Εξετάσεις για την απόκτηση απολυτηρίου Δημοτικού

Εξετάσεις για την απόκτηση απολυτηρίου Δημοτικού

2 Δεκεμβρίου 2020

Από τη Δ/νση Π/θμιας Εκπ/σης Ηρακλείου ανακοινώνεται ότι οι εξετάσεις που προβλέπονται από την παράγραφο 5 του άρθρου 9 του Π.Δ. 79/17 (ΦΕΚ 109/τΑ’/01-08- 2018) για την απόκτηση τίτλου σπουδών Δημοτικού Σχολείου από όσους/ες συμπλήρωσαν το όριο ηλικίας της υποχρεωτικής φοίτησης, θα πραγματοποιηθούν στο 1 ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου (Ανωγειανό), Λ. Καλοκαιρινου 197, την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 08.30 π.μ.

Όσοι/ες ενδιαφέρονται να αποκτήσουν απολυτήριο Δημοτικού Σχολείου, μπορούν να καταθέσουν τα σχετικά δικαιολογητικά στη Διεύθυνση Π/θμιας Εκπ/σης Ηρακλείου (Πιτσουλάκη 73) μέχρι και την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020.

Δικαιολογητικά που απαιτούνται:
1. Φωτοτυπία ταυτότητας 
2. Πιστοποιητικό γέννησης

Η κατάθεση των δικαιολογητικών στα γραφεία της Υπηρεσίας μπορεί να γίνει μόνο κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού και τηρώντας όλες τις απαραίτητες ατομικές προφυλάξεις.
Η διεξαγωγή των εξετάσεων θα γίνει σύμφωνα με τα μέτρα και τις οδηγίες του Υ.ΠΑΙ.Θ. για την προστασία της κοινότητας από την εξάπλωση του COVID-19.
Λεπτομερέστερες οδηγίες θα παρασχεθούν στους υποψήφιους κατά την ημέρα της εξέτασής τους και πριν την έναρξη αυτής από την Υπεύθυνη Εξεταστικού. 

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<