Θέμα voucherergasia.gr: Χιλιάδες περιμένουν ακόμη το Δώρο και το επίδομα από τον ΟΑΕΔ!

Θέμα voucherergasia.gr: Χιλιάδες περιμένουν ακόμη το Δώρο και το επίδομα από τον ΟΑΕΔ!

14 Ιανουαρίου 2020

Ο Νομός Ηρακλείου είναι μια από τις περιοχές που στηρίζεται στον Τουρισμό, έχοντας φέτος 22.000 άτομα, τα οποία εγγράφηκαν στον ΟΑΕΔ, προκειμένου να λάβουν το επίδομα από τον Οργανισμό.

Τη φετινή χρονιά εγγράφηκαν 3500 άτομα περισσότερα σε σχέση με πέρυσι στους ΟΑΕΔ της Νέας Αλικαρνασσού και του Ηρακλείου. Μιλάμε για εγγραφές που ξεκίνησαν από τα τέλη Οκτώβρη κατά κύριο λόγο ως και τις αρχές Δεκέμβρη.

Λόγω του όγκου των εγγραφών όμως και εξαιτίας της έλλειψης σε προσωπικό, υπάρχουν χιλιάδες εγγεγραμμένοι που ακόμη δεν έχουν λάβει το Δώρο Χριστουγέννων και το επίδομα.

Όπως αναφέρει στο voucherergasia.gr ο πρόεδρος των ξενοδοχοϋπαλλήλων Νομού Ηρακλείου Νίκος Κοκολάκης, το πρόβλημα αφορά τους εγγεγραμμένους που κατέθεσαν τα χαρτιά τους από τις 22 Νοέμβρη.

«Από αυτή την περίοδο και μετά οι εγγεγραμμένοι παραμένουν απλήρωτοι. Αντιλαμβανόμαστε πως όταν εγγράφονται καθημερινά 400 με 500 άτομα στον ΟΑΕΔ, ο όγκος είναι μεγάλος. Όμως αυτό δε σημαίνει ότι οι συνάδελφοι πρέπει να είναι απλήρωτοι ως σήμερα. Για αυτό και ζητάμε να τους καταβληθούν τα χρήματα ως το τέλος της εβδομάδας», επισημαίνει ο κ. Κοκολάκης.

Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος σε παγκρήτιο επίπεδο είχαμε μια αύξηση των εγγεγραμμένων στον ΟΑΕΔ από τις 39.000 σε 49.000. Δηλαδή σε όλη την Κρήτη καταγράφηκε μια αύξηση της τάξης των 10.000 ατόμων.

 

Ανδρέας Κριτσωτάκης

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<