ΟΑΕΔ: Με πρωτοβουλία της διοίκησης θα συνεχίσει να παίρνει το επίδομα η άνεργη μητέρα

ΟΑΕΔ: Με πρωτοβουλία της διοίκησης θα συνεχίσει να παίρνει το επίδομα η άνεργη μητέρα

21 Νοεμβρίου 2020

Με πρωτοβουλία της διοίκησης θα συνεχίσει να παίρνει το επίδομα ΟΑΕΔ η άνεργη μητέρα, που δεν είχε παρουσιαστεί για ανανέωση εν μέσω καραντίνας

Ειδικότερα η άνεργη μητέρα λόγω της καραντίνας δεν πήγε να ανανεώσει την παρουσία της είτε τηλεφωνικά είτε ηλεκτρονικά στις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ με αποτέλεσμα να της κοπεί το επίδομα ανεργίας. Έτσι η άνεργη μητέρα με τα δύο παιδιά θα πάρει κανονικά το επίδομα ανεργίας με απόφαση της Διοίκησης του ΟΑΕΔ και όχι στις 15 Ιανουαρίου που της είχαν πει αρχικά λόγω του ότι δεν δήλωσε παρουσία.

Να υπενθυμίσουμε ότι η άνεργη, μητέρα δύο μικρών παιδιών που έχει ενταχθεί σε πρόγραμμα 12μηνης επιδότησης από τον ΟΑΕΔ δεν έλαβε το επίδομα ανεργίας αφού δεν δήλωσε παρουσία στον ΟΑΕΔ. Η άνεργη μητέρα δεν ήξερε ότι μέσα στην καραντίνα έπρεπε να δηλώσει παρουσία στον ΟΑΕΔ και έχασε το ταμείο ανεργίας. Τηλεφωνοντας στο 11320 έμαθε ότι ότι δεν πληρώθηκε γιατί δεν εμφανίστηκε στην υπηρεσία του ΟΑΕΔ τους δύο τελευταίους μήνες.

powered by Rubicon Project
Η ίδια δεν γνώριζε πως έπρεπε να δηλώνει παρουσία μέσα στην καραντίνα, γιατί είχε εξηγήσει ότι πουθενά δεν μπορεί να αφήσει για φύλαξη τα δύο μικρά παιδιά, που μεγαλώνει μόνη της. Την ενημέρωσαν ωστόσο να στείλει email και να καταθέσει ένσταση, γιατί η επιδότηση έλαβε τον δρόμο της διακοπής.

Τώρα με παρέμβαση της Διοίκησης του ΟΑΕΔ η άνεργη μητέρα θα πάρει κανονικά το επίδομα ανεργίας.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<