΑ: Πληρώνει σήμερα 17.757 ασφαλισμένους – Σε ποιους επιστρέφονται εισφορές

    ΕΦΚΑ: Πενταετής η παραγραφή για οφειλές – Ποιοι ωφελούνται

    28 shares
    Share 11 Tweet 7
  • Νέα αξιολογημένα προγράμματα κατάρτισης στο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ για εργαζόμενους

    13 shares
    Share 5 Tweet 3
  • Αργίες 2026: Ποια είναι τα επόμενα τριήμερα

    12 shares
    Share 5 Tweet 3
  • Καταργούν τον ΑΣΕΠ για προσλήψεις σε ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ

    11 shares
    Share 4 Tweet 3
  • Πότε θα ανοίξουν τα σχολεία μετά το Πάσχα

    10 shares
    Share 4 Tweet 3

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.