voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
    Καιρός: Τι είναι ο «Ωμέγα Εμποδιστής» που φέρνει ψύχρα και βοριάδες, αλλά όχι βροχές

    Επιδείνωση του καιρού με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και ενισχυμένους ανέμους

    Προσωρινή μη διαθεσιμότητα των ηλεκτρονικών υπηρεσιών και του ιστότοπου του e-ΕΦΚΑ

    Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και πιθανώς κατά τόπους χαλαζοπτώσεις από σήμερα το βράδυ- Πόσο θα διαρκέσουν

    Δ. Μιχαηλίδου: “Παραμένουν σταθερά τα συνταξιοδοτικά όρια”

    Μιχαηλίδου: «Η Ελλάδα στην πρώτη γραμμή της ευρωπαϊκής προσπάθειας για προσιτή στέγη»

  • Εκπαίδευση
    ΔΥΠΑ: Σε εξέλιξη η διαδικασία επιλογής προγραμμάτων κατάρτισης για πράσινες δεξιότητες

    Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για τη συμπληρωματική πρόσκληση του Μητρώου Εκπαιδευτικών ΔΥΠΑ

    ΔΥΠΑ: Ξεκινά πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων στον τομέα Ελιάς και Ελαιοκομίας

    κπγ εξετασεις γλωσσομαθειας

    ΠΑΣΟΚ για Εθνικό Απολυτήριο: Θα συμμετάσχουμε στον διάλογο με προτάσεις, όχι ως σχολιαστές του κυβερνητικού σχεδίου

    ΥΠΑΙΘ: Εκδόθηκε η ΚΥΑ για τα self test – Ποια έγγραφα θα συμπληρώνουν καθηγητές και μαθητές

    ΚΚΕ: Οι αλλαγές στο Λύκειο προμηνύουν ολομέτωπη επίθεση σε μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς και πρέπει να μείνουν στα χαρτιά

  • Θέσεις εργασίας
    Προσλήψεις στα νοσοκομεία εκτός ΑΣΕΠ: Λήγει η προθεσμία για τις 817 μόνιμες θέσεις

    Πότε αρχίζει η υποβολή αιτήσεων για τις 510 προσλήψεις στα νοσοκομεία

    Ρεκόρ συμμετοχής στην «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ στα Ιωάννινα

    ΔΥΠΑ: 51η «Ημέρα Καριέρας» στον Βόλο το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου

    ΕΦΚΑ: Ξεκινά η παραγραφή μη βεβαιωμένων οφειλών

    Έρχονται 279 μόνιμες προσλήψεις σε ΟΠΕΚΑ, e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ

    Προσλήψεις στην Περιφέρεια Κρήτης

  • Οικονομία
    Διευκρινίσεις για τα οικονομικά κριτήρια της υπηρεσίας «Μεταφορά καταβολών από το ΤΕΚΑ στον e-ΕΦΚΑ»

    Έρχεται μοντέλο ΕΦΚΑ στις συναλλαγές με το Δημόσιο – Τέλος στις καθυστερήσεις

    Εγκύκλιος του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για άμεση εισαγγελική παρέμβαση σε περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας

    Κόκκινα δάνεια: Ο Άρειος Πάγος δικαιώνει 350.000 δανειολήπτες

    Έρχεται το πρόγραμμα «Ανακαινίζω-Ενοικιάζω» – Μέχρι 40% επιδότηση δαπανών ανακαίνισης ακινήτων

    “Ανακαινίζω”: Ποιοι οι δικαιούχοι – Ποια τα ποσά της επιδότησης

    Μέχρι την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου οι αιτήσεις για το Επίδομα Παιδιού

    Επίδομα παιδιού 2026: Έρχονται δύο μεγάλες αλλαγές

  • Εργασιακά
    ΔΥΠΑ: Σε εξέλιξη η διαδικασία επιλογής προγραμμάτων κατάρτισης για πράσινες δεξιότητες

    Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για τη συμπληρωματική πρόσκληση του Μητρώου Εκπαιδευτικών ΔΥΠΑ

    Συντάξεις Μαρτίου 2026: Ο λόγος που θα γίνουν νωρίτερα οι πληρωμές

    Συντάξεις Μαρτίου 2026: Ο λόγος που θα γίνουν νωρίτερα οι πληρωμές

    ΔΥΠΑ: Έρχεται νέο πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας

    Δωρεάν ένσημα για μακροχρόνια ανέργους: Ποιοι τα δικαιούνται

    Πόσα λεφτά σας οφείλονται αν δεν πήρατε άδεια από τη δουλειά;

  • VOUCHER
    ΔΥΠΑ: Έρχεται νέο πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας

    ΔΥΠΑ: Σε εξέλιξη η υποβολή αιτήσεων για το νέο πρόγραμμα για επιχειρήσεις που προσλαμβάνουν ανέργους δικαιούχους του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος

    Μόνο για Εργαζόμενους το νέο Voucher Κατάρτισης της ΔΥΠΑ – 150 ώρες – 750€ – Μόνο Ασύγχρονη Εκπαίδευση

    Ρεπορτάζ: Μόνο για Εργαζόμενους το νέο Voucher Κατάρτισης της ΔΥΠΑ – 150 ώρες – 750€ – Μόνο Ασύγχρονη Εκπαίδευση – Όλα όσα θέλετε να ξέρετε

    Μόνο για Εργαζόμενους το νέο Voucher Κατάρτισης της ΔΥΠΑ – 150 ώρες – 750€ – Μόνο Ασύγχρονη Εκπαίδευση

    Μόνο για Εργαζόμενους το νέο Voucher Κατάρτισης της ΔΥΠΑ – 150 ώρες – 750€ – Μόνο Ασύγχρονη Εκπαίδευση

    ΔΥΠΑ: Σε εξέλιξη η διαδικασία επιλογής προγραμμάτων κατάρτισης για πράσινες δεξιότητες

    ΔΥΠΑ: Έρχεται το νέο πρόγραμμα voucher έως 750 ευρώ

  • Πολιτική

    Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας: Υπέρ του νομοσχέδιου τάχθηκαν οι φορείς που κλήθηκαν να εκφέρουν γνώμη

    Κωστής Χατζηδάκης: Πρόσθετο πακέτο 160 εκατομμυρίων για στήριξη κτηνοτρόφων, βαμβακοπαραγωγών και σιτοπαραγωγών

    Κωστής Χατζηδάκης: Οι 14 παρεμβάσεις της κυβέρνησης για ένα κράτος πιο φιλικό στους πολίτες

    κπγ εξετασεις γλωσσομαθειας

    ΠΑΣΟΚ για Εθνικό Απολυτήριο: Θα συμμετάσχουμε στον διάλογο με προτάσεις, όχι ως σχολιαστές του κυβερνητικού σχεδίου

    ΥΠΑΙΘ: Εκδόθηκε η ΚΥΑ για τα self test – Ποια έγγραφα θα συμπληρώνουν καθηγητές και μαθητές

    ΚΚΕ: Οι αλλαγές στο Λύκειο προμηνύουν ολομέτωπη επίθεση σε μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς και πρέπει να μείνουν στα χαρτιά

  • Εκλογές
    Singular Logic: Μέχρι τις 20:30 θα έχουμε ένα ασφαλές εκλογικό αποτέλεσμα

    Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την επιστολική ψήφο και την εκλογική περιφέρεια Απόδημου Ελληνισμού

    Μαρινάκης: Η κυβέρνηση θα συνεργαστεί με όλους τους εκλεγμένους αξιωματούχους

    Μαρινάκης: Έρχεται νομοσχέδιο για Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές σε ένα γύρο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Υπουργείο Εσωτερικών: Ξεκίνησε η εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων

    Μεγάλες αλλαγές στις αυτοδιοικητικές εκλογές ετοιμάζει η κυβέρνηση – Καταργείται ο Β’ γύρος, εισάγεται ηλεκτρονική ψηφοφορία

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική Οικονομία

Stegasi.gov.gr: Όλα τα προγράμματα για αγορά και ενοίκιο σε μία πλατφόρμα

από NEWS ROOM
04/06/2025
σε Οικονομία
101
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Η νέα ψηφιακή πύλη stegasi.gov.gr, όπου οι πολίτες μπορούν εύκολα, με λίγα κλικ, να βρουν όλα τα προγράμματα απόκτησης, ανακαίνισης επισκευής ή αναβάθμισης κατοικίας που ταιριάζουν στο προφίλ τους, όπως και τις επιδοτήσεις, φοροελαφρύνσεις ή διευκολύνσεις που παρέχονται σε ιδιοκτήτες και ενοικιαστές, παρουσιάστηκε σε σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Πάνω από 40 δράσεις ύψους 6,5 δισ. ευρώ για τη στέγη

Στη νέα πύλη συγκεντρώνεται για πρώτη φορά, με τρόπο φιλικό προς τον πολίτη, αναλυτική ενημέρωση για τις 43 δράσεις που υλοποιεί η κυβέρνηση σχετικά με τη στέγαση, συνολικού προϋπολογισμού 6,5 δισεκατομμυρίων ευρώ. Κατ’ αυτόν τον τρόπο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν, χωρίς κόπο ή ταλαιπωρία, να συγκεντρώσουν όλα τα στοιχεία που χρειάζονται, μέσω μίας ακόμα υπηρεσίας του ψηφιακού κράτους.

Στις δράσεις συγκαταλέγονται 21 στεγαστικά προγράμματα, όπως το «Σπίτι μου 1», το «Σπίτι μου 2», το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω», η επιστροφή ενός ενοικίου κάθε Νοέμβριο και όλα τα προγράμματα ενεργειακής αναβάθμισης, 11 φορολογικές ρυθμίσεις, όπως η μείωση του ΕΝΦΙΑ και η απαλλαγή φόρου για ακίνητα που μεταφέρονται σε μακροχρόνια μίσθωση και 11 ρυθμιστικές ή πολιτικές πρωτοβουλίες, όπως οι προσωρινοί περιορισμοί στις βραχυχρόνιες μισθώσεις και η αύξηση του ελάχιστου ορίου επένδυσης για την απόκτηση golden visa.

ΣχετικάΆρθρα

Μιχαηλίδου: Στα 5,3 δισ. ευρώ οι κοινωνικές επενδύσεις

Μιχαηλίδου: Επεκτείνουμε το Πρόγραμμα Μετεγκατάστασης σε Κοζάνη και Γρεβενά

03/02/2026
Την καταβολή των αναπηρικών επιδομάτων πριν από το Πάσχα ζητά η ΕΣΑμεΑ

Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας: Τρεις κομβικές παρεμβάσεις για την κάρτα αναπηρίας

28/01/2026

Εξατομικευμένη ενημέρωση για κάθε πολίτη – Οι δυνατότητες της νέας πλατφόρμας

Κάθε επισκέπτης της πύλης stegasi.gov.gr μπορεί να συμπληρώσει λίγα προσωπικά στοιχεία και η πλατφόρμα θα ετοιμάσει εξατομικευμένο κατάλογο προγραμμάτων για τα οποία πληροί όλα τα κριτήρια και είναι εν δυνάμει δικαιούχος.

Η πλατφόρμα υπολογίζει επίσης το ποσό που μπορεί να εξοικονομήσει κάθε ενδιαφερόμενος εάν ενταχθεί σε οποιοδήποτε πρόγραμμα που ταιριάζει στο προφίλ του, ενώ ο χρήστης από την πλευρά του μπορεί να ρυθμίσει διάφορες παραμέτρους ώστε να προσαρμόσει τις παροχές του προγράμματος στις ανάγκες του. Τέλος, ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να αρχίσει την υποβολή αίτησης συμμετοχής.

Μάλιστα διαδικασία αναζήτησης προγραμμάτων που ταιριάζουν στο προφίλ κάθε πολίτη θα γίνει ακόμα απλούστερη και ταχύτερη το επόμενο διάστημα, καθώς θα ολοκληρωθεί η διασύνδεση της πύλης stegasi.gov.gr με τη βάση δεδομένων της ΑΑΔΕ.

Στη νέα πλατφόρμα θα αναρτάται κάθε μήνα απολογιστικό σημείωμα για την πορεία όλων των στεγαστικών πολιτικών.

Κ. Μητσοτάκης: Μεγάλο εύρος προγραμμάτων από τα οποία μπορούν να ωφεληθούν οι πολίτες

«Θυμάμαι την επίσκεψή μας στο υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, μία μέρα πριν γεννήσει η υπουργός, και τότε είχαμε συμφωνήσει ότι θα μας ήταν εξαιρετικά χρήσιμη μία γενική πλατφόρμα ενημέρωσης για όλες τις πρωτοβουλίες, τα προγράμματα και τις λοιπές παρεμβάσεις που η κυβέρνηση έχει δρομολογήσει γύρω από το στεγαστικό ζήτημα. Και πράγματι είναι πολλές αυτές οι πρωτοβουλίες, 43 τον αριθμό, ύψους 6,5 δισ. ευρώ. Όλες αυτές, τώρα, εμφανίζονται σε αυτή την πολύ καλαίσθητη και λειτουργική ψηφιακή πύλη την οποία μας παρουσιάσατε» ανέφερε στη διάρκεια της σύσκεψης ο πρωθυπουργός.

Στάθηκε επίσης στη χρηστικότητα της πύλης: «Ο πολίτης μπορεί να μπαίνει να βάζει τα βασικά του στοιχεία και στη συνέχεια η πλατφόρμα αυτόματα να του προτείνει προγράμματα τα οποία μπορεί να τον ή να την ωφελήσουν. Νομίζω ότι είναι μία εξαιρετικά χρήσιμη πρωτοβουλία, ειδικά αν λάβει κανείς υπόψη το εύρος των παρεμβάσεων, πολλές από τις οποίες δεν είναι, δυστυχώς, γνωστές στους πολίτες. Και είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουν οι πολίτες ότι υπάρχει σήμερα ένα μεγάλο εύρος προγραμμάτων από τα οποία μπορούν να ωφεληθούν. Οι πολίτες γνωρίζουν κατά κανόνα τις εμβληματικές μας πρωτοβουλίες, τα προγράμματα ‘Σπίτι μου 1’, ‘Σπίτι μου 2’, αλλά υπάρχουν πολλές άλλες δράσεις που έχουν να κάνουν, παραδείγματος χάρη, με τις επισκευές των σπιτιών από δάνεια, επιδοτήσεις, πολλά φορολογικά κίνητρα τα οποία δίνονται σε ιδιοκτήτες οι οποίοι θέλουν να μετατρέψουν τη βραχυχρόνια μίσθωση σε μακροχρόνια. Όλα αυτά τώρα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την πλατφόρμα και με πολύ εύκολο και χρηστικό τρόπο μπορούν οι πολίτες να αναζητούν τις πληροφορίες που τους αφορούν».

Ο κ. Μητσοτάκης διαβεβαίωσε πως «η κυβέρνηση συνεχίζει να εστιάζει με πολύ μεγάλη έμφαση πάνω σε αυτό το μεγάλο πρόβλημα, και από την πλευρά της προσφοράς και από την πλευρά της ζήτησης. Σημαντική η πρωτοβουλία αυτή η οποία ανακοινώθηκε πριν από λίγο καιρό σχετικά με την επιστροφή του ενός ενοικίου σχεδόν σε όλους τους ενοικιαστές της χώρας, που θα καταβληθεί στα τέλη Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους, ως ένα μόνιμο μέτρο στήριξης ειδικά των νέων συμπολιτών μας οι οποίοι βρίσκονται στο ενοίκιο» είπε.

Σημείωσε ακόμη πως «επειδή η αγορά αυτή είναι μία δυναμική αγορά, είναι πάρα πολύ σημαντικό να μπορούμε να έχουμε και διαρκή στοιχεία τα οποία να τα επεξεργαζόμαστε, έτσι ώστε να μπορούμε να προσαρμόζουμε τις πολιτικές μας στον τρόπο με τον οποίον η ίδια η αγορά αντιδρά σε αυτές. Γι’ αυτό και θεωρώ πολύ σημαντικό και αυτό το ωραίο newsletter το οποίο έχετε συμπεριλάβει στην πλατφόρμα, το οποίο περιλαμβάνει ενημέρωση για την εκτέλεση των πρωτοβουλιών μας και πιστεύω ότι θα μπορούσε, ενδεχομένως, να διανθιστεί στο μέλλον και με πραγματικά στοιχεία σχετικά με τις τιμές και την πορεία της αγοράς, διότι στα ζητήματα αυτά υπάρχει και αρκετή παραπληροφόρηση και είναι καλό να μιλούμε όλοι με τα ίδια βασικά δεδομένα. Οπότε, συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία και κυρίως για την ταχύτητα με την οποία την υλοποιήσατε. Υλοποιήθηκε εντός 40 ημερών κι αυτό νομίζω ότι είναι πολύ, θα έλεγα, ενθαρρυντικό για τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να δρομολογούμε τέτοιες πρωτοβουλίες με μεγάλη ταχύτητα».

Δόμνα Μιχαηλίδου: Όλες οι στεγαστικές πολιτικές σε ένα portal

Με τη σειρά της η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Δόμνα Μιχαηλίδου ανέφερε: «Ξεκινήσαμε, με πολύ ουσιαστική βοήθεια από το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής και τον υπουργό, τον κ. Παπαστεργίου, μια πλατφόρμα στην οποία εμπεριέχεται όλο το κυβερνητικό έργο για τις στεγαστικές πολιτικές. Κάθε φορά, αυτό που λέμε και μαζί σας και με τον αντιπρόεδρο είναι ότι είναι πάρα πολλές οι πολιτικές, για την ακρίβεια έχουμε 43 διαφορετικές δράσεις, είναι διυπουργικές -αυτή τη στιγμή αφορούν σε πέντε υπουργεία και αυτά πολλαπλασιάζονται- και πολλές φορές ακόμα και εμείς οι ίδιοι δεν θυμόμαστε ακριβώς τα χαρακτηριστικά τους, για να μην πω δεν θυμόμαστε και κάποιες από αυτές. Οπότε τις συλλέξαμε όλες, τις βάλαμε σε ένα portal, το οποίο το κάναμε όσο πιο απλό, όσο πιο φιλικό και όσο πιο προσβάσιμο γίνεται. Και λέγοντας προσβάσιμο, βέβαια είναι και προσβάσιμο στα άτομα με αναπηρία. Εδώ συγκαταλέγονται 43 προγράμματα, εν τω συνόλω 6,5 δισεκατομμυρίων, πέντε συναρμόδια υπουργεία: έχουμε βεβαίως το ΥΚΟΙΣΟ, το Μεταναστευτικής, το Παιδείας, το Οικονομικών και το Περιβάλλοντος. Και 12 φορείς υλοποίησης: από την Αναπτυξιακή Τράπεζα μέχρι τη ΔΥΠΑ και πολλούς άλλους δημόσιους φορείς».

«Το όραμά μας είναι να είμαστε πιο φιλικοί στον πολίτη. Δηλαδή, να μπορεί να βλέπει αυτά που κάνουμε, να μην είναι αποσπασματικά και να τα βλέπει όλα σαν μια ενιαία στεγαστική πολιτική η οποία είναι σωστά σχεδιασμένη και συνεχώς προστίθενται μέτρα σε αυτήν, όπως η επιστροφή του 12ου ενοικίου που πριν έναν μήνα ανακοινώσατε και εσείς» πρόσθεσε η υπουργός.

Από την πλευρά του ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου σημείωσε: «Αξιοποιούμε κάθε πόρο του Ταμείου Ανάκαμψης προκειμένου να φέρουμε ακόμα πιο προσβάσιμη και εύκολη τεχνολογία σε όλους. Στο stegasi.gov.gr έχουμε 43 παρεμβάσεις, 21 στεγαστικές πρωτοβουλίες, 11 φορολογικές παρεμβάσεις και 11 λοιπές παρεμβάσεις, 6,5 δισεκατομμύρια περίπου είναι το ύψος των προγραμμάτων τα οποία μας περιμένουν στο stegasi.gov.gr, να βρούμε αυτό το οποίο ταιριάζει στις ανάγκες μας. Πολύ σημαντικό, λοιπόν, όσο μπορούσαμε πιο γρήγορα -και η συνεργασία με το υπουργείο Οικογένειας ήταν πολύ άμεση- μέσα σε ελάχιστους μήνες, σε ένα έργο πλαίσιο, καταφέραμε να “βγάλουμε” μια πλατφόρμα η οποία πραγματικά έρχεται και να δώσει λύσεις και να απαντήσει σε ερωτήματα που είχαν πολίτες, που πιθανώς να ήταν δικαιούχοι και να μην μπορούσαν να βρουν το πρόγραμμα που τους ταιριάζει. Χαιρόμαστε πάντα να κάνουμε τέτοιες ωραίες παρεμβάσεις».

Ετικέτες: Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειαςstegasi.gov.gr

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • Έρχεται μοντέλο ΕΦΚΑ στις συναλλαγές με το Δημόσιο – Τέλος στις καθυστερήσεις

    5 Φεβ 2026

  • Επίδομα παιδιού 2026: Έρχονται δύο μεγάλες αλλαγές

    5 Φεβ 2026

  • e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Oι πληρωμές έως την Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου

    4 Φεβ 2026

  • Παρατείνεται το πρόγραμμα επιδότησης αντλιών θερμότητας

    4 Φεβ 2026

  • Επίδομα θέρμανσης: Έρχεται η πληρωμή της δεύτερης δόσης

    3 Φεβ 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΕΦΚΑ: Ξεκινά η παραγραφή μη βεβαιωμένων οφειλών

    Έρχονται 279 μόνιμες προσλήψεις σε ΟΠΕΚΑ, e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ

    83 shares
    Share 33 Tweet 21
  • Επίδομα θέρμανσης: Έρχεται η πληρωμή της δεύτερης δόσης

    64 shares
    Share 26 Tweet 16
  • Προσλήψεις στην Περιφέρεια Κρήτης

    46 shares
    Share 18 Tweet 12
  • Δεκάδες προσλήψεις σε νοσοκομεία της Κρήτης – Όλες οι θέσεις ανά νομό

    31 shares
    Share 12 Tweet 8
  • Στα σκαριά 60 προσλήψεις στα γραφεία της ΔΥΠΑ

    30 shares
    Share 12 Tweet 8

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.