voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
    Κυρ. Μητσοτάκης στο Μετρό: Η ευρωπαϊκή κάρτα αναπηρίας είναι στοιχειώδης κίνηση αξιοπρέπειας απέναντι στους συμπολίτες μας

    Κυρ. Μητσοτάκης στο Μετρό: Η ευρωπαϊκή κάρτα αναπηρίας είναι στοιχειώδης κίνηση αξιοπρέπειας απέναντι στους συμπολίτες μας

    Στις 7 Νοεμβρίου ανάβει το πρώτο χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Ελλάδα

    Η πρώτη εικόνα για το τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα

    ΕΟΠΥΥ: Πώς έγινε εξάρθρωση κυκλώματος εικονικών συνταγογραφήσεων

    Μικρή «ανάσα»στα αποθέματα νερού λόγω των βροχοπτώσεων

  • Εκπαίδευση

    Πανελλήνιες 2026: Καθορίστηκαν οι συντελεστές Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής

    Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός δημιουργίας ταινίας μικρού μήκους με θέμα: «Ορθοδοξία και Ελληνισμός στην Κύπρο – 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή»

    ΥΠΑΙΘΑ: Ανακοίνωσε την πρόσληψη εκπαιδευτικών στα Ωνάσεια Σχολεία

    ΔΟΕ: Νέες κινητοποιήσεις ενάντια στο εκπαιδευτικό νομοσχέδιο

    ΟΛΜΕ-ΔΟΕ: Οδεύουν προς 24ωρη απεργία στις 16/12

    Ξεκινούν τα μαθήματα στις Πειραματικές Επαγγελματικές Σχολές της ΔΥΠΑ για τουρισμό – εστίαση

    ΔΥΠΑ: Έως 10/12 η υποβολή αιτήσεων για την 9η Συμπληρωματική Πρόσκληση του Μητρώου Εκπαιδευτικών

  • Θέσεις εργασίας

    Προσλήψεις 30 συμβασιούχων στο Δήμο Αθηναίων

    ΑΣΕΠ 4Κ/2021: Προσωρινά αποτελέσματα επιλαχόντων στον ΔΟΑΤΑΠ

    Νέα προκήρυξη από το ΑΣΕΠ: 66 προσλήψεις στην Τράπεζα της Ελλάδας με απολυτήριο Λυκείου!

    Προκήρυξη για 413 μόνιμες προσλήψεις στον ΟΣΥ

    Εκπνέει η προθεσμία για 290 προσλήψεις οδηγών στην ΟΣΥ

    Προκήρυξη διαγωνισμού για 102 θέσεις Δικαστικών Πληρεξουσίων στο ΝΣΚ

    Συνεχίζεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για 102 μόνιμες προσλήψεις στο ΝΣΚ

  • Οικονομία

    «Εξοικονομώ 2025»: Υπαγωγή 20.840 νοικοκυριών στο πρόγραμμα- Ξεκινά η υλοποίηση του

    Μιχαηλίδου: Νωρίτερα η καταβολή των επιδομάτων Χριστουγέννων – Μόνιμη η προπληρωμή από το 2026

    Πέλλετ: Ποιους συμφέρει περισσότερο η θέρμανση

    Πέλλετ: Ποιους συμφέρει περισσότερο η θέρμανση

    Ξεκινά η εφαρμογή του δυναμικού (πορτοκαλί) τιμολογίου

  • Εργασιακά
    e-ΕΦΚΑ: Avatar θα απαντά στις ερωτήσεις των ασφαλισμένων – Τι δείχνουν τα τελευταία στοιχεία για τις εκκρεμείς συντάξεις

    e-ΕΦΚΑ: Αυξήσεις 2,4% στις κύριες συντάξεις από 1/1/2026

    Μιχαηλίδου: Νωρίτερα η καταβολή των επιδομάτων Χριστουγέννων – Μόνιμη η προπληρωμή από το 2026

    Κατώτατος μισθός: Ποια επιδόματα αναμένεται να αυξηθούν και πόσο

    Νέοι μισθοί από το 2026: Ποιοι θα δουν αυξήσεις και πόσο θα φτάσει ο κατώτατος μισθός

    Συντάξεις Ιουνίου: Οι επομενες ημερομηνίες πληρωμής

    Συντάξεις: Τι αύξηση θα πάρουν 671.586 συνταξιούχοι

  • VOUCHER
    Μπλόκο στα κοινωνικά επιδόματα των «φτωχών» ελεύθερων επαγγελματιών

    Voucher των 200 ευρώ: Πώς θα πάρετε την επιδότηση

    Voucher Ανέργων και Εργαζομένων 2026

    Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το νέο μεγάλο Voucher με εκπαιδευτικό επίδομα από 750€ έως 1.500€ για Ανέργους και Εργαζομένους

    Voucher Ανέργων και Εργαζομένων 2026

    Έρχεται νέο μεγάλο Voucher με εκπαιδευτικό επίδομα από 750€ έως 1.500€ για Ανέργους και Εργαζομένους

    Διπλή επιδότηση για κατάρτιση και μηνιαίο μισθό 1.118 ευρώ σε 10.000 ανέργους – Τι ποσό επιχορήγησης λαμβάνουν οι επιχειρήσεις, πώς θα επιλέγονται οι εργαζόμενοι

    ΔΥΠΑ: Δεν κόβεται πλέον το ταμείο ανεργίας σε επιδοτούμενα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης!

  • Πολιτική

    Κυρ. Μητσοτάκης για την προσωπική διαφορά: Μία ακόμα από τις μεγάλες αδικίες του νόμου Κατρούγκαλου τελειώνει οριστικά

    Κυρ. Μητσοτάκης στο Μετρό: Η ευρωπαϊκή κάρτα αναπηρίας είναι στοιχειώδης κίνηση αξιοπρέπειας απέναντι στους συμπολίτες μας

    Κυρ. Μητσοτάκης στο Μετρό: Η ευρωπαϊκή κάρτα αναπηρίας είναι στοιχειώδης κίνηση αξιοπρέπειας απέναντι στους συμπολίτες μας

    διαΝΕΟσις: Το 63% των Ελλήνων άνω των 18 είναι υπέρβαροι ή παχύσαρκοι

    Δωρεάν φάρμακα και προληπτικές εξετάσεις για την παχυσαρκία και τη νεφρική δυσλειτουργία – Ποιοι τα δικαιούνται

    Ο ΕΟΦ ανακοίνωσε τη λίστα με τα 232 φάρμακα που είναι σε έλλειψη

    Στο ΦΕΚ η ΚΥΑ για τη διανυκτέρευση στρατιωτικών φαρμακείων και την κατ’ οίκον διανομή φαρμάκων υψηλού κόστους

  • Εκλογές
    Μαρινάκης: Η κυβέρνηση θα συνεργαστεί με όλους τους εκλεγμένους αξιωματούχους

    Μαρινάκης: Έρχεται νομοσχέδιο για Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές σε ένα γύρο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Υπουργείο Εσωτερικών: Ξεκίνησε η εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων

    Μεγάλες αλλαγές στις αυτοδιοικητικές εκλογές ετοιμάζει η κυβέρνηση – Καταργείται ο Β’ γύρος, εισάγεται ηλεκτρονική ψηφοφορία

    Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πρώτος o Ανδρουλάκης, δεύτερος ο Δούκας

    Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Συγχαρητήρια του Χάρη Δούκα στον Νίκο Ανδρουλάκη για την επικράτησή του

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική Τουρισμός

Τηλεδιάσκεψη Θεοχάρη-ΣΕΤΕ: Περιμένουμε δύσκολη χρονιά

από Σταύρος Καραΐνδρος
01/12/2020
σε Τουρισμός

100
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Η αποτίμηση της δύσκολης τουριστικής χρονιάς που πέρασε λόγω της παγκόσμιας πανδημίας του κορωνοϊού, τα θετικά αποτελέσματα στην Ελλάδα παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις, η δρομολόγηση λύσεων σε ζητήματα του κλάδου, αλλά και η ανταλλαγή απόψεων για την επόμενη χρονιά ήταν το αντικείμενο της τηλεδιάσκεψης μεταξύ του Υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη, του Προέδρου του ΣΕΤΕ Γιάννη Ρέτσου και εκπροσώπων των κλαδικών ενώσεων – μελών του Συνδέσμου.

Ο κ. Θεοχάρης επισήμανε ότι «η επόμενη χρονιά θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη και κρίσιμη, με βάση τα κριτήρια που έχει δημιουργήσει αυτή η πανδημία», ενώ αναφέρθηκε διεξοδικά στη σεζόν του 2020 που ολοκληρώθηκε με επιτυχία, αν αναλογιστεί κανείς τη σφοδρότητα με την οποία «χτύπησε» ο COVID-19 ολόκληρο τον πλανήτη, λέγοντας: «Αυτή ήταν μια χρονιά όπου διαφοροποιηθήκαμε. Και το πράξαμε πολύ γρήγορα, με τα πρωτόκολλα, για τα οποία συνεργαστήκαμε άμεσα και με τα συστήματα ελέγχων. Οι κύριοι λόγοι για τις αποφάσεις ήταν οι υγειονομικοί, κάτι που κατανοήσατε όλοι. Προσπαθήσαμε να περιορίσουμε τις βεβιασμένες αποφάσεις. Το πόσο καλά τηρήθηκαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα από τις εταιρείες τις οποίες εκπροσωπείτε φαίνεται από το γεγονός ότι βρέθηκαν μόλις δύο κρούσματα σε εργαζόμενους από περισσότερα από 4.000 τεστ που πραγματοποιήθηκαν».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο Υπουργός Τουρισμού στις διεθνείς διακρίσεις που απέσπασαν εταιρίες του κλάδου, ο ΕΟΤ και το Υπουργείο Τουρισμού, τοποθετώντας την Ελλάδα στην κορυφή της παγκόσμιας ταξιδιωτικής ελίτ: «Τα βραβεία που έλαβαν η ‘Aegean’ και ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών ‘Ελευθέριος Βενιζέλος’ πιστοποιούν ότι και σε διεθνές επίπεδο τα πήγαμε καλά. Για πρώτη φορά βραβεύτηκαν ο ΕΟΤ και το Υπουργείο Τουρισμού από τα ‘World travel Awards’, μια μεγάλη διάκριση και αναγνώριση της συλλογικής προσπάθειας του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, βάσει των εμπειριών των ανθρώπων που επισκέφτηκαν τη χώρα μας». «Ευχαριστώ για τον επαγγελματισμό που έδειξε συνολικά η τουριστική βιομηχανία», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοχάρης για τα αντανακλαστικά και τη σοβαρότητα που έδειξαν τα μέλη του ΣΕΤΕ.

Ο Υπουργός Τουρισμού τόνισε το κακό που κάνει στον Τουρισμό και στη χώρα μας η συζήτηση που γίνεται από ορισμένους κύκλους για το αν ανοίξαμε με ασφάλεια. «Η χώρα μας είναι ασφαλής και αυτό αποδεικνύεται από κάθε άποψη. Χώρες, όπως το Ισραήλ, που δεν άνοιξαν τα σύνορά τους ή η Κύπρος, που έλαβαν πιο αυστηρά μέτρα, δεν γλίτωσαν το δεύτερο κύμα της πανδημίας. Η βασική πηγή αυτής της κριτικής είναι η εσφαλμένη εντύπωση πως ‘εξοντώθηκε’ ο κορωνοϊός μετά το πρώτο κύμα».

ΣχετικάΆρθρα

Κεφαλογιάννη: Το 2025 προμηνύεται χρονιά – ρεκόρ για τα έσοδα του τουρισμού

13/12/2024
Κυβέρνηση: Τι λέει για την επαναφορά 13ου – 14ου μισθού στο Δημόσιο Τομέα

Κυβέρνηση: Τι λέει για την επαναφορά 13ου – 14ου μισθού στο Δημόσιο Τομέα

16/05/2024

«Οι προοπτικές της επόμενης χρονιάς», επισήμανε ο κ. Θεοχάρης, «θα είναι δύσκολες διότι πιστεύω πως ο ανταγωνισμός θα ενταθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό», ενώ εξήγησε και τα οφέλη των ‘rapid tests’. «Προεδρεύω σε μια Επιτροπή του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, όπου προσπαθούμε να υιοθετηθούν από όλες τις χώρες (‘policy recommendations’) τα ‘rapid tests’. Και το προσπαθώ, προσωπικά, εδώ και μήνες. Το αποτέλεσμα θα είναι να μπουν όλες οι χώρες με αρκετά μεγάλη δυναμικότητα και ένα πολύ σκληρό πόλεμο τιμών και προβλημάτων που όλο αυτό μπορεί να επιφέρει. Προφανώς, το ελληνικό τουριστικό προϊόν έχει τους τρόπους να αντισταθεί και να αμυνθεί, αλλά θα είναι μια μεγάλη πρόκληση για την επόμενη χρονιά».

Δυο ακόμη στρατηγικοί στόχοι για το Υπουργείο Τουρισμού σύμφωνα με τον Υπουργό είναι τα ψηφιακά εφόδια και η διαφήμιση. «Έχω ζητήσει από τον ΕΟΤ να κινηθεί προς αυτές τις δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι τα ψηφιακά εφόδια (‘digital assets’), μέσω του ‘Visit Greece’ και της εφαρμογής ‘Visit Greece mobile application’. Η εφαρμογή αυτή ‘κατέβηκε’ στα κινητά από 550.000 ανθρώπους και 450.000 έβαλαν «preference». Διορθώθηκαν πολλά προβλήματα στην εφαρμογή και θέλω να σας ζητήσω να μπουν οι επιχειρήσεις σας σε αυτήν. Αυτό θα βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη και παράλληλα θα ωφελήσει και τις επιχειρήσεις». «Η δεύτερη στρατηγική κατεύθυνση», είπε ο κ. Θεοχάρης στα μέλη του ΣΕΤΕ, «είναι η συνεχής παρουσία μέσω διαφήμισης και συνδιαφήμισης. Και στο επίπεδο στήριξης των αεροπορικών θέσεων και στο επίπεδο της διαφήμισης με τους ‘our operators’ κ.ά. Θα ασχοληθούμε και με ‘workshops’ για την επέκταση της τουριστικής περιόδου».

«Ένα δομικό πρόβλημα για την επόμενη χρονιά», υπογράμμισε ο κ. Θεοχάρης, «είναι ότι υπάρχει ο κίνδυνος να μην καταφέρουμε να έχουμε οργανωμένους, ενιαίους κανόνες».

«Η συζήτηση για την υιοθέτηση των κοινών κανόνων είναι συνεχής. Η κουβέντα για το πώς θα αξιοποιηθούν τα τεστ έχει μπει στην ημερήσια ατζέντα και οι χώρες ήδη χρησιμοποιούν τα κοινά κριτήρια του ECDC», συμπλήρωσε ο Υπουργός Τουρισμού.

Ο κ. Θεοχάρης ενημέρωσε τα μέλη του ΣΕΤΕ για τα προγράμματα εσωτερικού τουρισμού.

«Έχω συμφωνήσει τα χρήματα του ‘Τουρισμός Για Όλους’ να μεταφερθούν στην επόμενη χρονιά όπως επίσης και το σύστημα των ‘voucher’ του ιδιωτικού τομέα να επεκταθεί και την επόμενη χρονιά. Περιμένω να ψηφιστούν οι διατάξεις και να γίνει η συνεννόηση και σε επίπεδο προϋπολογισμού».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ κ. Γιάννης Ρέτσος τόνισε με έμφαση την επιτυχία της Ελλάδας και των επιχειρήσεων -τηρουμένων των αναλογιών- μέσα στην πανδημία. «Ο τουρισμός έπρεπε να ανοίξει και καλώς άνοιξε. Αναγνωρίζουμε την προσπάθεια που καταβάλαμε όλοι μας για να λειτουργήσει ο τουρισμός, μέσα σε πρωτόγνωρες συνθήκες. Οι παραλείψεις ήταν αναμενόμενες και οι περισσότερες διορθώθηκαν εγκαίρως, όπως με τα υποδειγματικά PLF στα αεροδρόμια, που θα μπορούσαν να εφαρμοστούν πιο γρήγορα και στα χερσαία σύνορα».

Ο κ. Ρέτσος υποστήριξε ότι όλη αυτή η τεράστια προσπάθεια μέσα σε αυτή την υγειονομική αβεβαιότητα, δίνει τη δυνατότητα μιας παρακαταθήκης θετικών εμπειριών για το μέλλον. «Δείξαμε στο εξωτερικό ότι η Ελλάδα μπορεί να διαχειρίζεται ένα τεράστιο πρόβλημα και να αντιμετωπίζει αυτό το μεγάλο υγειονομικό ρίσκο με επιτυχία. Αυτή είναι μια παρακαταθήκη για το μέλλον, όπως και η εμπειρία που απέκτησαν οι επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι, λειτουργώντας μέσα σε ένα τέτοιο υβριδικό περιβάλλον».

Τέλος, ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ ξεκαθάρισε ότι ο τουρισμός δεν ευθύνεται για το δεύτερο κύμα κορωνοϊού στην χώρα μας, ενώ αναφέρθηκε και στην Αμερικανική τουριστική αγορά. «Ο τουρισμός έχει συνηθίσει να ενοχοποιείται για πάρα πολλά πράγματα όλα αυτά τα χρόνια και αυτό συνέβη και στη συγκυρία αυτή. Δεν μπορεί να συνδέεται η τωρινή κατάσταση με τον τουρισμό το καλοκαίρι. Τα στοιχεία του ΕΟΔΥ είναι η προφανής απόδειξη. Η πολιτική αλλαγή στις Η.Π.Α. μας δημιουργεί αισιοδοξία, αναφορικά με τις σχέσεις της με την Ευρώπη. Η αμερικανική αγορά είναι από τις πλέον σημαντικές για τη χώρα μας. Ευχόμαστε το δεύτερο εξάμηνο του 2021 να αποτελέσει την απαρχή της επιστροφής στην κανονικότητα για τον ελληνικό τουρισμό».

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης, εκτός του Υπουργού Τουρισμού και του Προέδρου του ΣΕΤΕ, συμμετείχαν επίσης:

· Α’ Αντιπρόεδρος του ΣΕΤΕ και Πρόεδρος της ΠΟΞ κ. Γρηγόρης Τάσιος,

· Αντιπρόεδρος του ΣΕΤΕ και Πρόεδρος της Aegean AirlinesΑΡΑΙΓ -2,44% και της Olympic Air κ. Ευτύχιος Βασιλάκης,

· Αντιπρόεδρος του ΣΕΤΕ και Πρόεδρος της ΣΕΤΚΕ κ. Παναγιώτης Τοκούζης,

· Αντιπρόεδρος του ΣΕΤΕ και μέλος του ΔΣ της HATTA κ. Λύσανδρος Τσιλίδης,

· Αντιπρόεδρος Οικονομικών του ΣΕΤΕ και Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων νομού Χανίων κ. Εμμανουήλ Γιαννούλης ,

· Γενικός Γραμματέας του ΣΕΤΕ και Πρόεδρος της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής Ελλάδος (ΟΚΕ) και της Vernicos Yachts κ. Γιώργος Βερνίκος,

· Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του ΣΕΤΕ και CEO του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» κ. Ιωάννης Παράσχης και η Γενική Διευθύντρια του ΣΕΤΕ κυρία Μαρία Γάτσου.

Ετικέτες: ΣΕΤΕΧάρης ΘεοχάρηςΥπουργός Τουρισμού

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • Κοινωνικός Τουρισμός 2025-2026: Μέχρι πότε μπορείτε να κάνετε διακοπές με τα voucher

    8 Δεκ 2025

  • ΔΥΠΑ: Αυξάνεται η χρονική διάρκεια υλοποίησης του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού για εργαζόμενους και ανέργους

    3 Δεκ 2025

  • «Τουρισμός για όλους 2025»: Δείτε τον νέο οριστικό πίνακα δικαιούχων χαμηλής περιόδου

    20 Νοέ 2025

  • Με ρεκόρ επιβατικής κίνησης 37 εκατ. ταξιδιωτών θα κλείσει το 2025 για τα 14 αεροδρόμια – Νέες επενδύσεις 200 εκατ. ευρώ

    14 Νοέ 2025

  • North Evia Pass 2025: Λήγει σήμερα η προθεσμία αιτήσεων για την κάρτα των 150 ευρώ

    29 Οκτ 2025

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΔΥΠΑ: Τα 300 ευρώ που δικαιούνται χιλιάδες άνεργοι – Δείτε αν είστε δικαιούχοι

    357 shares
    Share 143 Tweet 89
  • Έρχεται νέο μεγάλο Voucher με εκπαιδευτικό επίδομα από 750€ έως 1.500€ για Ανέργους και Εργαζομένους

    299 shares
    Share 120 Tweet 75
  • Επίδομα παιδιού Α21: Νωρίτερα η πληρωμή της 6ης δόσης

    175 shares
    Share 70 Tweet 44
  • Επίδομα θέρμανσης: Πότε έρχεται η πρώτη πληρωμή στους δικαιούχους

    105 shares
    Share 42 Tweet 26
  • Συντάξεις Ιανουαρίου: Νωρίτερα θα δουν λεφτά 4,2 εκατ. συνταξιούχοι – Πότε θα ξεκινήσουν οι πληρωμές

    82 shares
    Share 33 Tweet 21

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.