voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
    προκήρυξη-προσληψεις-εοδυ-κομυ

    ΕΟΔΥ: Επτά θάνατοι από COVID-19 και 9 από γρίπη την τελευταία εβδομάδα

    Καιρός: Τι είναι ο «Ωμέγα Εμποδιστής» που φέρνει ψύχρα και βοριάδες, αλλά όχι βροχές

    Επιδείνωση του καιρού με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και ενισχυμένους ανέμους

    Προσωρινή μη διαθεσιμότητα των ηλεκτρονικών υπηρεσιών και του ιστότοπου του e-ΕΦΚΑ

    Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και πιθανώς κατά τόπους χαλαζοπτώσεις από σήμερα το βράδυ- Πόσο θα διαρκέσουν

  • Εκπαίδευση
    Κατάληψη στο Γυμνάσιο και το Λύκειο στα Σφακιά με αίτημα προσλήψεις εκπαιδευτικών

    Πού θα είναι κλειστά τα σχολεία αύριο

    Εθνικό Απολυτήριο: Οι αλλαγές που έρχονται

    ΔΥΠΑ: Σε εξέλιξη η διαδικασία επιλογής προγραμμάτων κατάρτισης για πράσινες δεξιότητες

    Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για τη συμπληρωματική πρόσκληση του Μητρώου Εκπαιδευτικών ΔΥΠΑ

    ΔΥΠΑ: Ξεκινά πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων στον τομέα Ελιάς και Ελαιοκομίας

  • Θέσεις εργασίας
    ΚΕΠΑ: Αντίστροφη μέτρηση για 700 προσλήψεις γιατρών – «Κλείδωσαν» οι 620 θέσεις, ζητούνται νευρολόγοι και ψυχίατροι

    Θεμιστοκλέους: Προχωράμε άμεσα σε νέες προσλήψεις στο ΕΣΥ

    Προσλήψεις στα νοσοκομεία εκτός ΑΣΕΠ: Λήγει η προθεσμία για τις 817 μόνιμες θέσεις

    Πότε αρχίζει η υποβολή αιτήσεων για τις 510 προσλήψεις στα νοσοκομεία

    Ρεκόρ συμμετοχής στην «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ στα Ιωάννινα

    ΔΥΠΑ: 51η «Ημέρα Καριέρας» στον Βόλο το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου

    ΕΦΚΑ: Ξεκινά η παραγραφή μη βεβαιωμένων οφειλών

    Έρχονται 279 μόνιμες προσλήψεις σε ΟΠΕΚΑ, e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ

  • Οικονομία
    Διευκρινίσεις για τα οικονομικά κριτήρια της υπηρεσίας «Μεταφορά καταβολών από το ΤΕΚΑ στον e-ΕΦΚΑ»

    Έρχεται μοντέλο ΕΦΚΑ στις συναλλαγές με το Δημόσιο – Τέλος στις καθυστερήσεις

    Εγκύκλιος του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για άμεση εισαγγελική παρέμβαση σε περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας

    Κόκκινα δάνεια: Ο Άρειος Πάγος δικαιώνει 350.000 δανειολήπτες

    Έρχεται το πρόγραμμα «Ανακαινίζω-Ενοικιάζω» – Μέχρι 40% επιδότηση δαπανών ανακαίνισης ακινήτων

    “Ανακαινίζω”: Ποιοι οι δικαιούχοι – Ποια τα ποσά της επιδότησης

    Μέχρι την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου οι αιτήσεις για το Επίδομα Παιδιού

    Επίδομα παιδιού 2026: Έρχονται δύο μεγάλες αλλαγές

  • Εργασιακά

    Νίκη Κεραμέως: Η αναβάθμιση των συστημάτων ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ και ΑΡΙΑΔΝΗ ενισχύει εργαζόμενους και επιχειρήσεις

    ΔΥΠΑ: Σε εξέλιξη η διαδικασία επιλογής προγραμμάτων κατάρτισης για πράσινες δεξιότητες

    Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για τη συμπληρωματική πρόσκληση του Μητρώου Εκπαιδευτικών ΔΥΠΑ

    Συντάξεις Μαρτίου 2026: Ο λόγος που θα γίνουν νωρίτερα οι πληρωμές

    Συντάξεις Μαρτίου 2026: Ο λόγος που θα γίνουν νωρίτερα οι πληρωμές

    ΔΥΠΑ: Έρχεται νέο πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας

    Δωρεάν ένσημα για μακροχρόνια ανέργους: Ποιοι τα δικαιούνται

  • VOUCHER
    ΔΥΠΑ: Έρχεται νέο πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας

    ΔΥΠΑ: Σε εξέλιξη η υποβολή αιτήσεων για το νέο πρόγραμμα για επιχειρήσεις που προσλαμβάνουν ανέργους δικαιούχους του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος

    Μόνο για Εργαζόμενους το νέο Voucher Κατάρτισης της ΔΥΠΑ – 150 ώρες – 750€ – Μόνο Ασύγχρονη Εκπαίδευση

    Ρεπορτάζ: Μόνο για Εργαζόμενους το νέο Voucher Κατάρτισης της ΔΥΠΑ – 150 ώρες – 750€ – Μόνο Ασύγχρονη Εκπαίδευση – Όλα όσα θέλετε να ξέρετε

    Μόνο για Εργαζόμενους το νέο Voucher Κατάρτισης της ΔΥΠΑ – 150 ώρες – 750€ – Μόνο Ασύγχρονη Εκπαίδευση

    Μόνο για Εργαζόμενους το νέο Voucher Κατάρτισης της ΔΥΠΑ – 150 ώρες – 750€ – Μόνο Ασύγχρονη Εκπαίδευση

    ΔΥΠΑ: Σε εξέλιξη η διαδικασία επιλογής προγραμμάτων κατάρτισης για πράσινες δεξιότητες

    ΔΥΠΑ: Έρχεται το νέο πρόγραμμα voucher έως 750 ευρώ

  • Πολιτική

    Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας: Υπέρ του νομοσχέδιου τάχθηκαν οι φορείς που κλήθηκαν να εκφέρουν γνώμη

    Κωστής Χατζηδάκης: Πρόσθετο πακέτο 160 εκατομμυρίων για στήριξη κτηνοτρόφων, βαμβακοπαραγωγών και σιτοπαραγωγών

    Κωστής Χατζηδάκης: Οι 14 παρεμβάσεις της κυβέρνησης για ένα κράτος πιο φιλικό στους πολίτες

    κπγ εξετασεις γλωσσομαθειας

    ΠΑΣΟΚ για Εθνικό Απολυτήριο: Θα συμμετάσχουμε στον διάλογο με προτάσεις, όχι ως σχολιαστές του κυβερνητικού σχεδίου

    ΥΠΑΙΘ: Εκδόθηκε η ΚΥΑ για τα self test – Ποια έγγραφα θα συμπληρώνουν καθηγητές και μαθητές

    ΚΚΕ: Οι αλλαγές στο Λύκειο προμηνύουν ολομέτωπη επίθεση σε μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς και πρέπει να μείνουν στα χαρτιά

  • Εκλογές
    Singular Logic: Μέχρι τις 20:30 θα έχουμε ένα ασφαλές εκλογικό αποτέλεσμα

    Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την επιστολική ψήφο και την εκλογική περιφέρεια Απόδημου Ελληνισμού

    Μαρινάκης: Η κυβέρνηση θα συνεργαστεί με όλους τους εκλεγμένους αξιωματούχους

    Μαρινάκης: Έρχεται νομοσχέδιο για Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές σε ένα γύρο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Υπουργείο Εσωτερικών: Ξεκίνησε η εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων

    Μεγάλες αλλαγές στις αυτοδιοικητικές εκλογές ετοιμάζει η κυβέρνηση – Καταργείται ο Β’ γύρος, εισάγεται ηλεκτρονική ψηφοφορία

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική Εργασιακά

Χατζηδάκης: Η νέα Επιθεώρηση Εργασίας θα συμβάλει στην πάταξη της «μαύρης» και υποδηλωμένης εργασίας

από Νίκος Μοναστηριώτης
21/12/2021
σε Εργασιακά, Πολιτική

100
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

«Η νέα ανεξάρτητη Αρχή Επιθεώρησης Εργασίας σε συνδυασμό με την ψηφιακή κάρτα εργασίας θα βάλουν τάξη και θα συμβάλουν στην αντιμετώπιση της “μαύρης” και κυρίως υποδηλωμένης εργασίας» τόνισε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης, κατά την παρουσίαση στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας των προτεινομένων μελών του Συμβουλίου Διοίκησης της Επιθεώρησης Εργασίας.

«Με τη μετεξέλιξη της Επιθεώρησης Εργασίας σε ανεξάρτητη Αρχή, στο επιτυχημένο μοντέλο της ΑΔΑΕ», υπογράμμισε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, «ενισχύουμε την προστασία των εργαζομένων» και από μια υπηρεσία του υπουργείου Εργασίας υπό τις διαταγές του υπουργού και του γενικού γραμματέα -όπως ήταν επί δεκαετίες- μετατρέπεται σε μια Ανεξάρτητη Αρχή, με μεγαλύτερα εχέγγυα αξιοπιστίας στα μάτια των τρίτων, που θα επιτελεί πιο αποτελεσματικά το ελεγκτικό της έργο».

Τα μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης της Επιτροπής Εργασίας προέκυψαν από προκήρυξη Διαγωνισμού υπό τον πρόεδρο του ΑΣΕΠ, που επέλεξε τους δέκα επικρατέστερους υποψήφιους και στη συνέχεια ο υπουργός Εργασίας επέλεξε τους πέντε υποψήφιους. Το αμέσως επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει η προκήρυξη του Διαγωνισμού για την επιλογή του διοικητή της Επιθεώρησης Εργασίας, με ανάλογη διαδικασία. Ο διοικητής με απόφασή του θα εκδώσει τον Οργανισμό της Επιθεώρησης Εργασίας, που θα περιγράφει την διάρθρωση των υπηρεσιών της Αρχής, τις αρμοδιότητές τους και τον Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας. Αμέσως μετά, ο υπουργός Εργασίας θα εκδώσει Διαπιστωτική Πράξη για την έναρξη λειτουργίας της Επιθεώρησης Εργασίας που θα είναι και ο καθολικός διάδοχος του ΣΕΠΕ που ως τότε λειτουργεί κανονικά.

Θετική γνωμοδότηση στους επιλεχθέντες κκ Μηνά Αναλυτή, Θεόδωρο Λύτρα, Αφροδίτη Μακρυγιάννη, Γεώργιο Πελεκανάκη και Μαρία Σικαλοπούλου, για τον διορισμό τους ως μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης της Επιθεώρησης Εργασίας, διατύπωσαν οι βουλευτές της ΝΔ. Διευκρινίζοντας πως η αρνητική ψήφος δεν αφορά τα πρόσωπα αλλά την πολιτική επιλογή της σύστασης της Αρχής, καταψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση και Μέρα25. Με «παρών» τάχθηκε το ΚΙΝΑΛ.

ΣχετικάΆρθρα

Κωστής Χατζηδάκης: Πρόσθετο πακέτο 160 εκατομμυρίων για στήριξη κτηνοτρόφων, βαμβακοπαραγωγών και σιτοπαραγωγών

Κωστής Χατζηδάκης: Οι 14 παρεμβάσεις της κυβέρνησης για ένα κράτος πιο φιλικό στους πολίτες

04/02/2026
Επιθεώρηση Εργασίας: Εργοδότες ή διευθυντές 6 στους 10 καταγγελλόμενους για βία στον χώρο εργασίας το 2022

Επιθεώρηση Εργασίας: Ιστορικό υψηλό, με 82.412 ελέγχους και 53,4 εκατ. ευρώ πρόστιμα το 2025

02/02/2026

Ο υφυπουργός Εργασίας, αρμόδιος για την κοινωνική ασφάλιση Παναγιώτης Τσακλόγλου, ανέφερε πως τα πέντε αυτά μέλη προέκυψαν από την «ανοικτή» διαδικασία που προβλέπει ο νόμος και με αξιολογικές διαδικασίες. Η προτεινόμενη λίστα περιελάβανε 10 υποψήφιους που όλοι είχαν πάρα πολύ καλά τα βιογραφικά.

Απαντώντας σε παρατηρήσεις βουλευτών, ανέφερε πως «η συνολική εμπειρία, την οποία έχουμε από τη λειτουργία των Ανεξάρτητων Αρχών στην Ελλάδα, νομίζω ότι είναι αναμφισβήτητα θετική». Επισήμανε πως «η μετατροπή του ΣΕΠΕ σε Ανεξάρτητη Αρχή γίνεται με στόχο την ενδυνάμωση, την ανεξαρτησία και την απολιτικοποίηση της Επιθεώρησης Εργασίας. Υπογράμμισε ότι η επιδίωξη της ενδυνάμωσης της Επιθεώρησης Εργασίας γίνεται με διττό τρόπο, θεσμικά, αλλά και της ουσιαστικής προθέσεως που έχει η κυβέρνηση.

Σχετικά με τη στελέχωση της Αρχής, ανέφερε πως ήδη μέσω του θεσμού των μετακινήσεων έχουν πάει 100 άτομα προς το ΣΕΠΕ και θέλουμε να είναι όσο το δυνατόν υψηλότερου επιπέδου το ανθρώπινο δυναμικό της, επίσης, είμαστε αποφασισμένοι να την στηρίξουμε και στον τομέα της υλικοτεχνικής υποδομής. Βέβαια, πάντα, ανάλογα με τους διαθέσιμους κάθε φορά πόρους.

Η εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου ανέφερε πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε καταψηφίσει το νόμο για την σύσταση της Ανεξάρτητης Αρχής, καθώς ήταν συνέχεια της απαξίωσης του ΣΕΠΕ που η κυβέρνηση την ξεκίνησε μετά τις εκλογές. Θεωρούμε, είπε, ότι δυστυχώς, με αυτό τον τρόπο δεν θα ενισχυθεί ο έλεγχος για την υγεία και ασφάλεια και για τις εργασιακές σχέσεις, που κυρίως έχουν πληγεί από την πλήρη απορρύθμιση που έχει φέρει ο νόμος Χατζηδάκη. Θεωρούμε ατυχή τη σύγκριση με την ΑΑΔΕ, καθώς η ΑΑΔΕ είναι μία κατά βάση εισπρακτική αρχή, ενώ το ΣΕΠΕ έχει μια τελείως άλλη παράδοση και λειτουργία και αποστολή. Εμείς θα καταψηφίσουμε, όχι για τα πρόσωπα των υποψηφίων που είναι καθόλα αξιόλογα, αλλά για λόγους αρχής και συνέπειας με τη στάση μας και τη δέσμευσή μας για κατάργηση του νόμου 4808. Καταλόγισε, πάντως, μεγάλη καθυστέρηση στην συγκρότηση της Αρχής, καθώς ο ννόμος έχει ψηφιστεί εδώ και 7 μήνες. Έτσι δημιουργείται μια πολύμηνη μεταβατικότητα σε μία περίοδο μάλιστα απορρύθμισης των εργασιακών σχέσεων. Επίσης, παρατήρησε πως τουλάχιστον σε τέσσερις περιπτώσεις ξεπεράστηκε η βαθμολογική κρίση της Επιτροπής.

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Βασίλης Κεγκέρογλου ανέφερε πως από θέση αρχής είμαστε υπέρ των ανεξάρτητων Αρχών, όταν βέβαια πρόκειται για την εξισορρόπηση της εξουσίας της κεντρικής κυβέρνησης και όχι όταν πρόκειται για την απεμπόληση αρμοδιοτήτων του σκληρού πυρήνα του κράτους και της κεντρικής Κυβέρνησης, όπως έγινε με το θεσμικό πλαίσιο για το ΣΕΠΕ. Παρατήρησε πως υπάρχουν Ανεξάρτητες Αρχές που διοικητικά συστάθηκαν αλλά ουσιαστικά δεν έχουν κατοχυρώσει αυτό το ρόλο. Ζήτησε να πληροφορηθεί τα κριτήρια επιλογής, αλλά και τα ασυμβίβαστα σχετικά με την δραστηριότητα των υποψηφίων. Μεταξύ άλλων σημείωσε ότι με τη νέα αναδιάρθρωση οι τριμερείς που υπήρχαν και προσέφεραν ουσιαστικά, καταργούνται. Η διαδικασία συμφιλίωσης πάει στον ΟΜΕΔ. Η αποκοπή της Επιθεώρησης Εργασίας από το υπουργείο Εργασίας συνιστά ευθεία παραβίαση των διατάξεων της Διεθνούς Σύμβασης Εργασίας 81 και 150.

Ο βουλευτής του ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης υποστήριξε πως οι Ανεξάρτητες Αρχές ακολουθούν ταξική πολιτική, καθώς λειτουργούν και υλοποιούν τους νόμους που ψηφίζουν τα πολιτικά κόμματα. Δεν υπάρχει, είπε, καμία σύνδεση εργαζόμενου και εργοδότη. Εκτίμησε πως η Αρχή αυτή θα είναι ένας μηχανισμός της εργοδοσίας. Ανέφερε πως σήμερα οι επιθεωρητές εργασίας κατά 50% του χρόνου τους ασχολούνται με διοικητικές δουλειές και δεν βγαίνουν έξω να κάνουν τους ελέγχους. Εμείς, είπε, πιστεύουμε, ότι το κίνημα μπορεί να επιβάλει και άλλη Επιθεώρηση Εργασίας και άλλο Εργατικό Δίκαιο και να μπορεί να συγκρουστεί με όλη αυτή τη λογική που υπάρχει στις επιχειρήσεις, που λέει: «όλο και πιο φτηνή εργατική δύναμη για να κερδίζουμε περισσότερα». Αυτή η λογική θέλει ανατροπή, σημείωσε.

Ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Αντώνης Μυλωνάκης, ανέφερε πως καμία Αρχή δεν είναι ανεξάρτητη, αλλά είναι όλες εξαρτημένες από την εκάστοτε κυβέρνηση, η οποία επιλέγει τα πρόσωπα και τα τοποθετεί. Σήμερα έχουμε μαζί με αυτή 33 με 43 Ανεξάρτητες Αρχές εκ των οποίων 5 είναι οι συνταγματικές. Οι κυβερνήσεις, είπε, από τη δεκαετία του ’90 προσπάθησαν να μετατρέψουνε το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας σε Ανεξάρτητη Αρχή, αλλά βρήκαν απέναντί τους το ενωσιακό δίκαιο. Η ανεπάρκεια των ενταλμένων οργάνων και υπηρεσιών του κράτους δεν μπορεί να μας οδηγεί σε συστάσεις Ανεξαρτήτων Αρχών. Για αυτό η Ελληνική Λύση είναι η κατά των Ανεξάρτητων Αρχών και λέμε ότι θα πρέπει να δώσουμε δύναμη και εξουσία στους υπαλλήλους του Δημοσίου να μπορούν να ασκούν το έργο τους.

Η βουλευτής του ΜέΡΑ25 Σοφία Σακοράφα κατηγόρησε την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας ότι δεν ανταποκρίνεται σχεδόν ποτέ στη καθημερινή πραγματικότητα της εργασίας στην Ελλάδα. Η ελληνική Πολιτεία, φαίνεται να συμβιβάζεται απολύτως με την αναποτελεσματικότητα των ελέγχων και δεν θα ήθελα να πω ότι ίσως κάτι την υποθάλπει. Ακόμα και όταν γίνονται μεμονωμένοι έλεγχοι της Επιθεώρησης, φαίνεται να έχουν κάποια αποτελέσματα συμμόρφωσης, αυτά είναι τόσο αδύναμα, που δεν επηρεάζουν σχεδόν καθόλου την γενική ενιαία κατάσταση της εργασίας στη χώρα μας και το περιβάλλον γίνεται συνέχεια και πιο ζοφερό. Η λέξη εργασία, το ιερό δικαίωμα στην εργασία του ανθρώπου, έχει σταματήσει να υπάρχει από το λεξιλόγιό μας. Αποτελεί, λοιπόν, αναπόσπαστο μέρος της κυβερνητικής πολιτικής, το να κλείνει τα μάτια σε αυτά τα φαινόμενα και στην εργοδοσία, δίνοντάς της έτσι το πράσινο φως για τις αντίστοιχες αυθαιρεσίες.

Ετικέτες: επιθεωρηση εργασιαςΚωστής ΧατζηδάκηςΥπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • Νίκη Κεραμέως: Η αναβάθμιση των συστημάτων ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ και ΑΡΙΑΔΝΗ ενισχύει εργαζόμενους και επιχειρήσεις

    5 Φεβ 2026

  • Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας: Υπέρ του νομοσχέδιου τάχθηκαν οι φορείς που κλήθηκαν να εκφέρουν γνώμη

    5 Φεβ 2026

  • Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για τη συμπληρωματική πρόσκληση του Μητρώου Εκπαιδευτικών ΔΥΠΑ

    5 Φεβ 2026

  • Κωστής Χατζηδάκης: Οι 14 παρεμβάσεις της κυβέρνησης για ένα κράτος πιο φιλικό στους πολίτες

    4 Φεβ 2026

  • Συντάξεις Μαρτίου 2026: Ο λόγος που θα γίνουν νωρίτερα οι πληρωμές

    4 Φεβ 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΕΦΚΑ: Ξεκινά η παραγραφή μη βεβαιωμένων οφειλών

    Έρχονται 279 μόνιμες προσλήψεις σε ΟΠΕΚΑ, e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ

    90 shares
    Share 36 Tweet 23
  • Τέλη κυκλοφορίας: Νέα ψηφιακή εφαρμογή για ΑμεΑ από την ΑΑΔΕ για απαλλαγή από αυτά

    68 shares
    Share 27 Tweet 17
  • Επίδομα θέρμανσης: Έρχεται η πληρωμή της δεύτερης δόσης

    64 shares
    Share 26 Tweet 16
  • Προσλήψεις στην Περιφέρεια Κρήτης

    47 shares
    Share 19 Tweet 12
  • Στα σκαριά 60 προσλήψεις στα γραφεία της ΔΥΠΑ

    30 shares
    Share 12 Tweet 8

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.