Διαμαρτυρία εκπαιδευτικών: «Σταματήστε τα εξ αποστάσεως ευχολόγια»

Διαμαρτυρία εκπαιδευτικών: «Σταματήστε τα εξ αποστάσεως ευχολόγια»

30 Μαρτίου 2020

Στη λήψη μέτρων για τη στήριξη όλων των παιδιών και των εκπαιδευτικών, σταματώντας παράλληλα τα «εξ αποστάσεως ευχολόγια» καλούν το υπουργείο Παιδείας η Πρωτοβουλία Αναπληρωτών – Ωρομισθίων, ΕΛΜΕ, Σύλλογοι Εκπαιδευτικών της ΠΕ και άλλα εκπαιδευτικά σωματεία και συλλογικότητες, με κοινή επιστολή.

Για το λόγο αυτό συγκεντρώνουν ηλεκτρονικές υπογραφές. Η σχετική φόρμα εδώ.

«Καλούμε όλους τους Συλλόγους και τις ΕΛΜΕ να στηρίξουν την κοινή πρωτοβουλία μας να υπογράψουν και να διαδώσουν πλατιά το κείμενο. Το κείμενο διαμαρτυρίας και οι υπογραφές θα δημοσιευτούν και θα κατατεθούν στο Υπουργείο Παιδείας στο τέλος της εβδομάδας από αντιπροσωπεία των Συλλόγων και ΕΛΜΕ που στηρίζουν την προσπάθεια», αναφέρουν σχετικά.

Στη σχετική επιστολή αναφέρεται:

«Κυρία Υπουργέ, κύριοι της κυβέρνησης,

Μας ζητήσατε, εκπαιδευτικοί αλλά και γονείς, να μπούμε στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο και να εξασφαλίσουμε για τα παιδιά μας μια θέση σε μια e-me ή e-class τάξη!

Δε μας ρωτήσατε αν έχουμε Η/Υ, αν έχουμε ίντερνετ, αν έχουμε σχετικές γνώσεις ή ακόμα και τις δυνατότητες, καθώς είμαστε όλοι κλεισμένοι μέσα στο σπίτι με τα παιδιά μας και τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας σε κίνδυνο! Φυσικά δεν περιμέναμε τέτοια «ευαισθησία», αφού με την πολιτική σας μας καταδικάσατε, δεκάδες και εκατοντάδες χιλιάδες από μας, στην ανεργία και την ανασφάλεια. Μια ακόμα εκδοχή της περιβόητης θεωρίας της “ατομικής ευθύνης”, που απαλλάσσει το κράτος από τις δικές του ευθύνες».

Πηγή: alfavita.gr

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<