voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
    Σεισμός στην Εύβοια: «Η περιοχή έχει πολλά ενεργά ρήγματα» – Τι λένε Παπαζάχος και Λέκκας

    Σεισμός στην Εύβοια: «Η περιοχή έχει πολλά ενεργά ρήγματα» – Τι λένε Παπαζάχος και Λέκκας

    Ψηφιακή Ενημέρωση Πολιτών: Τέλος στο «άγνωστο» με τις αιτήσεις στο Δημόσιο – Κ. Χατζηδάκης: «Μια μικρή επανάσταση στη λειτουργία του κράτους»

    «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Τον Ιούνιο η επέκταση του προγράμματος σε όλους τους Δήμους

    “Νταντάδες της γειτονιάς”: Ανοιχτή η πλατφόρμα για τους γονείς – Η διαδικασία τα κριτήρια

    Eurostat: Τρεις ελληνικές περιφέρειες κατατάσσονται στις πλέον θανατηφόρες σε τροχαία δυστυχήματα στην ΕΕ

    ΕΛΑΣ: Δέκα νεκροί και 619 τραυματίες σε 526 τροχαία τον Μάιο στην Αττική

  • Εκπαίδευση
    Πανελλήνιες 2016: Μοναξιά και οι σχέσεις των γενεών, το φετινό θέμα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας (ΓΕΛ) – Σχολιασμός θεμάτων

    Πανελλήνιες 2016: Πέφτει τη Δευτέρα η αυλαία για τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων

    Πανελλαδικές 2026: Ο σχολιασμός και απαντήσεις των μαθημάτων ειδικότητας των ΕΠΑΛ από την ΟΕΦΕ

    Με απόλυτη ασφάλεια οι Πανελλαδικές διαβεβαιώνουν τα αρμόδια υπουργεία

    ΕΠΑΛ– Πανελλαδικές Εξετάσεις: Τα θέματα που έπεσαν σε Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Προγραμματισμό Υπολογιστών, Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης

    Έρχονται σημαντικές αλλαγές στις Στρατιωτικές Σχολές – Τι ισχύει με τα νέα δεδομένα

    Στρατιωτικές Σχολές: Τι ισχύει με τους εισακτέους – Ποιες καταργούνται

  • Θέσεις εργασίας
    Δικαστική αστυνομία :Εκτός ΑΣΕΠ οι 700 μόνιμες προσλήψεις

    Προκήρυξη για προσλήψεις 265 δικαστικών υπαλλήλων

    ΑΣΕΠ 9Κ/2022: Άρχισε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για 173 θέσεις στον e-ΕΦΚΑ

    ΑΣΕΠ: Νέες προσλήψεις στον e-ΕΦΚΑ για απόφοιτους ΑΕΙ και ΤΕΙ

    Έρχονται σημαντικές αλλαγές στις Στρατιωτικές Σχολές – Τι ισχύει με τα νέα δεδομένα

    Στρατιωτικές Σχολές: Τι ισχύει με τους εισακτέους – Ποιες καταργούνται

    Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας: Δωρεάν εξετάσεις από ιδιώτες γιατρούς στις πληγείσες περιοχές

    Έως τις 15/06 οι αιτήσεις για 1.131 προσλήψεις γιατρών σε νοσοκομεία

  • Οικονομία
    Θερινές εκπτώσεις: Ξεκινούν τη Δευτέρα 8 Ιουλίου

    Θερινές εκπτώσεις: Πότε ξεκινούν και πόσο διαρκούν

    Ενίσχυση 150 ευρώ για κάθε παιδί: Πότε και σε ποιους θα καταβληθεί

    Τα SOS για τους διαχειριστές στο επίδομα θέρμανσης – Τι πρέπει να προσέξουμε

    Συντάξεις: Ποιοι δικαιούνται το επίδομα των 300 ευρώ

    Επιδότηση 100% για νέους πτυχιούχους: Οι όροι και οι προϋποθέσεις

    e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Τι πληρώνουν έως τις 12 Ιουνίου

  • Εργασιακά
    ΕΛΣΤΑΤ: Στο 11,6% η ανεργία τον Δεκέμβριο

    ΕΛΣΤΑΤ: Στο 10,6% διαμορφώθηκε η ανεργία το α’ τρίμηνο του 2026

    adedy-staseis-ergasias

    ΑΔΕΔΥ: Στήριξη στα αιτήματα και στην απεργιακή κινητοποίηση των δικαστικών υπαλλήλων

    Τι αλλάζει φέτος με τις άδειες των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα

    Επιθεώρηση Εργασίας: Εργοδότες ή διευθυντές 6 στους 10 καταγγελλόμενους για βία στον χώρο εργασίας το 2022

    Επιθεώρηση Εργασίας: Πάνω από 82.000 έλεγχοι το 2025 – Υπέρβαση ετήσιων στόχων για τρίτη συνεχόμενη χρονιά

  • VOUCHER
    Δήμος Αθηναίων: Προχωρά σε 135 προσλήψεις για τις κατασκηνώσεις

    Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα της ΔΥΠΑ

    ΕΦΚΑ: Ξεκινά η παραγραφή μη βεβαιωμένων οφειλών

    Έναρξη αποστολής ηλεκτρονικών επιταγών (voucher) σε δικαιούχους ασφαλισμένους του e-ΕΦΚΑ για τη θερινή κατασκηνωτική περίοδο 2026

    Κοινωνικός τουρισμός: Πότε να κάνετε την αίτηση με βάση τον ΑΦΜ – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

    Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Πώς χρησιμοποιείται το voucher

    ΔΥΠΑ: Προσοχή σε μη εξουσιοδοτημένες υπηρεσίες κρατήσεων για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού

  • Πολιτική
    Παπασταύρου: Η κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίζει νοικοκυριά όσο διαρκεί η κρίση στη Μ. Ανατολή

    Παπασταύρου: Η κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίζει νοικοκυριά όσο διαρκεί η κρίση στη Μ. Ανατολή

    Κωστής Χατζηδάκης: Πρόσθετο πακέτο 160 εκατομμυρίων για στήριξη κτηνοτρόφων, βαμβακοπαραγωγών και σιτοπαραγωγών

    Χατζηδάκης για ανασχηματισμό: Την Πέμπτη και περιορισμένης κλίμακας οι αλλαγές στην κυβέρνηση

    Σχολικά κυλικεία: Τέλος στα αλλαντικά και τα αναψυκτικά – Τι αλλάζει

    Κυρ. Μητσοτάκης: “Διεκδικούμε ένα ευρωπαϊκό κράτος ενιαίο. χωρίς ξένο στρατό κατοχής”

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Μεταρρυθμίσεις και έργα οδηγούν την ενεργειακή μετάβαση της χώρας

  • Εκλογές
    Μια πρωτοβουλία για τη συμμετοχή των νέων στις εκλογές από την Παρέμβαση Νέων

    Ηλεκτρονική ψήφος στην Αυτοδιοίκηση για εκλογές και δημοψηφίσματα

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Σπανάκης: Από τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δήμαρχοι και περιφερειάρχες θα εκλέγονται από την πρώτη Κυριακή

    Μητσοτάκης για ακρίβεια: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση -Τι είπε για ΦΠΑ και εισφορές (video)

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική Τουρισμός

Μόλις €49 εκατ. οι τουριστικές εισπράξεις Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2021

από Νίκος Μοναστηριώτης
21/04/2021
σε Τουρισμός

101
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Αποκαρδιωτικά, όπως αναμένονταν, άλλωστε, τα στοιχεία από το ταξιδιωτικό ισοζύγιο. Σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία, τον Φεβρουάριο του 2021 εμφάνισε πλεόνασμα 8 εκατ. ευρώ, έναντι πλεονάσματος 71 εκατ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του 2020.

Ειδικότερα, μείωση κατά 89,4% κατέγραψαν τον Φεβρουάριο του 2021 οι ταξιδιωτικές εισπράξεις, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 23 εκατ. ευρώ, έναντι 221 εκατ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του 2020, ενώ μείωση κατά 89,5% παρατηρήθηκε και στις ταξιδιωτικές πληρωμές (Φεβρουάριος 2021: 16 εκατ. ευρώ, Φεβρουάριος 2020: 151 εκατ. ευρώ). Η μείωση των ταξιδιωτικών εισπράξεων οφείλεται στην πτώση της εισερχόμενης ταξιδιωτικής κίνησης κατά 87,8% και της μέσης δαπάνης ανά ταξίδι κατά 12,8%. Οι καθαρές εισπράξεις από την παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών αντιστάθμισαν κατά 0,6% το έλλειμμα του ισοζυγίου αγαθών και συνέβαλαν κατά 3,3% στο σύνολο των καθαρών εισπράξεων από υπηρεσίες.

Την περίοδο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2021, το ταξιδιωτικό ισοζύγιο εμφάνισε πλεόνασμα 10 εκατ. ευρώ, έναντι πλεονάσματος 169 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2020. Μείωση κατά 453 εκατ. ευρώ (-90,3%) παρουσίασαν οι ταξιδιωτικές εισπράξεις, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 49 εκατ. ευρώ, ενώ πτώση κατά 294 εκατ. ευρώ (-88,3%) παρατηρήθηκε και στις ταξιδιωτικές πληρωμές, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 39 εκατ. ευρώ. Η μείωση των ταξιδιωτικών εισπράξεων οφείλεται στην πτώση της εισερχόμενης ταξιδιωτικής κίνησης κατά 87,9%, καθώς και στη μείωση της μέσης δαπάνης ανά ταξίδι κατά 19,6%. Οι καθαρές εισπράξεις από την παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών αντιστάθμισαν κατά 0,3% το έλλειμμα του ισοζυγίου αγαθών και συνέβαλαν κατά 2% στο σύνολο των καθαρών εισπράξεων από υπηρεσίες.

Τον Φεβρουάριο του 2021, όπως προαναφέρθηκε, οι ταξιδιωτικές εισπράξεις μειώθηκαν κατά 89,4% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2020. Αναλυτικότερα, μείωση κατά 85,7% εμφάνισαν οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-27, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 11 εκατ. ευρώ, ενώ οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών εκτός της ΕΕ-27 μειώθηκαν κατά 91,3% (Φεβρουάριος 2021: 13 εκατ. ευρώ, Φεβρουάριος 2020: 145 εκατ. ευρώ).

ΣχετικάΆρθρα

“Βουτιά” στις εισπράξεις φόρων λόγω lockdown – Τρύπα 17% στα έσοδα

29/07/2020

Μείωση έως 70% των τουριστικών εισπράξεων αναμένεται φέτος

13/04/2020

Η μείωση των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-27 ήταν αποτέλεσμα της πτώσης των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών της ζώνης του ευρώ κατά 87,8% (Φεβρουάριος 2021: 8 εκατ. ευρώ, Φεβρουάριος 2020: 61 εκατ. ευρώ), αλλά και των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-27 εκτός της ζώνης του ευρώ κατά 76,2%, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 3 εκατ. ευρώ. Ειδικότερα, όσον αφορά τις σημαντικότερες χώρες προέλευσης ταξιδιωτών, οι εισπράξεις από τη Γερμανία μειώθηκαν κατά 80,0% και διαμορφώθηκαν στα 3 εκατ. ευρώ, ενώ αυτές από τη Γαλλία μειώθηκαν κατά 87,7% και διαμορφώθηκαν στο 1 εκατ. ευρώ. Από τις χώρες εκτός της ΕΕ-27, μείωση κατά 89,1% παρουσίασαν οι εισπράξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 2 εκατ. ευρώ. Οι εισπράξεις από τις ΗΠΑ και από τη Ρωσία μειώθηκαν κατά 98,9% και 97,3%, αντιστοίχως και διαμορφώθηκαν σε επίπεδα κάτω του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Την περίοδο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2021, οι ταξιδιωτικές εισπράξεις εμφάνισαν μείωση κατά 90,3% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2020 και διαμορφώθηκαν στα 49 εκατ. ευρώ. Η εξέλιξη αυτή οφείλεται στη μείωση των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-27 κατά 85,7%, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 27 εκατ. ευρώ, καθώς και των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών εκτός της ΕΕ-27 κατά 92,9%, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 22 εκατ. ευρώ. Αναλυτικότερα, οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών της ζώνης του ευρώ διαμορφώθηκαν στα 18 εκατ. ευρώ, μειωμένες κατά 89,0%, ενώ οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-27 εκτός της ζώνης του ευρώ εμφάνισαν μείωση κατά 67,2% και διαμορφώθηκαν στα 9 εκατ. ευρώ.

Ειδικότερα, οι εισπράξεις από τη Γερμανία μειώθηκαν κατά 80,8% και διαμορφώθηκαν στα 8 εκατ. ευρώ, ενώ οι εισπράξεις από τη Γαλλία μειώθηκαν κατά 87,6% και διαμορφώθηκαν στο 1 εκατ. ευρώ. Από τις χώρες εκτός της ΕΕ-27, μείωση κατά 94,0% παρουσίασαν οι εισπράξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 3 εκατ. ευρώ. Οι εισπράξεις από τις ΗΠΑ και από τη Ρωσία μειώθηκαν κατά 99,1% και 98,6% αντιστοίχως και διαμορφώθηκαν σε επίπεδα κάτω του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Η εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση το Φεβρουάριο του 2021 διαμορφώθηκε στις 76 χιλ. ταξιδιώτες, μειωμένη κατά 87,8% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2020. Ειδικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση μέσω αεροδρομίων μειώθηκε κατά 92,0%, ενώ αυτή μέσω οδικών σταθμών κατά 85,5%.

Η μείωση της εισερχόμενης ταξιδιωτικής κίνησης ήταν αποτέλεσμα της πτώσης της ταξιδιωτικής κίνησης από τις χώρες της ΕΕ-27 κατά 86,2% και της ταξιδιωτικής κίνησης από τις χώρες εκτός της ΕΕ-27 κατά 89,2%.

Αναλυτικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ζώνης του ευρώ διαμορφώθηκε στις 22 χιλ. ταξιδιώτες, παρουσιάζοντας μείωση κατά 86,3%, ενώ πτώση κατά 86,1% εμφάνισε και η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ΕΕ-27 εκτός της ζώνης του ευρώ (Φεβρουάριος 2021: 17 χιλ. ταξιδιώτες, Φεβρουάριος 2020: 125 χιλ. ταξιδιώτες).

Ειδικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση από τη Γερμανία μειώθηκε κατά 82,9% και διαμορφώθηκε στις 8 χιλ. ταξιδιώτες, ενώ η ταξιδιωτική κίνηση από τη Γαλλία μειώθηκε κατά 73,1% και διαμορφώθηκε στις 2 χιλ. ταξιδιώτες. Αναφορικά με τις χώρες εκτός της ΕΕ-27, η ταξιδιωτική κίνηση από το Ηνωμένο Βασίλειο μειώθηκε κατά 87,7% και διαμορφώθηκε στις 4 χιλ. ταξιδιώτες. Η ταξιδιωτική κίνηση από τις ΗΠΑ και από τη Ρωσία μειώθηκε κατά 98,8% και 96,8% αντιστοίχως και διαμορφώθηκε σε επίπεδα χαμηλότερα των χιλίων ταξιδιωτών.

Την περίοδο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2021, η εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση μειώθηκε κατά 87,9% και διαμορφώθηκε στις 172 χιλ. ταξιδιώτες, έναντι 1.417 χιλ. ταξιδιωτών την αντίστοιχη περίοδο του 2020.

Ειδικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση μέσω αεροδρομίων μειώθηκε κατά 85,1%, ενώ αυτή μέσω οδικών σταθμών κατά 85,6%. Κατά την επισκοπούμενη περίοδο, η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ΕΕ-27 διαμορφώθηκε στις 102 χιλ. ταξιδιώτες, παρουσιάζοντας πτώση κατά 84,6% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2020, ενώ η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες εκτός της ΕΕ-27 μειώθηκε κατά 90,7% και διαμορφώθηκε στις 71 χιλ. ταξιδιώτες.

Η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ζώνης του ευρώ μειώθηκε κατά 84,2%, ενώ η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ΕΕ-27 εκτός της ζώνης του ευρώ μειώθηκε κατά 85,3%. Ειδικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση από τη Γερμανία παρουσίασε μείωση κατά 76,1% και διαμορφώθηκε στις 27 χιλ. ταξιδιώτες, ενώ αυτή από τη Γαλλία μειώθηκε κατά 72,1% και διαμορφώθηκε στις 5 χιλ. ταξιδιώτες. Αναφορικά με τις χώρες εκτός της ΕΕ-27, η ταξιδιωτική κίνηση από το Ηνωμένο Βασίλειο μειώθηκε κατά 90,8% και διαμορφώθηκε στις 9 χιλ. ταξιδιώτες, ενώ αυτή από τις ΗΠΑ μειώθηκε κατά 98,3% και διαμορφώθηκε σε επίπεδο χιλίων ταξιδιωτών. Τέλος, η ταξιδιωτική κίνηση από τη Ρωσία μειώθηκε κατά 97,3% και διαμορφώθηκε κάτω των χιλίων ταξιδιωτών.

Ετικέτες: εισπράξεις

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • Κοινωνικός Τουρισμός: Έως σήμερα οι ενστάσεις για τα προσωρινά αποτελέσματα των συνταξιούχων

    4 Ιούν 2026

  • Η Κρήτη, η ισχυρότερη περιφερειακή τουριστική αγορά της χώρας, κατά το πρώτο τετράμηνο του 2026

    3 Ιούν 2026

  • Κοινωνικός Τουρισμός: Προειδοποίηση της ΔΥΠΑ για μη εξουσιοδοτημένες υπηρεσίες κρατήσεων

    31 Μάι 2026

  • ΙΕΛΚΑ: Ένας στους δυο Έλληνες σχεδιάζουν να κάνουν διακοπές εφέτος

    26 Μάι 2026

  • Ρόδος: Πάνω από 56 εκατομμύρια επισκέπτες – τουρίστες έφθασαν από το εξωτερικό στο νησί τα τελευταία 25 χρόνια

    23 Μάι 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Ν.Παπαθανάσης: Στις 15/6 ανοίγει το νέο «Ανακαινίζω», τέσσερα νέα προγράμματα για επιχειρήσεις μέσα στο καλοκαίρι

    Ν.Παπαθανάσης: Στις 15/6 ανοίγει το νέο «Ανακαινίζω», τέσσερα νέα προγράμματα για επιχειρήσεις μέσα στο καλοκαίρι

    49 shares
    Share 20 Tweet 12
  • ΑΣΕΠ 2ΓΒ/2026: Άνοιξαν οι αιτήσεις για 4.747 μόνιμες θέσεις

    19 shares
    Share 8 Tweet 5
  • ΑΣΕΠ 2Κ/2024: Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα επιλαχόντων για 478 θέσεις σε φορείς του Υπουργείου Υγείας

    16 shares
    Share 6 Tweet 4
  • Πανελλαδικές 2026: Για πολύ καλά διαβασμένους τα Αρχαία, δύσκολα και τα θέματα σε Μαθηματικά και Βιολογία

    9 shares
    Share 4 Tweet 2
  • ΑΣΕΠ 1ΓΒ/2026: Στις 04/06 η ανοιχτή ηλεκτρονική κληρωτίδα

    8 shares
    Share 3 Tweet 2

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.