voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
    Ευ. Τουρνάς: Πρέπει να ξεπεράσουμε τον περσινό αριθμό καθαρισμών, γιατί είναι ανάγκη να μειώσουμε την καύσιμη ύλη

    Ευ. Τουρνάς: Πρέπει να ξεπεράσουμε τον περσινό αριθμό καθαρισμών, γιατί είναι ανάγκη να μειώσουμε την καύσιμη ύλη

    Ειρήνη Αγαπηδάκη: Χιλιάδες γυναίκες έχουν σωθεί, επειδή δεν άφησαν το sms για μαστογραφία στο «Διαβάστηκε»

    Το «ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ» συνεχίζεται – Νέα φάση του προγράμματος από τον Σεπτέμβριο 2026 έως το 2030

    10 + 1 Ερωτήσεις και Απαντήσεις για το νέο Σύμφωνο για το Άσυλο και τη Μετανάστευση

    Σε ποιες περιοχές θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία

  • Εκπαίδευση
    Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός δημιουργίας ταινίας μικρού μήκους με θέμα: «Ορθοδοξία και Ελληνισμός στην Κύπρο – 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή»

    Καθορίστηκαν οι αντιστοιχίες τμημάτων των πανεπιστημίων για το ακαδημαϊκό έτος 2026-27

    Πανελλαδικές 2026: Τέλη Ιουνίου οι βαθμολογίες, πότε ανακοινώνονται οι βάσεις

    Τέλος εξετάσεων στα λύκεια

    Πανελλήνιες 2016: Μοναξιά και οι σχέσεις των γενεών, το φετινό θέμα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας (ΓΕΛ) – Σχολιασμός θεμάτων

    Πανελλήνιες 2026: Οι πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις ανά πεδίο – Πού αναμένεται άνοδος

  • Θέσεις εργασίας
    ΑΣΕΠ: Ενέκρινε τη δημόσια πρόσκληση για την απασχόληση 25.000 ανέργων

    Ανεργία: Τρίτο υψηλότερο ποσοστό για την Ελλάδα στις χώρες του ΟΟΣΑ τον Απρίλιο

    Ποιοι κλάδοι προγραμματίζουν τώρα προσλήψεις στην Ελλάδα

    Προσλήψεις: Οι κλάδοι που θα πρωταγωνιστήσουν το γ’ τρίμηνο

    ΕΟΠΑΕ: Εκπνέει η διορία υποβολής αιτήσεων για 69 προσλήψεις

    ΕΟΠΑΕ: Εκπνέει η διορία υποβολής αιτήσεων για 69 προσλήψεις

    Προσλήψεις στην ΔΕΥΑ Θερμαϊκού

    Προσλήψεις στην ΔΕΥΑ Θερμαϊκού

  • Οικονομία

    «Εξοικονομώ 2025»: Αίτημα για παράταση του προγράμματος προκειμένου να μη χαθούν κονδύλια

    Πρώτη ημέρα των αιτήσεων για το επίδομα παιδιού

    Επίδομα παιδιού: Πότε πληρώνεται η τρίτη δόση

    Νέα οικογενειακά επιδόματα: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις αυξήσεις στα ποσά και τους δικαιούχους

    Επιδόματα: Ποια πληρώνονται από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ την επόμενη εβδομάδα

    Επιδότηση 100% για νέους πτυχιούχους: Οι όροι και οι προϋποθέσεις

    Εφορία: Οι λόγοι που δεν μπορούν να πιστωθούν επιστροφές φόρων άνω των 191 εκατ. ευρώ στους δικαιούχους

  • Εργασιακά

    Τι αλλάζει φέτος με τις άδειες των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα

    ΑΣΕΠ 9Κ/2022: Άρχισε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για 173 θέσεις στον e-ΕΦΚΑ

    Ψηφιακό άλμα e-ΕΦΚΑ για ταχύτερη απονομή συντάξεων και καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών

    ΑΣΕΠ: Ενέκρινε τη δημόσια πρόσκληση για την απασχόληση 25.000 ανέργων

    Ανεργία: Τρίτο υψηλότερο ποσοστό για την Ελλάδα στις χώρες του ΟΟΣΑ τον Απρίλιο

    Εργαζόμενοι συνταξιούχοι: Τέλος το «πέναλτι» ύψους 30% – Τι θα ισχύει με τη φορολόγηση του εισοδήματος

    Συντάξεις Ιουλίου: Οι ημερομηνίες πληρωμής για όλα τα Ταμεία

  • VOUCHER
    ΔΥΠΑ: Έρχεται νέο πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας

    ΔΥΠΑ: Tα οριστικά αποτελέσματα για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα

    Τουρισμός για Όλους 2026: Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις για το voucher έως 600 ευρώ

    Οι Αυστριακοί προτιμούν Ελλάδα για το καλοκαίρι

    Κοινωνικός Τουρισμός: Έρχονται 30.000 νέες επιταγές για επιλαχόντες

    Επίδομα λουτροθεραπείας: Ποιοι παίρνουν 150 ευρώ

    ΟΠΕΚΑ: Αρχίζουν τα Προγράμματα Κοινωνικού και Ιαματικού Τουρισμού, Εκδρομικά Προγράμματα, Πρόγραμμα δωρεάν Βιβλίων και Θεάτρου

  • Πολιτική

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2027 – Τι είπε για την ακρίβεια

    Εκλογές 2023 – Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι πρώτες δηλώσεις για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας

    Κυρ. Μητσοτάκης: Η Κυριακή της μεγάλης επιλογής θα είναι μία. Και αυτή η μόνη Κυριακή θα πρέπει να φέρει την αυτοδυναμία

    Ανασχηματισμός: Γ. Κώτσηρας στο Μεταφορών, Τ. Χατζηβασιλείου στο ΥΠΕΞ, Δ. Μαρκόπουλος στο ΥΠΟΙΚ και Μ. Σούκουλη στο ΥΠΕΝ

    Παπασταύρου: Η κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίζει νοικοκυριά όσο διαρκεί η κρίση στη Μ. Ανατολή

    Παπασταύρου: Η κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίζει νοικοκυριά όσο διαρκεί η κρίση στη Μ. Ανατολή

  • Εκλογές
    Μια πρωτοβουλία για τη συμμετοχή των νέων στις εκλογές από την Παρέμβαση Νέων

    Ηλεκτρονική ψήφος στην Αυτοδιοίκηση για εκλογές και δημοψηφίσματα

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Σπανάκης: Από τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δήμαρχοι και περιφερειάρχες θα εκλέγονται από την πρώτη Κυριακή

    Μητσοτάκης για ακρίβεια: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση -Τι είπε για ΦΠΑ και εισφορές (video)

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική Επικαιρότητα

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Πάνω από 20 ώρες εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό – Ολονύκτια μάχη!

από Ανδρέας Κριτσωτάκης
25/01/2022
σε Επικαιρότητα

101
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Εφιαλτική ήταν η χθεσινή ημέρα, καθώς και η νύχτα, για την Αττική εξαιτίας της σφοδρής χιονόπτωσης που έφερε η κακοκαιρία «Ελπίδα», σε συνδυασμό με την ολιγωρία που επέδειξαν αρμόδιοι φορείς αν και ήταν ενήμεροι για τη σφοδρότητα των φαινομένων.

Η κακοκαιρία, στο πέρασμά της, άφησε πολλές ανοιχτές πληγές με εμπλεκόμενους φορείς να παίρνουν βαθμό κάτω από τη βάση. Η νύχτα ήταν ιδιαίτερα μακρά και δύσκολη για τους κατοίκους -κυρίως του Λεκανοπεδίου- χωρίς δυνατότητα να μετακινηθούν -με το κύριο πρόβλημα να εντοπίζεται στην Αττική Οδό όπου οδηγοί και επιβάτες παραμένουν εγκλωβισμένοι για περισσότερες από 20 ώρες- και σε αρκετές περιπτώσεις χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

Στη μάχη έπεσε, από το βράδυ της Δευτέρας, σύσσωμος ο κρατικός μηχανισμός υπό τη συνδρομή και του Στρατού που απεγκλώβισε εκατοντάδες άτομα, την ώρα που αποκλεισμένες παραμένουν κεντρικές οδικές αρτηρίες.

Ο Στρατός έφτασε σε όλα τα σημεία και οι άνδρες που συμμετέχουν στην επιχείρηση μοίραζαν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας τρόφιμα, νερά, κουβέρτες και με εντολές της Αστυνομίας οδηγούσαν τον κόσμο (όσους θέλουν) εκεί που τους λένε επιτόπου η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και η Αστυνομία.

ΣχετικάΆρθρα

Σε ποιες περιοχές θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία

12/06/2026
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ για κακοκαιρία μέχρι την Τετάρτη

Έκτακτο Δελτίο για ισχυρές βροχές και μπουρίνια – Για ποιες περιοχές ισχύει πορτοκαλί προειδοποίηση

11/06/2026

Η επιχείρηση διεξάγεται υπό πολύ δύσκολες συνθήκες, γιατί συνεχίζει να χιονίζει μέχρι το πρωί της Τρίτης και πρόκειται για δεκάδες αυτοκίνητα εγκλωβισμένα.

 Το φιάσκο στην Αττική Οδό

Η σφοδρότητα με την οποία χτύπησε η κακοκαιρία την Αττική παρέλυσε από νωρίς την πρωτεύουσα, ενώ χάος επικράτησε από το μεσημέρι της Δευτέρας στην Αττική Οδό με την έντονη χιονόπτωση να εγκλωβίζει εκατοντάδες οδηγούς για πολλές ώρες.

Ο πιο σύγχρονος αυτοκινητόδρομος στην καρδιά της χώρας, τον οποίο οι Ελληνες φορολογούμενοι έχουν πληρώσει δυο και τρεις φορές, αλλά και με υψηλά διόδια κατά τη λειτουργία του, μετατράπηκε σε λευκή παγίδα. Τουλάχιστον έξι ώρες οι εγκλωβισμένοι περίμεναν χωρίς να εμφανιστεί καμία αρωγή, είτε από κρατικό φορέα, είτε από την εταιρεία που «διαχειρίζεται» το έργο.

Η ταλαιπωρία είναι πολύωρη με πολλούς οδηγούς να βρίσκονται εγκλωβισμένοι στα οχήματά τους για περισσότερες από 20 ώρες (!), ενώ το κυκλοφοριακό κομφούζιο, πέραν της χιονόπτωσης, έγινε εντονότερο όταν δίπλωσαν δυο νταλίκες στο ύψος του Γέρακα, στην έξοδος 18, με αποτέλεσμα να κλείσουν και τα δυο ρεύματα.

Το μεγάλο ερώτημα είναι για ποιο λόγο η εταιρεία δεν έκλεισε την είσοδο στους οδηγούς και τους άφησε να μπουν στον αυτοκινητόδρομο, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί χάος στις εξόδους. Είναι χαρακτηριστική η δήλωση του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, και του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστου Στυλιανίδη, πως οι υπεύθυνοι της Αττικής Οδού θα λογοδοτήσουν στον ελληνικό λαό, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχουν καθόλου ευθύνες στον κεντρικό κρατικό μηχανισμό.

Σαν να μην έφτανε αυτό, η ανακοίνωση που έβγαλε η εταιρεία εξόργισε τους πάντες. Αφού αντί να ζητήσει συγγνώμη και να παραδεχθεί ότι πιάστηκε στον ύπνο, έριξε τις ευθύνες στους οδηγούς. Οτι υπήρξαν βλάβες, ότι ορισμένοι ήταν άπειροι και γι’ αυτό εγκλωβίστηκαν ή ότι φοβήθηκαν και σταμάτησαν τα αυτοκίνητά τους πάνω στον δρόμο. Οταν είναι σαφές από το ρεπορτάζ, ότι το πρόβλημα δημιουργήθηκε από νταλίκες που δίπλωσαν- ενώ έπρεπε από νωρίς να τους έχουν απαγορεύσει τη διέλευση- και τα εκχιονιστικά δεν ήταν επαρκή ή δεν είχαν τοποθετηθεί στα σωστά σημεία.

Ακολούθησε, πάντως, με καθυστέρηση αρκετών ωρών δεύτερη ανακοίνωση της εταιρείας, στην οποία σημειώνονταν τα εξής: «Η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ με αίσθημα ευθύνης ενημερώνει ότι πρωταρχικό και αποκλειστικό μέλημά της την παρούσα στιγμή αποτελεί ο απεγκλωβισμός και η ασφάλεια όλων των οδηγών που έχουν ακινητοποιηθεί στα δύο ρεύματα της Αττικής Οδού.

»Μόλις ολοκληρωθεί η επιχείρηση απεγκλωβισμού η εταιρεία θα τοποθετηθεί αναλυτικά για τις αποφάσεις και τις συνθήκες που οδήγησαν στα πρωτοφανή αυτά γεγονότα, που η Αττική Οδός κλήθηκε να αντιμετωπίσει για πρώτη φορά στα 20 χρόνια λειτουργίας της.

» Η Αττική Οδός εκφράζει τη λύπη της και ζητά συγνώμη από τους οδηγούς και τις οικογένειες τους για την ταλαιπωρία, με τη διαβεβαίωση ότι κάνει κάθε ανθρώπινη προσπάθεια για την επίλυση του προβλήματος με ασφάλεια». 

Κραυγής απόγνωσης

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε η κ. Κυριακοπούλου, ο σύζυγος της οποίας παρέμεινε για ώρες αβοήθητος, εγκλωβισμένος στην Αττική Οδό, στο έλεος των καιρικών φαινομένων.

«Μόλις τον υποδέχτηκα, το πώς κατάφερε να φτάσει πρέπει να βγει στην τηλεόραση. Προς το παρόν δεν έχει κουράγιο να μιλήσει, επιτρέψτε μου να σας πω εγώ. Ήταν από τις 11 το πρωί στην Αττική Οδό μεταξύ 13ης και 14ης εξόδου μετά τη Δουκίσσης Πλακεντίας. Παίρναμε όλες τις υπηρεσίες, ο άντρας μου έπαθε κρίση πανικού, μου είπαν το μεσημέρι από το 112 ότι θα τον πάρουν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, δεν τον πήρε κανείς» είπε η κ. Κυριακοπούλου.

«Στις 9 το βράδυ είπαν να στείλουν το στρατό. Η ώρα πήγε 3 τα ξημερώματα και ξαναπήρα τηλέφωνο τον σύζυγό μου και δεν υπήρχε κανείς εκεί. Ούτε αστυνομία, ούτε στρατός. Πήρα στην αστυνομία, μου είπαν να κλειδώσει το αυτοκίνητο και να πάει να βρει τα λεωφορεία. Πήρα την Πυροσβεστική, μου είπαν να μην το κάνει αυτό σε καμία περίπτωση, θα δούμε τι θα κάνουμε εμείς. Πήρα τελικά στο στρατό, ήταν οι μοναδικοί που νιώθω ότι βοήθησαν. Εγώ τους κατεύθυνα. Τους είπα πού βρίσκεται ο σύζυγός μου και άλλοι χιλιάδες, τους παρακάλεσα να πάνε να τους δώσουν έστω νερό» συνέχισε την περιγραφή της. 

Σύμφωνα με την ίδια «στις 4 παρά πέντε, έφτασαν στο σημείο οι εθελοντές από το στρατό, τους είπαν ότι “μας ενημέρωσαν και έτσι σας βρήκαμε” και ότι δεν είναι στο πλάνο, δεν έρχεται βοήθεια και να φύγουν όπως μπορούν. Ο σύζυγός μου έκανε αναστροφή και έφυγε μέσα στο πουθενά. Προσανατολίστηκε μόνος του, πήγε ανάποδα μέσα στο χαμό, και βγήκε στη Μεσογείων».

«Ο σύζυγός μου πέρασε κρίσεις πανικού, τον βοήθησαν άλλοι οδηγοί. Έχει και πρόβλημα καρδιάς, εχτές το μεσημέρι τους εξηγούσα ότι δε γίνεται να τον αφήσετε εκεί. Δεν ήξερα ότι δώδεκα ώρες μετά θα χρειαστεί να κινητοποιήσω εγώ το στρατό. Είναι παρκαρισμένα τα οχήματα, και από πάνω υπάρχει χιόνι. Κάποιοι έμειναν από καύσιμο. Δεν τσέκαρε κανείς τα αυτοκίνητα μέσα» περιέγραψε η κ. Κυριακοπούλου.

Όπως κατήγγειλε «από την Αττική Οδό μου είπαν “ας μην έβγαινε από το σπίτι του” ο άντρας μου και μου το έκλεισαν. Ο άνθρωπος είναι ιδιωτικός υπάλληλος, έφυγε από το γραφείο του νωρίς το πρωί και προσπαθούσε να γυρίσει σπίτι του».

«Είμαι πάνω από 20 ώρες εγκλωβισμένος στην Αττική Οδό»

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε ο κ. Νίκος, κάτοικος Παιανίας ο οποίος βρίσκεται εγκλωβισμένος από εχθές το μεσημέρι στην Αττική Οδό, στο ύψος της Πεντέλης.

«Είχαμε βενζίνη στο αμάξι και βγάλαμε πολλές ώρες και μέσα σε ένα λεωφορείο. Ήμασταν και σε ένα τούνελ, οπότε τη βγάλαμε. Εγκλωβιστήκαμε κάνα χιλιόμετρο από τη Δουκίσσης Πλακεντίας. Ήταν μεγάλο το μποτιλιάρισμα, δεν είχε να κάνει με αλυσίδες, όλα είχαν εγκλωβιστεί. Το πρώτο κρουασάν ήρθε από τα παιδιά από τη γειτονιά, στις 10 και μισή το βράδυ. Εμείς ήμασταν εδώ από τις 12 το μεσημέρι. Οι πιο πολλοί που φεύγουν πάνε από την Κηφισίας. Εμείς θέλουμε να πάμε Παιανία» είπε ο κ. Νίκος.

«Η Κατεχάκη είναι κλειστή, η Λαυρίου είναι κλειστή. Όσοι βγαίνουν στην Κηφισίας είναι χωρίς αλυσίδες. Τώρα στην Αττική Οδό δεν έχει ύψος, αλλά έχει παγώσει, έχει γίνει πάγος. Το να βγω στη Μεσογείων ή στην Κατεχάκη που είναι κλειστή δεν ξέρω πόσο σοφό είναι για την κατεύθυνση που θέλουμε να πάμε. Ρωτήσαμε την Πυροσβεστική και την Αστυνομία και δεν ξέρουν τίποτα. Οπότε λέμε να κάτσουμε εδώ, τουλάχιστον είμαστε ασφαλείς» πρόσθεσε ο ίδιος.

Την ίδια ώρα, οχήματα πηγαίνουν αντίθετα επί της Αττικής Οδού, προσπαθώντας να βρουν τρόπο διαφυγής, ενώ αγωνία υπάρχει και για τους εργαζόμενους στα διόδια, οι οποίοι παραμένουν επίσης εγκλωβισμένοι.

Εγκλωβίστηκε στη Μεσογείων με τον χειρουργημένο πατέρα της

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε και η κ. Ειρήνη Ξενάκη, για τον Γολγοθά που πέρασε με τον χειρουργημένο πατέρα της, καθώς έμειναν εγκλωβισμένοι στη Μεσογείων για 12 ώρες.

«Δεν υπάρχουν λόγια για αυτό που συμβαίνει. Ήμασταν 12 ώρες εγκλωβισμένοι στη Μεσογείων. Έφτασα να πάρω στη ΓΑΔΑ τηλέφωνο, και μου είπαν γιατί μας πήρατε και δεν έπρεπε να βγείτε από το σπίτι. Φύγαμε από το νοσοκομείο με τον πατέρα μου που είναι χειρουργημένος εχτές το μεσημέρι, 12 η ώρα. Πήγαμε από κεντρικές αρτηρίες πιστεύοντας ότι ο κρατικός μηχανισμός θα είναι παρόν. Ο άνθρωπος έμεινε 12 ώρες μέσα στο αυτοκίνητο, να μας θάβει το χιόνι στη Μεσογείων. Εμείς μένουμε στα Καλύβια» είπε η κ. Ξενάκη.

Ετικέτες: κακοκαιρίαΕλπίδα Αττικη οδος

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • Ευ. Τουρνάς: Πρέπει να ξεπεράσουμε τον περσινό αριθμό καθαρισμών, γιατί είναι ανάγκη να μειώσουμε την καύσιμη ύλη

    13 Ιούν 2026

  • Το «ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ» συνεχίζεται – Νέα φάση του προγράμματος από τον Σεπτέμβριο 2026 έως το 2030

    12 Ιούν 2026

  • 10 + 1 Ερωτήσεις και Απαντήσεις για το νέο Σύμφωνο για το Άσυλο και τη Μετανάστευση

    12 Ιούν 2026

  • Σε ποιες περιοχές θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία

    12 Ιούν 2026

  • Έκτακτο Δελτίο για ισχυρές βροχές και μπουρίνια – Για ποιες περιοχές ισχύει πορτοκαλί προειδοποίηση

    11 Ιούν 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Πανελλήνιες 2016: Μοναξιά και οι σχέσεις των γενεών, το φετινό θέμα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας (ΓΕΛ) – Σχολιασμός θεμάτων

    Πανελλήνιες 2026: Οι πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις ανά πεδίο – Πού αναμένεται άνοδος

    15 shares
    Share 6 Tweet 4
  • Νέοι κανόνες για τις άδειες εργαζομένων: Τι αλλάζει από το καλοκαίρι

    12 shares
    Share 5 Tweet 3
  • Πανελλαδικές 2026: Οι πρώτες εκτιμήσεις για τις επιδόσεις και τις βάσεις εισαγωγής

    9 shares
    Share 4 Tweet 2
  • Υπουργείο Παιδείας: Τι αλλάζει στην άδεια ανατροφής τέκνου για εκπαιδευτικούς

    9 shares
    Share 4 Tweet 2
  • Κοινωνικός Τουρισμός: Έρχονται 30.000 νέες επιταγές για επιλαχόντες

    9 shares
    Share 4 Tweet 2

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.