Στο Υπουργείο το θέμα των επιδοτήσεων, της νεας ΚΑΠ και του φακέλου προς την Ε.Ε.

Στο Υπουργείο το θέμα των επιδοτήσεων, της νεας ΚΑΠ και του φακέλου προς την Ε.Ε.

21 Φεβρουαρίου 2020

Μια ακόμη συνάντηση στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης πραγματοποιείται σήμερα, ενημερωτικού χαρακτήρα, με στόχο να τεθούν επί τάπητος τα ζητήματα των αγροτικών επιδοτήσεων, του φακέλου που είναι υπό ολοκληρωση, αλλά και τη νέα ΚΑΠ.

Σε αυτή τη συνάντηση θα μετάσχει μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της ΕΑΣΗ Μύρωνας Χιλετζάκης, ο οποίος και θα ενημερωθεί για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Υπενθυμίζεται ότι κλιμάκιο του Υπουργείου θα βρεθεί τις επόμενες μέρες στην Κρήτη για την κατεστραμμένη ελαιοπαραγωγή, με στόχο να υπαρχει μια ακόμη καλύτερη εικόνα για όλα όσα έχουν γίνει στο νησί τη φετινή χρονιά, σε ό,τι έχει να κάνει με το λάδι.

Η ελαιοπαραγωγή έχει υποστεί ένα ισχυρό πλήγμα και τα μέλη του κλιμακίου έρχονται για να διαπιστώσουν το μέγεθος τους, αν και όπως λένε οι ίδιοι οι αγρότες «τα λόγια είναι περιττά».

Πριν λίγες μέρες εξάλλου κατατεθηκαν τα τελικά στοιχεία που αναδεικνύουν τη μείωση της παραγωγής, η οποία είναι σε ποσοστό 40% επί της παραγωγής και περίπου 40.000 τόνους. Κατατέθηκαν επίσης τα τελικά ποσοστά που αφορούν την ποιοτική υποβάθμιση του προϊόντος

Η Ομάδα Εργασίας για το λάδι που συνεδρίασε πρόσφατα, θα συνεδριάσει εκ νέου στις αρχές Μαρτίου.
Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, ο φάκελος πρέπει να παραδοθεί στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκη Βορίδη, μέχρι το τέλος Μαρτίου, προκειμένου στη συνέχεια να διεκδικηθούν αποζημιώσεις από την Ε.Ε.

Η τεκμηρίωση είναι μια αρκετά κρίσιμη υπόθεση που έχει εξαιρετικά μεγάλη σημασία για να πετύχει ο στόχος των αποζημιώσεων από την Ε.Ε.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<