voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
    Νέες ταυτότητες: Πού οφείλεται η μεγάλη αναμονή για ραντεβού στα αστυνομικά τμήματα

    Νέες ταυτότητες: Πού οφείλεται η μεγάλη αναμονή για ραντεβού στα αστυνομικά τμήματα

    Οδηγίες από τον ΕΦΕΤ προς τους καταναλωτές για ασφαλή κατανάλωση τροφίμων ενόψει Χριστουγέννων

    Οδηγίες από τον ΕΦΕΤ προς τους καταναλωτές για ασφαλή κατανάλωση τροφίμων ενόψει Χριστουγέννων

    Κοξάκι: Ανησυχία για την αύξηση κρουσμάτων στα παιδιά – Τα μέτρα πρόληψης από τον ΕΟΔΥ

    Εποχική γρίπη: Κατέφτασε νωρίτερα τον φετινό χειμώνα – Εμβολιασμό κυρίως για τις ευπαθείς ομάδες συστήνει ο ΕΟΔΥ

  • Εκπαίδευση

    Ζαχαράκη: Νέες καταθέσεις για ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων στο πρώτο δίμηνο του 2026

    Με απόλυτη ασφάλεια οι Πανελλαδικές διαβεβαιώνουν τα αρμόδια υπουργεία

    Πανελλαδικές: Έως 22/12 οι αιτήσεις συμμετοχής για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

    Πανελλαδικές: Έως τις 06 Μαρτίου η υποβολή δικαιολογητικών για εισαγωγή στις Αστυνομικές Σχολές

    Στρατιωτικές και Αστυνομικές σχολές: Οι αλλαγές στις Πανελλαδικές 2026

    Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τις μετακινήσεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών

  • Θέσεις εργασίας

    Δήμος Ηρακλείου: Προχωρά σε 91 προσλήψεις με οκτάμηνες συμβάσεις

    Ανακοινώθηκαν οι προσλήψεις 573 ειδικών φρουρών στην ελληνική αστυνομία

    Ελληνική Αστυνομία: Προχωρά στις προσλήψεις 926 ειδικών φρουρών

    ΑΣΕΠ 5Ε/2021: Εκδόθηκαν οι προσωρινοί πίνακες

    ΑΣΕΠ 5Κ/2023: Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα – Από 20/12 οι ενστάσεις

    Επιχείρηση “Νόστος 2”: Απομακρύνθηκαν 26 Έλληνες από την Οδησσό

    ΑΣΕΠ 2Γ/2025: Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα για 145 προσλήψεις στο Υπ. Εξωτερικών

  • Οικονομία

    Φοροδιαφυγή: Πώς τα ψηφιακά εργαλεία άλλαξαν το τοπίο το 2025

    Τέλη κυκλοφορίας 2026: Ποια είναι η φετινή προθεσμία πληρωμής – Τι προβλέπει η διαδικασία

    Τέλη Κυκλοφορίας 2026: Τι ισχύει με το ενδεχόμενο παράτασης

    Ρυθμίσεις «ανάχωμα» για συσσώρευση οφειλών σε Δημόσιο και Ταμεία – Ποιοι μπορούν να ενταχθούν και ποιες οι προϋποθέσεις

    Πληρωμές πριν τα Χριστούγεννα: Συντάξεις, επιδόματα και εφάπαξ έως 24 Δεκεμβρίου

    Φορολοταρία Μαρτίου: Έγινε η κλήρωση-Δείτε αν κερδίσατε 50.000 ευρώ

    Mega χριστουγεννιάτικη φορολοταρία: Πότε θα γίνει η κλήρωση για τα 100.000 ευρώ

  • Εργασιακά
    Δώρο Χριστουγέννων 2021: Πώς υπολογίζεται και πότε θα γίνουν οι πληρωμές

    Πώς αμείβονται οι εργαζόμενοι τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά

    Τι πρέπει να κάνεις αν δεν μπήκε το δώρο Χριστουγέννων

    Δώρο Χριστουγέννων 2021: Πώς υπολογίζεται και πότε θα γίνουν οι πληρωμές

    Πώς αμείβονται οι εργαζόμενοι τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά

    ΔΥΠΑ: Λήγει την 1η Δεκεμβρίου η προθεσμία κατάθεσης αιτήσεων για το πρόγραμμα νέας επιχειρηματικότητας

    ΔΥΠΑ: Στα σκαριά νέο voucher με αποδοχές έως και 1.500 ευρώ

  • VOUCHER
    Κοινωνικός τουρισμός: Tα τελικά αποτελέσματα για το voucher

    Επεκτείνεται ο κοινωνικός τουρισμός από 12 σε 13 μήνες

    ΔΥΠΑ: Λήγει την 1η Δεκεμβρίου η προθεσμία κατάθεσης αιτήσεων για το πρόγραμμα νέας επιχειρηματικότητας

    ΔΥΠΑ: Στα σκαριά νέο voucher με αποδοχές έως και 1.500 ευρώ

    Voucher Ανέργων και Εργαζομένων 2026

    Έρχεται το νέο μεγάλο Voucher με εκπαιδευτικό επίδομα από 750€ έως 1.500€ για Ανέργους και Εργαζομένους – Όλα όσα θέλετε να ξέρετε

    Προσλήψεις στο «Χαμόγελο του παιδιού» – Δείτε τις ειδικότητες

    Voucher έως 800 ευρώ: Tα προσωρινά αποτελέσματα για το πρόγραμμα πρώιμη παιδική παρέμβαση

  • Πολιτική
    Μητσοτάκης για ακρίβεια: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση -Τι είπε για ΦΠΑ και εισφορές (video)

    Μητσοτάκης: Από τα 27 αιτήματα των αγροτών, τα 16 έχουν ικανοποιηθεί, 4 βρίσκονται υπό επεξεργασία

    Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τη μετάβαση του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ

    Εντείνονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις – Διαμαρτύρονται για το αυξημένο κόστος παραγωγής και τις μειωμένες επιδοτήσεις

    Πηγές ΥΠΑΑΤ: 16+4 αιτήματα αγροτών υλοποιούνται ή βρίσκονται υπό επεξεργασία για να βρεθεί λύση

    Σοκ στον τουρισμό της Κρήτης – “Κανόνι” από μεγάλο tour operator

    Συνέδριο ΣΕΤΕ- “Tourism Ahead” – Όλγα Κεφαλογιάννη: Το 2025 θα είναι ένα ακόμη ορόσημο για τον ελληνικό τουρισμό

  • Εκλογές
    Μαρινάκης: Η κυβέρνηση θα συνεργαστεί με όλους τους εκλεγμένους αξιωματούχους

    Μαρινάκης: Έρχεται νομοσχέδιο για Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές σε ένα γύρο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Υπουργείο Εσωτερικών: Ξεκίνησε η εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων

    Μεγάλες αλλαγές στις αυτοδιοικητικές εκλογές ετοιμάζει η κυβέρνηση – Καταργείται ο Β’ γύρος, εισάγεται ηλεκτρονική ψηφοφορία

    Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πρώτος o Ανδρουλάκης, δεύτερος ο Δούκας

    Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Συγχαρητήρια του Χάρη Δούκα στον Νίκο Ανδρουλάκη για την επικράτησή του

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική Επικαιρότητα

Χρ. Τριαντόπουλος: Μέχρι τώρα 17.000 επιχειρήσεις και αγρότες έχουν λάβει προκαταβολή κρατικής αρωγής που αντιστοιχεί σε 158 εκατ. ευρώ – Συνεχίζονται κάθε εβδομάδα οι πληρωμές λόγω “Daniel”

από NEWS ROOM
01/11/2024
σε Επικαιρότητα

103
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter
Συνεχίζεται η υλοποίηση του πλαισίου της κρατικής αρωγής από το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, προς επιχειρήσεις που επλήγησαν από τα ακραία πλημμυρικά φαινόμενα του Σεπτεμβρίου του 2023, καθώς και προς τις αγροτικές εκμεταλλεύσεις και τις κτηνοτροφικές μονάδες για τις ζημιές τους στον εξοπλισμό τους, στα πάγιά τους, στο έγγειο κεφάλαιο και άλλα σχετικά από τις ίδιες φυσικές καταστροφές.

Έτσι, σε συνέχεια της χορήγησης της πρώτης αρωγής προς επιχειρήσεις, αγροτικές εκμεταλλεύσεις και κτηνοτροφικές μονάδες που επλήγησαν από τα πρωτοφανή πλημμυρικά φαινόμενα, καθώς και της αρχικής προκαταβολής του 50% της κρατικής αρωγής, συνεχίζεται η χορήγηση της επαυξημένης πλέον προκαταβολής του 86% της επιχορήγησης της κρατικής αρωγής, η οποία ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2024.

Συγκεκριμένα, προχθές, Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2024, καταβλήθηκαν 7.819.866,95 ευρώ, ως προκαταβολή 86% της επιχορήγησης της κρατικής αρωγής, προς σε 697 επιχειρήσεις, αγροτικές εκμεταλλεύσεις και κτηνοτροφικές μονάδες στις Περιφερειακές Ενότητες Λάρισας και Καρδίτσας. Με την ανωτέρω πληρωμή έχουν καταβληθεί συνολικά 145.391.217,74 ευρώ, ως προκαταβολή, προς 12.838 δικαιούχους.

Παράλληλα, σε 4.208 περιπτώσεις επιχειρήσεων, αγροτικών εκμεταλλεύσεων και κτηνοτροφικών μονάδων η πρώτη αρωγή συνολικού ύψους 13.024.000 ευρώ, που είχε χορηγηθεί συμψηφίστηκε με το ποσό που αναλογούσε στο ποσό της προκαταβολής του 86% της επιχορήγησης της κρατικής αρωγής.

Συνεπώς, όπως αναφέρει το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, σε ανακοίνωσή του, η φάση της χορήγησης της προκαταβολής του 86% της κρατικής αρωγής προς επιχειρήσεις, αγροτικές εκμεταλλεύσεις και κτηνοτροφικές μονάδες έχει ολοκληρωθεί για 17.046 δικαιούχους με το συνολικό ύψος της επιχορήγησης να φθάνει τα 158.415.217,74 ευρώ.

«Σε συνέχεια της στενής μας συνεργασίας με το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και ακολουθώντας την οδηγία του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας προχωρά με συνεχείς καταβολές κάθε εβδομάδα στην άμεση υλοποίηση της επαυξημένης προκαταβολής για το 86% της κρατικής αρωγής. Μέχρι τώρα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της προκαταβολής του 86% της κρατικής αρωγής για 17.046 επιχειρήσεις και αγρότες, προκαταβολής που αντιστοιχεί σε 158,5 περίπου εκατ. ευρώ, μετά τις πλημμύρες του 2023. Προκαταβολής που μπορεί να φτάσει και τις 400.000 ευρώ ανά επιχείρηση ή ανά αγροτική εκμετάλλευση. Με τη συνέχιση, συνεπώς, της ροής των στοιχείων από την Περιφέρεια Θεσσαλίας -με την οποία έχουμε μια αποτελεσματική συνεργασία όλη αυτή την περίοδο- προχωρά άμεσα η ενίσχυση σε επιχειρήσεις και αγροτικές εκμεταλλεύσεις της Θεσσαλίας, αλλά και των άλλων περιοχών που επλήγησαν από τα ακραία πλημμυρικά φαινόμενα του Σεπτεμβρίου του 2023», επισήμανε ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, αρμόδιος για την αποκατάσταση από φυσικές καταστροφές και την κρατική αρωγή, Χρήστος Τριαντόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι το πλαίσιο περιλαμβάνει (α) τη χορήγηση της πρώτης αρωγής, (β) τη χορήγηση της επαυξημένης πλέον προκαταβολής του 86% της κρατικής αρωγής (ενσωματώνοντας την πρώτη αρωγή που χορηγήθηκε), και (γ) τη χορήγηση της τελικής επιχορήγησης της κρατικής αρωγής (ενσωματώνοντας την προκαταβολή που χορηγήθηκε), που φτάνει στο 70% της εκτιμηθείσας ζημιάς με ανώτατο όριο τις 500.000 ευρώ.

Σημειώνεται, επίσης, ότι το σχήμα της χορήγησης της προκαταβολής της κρατικής αρωγής προς επιχειρήσεις και αγροτικές εκμεταλλεύσεις επεκτάθηκε εμπροσθοβαρώς και το ποσοστό της προκαταβολής αυξήθηκε από το 50% στο 86% της επιχορήγησης της κρατικής αρωγής. Δηλαδή, μέσω της προκαταβολής καλύπτεται το 60% της εκτιμηθείσας ζημιάς και το υπόλοιπο 10% της εκτιμηθείσας ζημιάς (ή το 14% της επιχορήγησης) θα καταβληθεί σε επόμενη φάση μέσω της εξατομικευμένης ολοκλήρωσης της διαδικασίας για κάθε δικαιούχο και αφού ολοκληρωθεί στο μέγιστο δυνατό βαθμό η χορήγηση της προκαταβολής του 86% της κρατικής αρωγής, σε συνέχεια της αποστολής των στοιχείων από την περιφέρεια Θεσσαλίας – η οποία και θα συνεχίσει να έχει τη στήριξη από την πλευρά του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας για την προώθηση του έργου της κρατικής αρωγής.

ΣχετικάΆρθρα

Κακοκαιρία Daniel: Έφτασε το νερό στις βρύσες του Βόλου αλλά δεν είναι πόσιμο

ΥΠΑΑΤ: Ακατάσχετες ενισχύσεις για ζωοτροφές και φερτά υλικά για Daniel

23/10/2025
Οι τραγικές συνέπειες της κακοκαιρίας στη Θεσσαλία

Δράση μέσω ΕΣΠΑ για 2.182 ανέργους πληγέντες από τον «Daniel», στους Δήμους και την Περιφέρεια Θεσσαλίας

27/09/2025
Συνεχίζεται η υλοποίηση του πλαισίου της κρατικής αρωγής από το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, προς επιχειρήσεις που επλήγησαν από τα ακραία πλημμυρικά φαινόμενα του Σεπτεμβρίου του 2023, καθώς και προς τις αγροτικές εκμεταλλεύσεις και τις κτηνοτροφικές μονάδες για τις ζημιές τους στον εξοπλισμό τους, στα πάγιά τους, στο έγγειο κεφάλαιο και άλλα σχετικά από τις ίδιες φυσικές καταστροφές.

Έτσι, σε συνέχεια της χορήγησης της πρώτης αρωγής προς επιχειρήσεις, αγροτικές εκμεταλλεύσεις και κτηνοτροφικές μονάδες που επλήγησαν από τα πρωτοφανή πλημμυρικά φαινόμενα, καθώς και της αρχικής προκαταβολής του 50% της κρατικής αρωγής, συνεχίζεται η χορήγηση της επαυξημένης πλέον προκαταβολής του 86% της επιχορήγησης της κρατικής αρωγής, η οποία ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2024.

Συγκεκριμένα, προχθές, Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2024, καταβλήθηκαν 7.819.866,95 ευρώ, ως προκαταβολή 86% της επιχορήγησης της κρατικής αρωγής, προς σε 697 επιχειρήσεις, αγροτικές εκμεταλλεύσεις και κτηνοτροφικές μονάδες στις Περιφερειακές Ενότητες Λάρισας και Καρδίτσας. Με την ανωτέρω πληρωμή έχουν καταβληθεί συνολικά 145.391.217,74 ευρώ, ως προκαταβολή, προς 12.838 δικαιούχους.

Παράλληλα, σε 4.208 περιπτώσεις επιχειρήσεων, αγροτικών εκμεταλλεύσεων και κτηνοτροφικών μονάδων η πρώτη αρωγή συνολικού ύψους 13.024.000 ευρώ, που είχε χορηγηθεί συμψηφίστηκε με το ποσό που αναλογούσε στο ποσό της προκαταβολής του 86% της επιχορήγησης της κρατικής αρωγής.

Συνεπώς, όπως αναφέρει το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, σε ανακοίνωσή του, η φάση της χορήγησης της προκαταβολής του 86% της κρατικής αρωγής προς επιχειρήσεις, αγροτικές εκμεταλλεύσεις και κτηνοτροφικές μονάδες έχει ολοκληρωθεί για 17.046 δικαιούχους με το συνολικό ύψος της επιχορήγησης να φθάνει τα 158.415.217,74 ευρώ.

«Σε συνέχεια της στενής μας συνεργασίας με το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και ακολουθώντας την οδηγία του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας προχωρά με συνεχείς καταβολές κάθε εβδομάδα στην άμεση υλοποίηση της επαυξημένης προκαταβολής για το 86% της κρατικής αρωγής. Μέχρι τώρα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της προκαταβολής του 86% της κρατικής αρωγής για 17.046 επιχειρήσεις και αγρότες, προκαταβολής που αντιστοιχεί σε 158,5 περίπου εκατ. ευρώ, μετά τις πλημμύρες του 2023. Προκαταβολής που μπορεί να φτάσει και τις 400.000 ευρώ ανά επιχείρηση ή ανά αγροτική εκμετάλλευση. Με τη συνέχιση, συνεπώς, της ροής των στοιχείων από την Περιφέρεια Θεσσαλίας -με την οποία έχουμε μια αποτελεσματική συνεργασία όλη αυτή την περίοδο- προχωρά άμεσα η ενίσχυση σε επιχειρήσεις και αγροτικές εκμεταλλεύσεις της Θεσσαλίας, αλλά και των άλλων περιοχών που επλήγησαν από τα ακραία πλημμυρικά φαινόμενα του Σεπτεμβρίου του 2023», επισήμανε ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, αρμόδιος για την αποκατάσταση από φυσικές καταστροφές και την κρατική αρωγή, Χρήστος Τριαντόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι το πλαίσιο περιλαμβάνει (α) τη χορήγηση της πρώτης αρωγής, (β) τη χορήγηση της επαυξημένης πλέον προκαταβολής του 86% της κρατικής αρωγής (ενσωματώνοντας την πρώτη αρωγή που χορηγήθηκε), και (γ) τη χορήγηση της τελικής επιχορήγησης της κρατικής αρωγής (ενσωματώνοντας την προκαταβολή που χορηγήθηκε), που φτάνει στο 70% της εκτιμηθείσας ζημιάς με ανώτατο όριο τις 500.000 ευρώ.

Σημειώνεται, επίσης, ότι το σχήμα της χορήγησης της προκαταβολής της κρατικής αρωγής προς επιχειρήσεις και αγροτικές εκμεταλλεύσεις επεκτάθηκε εμπροσθοβαρώς και το ποσοστό της προκαταβολής αυξήθηκε από το 50% στο 86% της επιχορήγησης της κρατικής αρωγής. Δηλαδή, μέσω της προκαταβολής καλύπτεται το 60% της εκτιμηθείσας ζημιάς και το υπόλοιπο 10% της εκτιμηθείσας ζημιάς (ή το 14% της επιχορήγησης) θα καταβληθεί σε επόμενη φάση μέσω της εξατομικευμένης ολοκλήρωσης της διαδικασίας για κάθε δικαιούχο και αφού ολοκληρωθεί στο μέγιστο δυνατό βαθμό η χορήγηση της προκαταβολής του 86% της κρατικής αρωγής, σε συνέχεια της αποστολής των στοιχείων από την περιφέρεια Θεσσαλίας – η οποία και θα συνεχίσει να έχει τη στήριξη από την πλευρά του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας για την προώθηση του έργου της κρατικής αρωγής.

Ετικέτες: Χρήστος ΤριαντόπουλοςDaniel

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • Νέες ταυτότητες: Πού οφείλεται η μεγάλη αναμονή για ραντεβού στα αστυνομικά τμήματα

    21 Δεκ 2025

  • Οδηγίες από τον ΕΦΕΤ προς τους καταναλωτές για ασφαλή κατανάλωση τροφίμων ενόψει Χριστουγέννων

    20 Δεκ 2025

  • Οδηγίες από τον ΕΦΕΤ προς τους καταναλωτές για ασφαλή κατανάλωση τροφίμων ενόψει Χριστουγέννων

    19 Δεκ 2025

  • Εποχική γρίπη: Κατέφτασε νωρίτερα τον φετινό χειμώνα – Εμβολιασμό κυρίως για τις ευπαθείς ομάδες συστήνει ο ΕΟΔΥ

    18 Δεκ 2025

  • ΕΟΔΥ: Έξι θάνατοι και 99 εισαγωγές από κορωνοϊό την τελευταία εβδομάδα – Ένας ασθενής σε ΜΕΘ με γρίπη

    18 Δεκ 2025

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Voucher Ανέργων και Εργαζομένων 2026

    Έρχεται νέο μεγάλο Voucher με εκπαιδευτικό επίδομα από 750€ έως 1.500€ για Ανέργους και Εργαζομένους

    852 shares
    Share 341 Tweet 213
  • Επίδομα θέρμανσης: Οι 3 πληρωμές που έρχονται

    27 shares
    Share 11 Tweet 7
  • Επίδομα θέρμανσης: Μπαίνει η πρώτη δόση την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου

    18 shares
    Share 7 Tweet 5
  • Έρχεται το νέο Voucher και για Ανέργους και για Εργαζομένους με εκπαιδευτικό επίδομα 750 ευρώ

    32 shares
    Share 13 Tweet 8
  • ΟΠΕΚΕΠΕ-ΕΛΓΑ: Καταβάλλονται σήμερα 487,9 εκατ. ευρώ στους αγρότες

    13 shares
    Share 5 Tweet 3

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.