Το σωματείο τεχνικών μιλά για έλλειψη μέριμνας και λέει «ραντεβού στα live-άδικα»

Το σωματείο τεχνικών μιλά για έλλειψη μέριμνας και λέει «ραντεβού στα live-άδικα»

7 Μαΐου 2020

Μετά τις σημερινές εξαγγελίες της υπουργού Πολιτισμού για τα μέτρα στήριξης των εργαζομένων στον Πολιτισμό το Σωματείο Τεχνικών Απασχολούμενων σε Ζωντανές Οπτικοαουστικές Εκδηλώσεις σημειώνει ότι οι δηλώσεις της χαρακτηρίζονται από «δημιουργική ασάφεια»

«Για άλλη μια φορά οι τεχνικοί μένουμε στο περιθώριο χωρίς καμία μέριμνα», τονίζει το Σωματείο Τεχνικών Απασχολούμενων σε Ζωντανές Οπτικοακουστικές Εκδηλώσεις (ΣΤΑΖΟΕ), μετά τις σημερινές εξαγγελίες της υπουργού Πολιτισμού για τα μέτρα στήριξης των εργαζομένων στον Πολιτισμό.

Ο ίδιοι υπογραμμίζοντας ότι «στα μέτρα στήριξης μπαίνουν όσοι είχαν 6 μεροκάματα τον μήνα ή 50 μεροκάματα στο σύνολο για το διάστημα 01/06/2019 έως 01/03/2020. Με την προηγούμενη διάταξη εντάσσονταν 30 άτομα του κλάδου μας με την καινούρια θα ενταχθούν άλλοι τόσοι».

«Με οργή και αγανάκτηση ακούσαμε για μία ακόμα φορά δια στόματος της υπουργού Πολιτισμού αυτό που τα τελευταία χρόνια έχει μπει στον δημόσιο διάλογο ως δημιουργική ασάφεια».

«Μετά την μαζική παρουσία στο μπλοκ του ΣΤΑΖΟΕ στην σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας νιώθουμε πιο δυνατοί και μπορούμε να το φωνάξουμε πως τίποτα δεν έχει τελειώσει. Περιμένουμε σχετικές διευκρινήσεις από τα αρμόδια υπουργεία».

Τέλος το ΣΤΑΖΟΕ δίνει «ραντεβού στα live-αδικα»

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<