Πρώτη κλινική δοκιμή εμβολίου κατά του κορωνοϊού σε μητέρα δύο παιδιών

Πρώτη κλινική δοκιμή εμβολίου κατά του κορωνοϊού σε μητέρα δύο παιδιών

17 Μαρτίου 2020

Η μάχη για την αντιμετώπιση της σύγχρονης απειλής της ανθρωπότητας που ακούει στο όνομα SARS-CoV-2 συνεχίζεται και η πρώτη κλινική δοκιμή εμβολίου στις ΗΠΑ είναι γεγονός.  Σύμφωνα με τις υγειονομικές υπηρεσίες η κλινική δοκιμή ξεκίνησε στο Seattle και θα έχει διάρκεια έξι εβδομάδων.

Ο πρώτος άνθρωπος που έβαλε το δικό του λιθαράκι και είπε το “ναι” σε αυτό το εμβόλιο ήταν όπως μετέδωσαν τα αμερικανικά Μέσα, η Jennifer Haller, μια 43χρονη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών. Η Jennifer Haller εμβολιάστηκε στο Kaiser Permanente Washington Research Institute στις 16 Μαρτίου 2020.

«Είμαστε όλοι αβοήθητοι. Είναι μια καταπληκτική ευκαιρία για εμένα να κάνω κάτι», δήλωσε η ίδια στο Associated Press συμπληρώνοντας ότι νιώθει υπέροχα. Οσο για τα δύο της παιδιά, «πιστεύουν ότι είναι κουλ» που η μητέρα τους παίρνει μέρος στην έρευνα.

Την Haller ακολούθησαν άλλοι τρεις συμμετέχοντες που έλαβαν την πρώτη από τις δύο δόσεις του εμβολίου. Η δεύτερη δόση αναμένεται να τους χορηγηθεί σε ένα μήνα. Ενώ, οι εθελοντές θα λάβουν 100 δολάρια για κάθε μία από αυτές τις επισκέψεις – συνολικά 1.100 δολάρια.

 

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<