voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα

    ΚΥΑ για Στεγαστική Συνδρομή στο Ηράκλειο – Επισκευές με καθορισμένη τιμή ανά τ.μ. και προσαύξηση 10% λόγω νησιωτικότητας

    «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Τον Ιούνιο η επέκταση του προγράμματος σε όλους τους Δήμους

    «Νταντάδες της γειτονιάς»: Πώς να αποκτήσετε νταντά για τα παιδιά σας χωρίς χρήματα

    ‘Ερχεται νέα κακοκαιρία – Σε «Red Code» Ηλεία και Αχαΐα

    «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ξεκίνησε η διαδικτυακή εκπαίδευση των υποψήφιων

    «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ξεκινά η πανελλαδική εφαρμογή με voucher έως 500 ευρώ μηνιαίως

  • Εκπαίδευση
    ΑΣΕΠ 5Ε/2021: Εκδόθηκαν οι προσωρινοί πίνακες

    ΟΙΕΛΕ: Μιλά για βρώμικο παζάρι «μορίων» και πιστοποιήσεων στην εκπαίδευση – Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΑΣΕΠ

    Στεγαστικό επίδομα έως 2.000 ευρώ για σπουδαστές – Οι δικαιούχοι

    ΕΟΠΠΕΠ: Τέλος Ιουνίου οι εξετάσεις πιστοποίησης Μεταλυκειακού έτους – Τάξης Μαθητείας ΕΠΑΛ για 3.000 υποψήφιους

    ΕΟΠΠΕΠ: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων πιστοποίησης για υποψήφιους ΕΠΑΛ

    Μιχαηλίδου: Διπλασιάστηκαν τα δημοτικά όπου διανέμονται σχολικά γεύματα

    Τέλος το μοσχαρίσιο κρέας από τα Σχολικά Γεύματα – Τι καταγγέλλουν οι γονείς

  • Θέσεις εργασίας
    ΑΣΕΠ 2Κ/2025: Άρχισε η διαδικασία υποβολής ενστάσεων για 123 θέσεις στο ΕΑΠ

    ΑΣΕΠ 2Κ/2025: Άρχισε η διαδικασία υποβολής ενστάσεων για 123 θέσεις στο ΕΑΠ

    Yπουργείο Εσωτερικών: Εγκρίθηκαν 221 νέες προσλήψεις σε Δήμους

    ΑΣΕΠ 5Ε/2021: Εκδόθηκαν οι προσωρινοί πίνακες

    ΟΙΕΛΕ: Μιλά για βρώμικο παζάρι «μορίων» και πιστοποιήσεων στην εκπαίδευση – Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΑΣΕΠ

    ΟΣΕ: Προχωρά σε 33 προσλήψεις – Από 16/02 οι αιτήσεις

    ΟΣΕ: Προχωρά σε 33 προσλήψεις – Από 16/02 οι αιτήσεις

  • Οικονομία
    Φορολογικές δηλώσεις: Έρχεται αυτόματη υποβολή και για επαγγελματίες

    Ποιοι νέοι υποχρεούνται σε αυτόνομη φορολογική δήλωση

    Εντός του μήνα ενεργοποιείται το “ψηφιακό πελατολόγιο”

    ΑΦΜ και κλειδάριθμος: Πώς γίνεται η έκδοση χωρίς ταλαιπωρία

    Κατασχέσεις: Πως μπορείτε να προστατεύσετε μισθούς, συντάξεις και καταθέσεις

    Στο «μικροσκόπιο» της ΑΑΔΕ τα κρυπτονομίσματα – Πλήρης πρόσβαση σε πλατφόρμες από το 2026

    Στο «μικροσκόπιο» της ΑΑΔΕ τα κρυπτονομίσματα – Πλήρης πρόσβαση σε πλατφόρμες από το 2026

  • Εργασιακά
    ΔΥΠΑ: Έρχεται νέο πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας

    Στις 18/02 ανοίγει το πρόγραμμα ενίσχυσης νεανικής επιχειρηματικότητας – Από την 01/05 ο Κοινωνικός Τουρισμός

    Συντάξεις Μαρτίου 2026: Η Καθαρά Δευτέρα φέρνει νωρίτερα τις πληρωμές

    Καθαρά Δευτέρα 2026: Πώς πληρώνεται η αργία

    Κατώτατος μισθός: “Ποιοι δικαιούνται τα 713 ευρώ”

    Μέχρι πού μπορεί να φτάσει o κατώτατος μισθός – Τι αλλάζει

  • VOUCHER
    ΔΥΠΑ: Έρχεται νέο πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας

    Στις 18/02 ανοίγει το πρόγραμμα ενίσχυσης νεανικής επιχειρηματικότητας – Από την 01/05 ο Κοινωνικός Τουρισμός

    Γιατί να την πληρώσουν οι πολλοί για τις απατεωνιές των λίγων;

    ΕΣΠΑ: Νέα προγράμματα κατάρτισης με επίδομα και πιστοποίηση για 2.420 ανέργους

    Ομοσπονδία ΚΔΒΜ: «Η μόνη αξιόπιστη διαδικασία για τα προγράμματα κατάρτισης είναι τα voucher»

    «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ξεκίνησε η διαδικτυακή εκπαίδευση των υποψήφιων

    «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ξεκινά η πανελλαδική εφαρμογή με voucher έως 500 ευρώ μηνιαίως

  • Πολιτική
    Δ. Μιχαηλίδου: Εγκαινιάζουμε στην Πεντέλη τον Χώρο Προσομοίωσης Σπιτιού για την προσαρμογή παιδιών σε θετές οικογένειες

    Δ. Μιχαηλίδου: Πανελλαδική εφαρμογή των «Νταντάδων της Γειτονιάς» με ενίσχυση έως 500 ευρώ τον μήνα

    Πέθανε ο πρώην υπουργός Αναστάσης Παπαληγούρας

    Πέθανε ο πρώην υπουργός Αναστάσης Παπαληγούρας

    Κυρ. Μητσοτάκης: Καιρός να αρθεί κάθε απειλή στις μεταξύ μας σχέσεις

    Κυρ. Μητσοτάκης: Καιρός να αρθεί κάθε απειλή στις μεταξύ μας σχέσεις

    Μητσοτάκης: Αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα η στήριξη της κτηνοτροφίας – Στόχος η εκρίζωση της ευλογιάς

    Μητσοτάκης: Αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα η στήριξη της κτηνοτροφίας – Στόχος η εκρίζωση της ευλογιάς

  • Εκλογές
    Singular Logic: Μέχρι τις 20:30 θα έχουμε ένα ασφαλές εκλογικό αποτέλεσμα

    Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την επιστολική ψήφο και την εκλογική περιφέρεια Απόδημου Ελληνισμού

    Μαρινάκης: Η κυβέρνηση θα συνεργαστεί με όλους τους εκλεγμένους αξιωματούχους

    Μαρινάκης: Έρχεται νομοσχέδιο για Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές σε ένα γύρο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Υπουργείο Εσωτερικών: Ξεκίνησε η εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων

    Μεγάλες αλλαγές στις αυτοδιοικητικές εκλογές ετοιμάζει η κυβέρνηση – Καταργείται ο Β’ γύρος, εισάγεται ηλεκτρονική ψηφοφορία

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική Επιχειρησεις

Τα κυβερνητικά σχέδια: Ούτε για καφέ χωρίς εμβόλιο-τέλος στα δωρεάν τεστ

από Ανδρέας Κριτσωτάκης
02/08/2021
σε Επιχειρησεις

101
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες και τους κλειστούς χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας είναι αποφασισμένη να επιβάλει η κυβέρνηση το μέτρο της ελεγχόμενης εισόδου που ψηφίστηκε τις προηγούμενες ημέρες στη Βουλή για τις εκπαιδευτικές μονάδες.

Παράλληλα θα δοθεί το ίδιο δικαίωμα στις ιδιωτικές επιχειρήσεις να ζητούν τόσο από εργαζομένους όσο και από το κοινό (πελάτες, προμηθευτές κ.λπ.) που θέλουν να εισέλθουν στον χώρο τους να επιδεικνύουν είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από τον κορωνοϊό είτε αξιόπιστο αρνητικό τεστ.

Μπορεί στην παρούσα φάση το κυβερνητικό επιτελείο να απέφυγε να επεκτείνει το μέτρο του υποχρεωτικού εμβολιασμού και σε άλλες κατηγορίες πέραν των εργαζομένων σε Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων και των υγειονομικών, ωστόσο στο τραπέζι του Μεγάρου Μαξίμου επεξεργάζονται πολλά εναλλακτικά σχέδια για την αύξηση της συμμετοχής του ελληνικού πληθυσμού στο εμβολιαστικό πρόγραμμα.

Γνώμονας, άλλωστε, για τις επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης είναι η ειλημμένη απόφαση ότι η χώρα δεν θα ξανακλείσει και για να συμβεί αυτό πρέπει να περιοριστεί στο ελάχιστο δυνατό ο αριθμός των ανεμβολίαστων Ελλήνων.

ΣχετικάΆρθρα

Καθαρά Δευτέρα 2026: Πώς πληρώνεται η αργία

13/02/2026
Εξαήμερη εργασία: Από την 1η Ιουλίου ισχύει το καθεστώς στην Ελλάδα

Το 2025 εργασθήκαμε 177 ημέρες για το κράτος, 2 ημέρες λιγότερες σε σχέση με το 2024

14/01/2026

Προς την κατεύθυνση αυτή, το αμέσως προσεχές διάστημα, ενδεχομένως και πριν από τον Δεκαπενταύγουστο, θα ενταθεί το πλέγμα των περιορισμών, από τις αρχές Σεπτεμβρίου, με τους οποίους θα έρχονται αντιμέτωποι όσοι επιμένουν να μην εμβολιάζονται.

Σε αυτή τη φάση, ο βασικός περιορισμός είναι η υποχρέωση να υποβάλλονται τακτικά σε διαγνωστικά τεστ τα οποία θα είναι μοριακά ή rapid και όχι self tests.

Η μεγάλη διαφορά, όμως, είναι ότι τα έξοδα για τα συγκεκριμένα τεστ θα βαρύνουν τους ίδιους τους ανεμβολίαστους πολίτες, οι οποίοι για να διεκπεραιώσουν μια σειρά από δραστηριότητες ή συναλλαγές θα χρειάζεται να υποβάλλονται σε έλεγχο τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα. Σε επόμενη φάση εξετάζεται το ενδεχόμενο να μετατραπούν οι κλειστοί χώροι ψυχαγωγίας (εστιατόρια και μπαρ) αποκλειστικά σε COVID-free έτσι ώστε να εισέρχονται εκεί μόνο εμβολιασμένοι.

Τέρμα τo δωρεάν τεστ

«Από τη στιγμή που η Πολιτεία έχει εξασφαλίσει τον δωρεάν εμβολιασμό για όλους τους πολίτες, και μάλιστα με επιλογή για τον καθέναν του εμβολίου της αρεσκείας του, αίρεται η υποχρέωση του κράτους για δωρεάν διαγνωστικό έλεγχο», επισημαίνουν κυβερνητικοί αξιωματούχοι.

«Οποιος δεν θέλει να εμβολιαστεί, είτε θα μείνει σπίτι του για να προστατεύσει το κοινωνικό σύνολο, είτε θα πληρώνει το τίμημα που αντιστοιχεί στην οικονομική επιβάρυνσή του με τα έξοδα για τα τεστ στα οποία θα υποβάλλεται».

Τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί αν οι επί πληρωμή διαγνωστικοί έλεγχοι των εκπαιδευτικών θα ξεκινήσουν με τη νέα σχολική χρονιά.

Στην κυβερνητική ηγεσία ευελπιστούν ότι η πίεση που θα ασκηθεί με μέτρα αυτού του είδους θα αυξήσει την προσέλευση στα εμβολιαστικά κέντρα μιας κρίσιμης μάζας πολιτών που διακατέχονται ακόμη και από διχασμό και ανασφάλεια. Τις προηγούμενες ημέρες η χώρα μας έσπασε διαδοχικά το φράγμα των 10 εκατομμυρίων εμβολιασμών καθώς και των 5 εκατομμυρίων πλήρως εμβολιασμένων πολιτών.

Εμβολιασμένο το 62% των ενηλίκων

Από τους υπολογισμούς που γίνονται, μάλιστα, με βάση και τα κλεισμένα ραντεβού -ο ρυθμός τους μειώνεται ίσως και λόγω των θερινών διακοπών που έχουν ξεκινήσει- έχει εμβολιαστεί το 62% των ενήλικων Ελλήνων.

Υπό άλλες συνθήκες και αν υπολογιστεί και ο αριθμός όσων έχουν ήδη νοσήσει και φτάνουν περίπου στο 5% του συνολικού πληθυσμού, το επίπεδο αυτό θα ήταν πολύ κοντά στον στόχο για τη δημιουργία τείχους ανοσίας. Με δεδομένη, όμως, την υψηλή ταχύτητα μετάδοσης που παρουσιάζουν τα νέα στελέχη του ιού και κυρίως η μετάλλαξη «Δέλτα», ο πήχυς για την επίτευξη της ανοσίας έχει ανέβει αρκετά ψηλότερα.

Δεν είναι, εξάλλου, λίγοι οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι που ενστερνίζονται τις απόψεις επιστημόνων οι οποίοι επιμένουν ότι η φόρα της πανδημίας είναι τέτοια που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι «σε κάποια φάση της ζωής μας όλοι θα νοσήσουμε από τον κορωνοϊό». Το ζητούμενο, σημειώνουν οι ίδιοι, είναι «όταν συναντηθούμε με τον ιό να είμαστε εμβολιασμένοι».

Διότι, όπως εξηγούν, η διεθνής εμπειρία δείχνει ότι χώρες με υψηλό ποσοστό εμβολιασμένων, με πιο χαρακτηριστική περίπτωση τη Βρετανία, παρουσιάζουν κατακόρυφη πτώση στις βαριές νοσήσεις και τις απώλειες ανθρώπινων ζωών. Αντίστοιχη, εξάλλου, είναι και η εικόνα στη χώρα μας όπου, παρά τον μεγάλο αριθμό κρουσμάτων, η πίεση στο ΕΣΥ είναι δυσανάλογα μικρή συγκριτικά με άλλες περιόδους που το ποσοστό των εμβολιασμένων ήταν μικρότερο.

18 εστίες ανάφλεξης

Το κουμπί των τοπικών περιοριστικών μέτρων, χωρίς δισταγμό, ετοιμάζεται να πατήσει η κυβέρνηση, σε περίπτωση που τα υγειονομικά δεδομένα επιδεινωθούν δραματικά στις περιοχές που έχουν τεθεί σε υψηλή επιδημιολογική επιτήρηση το επόμενο δεκαήμερο.

Η αποφασιστικότητα του κυβερνητικού επιτελείου να προχωρήσει σε νέα μέτρα -ακόμη και τις ημέρες κορύφωσης της φετινής τουριστικής κίνησης- αποτυπώνεται ευκρινώς στη δραματική έκκληση που απηύθυνε στα τέλη της εβδομάδας ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, δείχνοντας στον χάρτη τις υποψήφιες για lockdown περιοχές.

Εκτός από τη Μύκονο και την Ιο, που απέχουν οριακά ένα βήμα από τα νέα μέτρα, αυξημένες πιθανότητες να επιβληθούν νέοι περιορισμοί εμφανίζουν ακόμη η Ζάκυνθος, η Τήνος, η Λευκάδα, η Σαντορίνη, η Πάρος και η Ρόδος. Σύμφωνα με πληροφορίες, εξίσου πιθανό τις τελευταίες ώρες είναι το τοπικό lockdown και για κάποιες από τις περιοχές που εισήλθαν μόλις στο επίπεδο 3 (πορτοκαλί), δηλαδή τις Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Κοζάνης, Φλώρινας, Βοιωτίας, Εύβοιας, Μεσσηνίας και Τήνου, όπως και τους δήμους Σπετσών, Παξών και Χίου.

Με 18 πλέον προβληματικές περιοχές στον χάρτη της χώρας, κριτήριο για την ενεργοποίηση του νέου πακέτου μέτρων αποτελεί ο απόλυτος αριθμός των νοσηλειών ανά νησί ή ηπειρωτική περιοχή, δείκτης ο οποίος κατευθύνει τις όποιες αποφάσεις των ειδικών, σε συνάρτηση με την αναλογία μόνιμων κατοίκων και τουριστών.

Για παράδειγμα, μπορεί τελικά η Μύκονος, που διαθέτει περίπου 8.000 μόνιμους κατοίκους και πάνω από 100.000 επισκέπτες μεσοσταθμικά αυτή την περίοδο, να υπερβεί τον σκόπελο ενός νέου (δεύτερου) lockdown αν οι νοσηλείες στο νησί παραμείνουν σε ανεκτά επίπεδα.

Στον αντίποδα, δεν αποκλείεται οι νέοι περιορισμοί να επιβληθούν σε προορισμούς με λιγότερο νεανικό κοινό, αλλά μεγαλύτερη ροή ασθενών στις τοπικές δομές υγείας ή σε σημεία με χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη του γενικού πληθυσμού, όπου είναι πιο εύκολο να μεταδοθεί ο ιός σε ευάλωτες ηλικίες.

Για τον λόγο αυτό ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας κάλεσε για άλλη μία φορά αυτή την εβδομάδα όλους τους πολίτες 50-55 ετών και άνω «να πάνε τώρα το καλοκαίρι να εμβολιαστούν», προτού φτάσει ο Δεκαπενταύγουστος και πολλαπλασιαστεί η ενδοοικογενειακή διασπορά.

Μέχρι τότε, το αν και πόσες περιοχές τεθούν τελικά σε καθεστώς νέων περιορισμών θα κριθεί ακόμη από τον μέσο όρο ηλικίας των κρουσμάτων στην Ελλάδα (σε αυτή τη φάση είναι τα 25 έτη), αλλά και το ποσοστό των ανεμβολίαστων, αφού οι εμβολιασμένοι πολίτες αποκρούουν προσώρας το πρώτο κύμα πίεσης που δέχεται το ΕΣΥ, κυρίως στις νησιωτικές περιοχές.

Επιστροφή (;) της μάσκας παντού

Αν όμως η ασπίδα του εμβολιασμού λυγίζει, ιδίως στα δημοφιλή ελληνικά τουριστικά θέρετρα, τα νέα μέτρα είναι θέμα χρόνου να επιβληθούν, εστιασμένα όχι αναγκαστικά στη διασκέδαση (όπως καθολική απαγόρευση μουσικής ή απαγόρευση κυκλοφορίας τη νύχτα), αλλά και με επέκταση σε νέα πεδία και κυρίως σε σημεία με έντονο συνωστισμό. Στα σημεία αυτά, άλλωστε, «η μάσκα δεν έφυγε ποτέ», σχολιάζουν με νόημα κυβερνητικοί παράγοντες, υπενθυμίζοντας ότι στις ΗΠΑ οι μάσκες επανήλθαν (αφού καταργήθηκαν για λίγο) στους κλειστούς χώρους, σε περιοχές υψηλού κινδύνου, ακόμη και για τους πλήρως εμβολιασμένους πολίτες.

Σε κάθε περίπτωση, κυβερνητικές πηγές εκτιμούν ότι υπάρχει «ακόμη λίγος χρόνος», δηλαδή τουλάχιστον άλλη μία εβδομάδα πριν από τη μεγάλη έξοδο του Δεκαπενταύγουστου, ώστε να εμβολιαστούν και οι τελευταίοι εκδρομείς από τα αστικά κέντρα.

Επενδύοντας σε αυτό το διάστημα, «εσείς που δεν έχετε ακόμα εμβολιαστεί, σπεύστε να εμβολιαστείτε, προστατεύετε πάνω απ’ όλα τους εαυτούς σας, τις οικογένειές σας, αλλά συνεισφέρετε και στη μεγάλη εθνική προσπάθεια την οποία κάνουμε να τελειώσει επιτέλους ο εφιάλτης της πανδημίας», δήλωσε από το Ρέθυμνο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου η εμβολιαστική κάλυψη να φτάσει στο υψηλότερο δυνατό σημείο πριν από τον Δεκαπενταύγουστο.

Και αυτό γιατί «τα δύσκολα είναι μετά», δηλαδή με την επιστροφή της κύριας μάζας των αδειούχων του Αυγούστου στην ηπειρωτική Ελλάδα, με τα αρμόδια κυβερνητικά χαρτοφυλάκια να προετοιμάζονται πυρετωδώς για όλα τα πιθανά σενάρια.

Ετικέτες: ergasiaεργαζόμενοι

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • Παρατείνεται έως τις 25 Φεβρουαρίου η προθεσμία υποβολής ΑΠΔ κοινών επιχειρήσεων του e-ΕΦΚΑ

    14 Φεβ 2026

  • Εξοικονομώ-Επιχειρώ: Ανοικτή η πλατφόρμα έως 13 Φεβρουαρίου

    14 Φεβ 2026

  • Παράταση της προθεσμίας Υποβολής ΑΠΔ Κοινών Επιχειρήσεων του e-ΕΦΚΑ

    13 Φεβ 2026

  • Εξοικονομώ-Επιχειρώ: Ανοικτή η πλατφόρμα έως 13 Φεβρουαρίου

    12 Φεβ 2026

  • ΔΥΠΑ: Συνεχίζονται οι αιτήσεις για επιχειρήσεις που προσλαμβάνουν ανέργους δικαιούχους του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος

    10 Φεβ 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Έως τις 21/01 οι αιτήσεις για 120 προσλήψεις στον ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας

    Έως τις 12 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις για τις 61 προσλήψεις για απόφοιτους Λυκείου στο Δημόσιο

    87 shares
    Share 35 Tweet 22
  • ΔΥΠΑ: Έρχεται πρόγραμμα επιδότησης έως 17.500 ευρώ για νέες επιχειρήσεις

    95 shares
    Share 38 Tweet 24
  • ΟΠΕΚΑ: To επίδομα των 391 ευρώ και ποιοι το δικαιούνται

    49 shares
    Share 20 Tweet 12
  • Έρχονται 1.400 προσλήψεις αστυνομικών στην ΕΛ.ΑΣ.

    42 shares
    Share 17 Tweet 11
  • Δίπλωμα λεωφορείου εντελώς δωρεάν: Η διάταξη του νομοσχεδίου που φέρνει εκατοντάδες προσλήψεις

    190 shares
    Share 76 Tweet 48

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.