Καταδικάζουν την επίθεση σε βάρος του συναδέλφου τους από τους μποξέρ…

Καταδικάζουν την επίθεση σε βάρος του συναδέλφου τους από τους μποξέρ…

11 Φεβρουαρίου 2020

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου καταδικάζει την βάναυση επίθεση που δέχτηκε διασώστης του ΕΚΑΒ εν ώρα υπηρεσίας στον τομέα Αλικαρνασσού από νεαρά άτομα.

«Πρόκειται για μία ακόμα απρόκλητη και άνανδρη επίθεση που δέχεται συνάδελφος, εν ώρα υπηρεσίας, δίχως λόγο και αφορμή.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ καθημερινά βρίσκονται στον δρόμο, δίνοντας τον δικό τους αγώνα προκειμένου σώζουν ανθρώπινες ζωές θέτοντας σε αρκετές περιπτώσεις  ακόμα και την ίδια τους την  ζωή σε κίνδυνο.

Η επίθεση που δέκτηκε ο συνάδερφος εργαζόμενος στο ΕΚΑΒ Κρήτης, από νεαρά άτομα, που μόλις είχαν αφεθεί ελεύθερα από το Αστυνομικό Μέγαρο, προκαλεί την έντονη αντίδρασή μας και ζητάμε από την δικαιοσύνη την παραδειγματική τιμωρία τους,  τίθεται για μία ακόμα φορά θέμα ασφάλειας και προστασίας των συναδέλφων εργαζομένων στον Τομέα της Υγείας.

Ευχόμαστε στον συνάδερφο, που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην γναθοχειρουργική κλινική,  καλή ανάρρωση και να επιστρέψει γρήγορα στα καθήκοντά του στο ΕΚΑΒ Κρήτης», καταληγει η ανακοινωση.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<