Σύλλογοι Γονέων Κρήτης: «Τα ειδικά μαθήματα να εξετάζονται στον τόπο κατοικίας των μαθητών»

Σύλλογοι Γονέων Κρήτης: «Τα ειδικά μαθήματα να εξετάζονται στον τόπο κατοικίας των μαθητών»

4 Ιουνίου 2020

Μετά από σειρά παρεμβάσεων του γονεϊκού και εκπαιδευτικού κινήματος για το ζήτημα της εξέτασης των ειδικών μαθημάτων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις στον τόπο κατοικίας των μαθητών, καθώς και τη συμπόρευση στο αίτημα αυτό των Προϊσταμένων Εκπαίδευσης Κρήτης, το Υπουργείο δεν έχει λάβει καμία απόφαση για να μας δικαιώσει.

Μάλιστα είναι σε πλήρη αντίθεση η πάγια τακτική του για το θέμα αυτό με την εισήγηση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κρήτης, αλλά και της Ολομέλειας των Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου (Σ.Ε.Ε.) του Περιφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κρήτης) που με επιστολή της  συντάσσεται ομόφωνα με το αίτημα να εξεταστούν τα ειδικά μαθήματα σε τοπικό επίπεδο.

Θεωρούμε ότι η αναγνώριση του δίκαιου αιτήματος μας από τον ίδιο τον φορέα συντονισμού και παρακολούθησης της εφαρμογής της εκπαιδευτικής πολιτικής για την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, δηλώνει την αναγκαιότητα να μπει τέλος στην άδικη και άνιση τακτική του Υπουργείου που εξοντώνει τα παιδιά μας και δεν έχει κανένα παιδαγωγικό υπόβαθρο.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<