voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα

    Προσωρινή μη διαθεσιμότητα των ηλεκτρονικών υπηρεσιών και του ιστότοπου του e-ΕΦΚΑ

    Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και πιθανώς κατά τόπους χαλαζοπτώσεις από σήμερα το βράδυ- Πόσο θα διαρκέσουν

    Δ. Μιχαηλίδου: “Παραμένουν σταθερά τα συνταξιοδοτικά όρια”

    Μιχαηλίδου: «Η Ελλάδα στην πρώτη γραμμή της ευρωπαϊκής προσπάθειας για προσιτή στέγη»

    Τρίκαλα: Ελεγχόμενη η κατάσταση μετά τις έντονες βροχοπτώσεις – Αντιμετωπίστηκαν τα προβλήματα στον Δήμο Μετεώρων

    Τρίκαλα: Ελεγχόμενη η κατάσταση μετά τις έντονες βροχοπτώσεις – Αντιμετωπίστηκαν τα προβλήματα στον Δήμο Μετεώρων

  • Εκπαίδευση
    κπγ εξετασεις γλωσσομαθειας

    ΠΑΣΟΚ για Εθνικό Απολυτήριο: Θα συμμετάσχουμε στον διάλογο με προτάσεις, όχι ως σχολιαστές του κυβερνητικού σχεδίου

    ΥΠΑΙΘ: Εκδόθηκε η ΚΥΑ για τα self test – Ποια έγγραφα θα συμπληρώνουν καθηγητές και μαθητές

    ΚΚΕ: Οι αλλαγές στο Λύκειο προμηνύουν ολομέτωπη επίθεση σε μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς και πρέπει να μείνουν στα χαρτιά

    Σχολεία: Αλλάζει το πρόγραμμα την Παρασκευή 06/02

    Σχολεία: Αλλάζει το πρόγραμμα την Παρασκευή 06/02

    ΥΠΑΙΘΑ: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για το Πρόγραμμα Εσωτερικής Κινητικότητας στα ΑΕΙ

  • Θέσεις εργασίας
    ΕΦΚΑ: Ξεκινά η παραγραφή μη βεβαιωμένων οφειλών

    Έρχονται 279 μόνιμες προσλήψεις σε ΟΠΕΚΑ, e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ

    Προσλήψεις στην Περιφέρεια Κρήτης

    ΔΥΠΑ: Έρχεται νέο πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας

    ΔΥΠΑ: Μεγάλο το ενδιαφέρον για το πρόγραμμα 10.000 θέσεων εργασίας για γυναίκες

    ΑΣΕΠ 2Κ/2026: Στο Εθνικό Τυπογραφείο η προκήρυξη για 1.696 προσλήψεις σε φορείς του Υπ. Υγείας

  • Οικονομία
    Μπλόκο στα κοινωνικά επιδόματα των «φτωχών» ελεύθερων επαγγελματιών

    e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Oι πληρωμές έως την Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου

    Απόφαση “βόμβα” του ΣτΕ για τον Νέο Οικοδομικό Κανονισμό στους Δήμους

    Παρατείνεται το πρόγραμμα επιδότησης αντλιών θερμότητας

    Επίδομα θέρμανσης: Ποιοι θα λάβουν έως 1.000 ευρώ – Τα κριτήρια

    Επίδομα θέρμανσης: Έρχεται η πληρωμή της δεύτερης δόσης

    ΔΥΠΑ: Μέχρι την Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου, οι αιτήσεις για 3.000 θέσεις εργασίας

    ΔΥΠΑ: Ποια επιδόματα πλήρωσε τον Ιανουάριο

  • Εργασιακά
    Συντάξεις Μαρτίου 2026: Ο λόγος που θα γίνουν νωρίτερα οι πληρωμές

    Συντάξεις Μαρτίου 2026: Ο λόγος που θα γίνουν νωρίτερα οι πληρωμές

    ΔΥΠΑ: Έρχεται νέο πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας

    Δωρεάν ένσημα για μακροχρόνια ανέργους: Ποιοι τα δικαιούνται

    Πόσα λεφτά σας οφείλονται αν δεν πήρατε άδεια από τη δουλειά;

    Νίκη Κεραμέως: Συνεχίζουμε με πολιτικές για ακόμα περισσότερες και καλύτερα αμειβόμενες δουλειές για όλους

  • VOUCHER
    ΔΥΠΑ: Έρχεται νέο πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας

    ΔΥΠΑ: Σε εξέλιξη η υποβολή αιτήσεων για το νέο πρόγραμμα για επιχειρήσεις που προσλαμβάνουν ανέργους δικαιούχους του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος

    Μόνο για Εργαζόμενους το νέο Voucher Κατάρτισης της ΔΥΠΑ – 150 ώρες – 750€ – Μόνο Ασύγχρονη Εκπαίδευση

    Ρεπορτάζ: Μόνο για Εργαζόμενους το νέο Voucher Κατάρτισης της ΔΥΠΑ – 150 ώρες – 750€ – Μόνο Ασύγχρονη Εκπαίδευση – Όλα όσα θέλετε να ξέρετε

    Μόνο για Εργαζόμενους το νέο Voucher Κατάρτισης της ΔΥΠΑ – 150 ώρες – 750€ – Μόνο Ασύγχρονη Εκπαίδευση

    Μόνο για Εργαζόμενους το νέο Voucher Κατάρτισης της ΔΥΠΑ – 150 ώρες – 750€ – Μόνο Ασύγχρονη Εκπαίδευση

    ΔΥΠΑ: Σε εξέλιξη η διαδικασία επιλογής προγραμμάτων κατάρτισης για πράσινες δεξιότητες

    ΔΥΠΑ: Έρχεται το νέο πρόγραμμα voucher έως 750 ευρώ

  • Πολιτική
    κπγ εξετασεις γλωσσομαθειας

    ΠΑΣΟΚ για Εθνικό Απολυτήριο: Θα συμμετάσχουμε στον διάλογο με προτάσεις, όχι ως σχολιαστές του κυβερνητικού σχεδίου

    ΥΠΑΙΘ: Εκδόθηκε η ΚΥΑ για τα self test – Ποια έγγραφα θα συμπληρώνουν καθηγητές και μαθητές

    ΚΚΕ: Οι αλλαγές στο Λύκειο προμηνύουν ολομέτωπη επίθεση σε μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς και πρέπει να μείνουν στα χαρτιά

    Μιχαηλίδου: Στα 5,3 δισ. ευρώ οι κοινωνικές επενδύσεις

    Μιχαηλίδου: Επεκτείνουμε το Πρόγραμμα Μετεγκατάστασης σε Κοζάνη και Γρεβενά

    Κυρ. Μητσοτάκης: Πριν από τις 15 Φεβρουαρίου η συνάντηση με τον κ. Ερντογάν

  • Εκλογές
    Singular Logic: Μέχρι τις 20:30 θα έχουμε ένα ασφαλές εκλογικό αποτέλεσμα

    Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την επιστολική ψήφο και την εκλογική περιφέρεια Απόδημου Ελληνισμού

    Μαρινάκης: Η κυβέρνηση θα συνεργαστεί με όλους τους εκλεγμένους αξιωματούχους

    Μαρινάκης: Έρχεται νομοσχέδιο για Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές σε ένα γύρο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Υπουργείο Εσωτερικών: Ξεκίνησε η εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων

    Μεγάλες αλλαγές στις αυτοδιοικητικές εκλογές ετοιμάζει η κυβέρνηση – Καταργείται ο Β’ γύρος, εισάγεται ηλεκτρονική ψηφοφορία

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική Εργασιακά

Επιθεώρηση Εργασίας: Σε υψηλό επίπεδο η επίλυση εργατικών διαφορών βίας και παρενόχλησης

από NEWS ROOM
21/04/2025
σε Εργασιακά
102
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

ΣχετικάΆρθρα

Επιθεώρηση Εργασίας: Εργοδότες ή διευθυντές 6 στους 10 καταγγελλόμενους για βία στον χώρο εργασίας το 2022

Επιθεώρηση Εργασίας: Ιστορικό υψηλό, με 82.412 ελέγχους και 53,4 εκατ. ευρώ πρόστιμα το 2025

02/02/2026
Επιθεώρηση Εργασίας: Εργοδότες ή διευθυντές 6 στους 10 καταγγελλόμενους για βία στον χώρο εργασίας το 2022

Πάνω από 2300 εργαζόμενοι έλαβαν το δώρο Χριστουγέννων μετά από παρέμβαση της Επιθεώρησης Εργασίας

23/01/2026
Υψηλό είναι το ποσοστό επίλυσης των εργατικών διαφορών βίας και παρενόχλησης στην εργασία, όπως προκύπτει από τα πρόσφατα στοιχεία της έκθεσης πεπραγμένων του αρμόδιου τμήματος της Ανεξάρτητης Αρχής Επιθεώρησης Εργασίας για το 2024.

Σύμφωνα με την έκθεση, το υψηλό ποσοστό επίλυσης αυτών των υποθέσεων οφείλεται στην αποτελεσματική διαμεσολάβηση των Επιθεωρητών Εργασιακών Σχέσεων, καθώς και στην αξιοποίηση του ισχύοντος προστατευτικού νομοθετικού και κανονιστικού πλαισίου.

Στο πλαίσιο αυτό, στους επιδιωκόμενους στόχους του 2025 συγκαταλέγεται η υλοποίηση εκστρατειών ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και κινητοποίησης των πολιτών και όλων των εμπλεκόμενων φορέων αναφορικά με τα τρέχοντα και ευαίσθητα ζητήματα της βίας και παρενόχλησης στην εργασία.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η προϊσταμένη του αυτοτελούς τμήματος για την παρακολούθηση της βίας & παρενόχλησης στην εργασία, Γεωργία Βαζάκη, «απώτερος στόχος όλων των δράσεων ευαισθητοποίησης αποτελεί η διασφάλιση της πλήρους, επίκαιρης και έγκυρης ενημέρωσης, που θα καταστήσει σαφές στο σύνολο του κόσμου της εργασίας ότι αποτελεί μονόδρομο η επίδειξη μηδενικής ανοχής σε βίαιες και παρενοχλητικές συμπεριφορές, που εκδηλώνονται κατά τη διάρκεια της εργασίας είτε συνδέονται με αυτήν είτε προκύπτουν από αυτήν.

Με αυτόν τον τρόπο και τη συστράτευση όλων των εμπλεκόμενων μερών και συναρμόδιων φορέων προς αυτή την κατεύθυνση, μπορεί να γίνει ολοένα και περισσότερο πραγματικότητα η αύξηση της ορατότητας απέναντι σε κάθε είδους βίαιες και παρενοχλητικές συμπεριφορές, που όχι μόνο δυναμιτίζουν την εργασιακή ειρήνη και ασφάλεια, αλλά αποτελούν και πλήγμα στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια».

«Το πρώτο βασικό βήμα για την αποτελεσματική πρόληψη και αντιμετώπιση του φαινομένου είναι ο εντοπισμός του, η διαφώτιση και η δέουσα ευαισθητοποίηση για την αλλαγή της εργασιακής κουλτούρας προς ένα εργασιακό περιβάλλον, στο οποίο δεν θα είναι ανεκτή και αποδεκτή καμία τέτοιου είδους συμπεριφορά» σημειώνει η κα Βαζάκη.

Τι δείχνουν τα στοιχεία

Με βάση τα στοιχεία, οι καταγγελίες περιστατικών βίας και παρενόχλησης στην εργασία καταγράφουν ετήσια αύξηση της τάξης του 39%.

Η μεγάλη πλειονότητα (88%) των καταγγελιών αφορά σε περιστατικά βίας (λεκτικής και σωματικής) και παρενόχλησης (ηθικής και ψυχολογικής) και το 12% σε σεξουαλική παρενόχληση, υπογραμμίζοντας τη διαχρονική́ τάση υποδήλωσης αυτών, εξαιτίας της ιδιαιτερότητας και της δυσκολίας ως προς την απόδειξή τους. Εντούτοις, εντός του 2024, σημειώθηκε υπερτριπλασιασμός των υποθέσεων σεξουαλικής παρενόχλησης, καθώς από 12 το 2023 έφτασαν τις 38.

Όπως διαπιστώνεται στην έκθεση, παρά τη ραγδαία αύξηση στην υποβολή των σχετικών καταγγελιών τα τρία τελευταία έτη (αύξηση 110% από το 2022 έως το 2024), το ποσοστό επιλύσεων αυτών παραμένει σταθερά σε υψηλό επίπεδο, ενώ εξίσου αισιόδοξο προβάλλει το γεγονός ότι, ταυτόχρονα, η ψαλίδα μεταξύ επιλύσεων και συστάσεως προσφυγής στα δικαστήρια έχει μειωθεί αισθητά μεταξύ των ετών 2023 και 2024 σε οκτώ ποσοστιαίες μονάδες (το 47% «δικαστήρια» του 2023 μειώθηκε στο 39%, ενώ αντίστοιχα οι επιλύσεις διατηρούνται σταθερά σε ποσοστό 31% με 32%, το οποίο δύναται να αυξάνεται και με μέρος των ματαιωμένων, που υποκρύπτουν επίλυση, αλλά και των ευρισκομένων ακόμη σε εξέλιξη υποθέσεων.

Συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα της επέμβασης των κατά τόπο αρμοδίων Υπηρεσιών Επιθεώρησης Εργασιακών Σχέσεων στο σύνολο των 318 υποβληθέντων καταγγελιών-εργατικών διαφορών αποτυπώνονται ως εξής:

Α) Επίλυση-Συμφιλίωση

Συνολικά 99 υποθέσεις έχουν επιλυθεί με τη λήψη των πρόσφορων και ανάλογων μέτρων κατά τον Ν. 4808/2021 (άρθρα 12, παρ. 2 & 19 παρ. 3), κατόπιν των σχετικών συστάσεων συμμόρφωσης στις επιχειρήσεις και σχετική παρακολούθηση ως προς την εφαρμογή αυτών από τους αρμόδιους για τη διεξαγωγή τους Προϊσταμένους Επιθεώρησης Εργασιακών Σχέσεων, ήτοι ποσοστό 31%.

Βέβαια, 43 εκ των σχετικών τελευταίων υποθέσεων του έτους 2024 βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη για διάφορους νόμιμους λόγους, οπότε και πολύ πιθανόν προβλέπεται αυτό το 13% ποσοστό των εν εξελίξει ευρισκόμενων υποθέσεων να ενισχύσει τελικά το ποσοστό των επιλυμένων εργατικών διαφορών βίας και παρενόχλησης.

Όπως επισημαίνεται στην έκθεση, «το αυξημένο αυτό ποσοστό εξωδικαστικής επίλυσης αυτών των ιδιαίτερα δυσδιάκριτων και δυσαπόδεικτων υποθέσεων αποτυπώνει για ένα ακόμα έτος τον ιδιαίτερο ζήλο που επιδεικνύεται από τους αρμόδιους Επιθεωρητές Εργασιακών Σχέσεων, οι οποίοι, κατά τη διαχείριση των σχετικών υποθέσεων, αξιοποιούν το σύνολο του ισχύοντος προστατευτικού νομοθετικού και κανονιστικού πλαισίου.

Με τον τρόπο αυτό, αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά τα καταγγελθέντα περιστατικά βίας και παρενόχλησης στην εργασία κατά το καίριο αυτό εξωδικαστικό στάδιο εις όφελος όλων των εμπλεκόμενων μερών, εργαζομένων και εργοδοτών, αλλά και πάνω από όλα της εμπέδωσης της εργασιακής ειρήνης και δημιουργίας της πλέον σημαντικής νοοτροπίας όλων για πρόληψη και αποφυγή κλιμάκωσης κάθε μορφής βίας και παρενόχλησης στην εργασία.

Το ποσοστό των επιλυμένων εργατικών διαφορών αποτελεί επιπλέον ενθαρρυντικό σημάδι για το γεγονός ότι “εσωκλείει” τόσο την ανάληψη ευθύνης όσο και τη συμμόρφωση, απαραίτητοι και οι δύο παράγοντες για την επιδιωκόμενη αλλαγή εργασιακής κουλτούρας προς την κατεύθυνση της επίδειξης ουσιαστικής μηδενικής ανοχής στις βίαιες και παρενοχλητικές συμπεριφορές στον κόσμο της εργασίας».

Β) Ματαίωση

Επίσης, έχουν ματαιωθεί 21 υποθέσεις (ποσοστό 7%) είτε λόγω μη παράστασης κατά την ορισθείσα συζήτηση των καταγγελλόντων προσώπων είτε λόγω γραπτής σχετικής ανακλητικής δήλωσης των τελευταίων, ιδίως όταν επήλθε μεταξύ των μερών επίλυση, ενόψει και της προγραμματισμένης συζήτησης ενώπιον των υπηρεσιών της Επιθεώρησης Εργασίας είτε διότι, κατά τη συζήτηση, δεν αναλύθηκαν περαιτέρω συγκεκριμένα περιστατικά βίας και παρενόχλησης, ώστε να μπορούν να υπαχθούν στην ειδική διαδικασία του άρθρου 18 του Ν. 4808/2021.

Γ) Σύσταση προσφυγής στα δικαστήρια

Σε 124 υποθέσεις (ποσοστό 39%) έχει καταγραφεί από τον διεξάγοντα τη διαδικασία Επιθεωρητή Εργασιακών Σχέσεων αιτιολογημένη γνώμη σύστασης προσφυγής στα αρμόδια δικαστήρια αφενός μεν εξαιτίας αντικρουόμενων ισχυρισμών επί αμφισβητούμενων πραγματικών και νομικών ζητημάτων, που χρήζουν δικαστικής εκτιμήσεως αφετέρου δε επειδή δεν κατέστη εφικτό να αξιοποιηθεί ο δικονομικός κανόνας της αντιστροφής του βάρους απόδειξης, καθώς τα ελλιπή στοιχεία περί των καταγγελλομένων δεν ήταν ικανά να θεμελιώσουν την απαιτούμενη αρχή απόδειξης και, έτσι, ήταν αναπόφευκτη η σύσταση προσφυγής στα αρμόδια δικαστήρια.

Δ) Διοικητικές κυρώσεις

Τέλος, σε 31 υποθέσεις επιβλήθηκαν, με βάση το ισχύον κανονιστικό πλαίσιο, κυρώσεις συνολικού ποσού 57.600 ευρώ.

Πού καταγράφονται περισσότερες καταγγελίες

Και το 2024 την πρώτη θέση στις καταγγελίες για εν γένει περιστατικά βίας και παρενόχλησης στην εργασία κατείχαν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους κλάδους του χονδρικού και λιανικού εμπορίου σε ποσοστό 28%. Ακολούθησαν με 26% αυτές των ξενοδοχείων και της εστίασης, οι οποίες καλύπτουν σε μεγάλο βαθμό το φάσμα των υπηρεσιών που παρέχονται στον τουρισμό. Έπονται με πολύ μικρότερα ποσοστά οι κλάδοι υγείας, βιομηχανίας τροφίμων, υπηρεσιών φύλαξης, καθαρισμού και άλλοι.

Για πρώτη φορά, στην έκθεση καταγράφονται ποιοτικά δεδομένα, βάσει του μεγέθους των επιχειρήσεων, που καταγγέλλονται στις υπηρεσίες της Επιθεώρησης Εργασίας για εκδήλωση περιστατικών βίας και παρενόχλησης στους χώρους εργασίας τους.

Διευκρινίζεται ότι ως μέγεθος της επιχείρησης νοείται ο αριθμός των απασχολούμενων μόνο στον ελεγχόμενο τόπο εργασίας (έδρα, υποκατάστημα, παράρτημα κ.λπ.) και, σύμφωνα με αυτό το κριτήριο, οι επιχειρήσεις κατατάσσονται σε μικρές (1-10 απασχολούμενοι), μεσαίες (11-50 απασχολούμενοι), μεγάλες Α’ (51-150 απασχολούμενοι), Μεγάλες Β΄ (151-250 απασχολούμενοι) και Μεγάλες Γ΄ (251 και άνω απασχολούμενοι).

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έκθεσης, «περισσότερα περιστατικά βίας και παρενόχλησης σε ποσοστό 42% παρουσιάζονται στις μικρές επιχειρήσεις, όπου ο εκ φύσεως πιο “οικογενειακός” χαρακτήρας τους πιθανόν επιτείνει τα σχετικά ζητήματα συμπεριφορών προς τους απασχολούμενους, ενώ, μαζί με τις μεσαίες επιχειρήσεις, όπου εμφανίζονται σε ποσοστό 25% προβλήματα βίαιων και παρενοχλητικών συμπεριφορών, κρατούν την πρώτη θέση στις σχετικές καταγγελίες.

Ακολουθούν με 18% οι μεγάλες επιχειρήσεις, που απασχολούν από 250 και άνω εργαζόμενους, προφανώς λόγω και του μεγάλου πλήθους των συναναστρεφόμενων συναδέλφων, υπευθύνων και εργοδοτών, ενώ έπονται οι πιο μικρές από τις μεγάλες, όπου απασχολούνται από 51 έως 150 άτομα σε ποσοστό 12%.

Όπως προκύπτει, οι μεγάλες επιχειρήσεις της μεσαίας τάξεως των 151-250 ατόμων φαίνεται να έχουν επιτύχει σε μεγάλο βαθμό την απαιτούμενη αλλαγή της εργασιακής κουλτούρας προς την επίδειξη μηδενικής ανοχής στις βίαιες και παρενοχλητικές συμπεριφορές, καθώς μόνο σε ποσοστό 3% απασχόλησαν εντός του 2024 τις Υπηρεσίες της Επιθεώρησης Εργασίας».

Ηλικιακές ομάδες καταγγελλόντων προσώπων

Επίσης, για πρώτη φορά, στην ετήσια έκθεση παρουσιάζονται ποιοτικά δεδομένα των ηλικιακών ομάδων των προσφευγόντων στις Υπηρεσίες της Επιθεώρησης Εργασίας.

Η ηλικιακή κατηγορία, ανεξαρτήτως φύλου, που καταγγέλλει περισσότερο βίαιες και παρενοχλητικές συμπεριφορές στην εργασία, είναι εκείνη των 45-64 ετών σε ποσοστό 48% και ακολουθούν με 27% οι ηλικίες 35-44 ετών και σε πολύ μικρότερα ποσοστά έπονται οι απασχολούμενοι 25-34 ετών (14%), 18-24 (10%) και μόλις 1% οι 65 ετών και άνω.

Ετικέτες: Επιθεώρηση Εργασίαεπιθεωρηση εργασιας

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • Συντάξεις Μαρτίου 2026: Ο λόγος που θα γίνουν νωρίτερα οι πληρωμές

    4 Φεβ 2026

  • Δωρεάν ένσημα για μακροχρόνια ανέργους: Ποιοι τα δικαιούνται

    4 Φεβ 2026

  • Πόσα λεφτά σας οφείλονται αν δεν πήρατε άδεια από τη δουλειά;

    4 Φεβ 2026

  • Νίκη Κεραμέως: Συνεχίζουμε με πολιτικές για ακόμα περισσότερες και καλύτερα αμειβόμενες δουλειές για όλους

    4 Φεβ 2026

  • ΔΥΠΑ: Μεγάλο το ενδιαφέρον για το πρόγραμμα 10.000 θέσεων εργασίας για γυναίκες

    3 Φεβ 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Επίδομα θέρμανσης: Ποιοι θα λάβουν έως 1.000 ευρώ – Τα κριτήρια

    Επίδομα θέρμανσης: Έρχεται η πληρωμή της δεύτερης δόσης

    63 shares
    Share 25 Tweet 16
  • Δεκάδες προσλήψεις σε νοσοκομεία της Κρήτης – Όλες οι θέσεις ανά νομό

    31 shares
    Share 12 Tweet 8
  • Στα σκαριά 60 προσλήψεις στα γραφεία της ΔΥΠΑ

    30 shares
    Share 12 Tweet 8
  • Έρχονται 279 μόνιμες προσλήψεις σε ΟΠΕΚΑ, e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ

    29 shares
    Share 12 Tweet 7
  • Προσλήψεις στην Περιφέρεια Κρήτης

    28 shares
    Share 11 Tweet 7

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.