Αποκλειστικό: Αποκαλύψεις Πέτρου Ινιωτάκη στο Voucher Ergasia (VIDEO)

Αποκλειστικό: Αποκαλύψεις Πέτρου Ινιωτάκη στο Voucher Ergasia (VIDEO)

10 Ιανουαρίου 2019

Συνέντευξη του Πέτρου Ινιωτάκη στο Voucher Ergasia.


Ο Πέτρος Ινιωτάκης είναι το πρόσωπο της επικαιρότητας του Ηρακλείου τις τελευταίες μέρες. Κάτι απολύτως λογικό, αφού η παραίτησή του από την αντιδημαρχία του Δήμου έπεσε σαν «κεραυνός».

Ο Πέτρος Ινιωτάκης μίλησε στην κάμερα του Voucher Ergasia, στην πρώτη του μεγάλη συνέντευξη μετά την ανακοίνωσή της παραίτησής του και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός αναφορικά με την επόμενη μέρα και τις κινήσεις του.

Ο άνθρωπος που αποτέλεσε εκ των πρωτεργατών της Δύναμης Πολιτών που έφερε τον Βασίλη Λαμπρινό στη δημαρχία του Δήμου Ηρακλείου, έκανε τον προσωπικό του απολογισμό, μιλώντας στο Voucher Ergasia, αναφέρθηκε στα πεπραγμένα, μίλησε για τις θέσεις εργασίας που άνοιξαν, αλλά και αυτές που θα ανοίξουν, ενώ για πρώτη φορά μιλά για την επόμενη μέρα, τις επόμενες κινήσεις του.

Ο πρώην, πλέον, αντιδήμαρχος μιλά ανοιχτά για τη νέα πορεία και την προσωπική διαδρομή που θα χαράξει, ενώ απαντά ξεκάθαρα στα σενάρια που αφορούν τη στήριξη κομμάτων και απαντά στα διάφορα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα.

Μιλώντας με τη γλώσσα της αλήθειας, όπως έχει μάθει άλλωστε εδώ και πολλά χρόνια, ο Πέτρος Ινιωτάκης ανοίγει την καρδιά του στο voucherergasia.gr σε μία αποκλειστική συνέντευξη που θα συζητηθεί.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<