voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα

    Ευάγγελος Τουρνάς: Έρχονται δύσκολες ημέρες – Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

    ΓΣΕΕ: Απόσυρση της διάταξης για τις νέες εξαιρέσεις στην Κυριακή αργία

    Επιστρατεύονται οι ψαράδες στη μάχη με τον λαγοκέφαλο – Αμοιβή 5,33 ευρώ το κιλό

    Ηράκλειο Κρήτης: Σε ύφεση η μεγάλη πυρκαγιά σε αποθήκη ξυλείας – Κάηκαν σπίτια

    Ηράκλειο Κρήτης: Σε ύφεση η μεγάλη πυρκαγιά σε αποθήκη ξυλείας – Κάηκαν σπίτια

    Έρχεται καύσωνας στην Ελλάδα: Πότε θα «χτυπήσει»

  • Εκπαίδευση
    Σύλλογοι Γονέων Κρήτης: "Τα ειδικά μαθήματα να εξετάζονται στον τόπο κατοικίας των μαθητών"

    Πανελλαδικές: Στις 03/07 τα αποτελέσματα για ειδικά και μουσικά μαθήματα

    Συνέχεια Πανελλαδικών για τους υποψήφιους των ΓΕΛ, με μαθήματα προσανατολισμού

    Πανελλαδικές Εξετάσεις 2026 – Οι εκτιμήσεις για τις βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ

    Ζαχαράκη: Ετοιμάζουμε νέο σύγχρονο και ενιαίο πλαίσιο διδασκαλίας των αγγλικών από το Νηπιαγωγείο μέχρι και το Λύκειο

    Προκηρύσσονται οι θέσεις Συντονιστών Εκπαίδευσης Εξωτερικού – Ζαχαράκη: Ενισχύεται η ελληνόγλωσση εκπαίδευση της διασποράς

    ΔΥΠΑ: Έρχεται νέο πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας

    Ανοίγουν οι αιτήσεις για 24 προσλήψεις στους βρεφονηπιακούς σταθμούς της ΔΥΠΑ

  • Θέσεις εργασίας
    Τον Ιούνιο τα οριστικά αποτελέσματα των ΤΕ της προκήρυξης ΑΣΕΠ 2Γ/2022 – Νέα προκήρυξη για 3.500 προσλήψεις

    ΑΣΕΠ 3Κ/2025: Οριστικά αποτελέσματα για 450 θέσεις ΔΕ σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

    ΔΥΠΑ: Έρχεται νέο πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας

    Ανοίγουν οι αιτήσεις για 24 προσλήψεις στους βρεφονηπιακούς σταθμούς της ΔΥΠΑ

    ΑΣΕΠ 1Κ/2024: Παράταση προθεσμίας υποβολής του Δελτίου Υγειονομικής Εξέτασης για δύο κατηγορίες

    ΑΣΕΠ 5Ε/2021: Εκδόθηκαν οι προσωρινοί πίνακες

    ΑΣΕΠ 3Κ/2025: Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα για 450 προσλήψεις σε Μουσεία και Αρχαιολογικούς χώρους

  • Οικονομία
    ΕΛΣΤΑΤ: Στα 357,3 δισ. ευρώ σκαρφάλωσε το ελληνικό χρέος το γ’ τρίμηνο

    Χρέη στους Δήμους: Έρχεται ρύθμιση έως 48 δόσεις και εξωδικαστικός από τις 5.000 ευρώ

    Επιδότηση ανακαίνισης σπιτιού: Οι προϋποθέσεις και οι δικαιούχοι

    Ανακαίνιση Κατοικίας: Πώς θα δείτε αν δικαιούστε 36.000 ευρώ

    Επίδομα Παιδιού: Τη Δευτέρα 26/2 ανοίγει η πλατφόρμα για υποβολή αιτήσεων

    Έκτακτο επίδομα παιδιού: Ποιοι πληρώνονται έως την Τρίτη και ποιοι τον Αύγουστο

    Φορολοταρία της ΑΑΔΕ – Δείτε αν κερδίσατε 50.000 ευρώ

    Φορολοταρία της ΑΑΔΕ – Δείτε αν κερδίσατε 50.000 ευρώ

  • Εργασιακά
    Συντάξεις: Έκτακτο επίδομα συνταξιούχων έως 300 ευρώ

    Τι αλλάζει στις συντάξεις με την κατάργηση της προσωπικής διαφοράς από το 2027

    Χαράτσι 50% στον μισθό σε όσους γονείς πάρουν άδεια γιατί νοσεί το παιδί τους

    Επίδομα αδείας: Πόσες ημέρες άδειας δικαιούστε, πόσα χρήματα θα λάβετε – Τι αλλάζει φέτος

    Νίκη Κεραμέως: Έντονο το κοινωνικό αποτύπωμα του ν/σ για ισότητα αμοιβής ανδρών και γυναικών και ένταξη υγειονομικών στα βαρέα και ανθυγιεινά

    ΔΥΠΑ: Από 08/07 οι ξεκινούν οι αιτήσεις για τις 30 ΣΑΕΚ

    ΔΥΠΑ: Από 29/06 ξεκινά η υποβολή αιτήσεων εισαγωγής στις 30 Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης

  • VOUCHER
    Στα 180 ευρώ το Thessaly Pass για την τόνωση του τουρισμού στην Μαγνησία

    Νέα vouchers για φθηνές διακοπές χωρίς εισοδηματικά κριτήρια

    Διπλή επιδότηση για κατάρτιση και μηνιαίο μισθό 1.118 ευρώ σε 10.000 ανέργους – Τι ποσό επιχορήγησης λαμβάνουν οι επιχειρήσεις, πώς θα επιλέγονται οι εργαζόμενοι

    Έρχεται νέο πρόγραμμα απασχόλησης ανέργων άνω των 55 ετών

    Δύο νέα προγράμματα για την ενίσχυση της απασχόλησης προανήγγειλε η Ν. Κεραμέως

    ΔΥΠΑ: Σε εξέλιξη η διαδικασία επιλογής προγραμμάτων κατάρτισης για πράσινες δεξιότητες

    ΔΥΠΑ: Νέο πρόγραμμα για 8.000 ανέργους άνω των 55 ετών

  • Πολιτική
    Αγαπηδάκη: Πάνω από 50% η συμμετοχή των πολιτών στο «Προλαμβάνω» – Έρχονται ειδικές εξετάσεις και για τη νεφρική λειτουργία

    Αγαπηδάκη: Το ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ ήρθε για να μείνει-Τα sms θα συνεχίσουν να αποστέλλονται στους πολίτες κάθε χρόνο

    Προσχέδιο προϋπολογισμού: Ανάπτυξη 2,1%, πρωτογενές πλεόνασμα 0,5% έως 0,7% και μήνυμα δημοσιονομικής σταθερότητας

    Σήμερα η ψήφιση της τροπολογίας με τις ευνοϊκές ρυθμίσεις για τα δάνεια του Νόμου Κατσέλη

    Μητσοτάκης: Η αύξηση των μισθών σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα είναι προτεραιότητα – Επιστροφή της ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ στο Δημόσιο (VIDEO)

    Κυρ. Μητσοτάκης για Κτηματολόγιο: Μία εκκρεμότητα 200 ετών έχει επιλυθεί

    Π. Μαρινάκης: “Τα υπερέσοδα θα καθορίσουν τις παροχές”

    Π. Μαρινάκης: Βασική επιδίωξη της κυβέρνησης η στήριξη οικογενειών, συνταξιούχων και ευάλωτων ομάδων

  • Εκλογές
    Μια πρωτοβουλία για τη συμμετοχή των νέων στις εκλογές από την Παρέμβαση Νέων

    Ηλεκτρονική ψήφος στην Αυτοδιοίκηση για εκλογές και δημοψηφίσματα

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Σπανάκης: Από τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δήμαρχοι και περιφερειάρχες θα εκλέγονται από την πρώτη Κυριακή

    Μητσοτάκης για ακρίβεια: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση -Τι είπε για ΦΠΑ και εισφορές (video)

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική Επικαιρότητα

Στα τέλη του 2023 θα είναι έτοιμο το μετρό Θεσσαλονίκης

από Νίκος Μοναστηριώτης
27/06/2022
σε Επικαιρότητα

100
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

«Στα τέλη του 2023 η Θεσσαλονίκη θα έχει ένα πλήρως λειτουργικό μετρό», τόνισε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Γιώργος Καραγιάννης, σε ημερίδα της οικονομικής e-εφημερίδας Voria.gr, στην ενότητα με θέμα : «Το στοίχημα των υποδομών στη Βόρεια Ελλάδα».

Ο υφυπουργός σημείωσε ότι μέσα στις επόμενες μέρες βγαίνει και ο διαγωνισμός για το φορέα λειτουργίας του μετρό, που θα είναι μια σύμπραξη ιδιωτικού και δημοσίου τομέα (ΣΔΙΤ )και τόνισε ότι και οι δοκιμές και όλα τα υπόλοιπα στο έργο πηγαίνουν σύμφωνα με τον προγραμματισμό.

Ο κ. Καραγιάννης, ανέφερε υπάρχουν δύο αντιλήψεις για το μετρό, αυτή της προηγούμενης κυβέρνησης «που εγκαινίαζε μουσαμάδες και έλεγε ότι το μετρό θα είναι έτοιμο το 2020» και της σημερινής κυβέρνησης «που λέει την πραγματικότητα». Σημείωσε, ότι εάν το μετρό ήταν κοντά στην ολοκλήρωση του κατά τη λήξη της θητείας της προηγούμενης κυβέρνησης, όπως διατείνεται ο ΣΥΡΙΖΑ, η σημερινή κυβέρνηση δε θα είχε κανένα πρόβλημα να το εγκαινιάσει. «Τα πράγματα όμως ήταν τελείως διαφορετικά» είπε ο υφυπουργός και απαρίθμησε ελλείψεις στο έργο που παρέλαβε η σημερινή κυβέρνηση.

«Η εντολή που πήραμε το 2019 από τον πρωθυπουργό, ήταν να ρίξουμε πολύ μεγάλο βάρος στα έργα υποδομών. Και αυτό κάνουμε και για τα μεγάλα και για τα μικρά έργα» είπε ο κ. Καραγιάννης, υπενθυμίζοντας ότι μόλις προ ημερών παραδόθηκε το «ορφανό» χιλιόμετρο Ν. Μουδανιών – Ποτίδαιας, ενώ στις αρχές φθινοπώρου θα παραδοθεί και το τμήμα Θέρμη – Γαλάτιστα και πρόσθεσε: «Ότι λέμε το κάνουμε πράξη. Αν υπάρχει πολιτική βούληση και σωστός σχεδιασμός, όσο περίπλοκο κι εάν είναι ένα έργο μπορεί να υλοποιηθεί».

ΣχετικάΆρθρα

Στα τέλη του 2023 θα είναι έτοιμο το μετρό Θεσσαλονίκης

Σε κανονική λειτουργία επανέρχεται από 20 Ιουνίου το Μετρό Θεσσαλονίκης

19/06/2026
Απεργία: Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ την Πέμπτη

Δίπλωμα λεωφορείου εντελώς δωρεάν: Η διάταξη του νομοσχεδίου που φέρνει εκατοντάδες προσλήψεις

07/02/2026

Μιλώντας για τα υπόλοιπα έργα υποδομών και συγκοινωνιών, ο κ. Καραγιάννης ανέφερε ότι οι οδικοί άξονες, Δράμα- Αμφίπολη και Θεσσαλονίκη – Έδεσσα πέρασαν την προηγούμενη εβδομάδα από τη διυπουργική επιτροπή, θα κατασκευαστούν με ΣΔΙΤ και μέσα στο καλοκαίρι αναμένεται η δημοπράτηση τους και η έναρξη των εργασιών σε περίπου δεκαοκτώ μήνες. Εκτίμησε, ότι στις αρχές φθινοπώρου θα υπογραφεί η σύμβαση για το fly over της Θεσσαλονίκης με ορίζοντα ολοκλήρωσης σε τέσσερα χρόνια με ΣΔΙΤ και τόνισε επίσης ότι όλα τρέχουν σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα και για τον έκτο προβλήτα του λιμανιού και για τη γέφυρα του Αλιάκμονα, και για τα σιδηροδρομικά τμήματα Θεσσαλονίκη – Τοξότες και Αλεξανδρούπολη – Ορμένιο. Επίσης, επεσήμανε ότι για τις σχολικές μονάδες, δεκαέξι από τις δεκαπτά, οι περισσότερες εκ των οποίων βρίσκονται στη δυτική Θεσσαλονίκη, αναμένονται δεσμευτικές προσφορές για τον ανάδοχο και η συμβασιοποίηση τους τέσσερεις μήνες αργότερα.

«Η κυβέρνηση και το υπουργείο Υποδομών έχει ένα συνολικό σχεδιασμό, το κάθε έργο εντάσσεται εκεί που μπορεί να ενταχθεί όχι εκεί που θέλουμε εμείς» είπε ο υφυπουργός, απαντώντας σε κριτική ότι από τα χρήματα του Ταμείο Ανάκαμψης διατίθενται προς τη Θεσσαλονίκη είναι δυσανάλογα μικροί, και πρόσθεσε : « Η πραγματικότητα είναι ότι θα έχουμε ένα fly over σε τέσσερα χρόνια. Αν θα το χρηματοδοτήσουμε από το ΕΣΠΑ, από το Ταμείο Ανάπαψης, ή με ΣΔΙΤ είναι εντελώς πλασματική συζήτηση».

Από την πλευρά της, η βουλευτής και τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Κατερίνα Νοτοπούλου κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι και αδράνησε στο έργο του μετρό και «μόλις τους τελευταίους πέντε μήνες» άρχισε να το τρέχει, ενώ ταυτόχρονα εξέφρασε αμφιβολίες ότι θα είναι έτοιμο το 2023, εκτιμώντας ότι θα χρειαστούν άλλα δύο χρόνια, ως το 2025.

«Που είναι η Σιδηροδρομική Εγνατία, που θα συνέδεε τα λιμάνια μας με τις χώρες των Βαλκανίων» διερωτήθηκε η κ. Νοτοπούλου, αμφισβητώντας τις ενέργειες της κυβέρνησης και του δήμου και για την αστική συγκοινωνία.

«Δεν έχει ολοκληρωθεί και δεν έχει παραδοθεί ούτε ένα έργο στην πόλη, για το μετρό λέτε το 2023, όμως όλοι ξέρουν ότι αυτό δεν είναι αλήθεια» είπε η κ. Νοτοπούλου και πρόσθεσε: «Γνωρίζουμε ότι παραλάβαμε μια σειρά από έργα και τα προχωρήσαμε (η προηγούμενη κυβέρνηση) και πολλά σταμάτησαν από την πρώτη ημέρα ανάληψης της διακυβέρνησης από τη ΝΔ και δεν ήταν μόνο το μετρό».

Κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση ότι αποφάσισε να διαχειριστεί τα χρήματα του Ταμείου Ανάκαμψης ερήμην των τοπικών κοινωνιών και της αυτοδιοίκησης ακυρώνοντας και πολλά σχέδια της προηγούμενης κυβέρνησης και πρόσθεσε : «Δεν υπάρχουν έργα αναβάθμισης, έρευνας και καινοτομίας, έργα αποχέτευσης, αντιπλημμυρικά, όλα αυτά απουσιάζουν» Εδώ φωλιάζει ο φόβος των πολιτών της Θεσσαλονίκης ότι θα χαθεί και το Τ.Α. και το νέο ΕΣΠΑ».

Ο αντιπεριφερειάρχης Υποδομών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Πάρις Μπίλλιας σημείωσε ότι την προηγούμενη δεκαετία υπήρξε ένα μεγάλο κενό σε μελέτες για το περιβάλλον, την οδική ασφάλεια, τις υποδομές, σημειώνοντας επίσης και τις καθυστερήσεις για τη σύνταξη μελετών.

«Μέχρι το 2023-24 δε θα έχουμε μελέτες ώριμες για έργα που έχει ανάγκη η περιφέρεια μας. Και αυτό οφείλεται στη δεκαετία 2010-2020» είπε ο κ. Μπίλλιας και συνέχισε: «Θα πρέπει να βελτιώσουμε το θεσμικό πλαίσιο εκπόνησης και αδειοδότησης έργων. Ο στόχος είναι το 2030, η πόλη μας, να είναι αστικά βιώσιμη και αυτό μπορεί να γίνει».

Ο γενικός διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ Λεωνίδας Μπακούρας, τόνισε ότι χώρα μας διαθέτει ετησίως έξι εκατομμύρια κυβικά φυσικό αέριο και τα τέσσερα εκατομμύρια διακόσιες χιλιάδες πηγαίνουν για παραγωγή ρεύματος. «Δε θα έχουμε ποτέ το πρόβλημα της επάρκειας, το πρόβλημα είναι στην τιμή» είπε ο γενικός διευθυντής της ΕΔΑ -ΘΕΣΣ.

Ο κ. Μπακούρας τόνισε ότι η τιμή του φυσικού αερίου υπερδιπλασιάστηκε σε ένα χρόνο (από 0,60 το 2021έφτασε στο 1,40 το 2022) και πρόσθεσε ότι μια λύση θα ήταν και η μεταφορά εναλλακτικών καυσίμων σε αέρια μορφή μέσω του δικτύου : «Επενδύσαμε πάνω από εξακόσια εκατομμύρια στο δίκτυο, στις υποδομές, καλύπτεται η Θεσσαλονίκη κατά 80 % . Μπορούν να δοθούν κίνητρα στις μονάδες που παράγουν βιοαέριο, ή μπορεί να γίνει αυτό και με το μεθάνιο, αν δοθούν κίνητρα».

«Η δεύτερη ευκαιρία είναι ωφέλιμη» είπε ο πρόεδρος του Φο.Σ.Δ.Α Κεντρικής Μακεδονίας, Μιχάλης Γεράνης , μιλώντας για την ανακύκλωση υλικών και σημειώνοντας τη σπουδαιότητα της πρακτικής αυτής στη βιομηχανία, αλλά και στην κάλυψη των στόχων που έχουν τεθεί, εθνικών και ευρωπαϊκών για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.

«Τα απόβλημα μιας επιχείρησης είναι σημαντικά για μια άλλη επιχείρηση» τόνισε ο κ. Γεράνης, αναφερόμενος στην κυκλική οικονομία και υποστήριξε ότι τα σχέδια για βιώσιμη ανάπτυξη μπορούν να υλοποιηθούν με πολιτική βούληση και συνεχή παρακολούθηση και βελτίωση του κανονιστικού πλαισίου.

Ο αρχιτέκτων – πολεοδόμος Τάκης Δούμας επεσήμανε ότι καταγράφετε μια έλλειψη συντονισμού, λόγω του θεσμικού πλαισίου της αυτοδιοίκησης, σε ότι αφορά τις υποδομές. Πρόσθεσε, ότι είναι σημαντικός και ο χρόνος μελέτης και υλοποίησης του κάθε έργου.

Ετικέτες: Μετρό ΘεσσαλονίκηςΥπουργείο Υποδομών και Μεταφορών

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • Ευάγγελος Τουρνάς: Έρχονται δύσκολες ημέρες – Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

    26 Ιούν 2026

  • Ηράκλειο Κρήτης: Σε ύφεση η μεγάλη πυρκαγιά σε αποθήκη ξυλείας – Κάηκαν σπίτια

    25 Ιούν 2026

  • Έρχεται καύσωνας στην Ελλάδα: Πότε θα «χτυπήσει»

    25 Ιούν 2026

  • Διπλός πολύ ισχυρός σεισμός στη Βενεζουέλα – Φόβοι για πάνω από 100.000 νεκρούς!

    25 Ιούν 2026

  • Παπαθανάσης: 142,969 εκατ. ευρώ σε περιοχές που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές

    22 Ιούν 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΔΥΠΑ: Σε εξέλιξη η διαδικασία επιλογής προγραμμάτων κατάρτισης για πράσινες δεξιότητες

    ΔΥΠΑ: Νέο πρόγραμμα για 8.000 ανέργους άνω των 55 ετών

    185 shares
    Share 74 Tweet 46
  • Έρχεται νέο πρόγραμμα απασχόλησης ανέργων άνω των 55 ετών

    138 shares
    Share 55 Tweet 35
  • ΔΥΠΑ: Από 29/06 ξεκινά η υποβολή αιτήσεων εισαγωγής στις 30 Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης

    19 shares
    Share 8 Tweet 5
  • Συντάξεις Ιουλίου 2026: Πότε θα φανούν τα χρήματα στους λογαριασμούς

    12 shares
    Share 5 Tweet 3
  • Δύο νέα προγράμματα για την ενίσχυση της απασχόλησης προανήγγειλε η Ν. Κεραμέως

    12 shares
    Share 5 Tweet 3

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.