Ξενοδοχοϋπάλληλοι Ηρακλείου: Συνεχίζονται οι εκλογές

Ξενοδοχοϋπάλληλοι Ηρακλείου: Συνεχίζονται οι εκλογές

5 Αυγούστου 2021

Σε εξέλιξη είναι η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη της νέας διοίκησης στο Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων εν μέσω μιας ιδιαίτερα απαιτητικής σεζόν για όλους τους εργαζόμενους του κλάδου.

Από την αρχή της διαδικασίας στήνονται κάλπες μέσα στους εργασιακούς χώρους, δηλαδή στα μεγάλα ξενοδοχεία της Χερσονήσου και της Αμμουδάρας. Εκεί οι εργαζόμενοι μπορούν να ψηφίσουν τους εκπροσώπους τους στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Θυμίζουμε πως στις εκλογές συμμετέχουν δύο παρατάξεις, 1) Η παράταξη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με επικεφαλής τον νυν Πρόεδρο του Σωματείου Νίκο Κοκολάκη με 187 υποψήφιους και η παράταξη ΔΑΣ με 29 υποψήφιους.

Από τις 8 έως και τις 12 Αυγούστου οι εργαζόμενοι θα μπορούν να ψηφίζουν και στην έδρα του Σωματείου, στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου (Λ. Δημοκρατίας 10) από από τις 11 το πρωί έως και τις 8 το απόγευμα. Θα πρέπει δε να εχουν μαζί τους και την ταυτότητά τους.

«Υποχρέωση όλων μας να συμμετέχουμε μαζικά στις εκλογικές διαδικασίες!» είναι το μήνυμα του Σωματείου στα μέλη του.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<