Ξεκίνησε η καταβολή της ενιαίας ενίσχυσης για τους αγρότες

Ξεκίνησε η καταβολή της ενιαίας ενίσχυσης για τους αγρότες

21 Οκτωβρίου 2020

Τα χρηματα στους λογαριασμούς των πρώτων αγροτων μπαίνουν ήδη, αφού ξεκίνησε η πληρωμή της προκαταβολής της Βασικής Ενίσχυσης για το έτος 2020!

Ξεκίνησε λοιπόν σταδιακά η πληρωμή της προκαταβολής της Βασικής Ενίσχυσης για το έτος 2020, μετά και την ολοκλήρωση των προβλεπόμενων διαδικασιών από τον εποπτευόμενο Οργανισμό Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ) του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Έτσι ηδη οι αγρότες που έχουν λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς μπορούν να βλέπουν τα χρήματα τους μέσω e-banking και ΑΤΜ, ενώ από αύριο το πρωί θα μπορούν να επισκεπτονται τα γκισε των τραπεζων.

Το ποσό που θα διατεθεί ως προκαταβολή στους δικαιούχους ανέρχεται σε 696.596.038,36 ευρώ, αφορά 539.609 αγρότες και συνιστά το 70% της βασικής ενίσχυσης.

Παράλληλα, η εξόφληση της βασικής ενίσχυσης καθώς και του «πρασινίσματος» αναμένεται να πραγματοποιηθεί εντός του Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους.

Σε σχετική δήλωσή του ο κ. Βορίδης υπογραμμίζει την προσήλωση του Υπουργείου στην έγκαιρη καταβολή των άμεσων ενισχύσεων προς τους αγρότες, προκειμένου εκείνοι να ανταπεξέλθουν στο πολύτιμο παραγωγικό τους έργο μέσα στις αντίξοες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία του κορωνοϊού. Για τις τρίτες τραπεζες τα χρήματα θα φανούν την Παρασκευή το πρωί.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<